- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.141
Ulan benden de iyi .... olurmuş hee. Arkadaş arkadaşın arkadaşıdır diye bi söz vardı dimi, nerden aklıma geldiyse
çok sağol canım iyice okudum:))) içimde acebalar kalmıştı sonra baya araştırdım zaten kaliteli olsaydı gelişimi durmazdı sonuç itibari ile boşuna paralamışım kendimi ayrıca sana da teşekkür ederim bilgi için unutmamışsın beni:))) senin inşallah her şey çok güzel olur dualarım seninle arkadaşım:))))) bende bu gün bir arkadaşımın ısrarıyla hayır suyu extresine başladım, kırmızı pancar şurubu extresi, birde bana bir macun yapmış pendikte saraçoğlundan eğitim almış bir aktarmıış baya bilgili tahliller olmadan bakmıyor amacı para değilmiş verdiklerini okudum sorun olacak gibi görünmüyor başladım hayırlısıyla istediğim tek şey yumurta kalitesinin artması inşallah 2. denememde üzülmem bu şekilde....gençler ve her zaman genç kalacaklar
benim bugün opu oldu, sonrasında sağolsun doktorum aldı beni karşısına, sorularımı cevapladı, sizinle de paylaşmak istedim her zaman ki gibiii... öncelikle en son kontrolde 3 tane normal boyutta 2 tane de arkadan gelen folikül görünmüştü, çok şükür 4 tane folikül alındı... şimdi yarını bekliyorum bakalım kaçı olgun yumurta ve bunlardan kaçı döllenebildi diye, yarın öğlen aradıklarında sizi de hemen bilgilendireceğim. doktorumla yaptığım konuşmaya gelince, koç üni hastanesinde barış beyin yanı sıra bir de genç bir doktorumuz var engin bey, en son kontrolü o yapmıştı, hocam demiştim ben genetik tarama istiyorum, tamam demişti barış hoca ile konuşayım.... neyse bugün barış hoca dosyamı açtı, dedi ki pgt yazılmış buraya dedi, evet dedim artık genetik taramasız transfer yapılmasını istemiyorum, beklemek zor sürüyor, sonra da üzülüyoruz çok dedim, sağolsun biz de sevmiyoruz ne olduğu belli olmayan embriyoyu transfer etmeyi, aynı bekleyiş bizde de oluyor dedi....sonra da bilgilendirmeye başladı, cgh yapılacak, embriyonun 5. güne ulaşması gerekiyor dedi. ben de hocam dedim embriyolog hocamız 3. günden embriyonun durumunu anlamıyor mu, ilerleyip ilerlemeyeceğini dedim, yani 3. gün ilerlemeyecek gibi ise hemen taze transfer yapsak dedim, o da dedi ki (ertnur burayı iyi dinle) buradaki laboratuvar ortamında 5. güne gelmeyen bir embriyonun rahimde tutunması zor (kesinlikle tutunmaz demiyorum ama olasılık düşük) dedi, diğer bir ifade ile demek ki 3. gün embriyosu sağlıksızsa 5. güne gitmiyor, dolayısıyla 5. güne gitmeyen bir embriyo için de transfer edilmedi diye üzülmemek gerekiyor... neyse ancak dedi ki cgh taramasında diyelim otizm olasılığı çıktı kesinlikle transfer edilmeyecek dedi, ama bazen kromozomda çıkan bazı sorunlarda (mesela 8. kromozomda bişiy bişiy dedi, bu kısmı anlamadım) sağlıklı bebeğe engel değil dedi, yani burada da rapor sonucuna göre karar verilebilir transfer edilip edilmeyeceğine dedi. biz de tamam dedik, inşallah embriyom olur, 5. güne gider de genetiğe gider, sonra da temiz gelir diyerek hastaneden çıktık....
arkadaşlar bu bir süreç, içinizi rahat tutun, hepimizin doktorları iyi, yeter ki biz gücümüzü moralimizi yüksek tutalım. ben de bayram da ailemi görmek istiyorum, transfer olmayacağı için içim rahat gidebileceğim.
Kesin, yapar bubakü ye kadar gidip geldin dimi?
Hahaha, doldurayım istersen o nokta noktayıUlan benden de iyi .... olurmuş hee. Arkadaş arkadaşın arkadaşıdır diye bi söz vardı dimi, nerden aklıma geldiyse
Anlayan anladı canikom , sen zahmet etmeHahaha, doldurayım istersen o nokta noktayı
hayır suyunu ne için kullanacaksın? Ben hormon düzenlemekte kullanıldığını biliyorum. Bir nevi testere dişli aslanpençesi muadili yani.kızlar bu hayıt suyuna bazı extreleri aldık ya sizce yumurtalara zararı olur mu nedense içimden denemek geliyor ilki hüsranla bitince ne yapsam bilmiyorum o kadar kafam karışık ki..
Emin olmak isterler belkiAnlayan anladı canikom , sen zahmet etme
Saf arı sütü kullanmış mıydın ilkinde, saf ama karışım değil.kızlar bu hayıt suyuna bazı extreleri aldık ya sizce yumurtalara zararı olur mu nedense içimden denemek geliyor ilki hüsranla bitince ne yapsam bilmiyorum o kadar kafam karışık ki..
evet başladım, 1 hafta 10 gün kadar kullandım saf arı sütü evde dolapta kaldı yarım bitirsem mi? Bilmiyorum dr sordum bana bunlar işe yarasaydı ilaç ve biz olmazdık dediSaf arı sütü kullanmış mıydın ilkinde, saf ama karışım değil.
benimde ilk kontrollerimde sağda 5 yumurta solda 1 tane dediler ama gel gelelim ki opu günü sadece 3 tanesini aldılar sanırım yumurtayı fazla istiyorlar ki şansın daha da artsın diye.. sanırım en az 5-7 arası istiyorlar, ama önemli olan kalitesi bence kimi 1 yumurta için aylarca uğraşıyor bende hiç anlamadım hakkımızda hayırlısı inşallah ama benim bildiğim bir kadın 1 bilemedin 2 yumurtası olur her ay yani normalde.. bana beklediğimden 1 tık aşağıya demişt.. bakalım nasıl yol izleyecek ama gerekirse havuz işlemi yapıyorlar, sanırım daha fazla şans için... bol şans bu arada..merhaba hayırlı gunler ;
bir konu paylaşmak istiyorum bu ay yumurta takıbımde doktor sağ da 2 solda 2 yumurta olduğunu söyledi ama azmış ve bir sonrakı zaman gittiğimde çatladığını söyledi normalde bır kadında ayda kaç yumurta oluşur normal şartlarda bana tüp bebek dahi dedi bir kaç doktor 4 yumurta ile hamıle kalamazmıyım ki ?
Aaa ne demek bunlar işe yarasaydı biz ve ilaç olmazdı yahu? İlaç ve doktorlar asıl işe yarasaydı herkes çocuk sahibi olurdu. Bu nasıl doktor. Her şey ilaç, iğne değil. O gitsin arı sütü hakkında yapılmış dünya çapındaki araştırmaları, başarılı sonuçları okusun. Adamlar deney yapmış. Yüzdelerle ispatlı konuşuyorlar. Destek olarak kullanılabilir demiyor da onlar işe yarasaymış mış... Ay şu doktorların sadece kendilerini bilmeleri başka bir şeyi kabul etmemeleri beni sinirlendiriyor.evet başladım, 1 hafta 10 gün kadar kullandım saf arı sütü evde dolapta kaldı yarım bitirsem mi? Bilmiyorum dr sordum bana bunlar işe yarasaydı ilaç ve biz olmazdık dedi(( yani inanmak lazım kullandıklarını da bence.. çok umutsuzum neden bilmiyorum bana gerekli olan kaliteli yumurta tabi hepimiz gibi.. bunları kullanacağım ama zararı yok gibi okudum... hayırlısı
Ben dediginiz yerden hayit ve pancar ekstraktlarini aldim..dr uma sordum hayit icin gereksiz ostrojen yuklersin dedi..ben de korktum biraktim..dr unuza sorun istersenizkızlar bu hayıt suyuna bazı extreleri aldık ya sizce yumurtalara zararı olur mu nedense içimden denemek geliyor ilki hüsranla bitince ne yapsam bilmiyorum o kadar kafam karışık ki..
benimde ilk kontrollerimde sağda 5 yumurta solda 1 tane dediler ama gel gelelim ki opu günü sadece 3 tanesini aldılar sanırım yumurtayı fazla istiyorlar ki şansın daha da artsın diye.. sanırım en az 5-7 arası istiyorlar, ama önemli olan kalitesi bence kimi 1 yumurta için aylarca uğraşıyor bende hiç anlamadım hakkımızda hayırlısı inşallah ama benim bildiğim bir kadın 1 bilemedin 2 yumurtası olur her ay yani normalde.. bana beklediğimden 1 tık aşağıya demişt.. bakalım nasıl yol izleyecek ama gerekirse havuz işlemi yapıyorlar, sanırım daha fazla şans için... bol şans bu arada..
Yok yok istemezlerEmin olmak isterler belki
iste teslimiyet tevekkul ne derseniz artik...orasi cok guel. ne eminsin ne de umitsiz..Hepimiz Rabbime teslimiz...bir yerde okudum hosuma gitmistiSen dene de onu mevla bilir.
hepsi sifa olsun yarasinn...Rabbim bizide sizide evladinizla guldursunnn insallahçok sağol canım iyice okudum:))) içimde acebalar kalmıştı sonra baya araştırdım zaten kaliteli olsaydı gelişimi durmazdı sonuç itibari ile boşuna paralamışım kendimi ayrıca sana da teşekkür ederim bilgi için unutmamışsın beni:))) senin inşallah her şey çok güzel olur dualarım seninle arkadaşım:))))) bende bu gün bir arkadaşımın ısrarıyla hayır suyu extresine başladım, kırmızı pancar şurubu extresi, birde bana bir macun yapmış pendikte saraçoğlundan eğitim almış bir aktarmıış baya bilgili tahliller olmadan bakmıyor amacı para değilmiş verdiklerini okudum sorun olacak gibi görünmüyor başladım hayırlısıyla istediğim tek şey yumurta kalitesinin artması inşallah 2. denememde üzülmem bu şekilde....
eger igne ve ilac tedavisi ile ayni anda olacaksa ben tavsiye etmem kendi adima...ben de oyle otlu macunlu birsey kullaniyorum ama tedavide olmadigimdan (ot karisimim var aktar yapti tahlillere bakip, icinde hersey var hayit aslan pencesi civan percemi daha bilmedigim sayamadigim) kullaniyorum. bu tur otlar igne ya da ilaclarla ters etkilesim yapabiliyor. igne ilacla kullanilacak tek sey bence saf ari sutu ve kuruyemisler (kavrulmamis tabi ki).benimde vardi macunum bitti simdi sadece o ot karisimini iciyorum (o da emin olun cok para verdim ondan)olumlu ya da olumsuz bir etkisi oldumu inanain bilmiyorum cunku burada kan bile vermedim.tedavi olmadigim icin moralim bozulmasin diye kan verip hormonlarada baktirmiyorum acikcasi...kızlar bu hayıt suyuna bazı extreleri aldık ya sizce yumurtalara zararı olur mu nedense içimden denemek geliyor ilki hüsranla bitince ne yapsam bilmiyorum o kadar kafam karışık ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?