Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

onunla aynı forumda karsilaşıyoruz bu öýle oldu.bazende onun profilinde nereye baktıgını görüp o forumu eklemisligim var. Gayette memnun kaldım
Sizin aranızda birşey mi var lönn?? O zaman aynı forumda karşılaştıysanız senin de bilmen lazım degil mi? Peki, eeee, ben de @Hayatgüzel2015 ile baska bir forumda karşılaştım, hayatguzel casus mu??. Tamam geç oldu, hadi iyi geceler

Kızlar bilemediniz yumurta nakliama dondurulmuş kendi yumurtalarimda var birde unuttuğum .caizmi derken benin tanıdığım 2o yaşında kızlar var erken menapoz artı kanser geçirmişler var .yumurtanın genetiginle oynanan bir dünyada çocuğa çıkan her yol caiz dediğimiz riskler evkatlikdada var.ve kibrisda bubisi yapan gencecik dini görüşleri benden fazla insanlar var.

2 transfer edildi 1 kibrisda buzlukda kaldı.3 istanbul da bende 1 bebek var kendisi mercimek olur.
Kıbrısta buzlukta vardı hatırladım.kendi yumurtanda varmış hmm bunu bilmiyordum.bebeğinin sağlıkla sıhhatle dogması dilegiyle.mercimegin iyi ki geldi hosgeldi
Evet bende dindar insanların kıbrısa gittigini duydum

Kimseyi örtülü ortusuz diye yargilamam kendimde turbanliyimdir kimbilir? Bu topikdeyseniz birgun yolunuz diğer topigede gidebilir.çünkü ben ve birçok arkadasim önce 38 yaş üstündeydi sonra buraya geldik burdanda yumurta donasyonu sayfasına gittik yas ilerleyip bir çıkar yok ariyacaginiz günler gelmemesi ve neseli ikonlarinizin kesilmemesi dilegiyle bu arada 45 yasindayim

Son düzenleme:
haklısın canım, dua edip sabırla beklemek lazım. siz de benim dualarımdasınız canlar.

Poğaça eller ve ayaklar benzetmesi çok iyi yaa. Opu sonrası anestezi kafasinin hastasıyım. Opu çıkışı eşime seni seviyorum demişim, hatirlamiyorum, o da videoya çekmiş, çok komigim yaa.
vayyy romantikmiş de poppy73 çaktırmıyoooo

aramızda çok fena şeyler var, tek @bebeğimhadi değil ki iki prensesin annesi da gizli mesajlar yolluyor bana:)

Donasyon fikri bana çoook çook uzak olduğu için asla ve asla düşünmeyeceğim bir şey. Hamileliği,taşımayı, doğumu yaşamak tabiki güzel de ya sonrası? O çocuğun benim olmadığını bilmek hem de bir ömür boyu...yok ben yapamam.Kendi adıma söylüyorum o çocuk büyüdükçe benden de bir şeyler taşısın isterim. Ama yapana da saygı duyarım. Hayırlı uğurlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…