Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dr larin % 90 i karsi bu tur ek takviyelere

sizede hayirli gunler,
her kadinda adetin 2. ya da 3. gunu gorulen antral folikul sayisi farklidir. bir sorun yada sikinti varsa bu daha da azdir. sayilamayacak kadar cok olanda var, ancak benim gibi amh dusuk fsh yuksek kisilerde 2- 4 arasi hatta hic gorulemeyende var.sizdeki 4 yumurtanin 4 ude degil sadece 1 i olgunlasip catliyor ve eger kaliteli ise dollenip embriyo sonrada rahme yerlesip bebek oluyor, nadir durumlarda 2, bu da ikiz demek zaten.usg goruntusu yaninda mutlaka hormonlarla beraber degerlendirilmeli tup bebek yada bir yontemin kullanilip kullanilamayacagi

amh bir kez yaptırdım 0,39 cıktı fsh en son 9 lardaydı aynı durumdayız sanırım siz peki tüp bebekmi yaptırıcaksınız

inşallah arkadaşım üzülme valla hayat da geçip gidiyor, üzülmekle kalıyoruz

2-3 ay kadar duzenli kullanmak gerekiyor sanırım. İkinci denemeye baslayacaksan ara verme. Tabi ki bunlar destek, dün @Bebegimhadi de yazdı Mustafa Bahçeci bile hastalarına veriyormuş ya arı sütü.

yürü beee haremiz

amh bir kez yaptırdım 0,39 cıktı fsh en son 9 lardaydı aynı durumdayız sanırım siz peki tüp bebekmi yaptırıcaksınız
ben 3 tup bebek yaptirdim, 2 si negatif en sonuncuda tedavim kalitesiz yumurta nedeniyle (yumurtalar bir turlu buyumedi) yarim kaldi. amh 0.72 idi 2016 mart ayinda

sizin amh değeriniz bana göre daha iyi rabbim gönlümüze göre versin
Bunca zaman gordugume duyduguma gore ve az da olsa tecrubeme dayanarak soyluyorum ki degerler cok az seyi belli ediyor. tedaviyi ya da nasil bir yol izleyecegimizi, yoksa Rabbim ol desin yeter ki... 0.01 amh ile ayni anda tedaviye basladigim cok yakin arkadasim oglunu kucakladi (cok sukur),zaman zaman cok uzulsekte bu tedavide umutsuzluga yer yok...sizinde yasiniz cok genc.aminnn diyorum Rabbim tum isteyenlere nasip etsin bizle beraber

allah razı olsun moral verdiniz pek iyi değilim bu sıralar

Bir doktor edasıyla açıkladın. aferin 10, oturabilirsin. Pörfekto

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…