Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben de kilo aldım yaa. Lapariskopiden sonra o göbek kaldı zaten gitmedi. Sigara da yok, neyse artık, onemli degil dedigin gibi. Sebebimiz güzel ve kutsal:). Diyeti sonra yaparım şu an değil. Katlanıversinler biraz, biz nelere katlaniyoruz.

hepimiz kilo almısız sekerim benimde 64 gösterdi tarti ama kıyafetlerle ☺

Kıyafetlerle.... Teselliye geellll
Bende spor yapan bir kızdım Haremiz le aynıyız 52 53 kiloydum hep. Hayatımda ilk kez bende bu kiloyu görüyorum.bir yıldır spor yapmıyorum.yemek yetistirmekten böyle oldu.yürüyüş yapmaya yeni yeni başladık.kızlar 63.5 olabilirim

Yürümek değil bebeğim, koşmak lazım koşmak

Oyyyyyy olsun kuzum iyi tatiller mutlu tatiller, bol enerji depolayip gel,tatlide diyet falan olmaz, vur dibine

kilo alinip verilen bisey zaten, saglikli olduktan sonra cokta sorun degil.hem cok guzel demissin bundan guzel sebep mi olur?ben buharlasarak 45.5 a kadar dustum, artik vermek istemiyorum yaaaeeeebuda saglikli degil emin olun,34 beden hic iyi degil hic

Transfer edelim sana biraz, sms ile olur mu acaba. Offf, iğrenç bir espriydi sabah sabah

41 yaşındayım 2 çocuğum var 3. İstedik olmadı tüp yaptırmak istiyorum Ankara'da doktor ve merkez arıyorum
Allah gonlunuze gore versin, ankarada Gurgan klinigi ve Nova Art i onerebilirim,hem laboratuvarlari hemde dr lari oldukca iyidir,gorusup icinize hangisi sinerse onunla devam edersiniz.

QUOTE="denizkaplan, post: 51703410, member: 799362"]İnşallah öyle olur canım. Tatildeyken genetikten negatif sonucu için ararlarsa yandığımın resmidir [/QUOTE]
Olmaz öyle şey... olamaz

Amin arkadaşım

Allah gonlunuze gore versin, ankarada Gurgan klinigi ve Nova Art i onerebilirim,hem laboratuvarlari hemde dr lari oldukca iyidir,gorusup icinize hangisi sinerse onunla devam edersiniz.
Sağol canım cevap verdiğin için rabbim gönlüne göre versin inşallah çok kararsızım bir aklım otur oturduğun yere diyor utanıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…