- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.281
Herşeyin hayırlısı olsun demek lazım. Bende gelişimbile olmadi dollenmeden iptal olmuştu.sağolun kızlar burdan şunu anlıyorum 1 - öncelikle doktoruma sorayım 2 - biosteronu 1 yıl içeyim :) 3 - kalnalarını hep içeyim. şaka bir yana, dotora sorayım ondan sonra alayım veya bırakayıma
bu arada embriyolog aradı, ne yazık ki benim 5. gün embriyom tomurcuklanma, yani balon oluşturmayı (plasentayı oluşturan kısım) yapmamış, 1 gün daha bekletecekler. peki 6. gün de bu oluşmazsa tedavi iptal dedi... ben de biraz araştırdım, hakikaten 6. gün embriyosu varmış, bir de bu plasenta balaonu olmadıkça genetik için hücre alınmıyor, yoksa fetüsten almış oluyorlarmış hücreyi, herhalde bu da rsiklidir. şu an için durumdan memnunum, çünkü o balonu oluşturmazsa demek ki plasentayı oluşturmayacak, bana da tutunamayacak herhalde... neyse bilmiyoruz hiçbir şeyi gerçi, umut etmek devam ediyor yani anlayacağınız...
Çok tatlı bu be anası
Hayirlisi olsun, bende haziran sonu gibi uzuuun bir aradan sonra dr a gidecegim insallah...bol sanslar :)Selam kızlar uzun zamandır sessizce takipteyim :)) Herkes iyi umarım gelişmeler var mı acabaBebegimhadi test sonucun geldimi canım. Haremiz kediyle boğuşmaya devam :) poppy73 grubun neşesi, kafanın tasını attırmışlar :)
hayatguzel2015 vitaminleri nihayet şimdi doktora sordum. Diyorki ciddi hiçbir kurum faydalı bulmuyor, bazı tartışmalı yayınlar da iyi olduğu söyleniyor. Her durumda tedaviye başladığında hepsini kesmen lazım çünkü kanamaya sebep oluyor dedi. Bana gelince 18 haziran gibi bi kontrole gidicem bakalım son şansı belki yakalarım.
Herkese sevgiler :))
kac gun oldu ki canimcim, bu konuda hafizam yetersiz ne yazik ki...gec olsun saglam olsun..bosver aramalarini bekle...İyiyiz de is güç hayat kosturmaca bende bundan pek yazamadım bugünlerde.genetikten cevap bekliyorum.kac gün oldu oooo oooo ooo o kadar cok.erbil bey gidince arayan soran yok.bir sistemleri vardır herhalde bunların tek erbil mi bakiyordu bu islere ses yok anlamadım.aramak da istemiyorum simdi sagliksiz falan duyarım .. nasilsa cevap gelince bir zahmet ararlar degil mi ☺☺
H huli cim Insallah tedaviye başlarsın ve kucağına bebeğini alırsın ...
poppy73 canım iyi yapmışsın bu arada 2 ay bitti mi kııızz hadi sonunda tedavin başlıyacak.insallah cok güzel gecer her sey.bende hepinizi öpüyorum
bence bekletmeleri cok iyi.1)lab a guveniyorlar 2)gecte olsa yanit alabileceklerini dusunuyorlar, sizin embriyonuz zaten halihazirda blast embriyo ama genetik icin o disari hucre atma olayi mutlaka olmali demekki...insallah guzel seyler duyariz bugun sizdende :)sağolun kızlar burdan şunu anlıyorum 1 - öncelikle doktoruma sorayım 2 - biosteronu 1 yıl içeyim :) 3 - kalnalarını hep içeyim. şaka bir yana, dotora sorayım ondan sonra alayım veya bırakayıma
bu arada embriyolog aradı, ne yazık ki benim 5. gün embriyom tomurcuklanma, yani balon oluşturmayı (plasentayı oluşturan kısım) yapmamış, 1 gün daha bekletecekler. peki 6. gün de bu oluşmazsa tedavi iptal dedi... ben de biraz araştırdım, hakikaten 6. gün embriyosu varmış, bir de bu plasenta balaonu olmadıkça genetik için hücre alınmıyor, yoksa fetüsten almış oluyorlarmış hücreyi, herhalde bu da rsiklidir. şu an için durumdan memnunum, çünkü o balonu oluşturmazsa demek ki plasentayı oluşturmayacak, bana da tutunamayacak herhalde... neyse bilmiyoruz hiçbir şeyi gerçi, umut etmek devam ediyor yani anlayacağınız...
yaaaa su sapsige bi bakin...her yere girsin bu yaaaa...yerim nasil da poz vermis..barismaniza da cok sevindim ayrica :) ama senide anliyorum huylaniyorsun kildan tuyden...bir zaman sonra belki sen esinden cok seversin
selamlar, size nacizane tavsiyem tedavi olmak istediginiz dr lar ile kisa kisa gorusmek icin randevu alin, bircogunda ilk muayene zaten ucretsiz, boylece icinize sinene karar verirsiniz. benimde tavsiyem Ahmet-Mehmet Erdem KArdeslerin klinigi Nova Art. ama Timur hocayida cok ovuyorlar, birde son zamanlarda Recai Pabuccuoglunu sayet tedaviyi kendisi yaparsa asistanina birakmazsa yani.simdiden hayirli olsun tedaviniz.Selam arkadaslar, Ankara'da muayeneye gidecegim, hic duydugunuz var mi ? en iyisi hangisidir, iki secenek var su anda Timur gurgan(cok yogun diyorlar gerci) ikincisi de Murat Sonmezer. Hangisine gitsem ? daha once hic tup bebek falan denemedik.
Günaydınn kızlar.sağolun kızlar burdan şunu anlıyorum 1 - öncelikle doktoruma sorayım 2 - biosteronu 1 yıl içeyim :) 3 - kalnalarını hep içeyim. şaka bir yana, dotora sorayım ondan sonra alayım veya bırakayıma
tedavinde bol sans canım insallah gonlunce gecer ve pozitifi görürsünHayirlisi olsun, bende haziran sonu gibi uzuuun bir aradan sonra dr a gidecegim insallah...bol sanslar :)
Takvimime baktım.bu tür konuları yazıyorum.4 mayısta embriyolog donduruyoruz demisti.bugün 7 haziran 33 gun olmus.tam zamanı artıkkac gun oldu ki canimcim, bu konuda hafizam yetersiz ne yazik ki...gec olsun saglam olsun..bosver aramalarini bekle...
Bu vatandaş pozitifi görmüş kızlar.Haremiz sordum canım, arkadaşın cevabı ;
Canım benim ilk iki denememde beşinci gün embriyoları transfer edildi ilki kimyasal gebelik oldu ikincisi ise negatif sonuçlandı,doktorum üçüncü günden sonra embriyonun anne rahminde ihtiyacına göre beslendiğini,kültür ortamından anne tahminin daha faydalı olabileceğini söyledi. O yüzden 3. gün transfer yapıldı
Günaydın oo sevindim hayırlı uğurlu olsun.iste tutanacak olan tutunuyor 3. Gün 5. Gun fark etmiyor
Anası derken ???Çok tatlı bu be anası
demekki neymiş canımcığım. 3' e 5' e bakmıcaklar şans verecekler. Tutmayan öyle tutmasın. ben şahsen tutunamamasını "5. güne gidemedi transfer etseydik bile tutmayacaktı" ya tercih ederim. ne belli kardeşim???
Anası derken ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?