Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sizin tecrübelerinize güveniyorum araştırdım pancar kan için diğeri her derde deva.. birde macun yapmış ama onu anlayamadım sanırım yumurta kalitesi için arayıp soracağım içeriğini inşallah yarar..

O ürünleri bilmiyorum ama dikkat et arada ölçtür hormon dengeni bozmasın. Karışımda da şnşallah arı sütü polen vardır

Hayırlı geceler herkese yumurtlama günümden bu yana farkediyorum vucudumda her geçen gün artan kırmızı sıvılce gibi değil çok fazla kaşınmayan kırmızı kabarcıklar oluştu bu bir gebelik belirtisimi yoksa farklımıdır bu ay bebekten biraz umutluydum bu bir belirti değilse korkmaya başladım

Bir şey alerji yapmış olabilir. Yumurtlama gününden kaç gün geçti

hiç duymadım canım ben de böyle bir belirti. inşallah belirtidir gerçi.

Günaydın arkadaşlar. Dün belli bir süre sonra koptum sizden. Bir süredir birikmekte olan ve artık patlaması gereken bir durum vardı ki dün akşam üzeri patladı. Çok uzun zamandır alttan aldığım, iyi niyetle çözülmesini beklediğim bir durumun maalesef çözümünün kestirip atmak olduğunu fark ettim. Aile içinde bir grubun yaptığı aymazlık ve nankörlük biz alttan aldıkça artık uç noktaya çıkınca ben de patladım ve hepsiyle ilişkimi kestim. Anneme ve babama yapılan haksızlık karşısında artık sessiz kalamadım, annemi ve babamı anneme ve babama rağmen korumaya karar verdim. Onların yapamadığını ben yaptım. Bayağı sinirliydim yani dün, uzun zamandır bu kadar sinirlenmemiştim, özlemişim lan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…