- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.261
Ben 4 şubat' tan beridir kullanıyorum. Her gidişimde de doktor vitaminlere devam edip etmediğimi soruyor. Devam ettiğimi söylüyorum. Ok, devam diyor. Ama süre ile ilgili birşey konuşmadık. Bildiğim kadarıyla işe yaraması için en azından 3 ay kullanılmalı.kızlarrrr ben geldim :) aklıma birşey takıldı biz bu bioesteron, coenzym q10 gibi takviyeleri ne kadar süre kullanmalıyız. ben 3 aydan beri kullanıyorum, devam etmeli miyim? bahçecide verilen takviyelerde süre yazıyor mu?
İyiyiz, buralardayız işte bildiğin gibi. Ben haftaya gidiyorum kontrole, bakalim bir aksilik olmazsa başlıyoruz. Tedaviye başlayınca neyi kesmek lazımmış anlamadım.Selam kızlar uzun zamandır sessizce takipteyim :)) Herkes iyi umarım gelişmeler var mı acabaBebegimhadi test sonucun geldimi canım. Haremiz kediyle boğuşmaya devam :) poppy73 grubun neşesi, kafanın tasını attırmışlar :)
hayatguzel2015 vitaminleri nihayet şimdi doktora sordum. Diyorki ciddi hiçbir kurum faydalı bulmuyor, bazı tartışmalı yayınlar da iyi olduğu söyleniyor. Her durumda tedaviye başladığında hepsini kesmen lazım çünkü kanamaya sebep oluyor dedi. Bana gelince 18 haziran gibi bi kontrole gidicem bakalım son şansı belki yakalarım.
Herkese sevgiler :))
Biesteronu 2 yil full kullandım.3. Yıla girmistim ki erbil bey bıraktırdı.41 yasındayken ankara başkent hastanesi doktorum devam et demisti.1 yil kadar ic demisti sanırım.bundan sonra icebilir miyim diye sordugunda ic dedi.bende evlenene kadar ictim :) erbil bey cok icmissin kıllanma yapar dedi.kızlarrrr ben geldim :) aklıma birşey takıldı biz bu bioesteron, coenzym q10 gibi takviyeleri ne kadar süre kullanmalıyız. ben 3 aydan beri kullanıyorum, devam etmeli miyim? bahçecide verilen takviyelerde süre yazıyor mu?
Hadi inşallah güzel haberlerin olur şekerim. quenzum q10 ve omega3 alıyorum dedim dr da yararları bilimsel kanıtlanmış değil dedi. Ama zararı yok içebilirsin tedavi de bazı vitaminler kanama yapar dedi.İyiyiz, buralardayız işte bildiğin gibi. Ben haftaya gidiyorum kontrole, bakalim bir aksilik olmazsa başlıyoruz. Tedaviye başlayınca neyi kesmek lazımmış anlamadım.
İyiyiz de is güç hayat kosturmaca bende bundan pek yazamadım bugünlerde.genetikten cevap bekliyorum.kac gün oldu oooo oooo ooo o kadar cok.erbil bey gidince arayan soran yok.bir sistemleri vardır herhalde bunların tek erbil mi bakiyordu bu islere ses yok anlamadım.aramak da istemiyorum simdi sagliksiz falan duyarım .. nasilsa cevap gelince bir zahmet ararlar degil mi ☺☺Selam kızlar uzun zamandır sessizce takipteyim :)) Herkes iyi umarım gelişmeler var mı acabaBebegimhadi test sonucun geldimi canım. Haremiz kediyle boğuşmaya devam :) poppy73 grubun neşesi, kafanın tasını attırmışlar :)
hayatguzel2015 vitaminleri nihayet şimdi doktora sordum. Diyorki ciddi hiçbir kurum faydalı bulmuyor, bazı tartışmalı yayınlar da iyi olduğu söyleniyor. Her durumda tedaviye başladığında hepsini kesmen lazım çünkü kanamaya sebep oluyor dedi. Bana gelince 18 haziran gibi bi kontrole gidicem bakalım son şansı belki yakalarım.
Herkese sevgiler :))
senin de 6. güne bırakmışlar şimdi gördüm, ilerlememiş, kendimi şimdiden hazırlayayaım artık napayımAnlatmıştım ya canım. Bende de aynısı oldu. 5.güne iki embriyo gelmişti. Biri çok iyi gelişmişti ve genetiğe gönderildi. Diğeri için 6. gün arayıp gelişiminin durduğunu söylemişlerdi. Şu an genetiktekinin normal gelmesi için dua etmekten başka yapacak bişey yok.Bebegimhadi inşallah herşey umduğun gibi olur ve herşey yolunda gider.
Bazı doktorlar da ozellikle soruyor tedavi sürecinde, kullanıyorsunuz di mi vitaminleri diye. Herkesin görüşü farklı. Hadi hayırlısıHadi inşallah güzel haberlerin olur şekerim. quenzum q10 ve omega3 alıyorum dedim dr da yararları bilimsel kanıtlanmış değil dedi. Ama zararı yok içebilirsin tedavi de bazı vitaminler kanama yapar dedi.
Bende bayram öncesi bir gidicem kontrole.
Teşekkür ederim canım, inşallah. Geciyor valla günler, geçmiş. Arasan mı acaba dedim bir an ben de ama sonra elbette ararlar, bırakmazlar.İyiyiz de is güç hayat kosturmaca bende bundan pek yazamadım bugünlerde.genetikten cevap bekliyorum.kac gün oldu oooo oooo ooo o kadar cok.erbil bey gidince arayan soran yok.bir sistemleri vardır herhalde bunların tek erbil mi bakiyordu bu islere ses yok anlamadım.aramak da istemiyorum simdi sagliksiz falan duyarım .. nasilsa cevap gelince bir zahmet ararlar degil mi ☺☺
H huli cim Insallah tedaviye başlarsın ve kucağına bebeğini alırsın ...
poppy73 canım iyi yapmışsın bu arada 2 ay bitti mi kııızz hadi sonunda tedavin başlıyacak.insallah cok güzel gecer her sey.bende hepinizi öpüyorum
Hayırlısı olsun canım. Bakalım belki 6. günde oluşturur o plasentayı. Genetik icin 5. günü bekleme sebeplerinden biri de evet o. Bazen geç gelisiyor demek ki, o yüzden de bir gün daha şans veriyorlar. Umarım seninki geriden gelen ama tam gelendir.sağolun kızlar burdan şunu anlıyorum 1 - öncelikle doktoruma sorayım 2 - biosteronu 1 yıl içeyim :) 3 - kalnalarını hep içeyim. şaka bir yana, dotora sorayım ondan sonra alayım veya bırakayıma
bu arada embriyolog aradı, ne yazık ki benim 5. gün embriyom tomurcuklanma, yani balon oluşturmayı (plasentayı oluşturan kısım) yapmamış, 1 gün daha bekletecekler. peki 6. gün de bu oluşmazsa tedavi iptal dedi... ben de biraz araştırdım, hakikaten 6. gün embriyosu varmış, bir de bu plasenta balaonu olmadıkça genetik için hücre alınmıyor, yoksa fetüsten almış oluyorlarmış hücreyi, herhalde bu da rsiklidir. şu an için durumdan memnunum, çünkü o balonu oluşturmazsa demek ki plasentayı oluşturmayacak, bana da tutunamayacak herhalde... neyse bilmiyoruz hiçbir şeyi gerçi, umut etmek devam ediyor yani anlayacağınız...
inşallah ama işteHayırlısı olsun canım. Bakalım belki 6. günde oluşturur o plasentayı. Genetik icin 5. günü bekleme sebeplerinden biri de evet o. Bazen geç gelisiyor demek ki, o yüzden de bir gün daha şans veriyorlar. Umarım seninki geriden gelen ama tam gelendir.
Yaa evet, onunki gitmedi, daha yeni, di miinşallah ama işteiki prensesin annesi ı gitmemiş filan aklım takıldı işte... ne biliyim... sağol canım
Orası hiç belli olmaz canım. Tamamen şans ve Allah'ın yardımı gerekiyorsenin de 6. güne bırakmışlar şimdi gördüm, ilerlememiş, kendimi şimdiden hazırlayayaım artık napayım
Evet canım. Benim şubat ve mart ve mayıs opu sonrası 5. günde aynı oldu. 6. güne beklediler ama gelişiminin durduğunu söylediler.Yaa evet, onunki gitmedi, daha yeni, di miiki prensesin annesi ? Bakalım sen umut etmeyi sürdür ama hazırlıklı da ol. Benimki de gitmemişti. Bir yandan da şöyle düşün, demek ki giden var ki bekletiyorlar ama yuzde oranı düşük olabilir.
Oyyy... Kız o ne tatlı şeymiş öyle. Hele bakışlara yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?