Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Herşeyin hayırlısı olsun demek lazım. Bende gelişimbile olmadi dollenmeden iptal olmuştu.

Eki Görüntüle 2005481 Kim demiş kediyi mutfağa falan almıyorum diye her yerde peşimde
ayy çok tatlıymıs buu tatile giderken bize bırakabilirsin.kedini ! bir arkadasiniza veya veterinere bırakabilirsin bence. Kediyi mutfağa da alıyormussun valla görmüş olduk on numara 5 yıldız verdik sana

Selam arkadaslar, Ankara'da muayeneye gidecegim, hic duydugunuz var mi ? en iyisi hangisidir, iki secenek var su anda Timur gurgan(cok yogun diyorlar gerci) ikincisi de Murat Sonmezer. Hangisine gitsem ? daha once hic tup bebek falan denemedik.

Hayirlisi olsun, bende haziran sonu gibi uzuuun bir aradan sonra dr a gidecegim insallah...bol sanslar :)

kac gun oldu ki canimcim, bu konuda hafizam yetersiz ne yazik ki...gec olsun saglam olsun..bosver aramalarini bekle...

bence bekletmeleri cok iyi.1)lab a guveniyorlar 2)gecte olsa yanit alabileceklerini dusunuyorlar, sizin embriyonuz zaten halihazirda blast embriyo ama genetik icin o disari hucre atma olayi mutlaka olmali demekki...insallah guzel seyler duyariz bugun sizdende :)

Eki Görüntüle 2005481 Kim demiş kediyi mutfağa falan almıyorum diye her yerde peşimde
yaaaa su sapsige bi bakin...her yere girsin bu yaaaa...yerim nasil da poz vermis..barismaniza da cok sevindim ayrica :) ama senide anliyorum huylaniyorsun kildan tuyden...bir zaman sonra belki sen esinden cok seversin

Selam arkadaslar, Ankara'da muayeneye gidecegim, hic duydugunuz var mi ? en iyisi hangisidir, iki secenek var su anda Timur gurgan(cok yogun diyorlar gerci) ikincisi de Murat Sonmezer. Hangisine gitsem ? daha once hic tup bebek falan denemedik.
selamlar, size nacizane tavsiyem tedavi olmak istediginiz dr lar ile kisa kisa gorusmek icin randevu alin, bircogunda ilk muayene zaten ucretsiz, boylece icinize sinene karar verirsiniz. benimde tavsiyem Ahmet-Mehmet Erdem KArdeslerin klinigi Nova Art. ama Timur hocayida cok ovuyorlar, birde son zamanlarda Recai Pabuccuoglunu sayet tedaviyi kendisi yaparsa asistanina birakmazsa yani.simdiden hayirli olsun tedaviniz.

Günaydınn kızlar. hayatguzel2015 yukarıda anlattığın bilgileri öğrenmiş oldum.arastirma yapıp kısa zamanda bilgileniyorsun bizi de haberdar ediyorsun cok iyi oluyor benim icin

Hayirlisi olsun, bende haziran sonu gibi uzuuun bir aradan sonra dr a gidecegim insallah...bol sanslar :)
tedavinde bol sans canım insallah gonlunce gecer ve pozitifi görürsün
kac gun oldu ki canimcim, bu konuda hafizam yetersiz ne yazik ki...gec olsun saglam olsun..bosver aramalarini bekle...
Takvimime baktım.bu tür konuları yazıyorum.4 mayısta embriyolog donduruyoruz demisti.bugün 7 haziran 33 gun olmus.tam zamanı artık

Bu vatandaş pozitifi görmüş kızlar. Haremiz poppy73

Bu vatandaş pozitifi görmüş kızlar. Haremiz poppy73
demekki neymiş canımcığım. 3' e 5' e bakmıcaklar şans verecekler. Tutmayan öyle tutmasın. ben şahsen tutunamamasını "5. güne gidemedi transfer etseydik bile tutmayacaktı" ya tercih ederim. ne belli kardeşim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…