Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

allah razı olsun moral verdiniz pek iyi değilim bu sıralar
az cok tahmin edebiliyorum once idrak edecegiz ki daha net daha mantikli dusunup ona gore bir yol cizelim caba sarfedelim...Allah gorsun yasadigimizi emeklerimizi, odulde armaganda ondan gelecek insallah...yazin sikildikca...cok argoo olacak ama esekten dusenin halini yine esekten dusen anlar...kisaca bizi bizden baskasi anlamaz

çok doğru söylüyorsun.

sizin amh değeriniz bana göre daha iyi rabbim gönlümüze göre versin
Canım AMH a çok takılma. Sen arı sütünü, balını kavrulmamış badem, fındık, vitaminlerini kullan. Doktoruna da kulak ver tabi. Ama sen de uğraş. Öyle 10 gün falan değil. Sürekli ve istikrarla.Olur inşallah olmaz diye bir şey yok. daha yaşın da gençmiş.

vitamin olarak ne kullanayım önerdiğiniz varmı

Omega3, folik asit, qoenzimQ10, arı sütü, bal, polen... ben bunları kullanıyorum.
canım sana bir şey soracağım bende OmePa-Q10 kullanıyorum ayrıca omega3 almam lazım mı dr sadece buna devam dedi birde sen sabah akşam mı içiyorsun ben ilacı yutamıyorum vitamin olduğu için eczane aç kes ekmeğe akıp iç dedi öyle yararı azalır mı acaba, sevgili haremiz

hatta bana folik içmene gerek yok dedi hiç anlam veremedim ne derse yapmak istiyorum ama mantığımda farklı şeyler söylüyor ve aktardan alınan şeyleri kullanacağım daha kötü ne olabilir ki, sonuçta bitki karışımları hayıt suyu vs..

Ben de o markayı kullanıyorum. İkisi bir arada olduğu için ayrıca omega almana gerek yok. Ben günde bir kere yemek sırasında alıyorum. Yutamıyorsan o şekilde almak zorundasın.ekmek yerine küp şekere akıt bakalım nasıl olacak.

Canım
her bitki fayda sağlamayabilir.dikkatli kullanmak gerek. Bir şeyi düzeltirken diğer şeyi bozmamak gerek.

ekmekle sıkıntı değilde yani umarım değeri kaybolmaz... eczane bir şey olmaz vitamin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…