- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.841
Kesinlikle. Bizi görenler genetik yaptırmadan transfer istemezler. Mazallah embriyolarından bizler gibi birileri çıkar diye Hahahahahahahaha, sanırım, İspanya'nın milli gelirine fena katkı sağlayacağız desene
Hem senhayatguzel2015 in takip ettiğini nerden biliyon, o zaman sen de hayatguzel2015 'i takip ediyon, noluyo lannn burada
Hem senhayatguzel2015 in takip ettiğini nerden biliyon, o zaman sen de hayatguzel2015 'i takip ediyon, noluyo lannn burada
Sizin aranızda birşey mi var lönn?? O zaman aynı forumda karşılaştıysanız senin de bilmen lazım degil mi? Peki, eeee, ben de @Hayatgüzel2015 ile baska bir forumda karşılaştım, hayatguzel casus mu??onunla aynı forumda karsilaşıyoruz bu öýle oldu.bazende onun profilinde nereye baktıgını görüp o forumu eklemisligim var. Gayette memnun kaldım
akideciknane nin 2 mi yoksa 3 yumurta mı transfer edildi.bence onu söýluyor ikiz degil tek bebek geldi. hayatguzel2015 de konu takipcilerindendir.detayı bulabilir
Siz ne yapıyorsunuz iyi misiniz
Kesinlikle. Bizi görenler genetik yaptırmadan transfer istemezler. Mazallah embriyolarından bizler gibi birileri çıkar diye 
Kıbrısta buzlukta vardı hatırladım.kendi yumurtanda varmış hmm bunu bilmiyordum.bebeğinin sağlıkla sıhhatle dogması dilegiyle.mercimegin iyi ki geldi hosgeldi2 transfer edildi 1 kibrisda buzlukda kaldı.3 istanbul da bende 1 bebek var kendisi mercimek olur.
haklısın canım, dua edip sabırla beklemek lazım. siz de benim dualarımdasınız canlar.endise olur o normal,Allah in izniyle hepsi isleme girip dollenecek insallah...sonrada 1 1 dua ile sayacaguz 5. gune gelmeleri icin...rumuzlarinizla hepiniz dualarimdasiniz...biz aklimiza hep iyiyi getirelim iyiyi cagiralim..evrenede guzl mesjlar yollayalim....yer gok dua ne de olsa..insallah sizden hergun guzel haberler aliriz,keyifleniriz bizde,sizden aldigim her guzel haber banada ilac gibi geliyor cunku
vayyy romantikmiş dePoğaça eller ve ayaklar benzetmesi çok iyi yaa. Opu sonrası anestezi kafasinin hastasıyım . Opu çıkışı eşime seni seviyorum demişim, hatirlamiyorum, o da videoya çekmiş, çok komigim yaa.
vermedi canım bakalım zamanında gelecvek miAslında onun için opu oldugun gün tarlusal veriyor dr. Senin doktorun verdi mi ? O zaman 10 güne adet oluyorsun.böylece igneler vb. Sebebiyle adet gecikmesi önleniyor.
ahahahahahha deniz yahuDimi yaa? Genetiğe gönderilmeden oluşan gebeliklerin yol açtığı modeller olarak görüyorlardır bizi
ben biliyom da sizi izliyorum, güzel oluyoooo ahahahahaakideciknane nin 2 mi yoksa 3 yumurta mı transfer edildi.bence onu söýluyor ikiz degil tek bebek geldi. hayatguzel2015 de konu takipcilerindendir.detayı bulabilir
Siz ne yapıyorsunuz iyi misiniz
ahahahahahahahhah ben deHem senhayatguzel2015 in takip ettiğini nerden biliyon, o zaman sen de hayatguzel2015 'i takip ediyon, noluyo lannn burada
vayyy kuzum takipçilerim, beğenenlerim varmışonunla aynı forumda karsilaşıyoruz bu öýle oldu.bazende onun profilinde nereye baktıgını görüp o forumu eklemisligim var. Gayette memnun kaldım
aramızda çok fena şeyler var, tek @bebeğimhadi değil kiSizin aranızda birşey mi var lönn?? O zaman aynı forumda karşılaştıysanız senin de bilmen lazım degil mi? Peki, eeee, ben de @Hayatgüzel2015 ile baska bir forumda karşılaştım, hayatguzel casus mu??. Tamam geç oldu, hadi iyi geceler
Donasyon fikri bana çoook çook uzak olduğu için asla ve asla düşünmeyeceğim bir şey. Hamileliği,taşımayı, doğumu yaşamak tabiki güzel de ya sonrası? O çocuğun benim olmadığını bilmek hem de bir ömür boyu...yok ben yapamam.Kendi adıma söylüyorum o çocuk büyüdükçe benden de bir şeyler taşısın isterim. Ama yapana da saygı duyarım. Hayırlı uğurlu olsun.
o mercimeği yerimmmmm anasıııııı2 transfer edildi 1 kibrisda buzlukda kaldı.3 istanbul da bende 1 bebek var kendisi mercimek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?