Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Haha, hamileler sarmış orayı:). Ben de özellikle dedim geç olmaz mı diye, hayır dedi randevuyu alan kız, 3. ya da 4. gün dedi. Benim de canıma minnet, hem daha az ilaç parası veririm, bir gün bir gündür, hem de 4. gün diye daha rahatlamış olurum muayenede (bloody mary olayı).

Sağol canım cevap verdiğin için rabbim gönlüne göre versin inşallah çok kararsızım bir aklım otur oturduğun yere diyor utanıyorum da
Neden utaniyorsunuz ki lutfen annelik ve tabiki ureme ic gudusu cok dogal bir surec, ilk baslarda yadirgadim evet ama sonra kafama dank etti resmen, insanin yasi geciyor sadece ama ici ruhu hic yaslanmiyor ki, o nedenle eger sabriniz mucadele etme guucunuz ve tabiki ulasma azminiz kuvvetliyse ve de Rabbim ol derse olacak,Allah gonlunuze gore versin tekrardan :) Analik duygusunu hakkiyla yasamayi bizlerede nasip etsin yuce Allah im

guunaydinnnnn
hayatguzel2015 canimcim bakalim ne diyecek doktorcugun, merak icindeyim senin gibi, insallah guzel kolay seyler sunar sana uygulaman icin...ne guzel bu kadar cok hamile olmasi basarisinin yuksek oldugunu gosterir.

poppy73 yaaaa evet az ilac kullaniyosun ama bazen 2. gun baslamak gerekiyor ki ilaca etkisi cok ve cabuk olsun boylece aslinda yumurtan daha once toplanip yinede az ilac kullanmis oluyorsun...ama evet bloody mary kisminda cok haklisin

Hmm, anladım. Neyse hayırlısı artık. Aret biliyorsunuz piyasadan biraz farklı davranıyor. Vardır herhalde bir bildikleri. Kısmet artık.

Hmm, anladım. Neyse hayırlısı artık. Aret biliyorsunuz piyasadan biraz farklı davranıyor. Vardır herhalde bir bildikleri. Kısmet artık.
evet evet Aret Farki diye birsey var sonucta...nasip nasip insallah cokca kaliteli yumurta gorur dr,kim gitse bende onunla heyecanlaniyorum yaaa

Ben de burda beklerken regl oldum Hesabıma göre bu ay tedavi olamam tam bayrama denk gelir opu. Fena burası bir hamile daha geldi, galiba bir sorun var, onu öne aldı hoca hayırdır diyerek... Allah korusun. Hala bekliyorum...

Sevgili hayatguzel2015 ve sevgili poppy73 . Sizler doktora gittiğiniz anlarda ben yine güneş altında bronzlaşıyor olacam heee, önümüzdeki hafta gününü görürsün dediğinizi duyar gibiyim. Aynen de öyle. Tam vergi haftası işbaşı yapmış olacam ve bol mesaili bir hafta olacak. Ama naapalım. Mesleğimi seviyorum. Hem ne demişler?? Tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bilmek gerek

Uleeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn. Dur bakalım sen, sana özel fotoğraf yollayacağım deniz kenarından.

Şaka yapıyorum, bol bol dinlen, keyfini dolu dolu çıkar. Enerji depola, dönünce ihtiyacın olacak.

Ben de burda beklerken regl oldum Hesabıma göre bu ay tedavi olamam tam bayrama denk gelir opu. Fena burası bir hamile daha geldi, galiba bir sorun var, onu öne aldı hoca hayırdır diyerek... Allah korusun. Hala bekliyorum...
Canimcim ne yaptin? ne konustunuz neye karar verdiniz.

ohhh misss gelsin d vitamini :) bol bol güneşlen canım. benim yoğun, biz sadece 2 - 3 gün kaçabileceğiz bayramda, bakalım

Bir ay ara vermen daha mantıklı değil mi?
fark etmezmiş, ama araya bayram giriyor, tam da opu zamanı, biz yaparız çalışıyoruz dedi hocam. ama ben iki gün de olsa ailemi görmeye gitmek istiyorum bayramda... dinleneyim dedim, yani bir ay ara verdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…