- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.301
Hey Allah'ım yaaNayııııııır. Ben sadece Harenin anası olacam yaaaa. O kedinin olsa olsa yengesi olurum. Abisinin karısı yani Çünkü kocam onun abisi, babası lafını kabul etmiyor
Tercih meselesi tabii. 3. gün transferini yaşayıp da negatifi gören biri olarak söylüyorum. O umutla beklenilen 12-15 gün ve sonrasında yapılacak testte negatifi görmek benim için büyük hayal kırıklığı oldu. O yüzden de bir dahasını göze alamadığım için genetik olayına razı oluyorum. Hoş, normal gelen embriyo transferi işe yarayacak mı o da ayrı bir konu ...demekki neymiş canımcığım. 3' e 5' e bakmıcaklar şans verecekler. Tutmayan öyle tutmasın. ben şahsen tutunamamasını "5. güne gidemedi transfer etseydik bile tutmayacaktı" ya tercih ederim. ne belli kardeşim???
haklısın tabi ben hiç öyle bir durum yaşamadığım için muhakkak zordur. Ama ben tüpe de mucize gözüyle bakmadığım için içimde %70 olumsuz %30 olumlu fikri her zaman olacak. Olursa da mucize oldu derim. Olmazsa da zaten beklemiyordum derim napim. Tüp hikayelerinden o kadar kötü sonuçlar duydum ki ben her tüp yapanın bebeği olur zannederek başladım bu işe. Buradan, başka yerlerden, çevremden duydum hiç te böyle olmadığını. O kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki keşke hiç bilmeseydim, okumasaydım, araştırmasaydım da öyle inansaydım diyorum. O yüzden pek kurtuluş olarak göremiyorum kendi adıma tüpü. Zaten inansaydım çoktaaan başlardım tüpe.Hayırlısı...Tercih meselesi tabii. 3. gün transferini yaşayıp da negatifi gören biri olarak söylüyorum. O umutla beklenilen 12-15 gün ve sonrasında yapılacak testte negatifi görmek benim için büyük hayal kırıklığı oldu. O yüzden de bir dahasını göze alamadığım için genetik olayına razı oluyorum. Hoş, normal gelen embriyo transferi işe yarayacak mı o da ayrı bir konu ...
GünaydınGunaydin kizlar :) iyi haberlerle devam eden bir gun olsun hepimiz icin...
Aaaa, ne güzel, kimdi bu??
Haha, iyi yakaladın, seni köfte seniiiiAnası derken ???
Canımcım, tabi ki yüzde 100 değil tüp bebek tedavisinin sonucu. Hiç böyle bir şey olabilir mi? Hep diyorum, yüzdelere takılmayın. Eğer o çocuk bize gelecekse zaten gelecek bir şekilde. O bebek buraya gelecek, o kadar! gibi olduhaklısın tabi ben hiç öyle bir durum yaşamadığım için muhakkak zordur. Ama ben tüpe de mucize gözüyle bakmadığım için içimde %70 olumsuz %30 olumlu fikri her zaman olacak. Olursa da mucize oldu derim. Olmazsa da zaten beklemiyordum derim napim. Tüp hikayelerinden o kadar kötü sonuçlar duydum ki ben her tüp yapanın bebeği olur zannederek başladım bu işe. Buradan, başka yerlerden, çevremden duydum hiç te böyle olmadığını. O kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki keşke hiç bilmeseydim, okumasaydım, araştırmasaydım da öyle inansaydım diyorum. O yüzden pek kurtuluş olarak göremiyorum kendi adıma tüpü. Zaten inansaydım çoktaaan başlardım tüpe.Hayırlısı...
35 yaşında, 31 yumurta toplanan, bunlardan 12 döllenen, 2 tane 3. gün embriyosu transfer edilen , kalan 10 taneden 5. güne gidecek olanların dondurulacağı avrenim rumuzlu arkadaş.Aaaa, ne güzel, kimdi bu??
Aynen öyle, hayırlısı ...haklısın tabi ben hiç öyle bir durum yaşamadığım için muhakkak zordur. Ama ben tüpe de mucize gözüyle bakmadığım için içimde %70 olumsuz %30 olumlu fikri her zaman olacak. Olursa da mucize oldu derim. Olmazsa da zaten beklemiyordum derim napim. Tüp hikayelerinden o kadar kötü sonuçlar duydum ki ben her tüp yapanın bebeği olur zannederek başladım bu işe. Buradan, başka yerlerden, çevremden duydum hiç te böyle olmadığını. O kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki keşke hiç bilmeseydim, okumasaydım, araştırmasaydım da öyle inansaydım diyorum. O yüzden pek kurtuluş olarak göremiyorum kendi adıma tüpü. Zaten inansaydım çoktaaan başlardım tüpe.Hayırlısı...
Bugun yarin hayirli guzel haberler duyalim insallah,amiinn cok tesekkurler, tum isteyenlerin kucagini doldursun Allah imtedavinde bol sans canım insallah gonlunce gecer ve pozitifi görürsün
Takvimime baktım.bu tür konuları yazıyorum.4 mayısta embriyolog donduruyoruz demisti.bugün 7 haziran 33 gun olmus.tam zamanı artık
yaaa oyle olsa 2. gun embriyolari hic tutmamali degil mi, anne rahmi o petri kabindan iyidir, petride gelismez ama rahimde gelisir diyip transfer yapiyorlar gelisimi yavaslayinca ve 5. gunu goremeyecegini dusundukleri zaman.
Vay anam be, 31 yumurta35 yaşında, 31 yumurta toplanan, bunlardan 12 döllenen, 2 tane 3. gün embriyosu transfer edilen , kalan 10 taneden 5. güne gidecek olanların dondurulacağı avrenim rumuzlu arkadaş.
Evet yaa, ne iş arkadaşlar? Şu topikte bir tane de hamile çizelgeli takvimli arkadaş yok yaaBugun yarin hayirli guzel haberler duyalim insallah,amiinn cok tesekkurler, tum isteyenlerin kucagini doldursun Allah im
Çünkü yavruceklerin 5. güne gitmemelerinin sebebi, annelerinden ayrı kalmak olabiliyor, genetik olarak bozuk oldukları için değil, annelerinden ayrı oldukları ve yeterince beslenemedikleri için ölüyorlar. Bu ihtimali de göz ardı etmeyin.yaaa oyle olsa 2. gun embriyolari hic tutmamali degil mi, anne rahmi o petri kabindan iyidir, petride gelismez ama rahimde gelisir diyip transfer yapiyorlar gelisimi yavaslayinca ve 5. gunu goremeyecegini dusundukleri zaman.
birde embriyo genetigi sizinde bildiginiz uzere cok maliyetli bu tercih dr un oldugu gibi ne yazikki hastanin maddi durumuylada ilgili...hasta eger gucum yok derse dr da dogal olarak hic olmazsa transfer yapayim,gerisi takdiri ilahi diyor bence..
yaaaa bende sendenim gorunce seviniyorum o ayri ama kendime yapmayacagim cok cok buyuk ihtimalleEvet yaa, ne iş arkadaşlar? Şu topikte bir tane de hamile çizelgeli takvimli arkadaş yok yaa. Gerçi ben yapmayacağım da. Olsun, siz yapın.
haklisin beybisiiiÇünkü yavruceklerin 5. güne gitmemelerinin sebebi, annelerinden ayrı kalmak olabiliyor, genetik olarak bozuk oldukları için değil, annelerinden ayrı oldukları ve yeterince beslenemedikleri için ölüyorlar. Bu ihtimali de göz ardı etmeyin.
ya neden korkuyorum biliyor musunuz kızlar. Hani bizim topiğin adı "40 yaşından.......çabalayanlar" ya. acaba diyorum hep çabalayanlar olarak mı kalacağız.Evet yaa, ne iş arkadaşlar? Şu topikte bir tane de hamile çizelgeli takvimli arkadaş yok yaa. Gerçi ben yapmayacağım da. Olsun, siz yapın.
haklisin beybisiiio petri kabinda ilk gunlerini gecirmek istemiyorlar galiba...sicacik 3 oda 1 salon 9 aylarini gecirecekleri ana rahmine gelmek istiyorlar
buyuk umutlarla bekledigim bir 2. gun transferim, yine buyuk umutlarla bekledigim bir 4. gun transferim var ve birde tabiii neredeyse ayaklarim totoma degerek kosarak gittigim 3. ve yarim kalan tedavim...hepsi negatif istemezmiyim mutlaka genetige gitsin embriyolar ozellikle artik tibben riskli yas denilen yasa dahil olduysam cok isterim ama o kadar umudum yok ki benim embriyo yada embriyolar 5. gunu gorup disari hucre atsin.cunku gorunen koy kilavuz istemiyor, bakalim bakunun havasindan suyundan degisiklik olacak mi...tip bilimi olagan ustu...aklimda kalmasin diye otu copu ictim inanin ama tedavi olmam gerektigini cok cok iyi biliyorum en azindan pismanlik yasamamak adina elimden ne gelirse dr ile beraber yapacagim bir kac sefer daha..sonraaaa sonrasi Allah kerim belki bende evladini kalbinde buyutenlerden olurum, onu Rabbim biliyor artik
milyon dolarlik bu sektor tup bebek sektor olmus resmen ama Turkiye gercekten bir cok ulkeden ileri ve ben hep diyorum Allah iyi niyetli dr lar ile karsilastirsin foktorlarida bizden uzak tutsun diye
bak yine destan yazasim var....fazla kurcalamayin heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?