Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

böğrüme öküz oturdu ne güzel deyim olmuş gerçekten bende öyleydim.daha yeni yeni kendime geliyorum yoksa böyle idim.iyi doktorlarda kist olmuyor diyecegim olmayacak (kemal sunal repligi oldu) benim tup bebeklerde masallah kistim hic olmadı.ama yumurta saklamada klomenden oldu.gecmis olsun canımcım bu uzun bir yol hepimiz ayni yolda ugraşiyoruz Allah daha fazla aratmadan cocugunu nasip etsin insallah.
Birde kök hücre ignesi varmıs dr murat berk yapıyormuş.34 yasında bir kizla klinikte tanışmıstık.4. Denemesinde yumurtası 5. Gune gitmedi 1 yum.oluyor.o bugun ogrendi arastirmaları sonucunda ona bir bayan anlatmış murat berk bey yumurtası kalitesiz veya yum.sı olmayanlara kok hucre ignesi yapıyor ve organik beslenme.bizim erbil bey bu durumdakileri once murat berke yonlendiriyormus.murat berkte eskiden bahcecide ve erbil beyle birlikte calisiyormus.ilk muayene 500 sonra 4 5 ay tedavi ayda 500 tl.pazartesi arkadas gorussun bana anlatacak.bunu daha once internette okumustuk biliyorsunuz poppy73 ve diger arkadaslar hatırlar.

Allah allah, ben hiç hatırlamadım.Hele Kemal Sunal'ı hiç anlamadım

Sağol canım benim. Sana da iyi tatiller. Telefonlaşırız.

Valla bende çok severim bu sözü , benim çocuk naz yapıyor ondan her ay erteliyor gelmeyi buda zügürt tesellim benim . Benim geçen ay 3 yumurta oldu birisi 9 , gün çatladı çatlamaması için 3 gün iğne olmuştum sanırım ondan dolayı yumurtanın biri çatlamamış kist olmuş . Daha öncede klomenden dolayı 2 tane olmuştu laporoskopide aldılar .

Gecmis olsun sebebini bilmen iyi olmuş

guzel bir hafta sonu diliyorum hepinize hepimize....tatile cikacaklar hazir misiniz iki prensesin annesi mayolar bikiniler pareolar ohhhh misssssayyy canim cekti vallahi birde oralardan guzel haber alip verirsen bize..iste tatil gibi tatil olur o zaman....hayirlisi diyorum konuyu kapatiyorum.

Teşekkürler canım sana ve herkese iyi hafta sonları. Ayrıca tatile çıkacak olanlara da iyi tatiller

Ponçikler bende tatile cıkıyorum sagolun.en kisa zamanda tatile cıkmanız dileklerimle spora gitmemekten ballardan tedaviden kilo aldım.mecburen bir bikini aldım yedek bikini cok dar ve hic olmadı cünküuygun tatlı birsey aldım.malum bu grup fazla para harcayamıyo

Darısı başınıza canısı. Sağolasın...

Valla ben 54 kiloyu geçtiğimd n beri bikini giymiyorum. Mayo ya döndüm mecburen. Bıngıl bıngıl göbeğimle kimsenin göz zevkini bozmak istemem. Evvela kendi göz zevkimihayatı boyunca 52 kilonun üstüne çıkamayan ben ilk kez 57 yi gördümballar vitaminler hormonlar. Olsun napalım. Sebebimiz çoook güzel. İyi tatiller şekerim.

Harika bir cümle yaaaa, sebebimiz çooookk güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…