Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ama sen de hayvancağıza heryeri yasaklamışsın be kuzucuk. yatak odasına, mutfağa, salona ve oturma odasına girmesi hele de koltuk ve halıların üzerinde yatması yasak. Oldu olacak banyoya kilitleyiver

Ama sen de hayvancağıza heryeri yasaklamışsın be kuzucuk. yatak odasına, mutfağa, salona ve oturma odasına girmesi hele de koltuk ve halıların üzerinde yatması yasak. Oldu olacak banyoya kilitleyiver
ayy arada yapıyorum. temizlik yapacağım zamanlar mesela. Ama napim ya haftada iki defa tüm evi süpürmek zorunda kalıyorum. Yani iç çamaşırımdan bile onun tüyü çıkıyorBen kendi saç kılımdan bile iğrenirken...

kızlarrrr ben geldim :) aklıma birşey takıldı biz bu bioesteron, coenzym q10 gibi takviyeleri ne kadar süre kullanmalıyız. ben 3 aydan beri kullanıyorum, devam etmeli miyim? bahçecide verilen takviyelerde süre yazıyor mu?

Orda basari orani nasil? Fiyatlar nasil?
Ben bayadir ara verdim tedaviye. Miyom icin ilac vermisti. 2 ay onu kullandim. Fayda yerine zarar verdi. Ikinci miyom olustu
Ahh canim yaaa simdi bisey dicem de yani burada saglik sektoru cok kotu,gerci butun sektorler oyle...bahceci de tek turk klinigi galiba yada belki birkactane daha var, yani anlayacagin secme sansim yok,oyle basari oranina falanda bakamiyorum direkt gidicem insallah.
miyom icin laparoskopi diyorlar ama boyutu buyuk mu kucuk mu...onu aldiktan sonra gebelik ve gebeligin surmesi kolaylasiyormus.

bunlarda bence sure yok, insana iyi gelen vitaminler.hele koenzim yaslanma karsiti anti aging etkili,ancak biesteronu danisabilirsin, bir sure sonra birakmak gerekebiliyormus.o tam vitamin degil dhea cunku

bunlarda bence sure yok, insana iyi gelen vitaminler.hele koenzim yaslanma karsiti anti aging etkili,ancak biesteronu danisabilirsin, bir sure sonra birakmak gerekebiliyormus.o tam vitamin degil dhea cunku
evet benim de ona aklım takıldı, aramızda bilen vardır belki süre olayını....

sorsam mı dr'a aceba yumurta kalitesi için falan diyor yani atlamış olamaz sanmıyorum ama bir ayımın daha çöpe gitmesini istemiyorum, değerlere bakarak mı karar veriyor aceba, çokta sorup bilmişlik yapmak istemiyorum ama kafama takıldı şimdi

mesela bana biesteron'a başlatmadı sadece quenzim iç dedi o ne işe yarıyor
dhea evet yumurta kallitesi icin ama daha cok eksiklik olanlar kullanmaliymis, bir kisim dr veriyor bir kisim dr vermiyor, siz dr unuza guvenin,onun disinda elbette aru sutu, bal, polen veya vitamin kullanabilirsiniz, ama yinede dr a sorunki tedavinize aksi etki yapmasin.

kafana takılan her şeyi doktorunla konuşabilmelisin. Aslında o da cevap vermekten hoşlanmalı. Yani iletişim iyi olmalı. Önce senin psikolojin önemli . bir dahaki kontrolde sorarsın. Bazı doktorlar tüp bebek aşamasındayken veriyor biesteronu. Ben bunu birinden duyduğum için başlamıştım ama bıraktım. Tüpe başlamadan hemen önce tekrar devam edeceğim. Denemekte fayda var diye düşünüyorum ben bilmiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…