- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.181
az cok tahmin edebiliyorum once idrak edecegiz ki daha net daha mantikli dusunup ona gore bir yol cizelim caba sarfedelim...Allah gorsun yasadigimizi emeklerimizi, odulde armaganda ondan gelecek insallah...yazin sikildikca...cok argoo olacak ama esekten dusenin halini yine esekten dusen anlar...kisaca bizi bizden baskasi anlamazallah razı olsun moral verdiniz pek iyi değilim bu sıralar
az cok tahmin edebiliyorum once idrak edecegiz ki daha net daha mantikli dusunup ona gore bir yol cizelim caba sarfedelim...Allah gorsun yasadigimizi emeklerimizi, odulde armaganda ondan gelecek insallah...yazin sikildikca...cok argoo olacak ama esekten dusenin halini yine esekten dusen anlar...kisaca bizi bizden baskasi anlamaz
O tohtor buraya gelecekyürü beee haremiz
Canım AMH a çok takılma. Sen arı sütünü, balını kavrulmamış badem, fındık, vitaminlerini kullan. Doktoruna da kulak ver tabi. Ama sen de uğraş. Öyle 10 gün falan değil. Sürekli ve istikrarla.Olur inşallah olmaz diye bir şey yok. daha yaşın da gençmiş.sizin amh değeriniz bana göre daha iyi rabbim gönlümüze göre versin
Bir doktor edasıyla açıkladın. aferin 10, oturabilirsin. Pörfekto
teşekkür ederiz cano
sağol koordinatör, öperimmmm
Canım AMH a çok takılma. Sen arı sütünü, balını kavrulmamış badem, fındık, vitaminlerini kullan. Doktoruna da kulak ver tabi. Ama sen de uğraş. Öyle 10 gün falan değil. Sürekli ve istikrarla.Olur inşallah olmaz diye bir şey yok. daha yaşın da gençmiş.
Omega3, folik asit, qoenzimQ10, arı sütü, bal, polen... ben bunları kullanıyorum.vitamin olarak ne kullanayım önerdiğiniz varmı
canım sana bir şey soracağım bende OmePa-Q10 kullanıyorum ayrıca omega3 almam lazım mı dr sadece buna devam dedi birde sen sabah akşam mı içiyorsun ben ilacı yutamıyorum vitamin olduğu için eczane aç kes ekmeğe akıp iç dedi öyle yararı azalır mı acaba, sevgili haremizOmega3, folik asit, qoenzimQ10, arı sütü, bal, polen... ben bunları kullanıyorum.
hatta bana folik içmene gerek yok dedi hiç anlam veremedim ne derse yapmak istiyorum ama mantığımda farklı şeyler söylüyor ve aktardan alınan şeyleri kullanacağım daha kötü ne olabilir ki, sonuçta bitki karışımları hayıt suyu vs..canım sana bir şey soracağım bende OmePa-Q10 kullanıyorum ayrıca omega3 almam lazım mı dr sadece buna devam dedi birde sen sabah akşam mı içiyorsun ben ilacı yutamıyorum vitamin olduğu için eczane aç kes ekmeğe akıp iç dedi öyle yararı azalır mı acaba, sevgili haremiz
sağol koordinatör, öperimmmm
Ben de o markayı kullanıyorum. İkisi bir arada olduğu için ayrıca omega almana gerek yok. Ben günde bir kere yemek sırasında alıyorum. Yutamıyorsan o şekilde almak zorundasın.ekmek yerine küp şekere akıt bakalım nasıl olacak.canım sana bir şey soracağım bende OmePa-Q10 kullanıyorum ayrıca omega3 almam lazım mı dr sadece buna devam dedi birde sen sabah akşam mı içiyorsun ben ilacı yutamıyorum vitamin olduğu için eczane aç kes ekmeğe akıp iç dedi öyle yararı azalır mı acaba, sevgili haremiz
Rica ederim efenimteşekkür ederiz cano
her bitki fayda sağlamayabilir.dikkatli kullanmak gerek. Bir şeyi düzeltirken diğer şeyi bozmamak gerek.hatta bana folik içmene gerek yok dedi hiç anlam veremedim ne derse yapmak istiyorum ama mantığımda farklı şeyler söylüyor ve aktardan alınan şeyleri kullanacağım daha kötü ne olabilir ki, sonuçta bitki karışımları hayıt suyu vs..
ekmekle sıkıntı değilde yani umarım değeri kaybolmaz... eczane bir şey olmaz vitamin dediBen de o markayı kullanıyorum. İkisi bir arada olduğu için ayrıca omega almana gerek yok. Ben günde bir kere yemek sırasında alıyorum. Yutamıyorsan o şekilde almak zorundasın.ekmek yerine küp şekere akıt bakalım nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?