- 18 Haziran 2015
- 782
- 1.366
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.201
Hayirlisi olsun. Hangi merkez ve doktor ?Selam :) hayir bu ay sonunda gidicem insallahhh
Teşekkürler, biz iş nedeniyle Azerbaycan dayız,o yüzden Azerbaycan bakü bahçeci :)) sizin durum nedir, iyidir umarımHayirlisi olsun. Hangi merkez ve doktor ?
Pancarı bilmiyordum bak sağol canım
Bir şey alerji yapmış olabilir. Yumurtlama gününden kaç gün geçtiHayırlı geceler herkese yumurtlama günümden bu yana farkediyorum vucudumda her geçen gün artan kırmızı sıvılce gibi değil çok fazla kaşınmayan kırmızı kabarcıklar oluştu bu bir gebelik belirtisimi yoksa farklımıdır bu ay bebekten biraz umutluydum bu bir belirti değilse korkmaya başladım
hiç duymadım canım ben de böyle bir belirti. inşallah belirtidir gerçi.Hayırlı geceler herkese yumurtlama günümden bu yana farkediyorum vucudumda her geçen gün artan kırmızı sıvılce gibi değil çok fazla kaşınmayan kırmızı kabarcıklar oluştu bu bir gebelik belirtisimi yoksa farklımıdır bu ay bebekten biraz umutluydum bu bir belirti değilse korkmaya başladım
Bir şey alerji yapmış olabilir. Yumurtlama gününden kaç gün geçti
ben polen yediğim zaman aynı kızarıklıklar oluyor. O tür bir şey yedin mi?
bir kan tahlili yaptır. hem kızarıklığın sebebi ortaya çıkar hem de gebelik olup olmadığıyok yemedim hiç öyle şeyler zzaten oruçluydum boyle olunca vucudum korktum nıyetlenmedım
bir kan tahlili yaptır. hem kızarıklığın sebebi ortaya çıkar hem de gebelik olup olmadığı
Hmmm, ilginçmiş, ben çok severim pancar turşusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?