- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #53.541
Ben de kilo aldım yaaValla ben 54 kiloyu geçtiğimd n beri bikini giymiyorum. Mayo ya döndüm mecburen. Bıngıl bıngıl göbeğimle kimsenin göz zevkini bozmak istemem. Evvela kendi göz zevkimihayatı boyunca 52 kilonun üstüne çıkamayan ben ilk kez 57 yi gördüm ballar vitaminler hormonlar. Olsun napalım. Sebebimiz çoook güzel. İyi tatiller şekerim.
Valla ben 54 kiloyu geçtiğimd n beri bikini giymiyorum. Mayo ya döndüm mecburen. Bıngıl bıngıl göbeğimle kimsenin göz zevkini bozmak istemem. Evvela kendi göz zevkimihayatı boyunca 52 kilonun üstüne çıkamayan ben ilk kez 57 yi gördüm ballar vitaminler hormonlar. Olsun napalım. Sebebimiz çoook güzel. İyi tatiller şekerim.
Kıyafetlerle.... Teselliye geellllhepimiz kilo almısız sekerim benimde 64 gösterdi tarti ama kıyafetlerle ☺
Tabi, yoksa 63,5Kıyafetlerle.... Teselliye geellll
Bende spor yapan bir kızdımKıyafetlerle.... Teselliye geellll
Yürümek değil bebeğim, koşmak lazım koşmakBende spor yapan bir kızdımHaremiz le aynıyız 52 53 kiloydum hep. Hayatımda ilk kez bende bu kiloyu görüyorum.bir yıldır spor yapmıyorum.yemek yetistirmekten böyle oldu.yürüyüş yapmaya yeni yeni başladık.kızlar 63.5 olabilirim
Gecmis olsun. Benimkinin alınmasi riskliymisİşte, bildiğim kadarıyla ilaçla yok olmuyor. Benimki de operasyonla alındı.
Oyyyyyy olsun kuzum iyi tatiller mutlu tatiller, bol enerji depolayip gel,tatlide diyet falan olmaz, vur dibinePonçiklerbende tatile cıkıyorum sagolun.en kisa zamanda tatile cıkmanız dileklerimle spora gitmemekten ballardan tedaviden kilo aldım.mecburen bir bikini aldım yedek bikini cok dar ve hic olmadı cünkü uygun tatlı birsey aldım.malum bu grup fazla para harcayamıyo
kilo alinip verilen bisey zaten, saglikli olduktan sonra cokta sorun degil.hem cok guzel demissin bundan guzel sebep mi olur?ben buharlasarak 45.5 a kadar dustum, artik vermek istemiyorum yaaaValla ben 54 kiloyu geçtiğimd n beri bikini giymiyorum. Mayo ya döndüm mecburen. Bıngıl bıngıl göbeğimle kimsenin göz zevkini bozmak istemem. Evvela kendi göz zevkimihayatı boyunca 52 kilonun üstüne çıkamayan ben ilk kez 57 yi gördüm ballar vitaminler hormonlar. Olsun napalım. Sebebimiz çoook güzel. İyi tatiller şekerim.
Transfer edelim sana biraz, sms ile olur mu acabakilo alinip verilen bisey zaten, saglikli olduktan sonra cokta sorun degil.hem cok guzel demissin bundan guzel sebep mi olur?ben buharlasarak 45.5 a kadar dustum, artik vermek istemiyorum yaaaeeeebuda saglikli degil emin olun,34 beden hic iyi degil hic
Transfer edelim sana biraz, sms ile olur mu acaba. Offf, iğrenç bir espriydi sabah sabah
Allah gonlunuze gore versin, ankarada Gurgan klinigi ve Nova Art i onerebilirim,hem laboratuvarlari hemde dr lari oldukca iyidir,gorusup icinize hangisi sinerse onunla devam edersiniz.41 yaşındayım 2 çocuğum var 3. İstedik olmadı tüp yaptırmak istiyorum Ankara'da doktor ve merkez arıyorum
Amin arkadaşımYa Rabbi hazreti Adem sana hangi ismin ile dua edip affedildiyse o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi hazreti Musa tur dağında sana hangi ismin ile dua etti ise o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Yusuf kuyuda sana hangi ismin ile dua edip kuyudan kurtulduysa o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Yakup sana hangi ismin ile dua edip hazreti Yusufa kavustu ise o ismi azamin hurmetine
Ya rabbi hazreti Ibrahim sana hangi ismin ile dua edip atilacagi ates gul bahcesine dondu ise o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi hazreti Meryem sana hangi ismin ile dua etti ise o ismi azamin hurmetine
Ya Rabbi sevgili peygamberimiz hazreti Muhammed sallallahu aleyhi vesellem hira mağarasına uhud da bedirde miracta hangi ismin ile dua edip duaları kabul oldu ise o ismi azamin hürmetine sana el açtım yalvarıyorum burada ki arkadaşlarıma içinde bana da ve nerede bizim gibi evlat hasreti ile tutuşan ümmet-i Muhammed varsa hepimize saģlikli elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı itaatkar hürmetkar ana baba sözünden dışarı çıkmayan akilli uslu zeki aklı başında, ahlaklı tatlı dilli güler yüzlü, sıcak kanlı, yumuşak huylu, güzel suratlı su gibi duru hayırlı uzun ömrü olan anaya babaya vatana hayırlı , hayırlı yazıları yazılmış, hayırlı kader yazılmış kendi katından temiz salih saliha namazında abdestinde kuranında senin yolunda evlatlar ihsan et Ya Rabbel Alemin insallah (âmin)
İnşallah, senin de sağlıklı bir şekilde evladına kavuşman dileğiyleayy canım ne güzel bir dua gözyaşları içinde okudum ve dualar ettim
rabbim hepimizi hayırlı evlatlarla sevindirsin inşallahh,
Senin doktor aradı mı?İnşallah, senin de sağlıklı bir şekilde evladına kavuşman dileğiyle
Dimi yaaaa. Battı balık yan giderOyyyyyy olsun kuzum iyi tatiller mutlu tatiller, bol enerji depolayip gel,tatlide diyet falan olmaz, vur dibine
Sağol canım cevap verdiğin için rabbim gönlüne göre versin inşallah çok kararsızım bir aklım otur oturduğun yere diyor utanıyorum daAllah gonlunuze gore versin, ankarada Gurgan klinigi ve Nova Art i onerebilirim,hem laboratuvarlari hemde dr lari oldukca iyidir,gorusup icinize hangisi sinerse onunla devam edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?