- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.581
bi r ay ara vermeye karar verdik, benim için de iyi olacak... dinlenirim, kafamı dinlerim, yeni yeni eski hızımda kitap okumaya başlamışken (kafa rahatken) bozmayayım durumu, gelecek ay hem madden daha iyi durumda oluruzCanimcim ne yaptin? ne konustunuz neye karar verdiniz.
Adamlara bak bayram seyran demeden çalışıyorlar, helal olsun valla. Hayırlısı olsun canım. Biz çakıldık burada bu sebeplerden. Eee, başka birşey dedi mi, genel değerlendirme?fark etmezmiş, ama araya bayram giriyor, tam da opu zamanı, biz yaparız çalışıyoruz dedi hocam. ama ben iki gün de olsa ailemi görmeye gitmek istiyorum bayramda... dinleneyim dedim, yani bir ay ara verdik.
ayarlıyorlar, çalışıyorlar merak etme. transfer, ameliyat, opu vs benim doktor çalışıyor, demek ki seninkiler de çalışıyor ki seni çağırıyorlar canım.Benim de bayram civarina gelecek maalesef opu. Ayarliyorlardir herhalde di mi?sekerpancari sen bilirsin:). Napiyorlar?
yok canım, benim durumum zaten belli, çıkan embriyo normal değil, %80 yumurta kalitesinde, %20 sperm kalitesinden... yapacak birşey yok. artık doktor da aynı cevabı vermekten sıkılmıştır... belki eşime sperm dna hasar testi de yaptırabiliriz, ama sonuçta benim yumurtaların kalitesi de yaştan dolayı belli...Adamlara bak bayram seyran demeden çalışıyorlar, helal olsun valla. Hayırlısı olsun canım. Biz çakıldık burada bu sebeplerden. Eee, başka birşey dedi mi, genel değerlendirme?
zaten arefe gunu ya da bayram farketmez 36 saat oncesinde catlatma ignesi vurulacak ondan sonrada gelsin opu gunu, ne yazik ki bu isin cilvesi bayram seyran cumartesi pazar yok, dr luk hemde cok ozel bir alan, oyle aman bekleyelim bayram sonrasi onu olsun denemiyor, cunku ona gorede ucret aliyorlar...Benim de bayram civarina gelecek maalesef opu. Ayarliyorlardir herhalde di mi?sekerpancari sen bilirsin:). Napiyorlar?
dinlenmek guzel vitamin ozellikle koenzim q10 ile destek al bence, tabiiki meshur ari sutumuzuzde unutma..q10 acayip farkettiriyor cunku...anti aging resmen...kafani dagit kitaplara gomulmek gibisi yokbi r ay ara vermeye karar verdik, benim için de iyi olacak... dinlenirim, kafamı dinlerim, yeni yeni eski hızımda kitap okumaya başlamışken (kafa rahatken) bozmayayım durumu, gelecek ay hem madden daha iyi durumda oluruz
Anladım, umutsuzluğa kapılma, belli olmaz bu işler.yok canım, benim durumum zaten belli, çıkan embriyo normal değil, %80 yumurta kalitesinde, %20 sperm kalitesinden... yapacak birşey yok. artık doktor da aynı cevabı vermekten sıkılmıştır... belki eşime sperm dna hasar testi de yaptırabiliriz, ama sonuçta benim yumurtaların kalitesi de yaştan dolayı belli...
Ne gibi özelUleeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn. Dur bakalım sen, sana özel fotoğraf yollayacağım deniz kenarından.
Teşekkür ederim canım. Aaaaa, nereden çıkmış o taş yahu? Neyse sen de hemen başlamıyordun zaten tedaviye. Başlayana kadar kullan bari. Peki, ilaçla taş yok oluyor mu?Ayy ben bile heyecanlandım srnin adına poppyciğğm. İinşallah güzel olacak her şey.
Hayatgüzel zaten bayram da istemiyordun tedavi isabet olmuş. Arı sütünü daha uzun süre kullanırsın hem.
Ben de gecem sancıyla geçti. Doktora gittim saframda taş varmış. 3 aylık ilaç verdi. Olmaz dedim ben bebek için uğraşıyorum. Tedaviye başlayınca kesersin dedi. Bugün işe gidemedim evdeyim sancım var
Tatilciler siz tadını çıkartın valla darısı bize inşallah.
Görürsün, sürprizNe gibi özel
yaaaa cok cok gecmis olsun, o tas sancisinada cok kotu derler...cabucak yok olsun insallah..yat dinlenmeye calis..Ayy ben bile heyecanlandım srnin adına poppyciğğm. İinşallah güzel olacak her şey.
Hayatgüzel zaten bayram da istemiyordun tedavi isabet olmuş. Arı sütünü daha uzun süre kullanırsın hem.
Ben de gecem sancıyla geçti. Doktora gittim saframda taş varmış. 3 aylık ilaç verdi. Olmaz dedim ben bebek için uğraşıyorum. Tedaviye başlayınca kesersin dedi. Bugün işe gidemedim evdeyim sancım var
Tatilciler siz tadını çıkartın valla darısı bize inşallah.
İlacın yok edebileceği çalışmaları varmış sana bir zararı olmaz ilacın ameliyattan iyidir denemek ister misin dedi evet dedim. Bakalım inşallah ameliyatsız hallolur.Teşekkür ederim canım. Aaaaa, nereden çıkmış o taş yahu? Neyse sen de hemen başlamıyordun zaten tedaviye. Başlayana kadar kullan bari. Peki, ilaçla taş yok oluyor mu?
Teşekkür ederim canım evet tüm gece ıyutmadı mefes alırken göğüste batma be acıma hissi. İnşallah ilaçla hallolur.yaaaa cok cok gecmis olsun, o tas sancisinada cok kotu derler...cabucak yok olsun insallah..yat dinlenmeye calis..
İnşallah halledilir canım ya. Çok geçmiş olsun. Güneş bir gün de bizim için doğacak ve işte o gün tüm kötü günler, kötü birer anı olarak kalacak...İlacın yok edebileceği çalışmaları varmış sana bir zararı olmaz ilacın ameliyattan iyidir denemek ister misin dedi evet dedim. Bakalım inşallah ameliyatsız hallolur.
Smin inşallah canım. Her tarafımız ilaç oldu artık.İnşallah halledilir canım ya. Çok geçmiş olsun. Güneş bir gün de bizim için doğacak ve işte o gün tüm kötü günler, kötü birer anı olarak kalacak...
Offffff yaaaaBahçeci aradı kızlar şimdi. Allah kahretsin işte kahrersin. İkisi de anormalmiş yine. Mahvoldum ben...
İyi tatiller arkadaşım . Limonlu nanali su tüket bol bol ödem atmana yardımcı olur.Ponçiklerbende tatile cıkıyorum sagolun.en kisa zamanda tatile cıkmanız dileklerimle spora gitmemekten ballardan tedaviden kilo aldım.mecburen bir bikini aldım yedek bikini cok dar ve hic olmadı cünkü uygun tatlı birsey aldım.malum bu grup fazla para harcayamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?