- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.301
sanırım onlara pek sevimli görünmüyoruz
bizim tüp bebek merkezinde devlet hastanesinde gibi hissettiriyorlar kimi zaman
regli olunca baku yollari tastan...izin alip once bi bakuye gidicem...dr nederse yumurta durumuna gore de buradaki direktorumle konusup sureci anlaticam birkac gune 1 bakuye gitmem gerektigini soylicam..niyetim baslamak tedaviye Allah izin verirse...marmariste regli oldum 2 gun falan erken...esimin abisi dr olunca onun calistigi hastanedeki kadin dogumcuya gittim cunku elimde 1.5 senedir kan tahlili vs yoktu ankarada olsa tabiki daha iyi olurdu eski dr uma giderdim ama kismet.sagolsun dr tam kanda bakmis.hepsi ortalama degerlerde...fsh im yuksek (9.5 gibi ama ilacsiz bu degerede sukur) tabiiki e2 (64 galiba) de sinira yakin cikmis, ama bekledigim seyler bunlar.dr usg ilede bakti 7 yumurta gordu ama sonra dedi ki tup bebek uzmanlari farkli yorumlayabilir ben 3-4 saydim cunku.. ordan az oldugunu anladim. bakalim beni ne gibi maceralar bekliyor.bu ay baslarsa baslarim havuzada varim.bu arada bahceci klinikteki de serdar bey burada azeri kadinlar tarafindan o kadar seviliyorki gitmemesi icin klinik onunde toplanmislar ve o da 1 sene daha burada kalmaya karar vermis, babasi icin gidiyordu zaten hasta sanirim,ama durumu iyi oldugundan 1 sene daha burada kalacakmis,iste ilk defa sansim dondu galiba......Sen ne yapacaksın, karar verdin mi?
canımmm günaydın ,teşekkür ederim .inşallah hepimiz için herşey güzel olsun .Gunayyddinnnnn cilekli bogurtlenli dondurmalarim...
gordugunuz uzere karga kahvaltisini yapamadan yaziyorum :) guzel bir gun olsun yorulsakta hayat bizi uzmesin strese sokmasin insallah
iki prensesin annesi illusive hayatguzel2015 hayirli haberlerini bekliyoruz canlarim miniklerin
G Gabriel_ umarim iyisindir,senden betasi yuksek guzel sonuclar olsun dilerim
TEŞekkürler canıcım yine yeniden heyecanlıyımUleeeeeeeennn, günde bir karar değişikliği dedik, sen günde ikiye çıkardın, olmadı ama, nevrim döndü yemin ederim. Bol şans canımcım yarın için, opuyorum.
TEşekkürler şekerim pancarım pancarı cok severim bu aradaGunayyddinnnnn cilekli bogurtlenli dondurmalarim...
gordugunuz uzere karga kahvaltisini yapamadan yaziyorum :) guzel bir gun olsun yorulsakta hayat bizi uzmesin strese sokmasin insallah
iki prensesin annesi illusive hayatguzel2015 hayirli haberlerini bekliyoruz canlarim miniklerin
çok güzel planlar bunlar, tedaviye başlayacağına çok sevindim. Geç olsun ama güç olmasın inşallah. Hep şanslısın bence zaten bak biz istanbulun gürültüsünde trafiğinde kirliliğinde bu işleri yapmaya çalışıyoruz sen daha sakin bir yerdesin... sakin sakin stressiz daha güzel bir aüreç olacağını düşünüyorum senin içinregli olunca baku yollari tastan...izin alip once bi bakuye gidicem...dr nederse yumurta durumuna gore de buradaki direktorumle konusup sureci anlaticam birkac gune 1 bakuye gitmem gerektigini soylicam..niyetim baslamak tedaviye Allah izin verirse...marmariste regli oldum 2 gun falan erken...esimin abisi dr olunca onun calistigi hastanedeki kadin dogumcuya gittim cunku elimde 1.5 senedir kan tahlili vs yoktu ankarada olsa tabiki daha iyi olurdu eski dr uma giderdim ama kismet.sagolsun dr tam kanda bakmis.hepsi ortalama degerlerde...fsh im yuksek (9.5 gibi ama ilacsiz bu degerede sukur) tabiiki e2 (64 galiba) de sinira yakin cikmis, ama bekledigim seyler bunlar.dr usg ilede bakti 7 yumurta gordu ama sonra dedi ki tup bebek uzmanlari farkli yorumlayabilir ben 3-4 saydim cunku.. ordan az oldugunu anladim. bakalim beni ne gibi maceralar bekliyor.bu ay baslarsa baslarim havuzada varim.bu arada bahceci klinikteki de serdar bey burada azeri kadinlar tarafindan o kadar seviliyorki gitmemesi icin klinik onunde toplanmislar ve o da 1 sene daha burada kalmaya karar vermis, babasi icin gidiyordu zaten hasta sanirim,ama durumu iyi oldugundan 1 sene daha burada kalacakmis,iste ilk defa sansim dondu galiba......
tebrik ederim canım. ben de ne yalan söylim keşke genetiğe yollasa diyordum içimden. Transfer sonrasını beklemek azap çünkü. en azından allah korusun sağlıksızsa boşuna transfer de olmaz. baştan bilinir. ben de genetik istiyorum artık. ve bekleteceğim, ilk opudaki sağlam sayısı az olursa havuz yaptıracağım.kızlar sabah verdiğim karardan döndüm :) eğer embriyom 5 e giderse ve genetik için uygun olursa dondurup genetiğe göndereceğim. ama her halde taze transfer kesinlikle yapmayacağım bu ay. kurbandan önceki hafta tatile gideceğiz, kurban boyunca da aileleri ziyaret gerçekleştirip el öpüp evimize döneceğiz. o sırada genetikten dönerler, biz de ne yapacağımıza karar veririz, en iyi halde ekim başı transfer. bu kez son kararım.
günaydın. test günün ne zaman?Ah kızlar sormayın tüm yük bizde ...benim de damarımı patlattılar .bu iyileşmiş hali bugün itibariye
canımmm günaydın ,teşekkür ederim .inşallah hepimiz için herşey güzel olsun .
Aslında fosur fosur uyusam keşke ama ne hikmetse transferden beri sabahın köründe kalkıyorum
En doğru karar canım. Doktorlar da sana bunu önereceklerdir zaten. Seninkine de az kaldıtebrik ederim canım. ben de ne yalan söylim keşke genetiğe yollasa diyordum içimden. Transfer sonrasını beklemek azap çünkü. en azından allah korusun sağlıksızsa boşuna transfer de olmaz. baştan bilinir. ben de genetik istiyorum artık. ve bekleteceğim, ilk opudaki sağlam sayısı az olursa havuz yaptıracağım.
Günaydın canım inşallah bugün güzel haberler alalım hepimiz. Allah razı olsun..Gunayyddinnnnn cilekli bogurtlenli dondurmalarim...
Bana hep yazıldı.ankarada ilk tup tedavisinde de yazildı.bir islem gecirdigimiz icin enfeksiyona karşı dr.lar hep veriyor.senin yazmaması biraz olmamıs.dr.dan isteyebilirsin.nerde tedavi görüyordun unutuyorum kusura bakmaGünaydın kızlar,
Bana opu dan sonra bir defa antibiyotik verdiler diğerlerinde doktora özel sorduğum halde vermedi. Eğer intihapsal bir şey varsa veriyorlarmış. Bende kullanmadım hiç öyle deyince. Sizce almalımıyım?
Acıbadem de canım. Bana kullandığınızın ismini verebilir misiniz bende alıyım madem öyle. İlk yazdığını unuttum ne vermişti.Bana hep yazıldı.ankarada ilk tup tedavisinde de yazildı.bir islem gecirdigimiz icin enfeksiyona karşı dr.lar hep veriyor.senin yazmaması biraz olmamıs.dr.dan isteyebilirsin.nerde tedavi görüyordun unutuyorum kusura bakma
Opu çıkışında iğne ile 1 antibiyotik yapıyorlar klinikte. Aynı akşam 1 tane alıyorsun ve sonraki 4 gün devam ediyorsun. Yani toplamda 5 gün kullanmış olacaksın canımKızlar opudan sonra antibiyotik ne kadar kullanıdnız sonuna kadar mı? Dün unuttum İçmeyi
Yazmadılar canım yaOpu çıkışında iğne ile 1 antibiyotik yapıyorlar klinikte. Aynı akşam 1 tane alıyorsun ve sonraki 4 gün devam ediyorsun. Yani toplamda 5 gün kullanmış olacaksın canım
Bana Monodoks kapsül 100 mg olanından yazdı. İçinde 14 tane var ama toplamda 5 gün kullanılıyor. Ama bildiğim kadarıyla eczaneler artık reçetesiz antibiyotik vermiyor. Gerçi yasak ama eczaneye göre değişebilir.Yazmadılar canım yasöyledim de doktora yine gerek yok dedi kullanmaya. siz ne kullandınız kendim alıyım eczaneden.
Çok Sağol canım. İş yeri hekimine yazdırmayı deniyim. Doktora özellikle sordum opudan hemen sonra. Yok kullanmana gerek yok 5 gün aile ilişkisi yasak dedi o kadar.Bana Monodoks kapsül 100 mg olanından yazdı. İçinde 14 tane var ama toplamda 5 gün kullanılıyor. Ama bildiğim kadarıyla eczaneler artık reçetesiz antibiyotik vermiyor. Gerçi yasak ama eczaneye göre değişebilir.
Heee dimi ilişki yasağını söylemeyi ihmal etmezlerÇok Sağol canım. İş yeri hekimine yazdırmayı deniyim. Doktora özellikle sordum opudan hemen sonra. Yok kullanmana gerek yok 5 gün aile ilişkisi yasak dedi o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?