Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hadi yaaa dogrudur,artik siparis veririm bu elimdekiler bitince Turkiyeden..aslinda okumustum ama aklimdan cikmis 60 koenzim i almis bulundum...

hemsireleri ve konuları sikayet edin merkeze bence. sen ve @denizkaplan in böyle eziyet cekmenize cok üzüldüm.bende bir arkadaşımla konustuk. o da, bankoda calısanları sikayet etmiş.başhemsire donmüs ve uyaracakları icin ne oldugunu anlattırmış.

evet cok haklisin..daha oncede yazdigim gibi analik bir ic gudu ama babalik gercekten sonradan basliyor bence..o yuzden olsada olur olmasada olur modunda benim esim..bazen dusunuyorum evet evladimiz olursa Allah izin verise 3 kisilik (bizim toplumumuz icin soyluyorum) toplumsal normlarda bir aile olacagiz..ama ben o yavruyu bazen en cok kendim icin istiyorum..hemde bitmeye dinmeyen bir arzu ve istekle....insan hic sahip olmadigi bir seyi bu kadar cok ister mi...ister ister yana yakila kavrula kavrula ister...yazar burada artik aglamaktadir......
yaaa sorma o bacaklar acik birde hatim indiriyoruz yaaane desem...bunuda yasamaliymisiz ogrenmeliymisiz (sanki herseyi bilmemiz gerekirmis gibi,bunuda ogrenmeyelim arkadas yaa..biseydende eksik kalabilirdik ama yok hayat sonunda vize-final sinavi yapa yapa ogretiyor...sende mecbursun tum o saydiklarini yapmaya almaya yasamaya...
olacak kizlar zaman alacak yoracak hirpalayacak ama Allah in da izniyle olacak..bu kadar kalbi yuzu huyu suyu guzel insan da cogalmali uremeli...herseye herkese inat....
ben biliyorum kendimi..sen kiskirtiyorsun bak illusive beni...14 gunun intikami resmen....duramiyorum anacim bi durdurun beni...

altina imza atacagim sozler

kiyamam gecmis olsun,benimde ince damarlarim, birde ben alisik degildim ilk basta kan vermeye hicbirseyden degil en cok kan vermekten korkardim cunku kan verince fenalasiyordum falan sonra sonra tabi bunlar bana arada sirada tecrubesiz bir hemsireye denk gelip fenalasmalarim nuksetsede citir cerez gibi geldi hatta garip bir zevk vermeye basladiisan iyiyede kotuyede alisiyor ne garip yaw

cooook evindim cok masallah..insallah mucadeleci yumostan savasci bir embriyo olur ve genetiktende sapasaglam gelir...sevgiler benden

İnanıyorum ki evet, o bir mucize olarak annesine geri gelecek. Hem İspanya'yı görmedim etmedim de demez.
iste bunlar sonra yok ben avrupa gordum diyip falan bizi begenmezse gercekten bakin soyluyorum siddetle totosunu isiririm ona goreya da yok beee oper koklarim dimi

cok guzel haber.ins. saglikli gelecek. bizimde hep 1 embriyo genetige gitti.asıl sevindigim az once mesajlarda okuyunca hatırladım.gecen sefer 5. Güne gelmemişti ama simdi oldu.demek ignelerinde iyi geldi.ve sakin olmak lazım.illaki geliyor.uzülduğüne uzulüyor insan.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeniden katılmayı düşünüyorum 6. Tedavim için adetin 5. Günü kan verdim sonuçları fsh:14 lh :7 Amh :0.11 e2:84 prolaktin 14 Amh testini ilk defa yaptırdım ve sonuç ve mahvetti bu kadar düşün çıkabileceğini hiç düşünmemiştim benim gibi büyük Amh ile tedaviye başlayanlar tedavi aşamalarını ve sonuçlarından bahşeder mi acaba tedaviden sonsuza dek vaz mı geçsem (2. Tedavimden 5 yaşında bir kızım var. Yaş 29)

Bende oyle. cok istiyorum.agliyorum cocuktan konusurken

azarlar gibi konuşan, konuşurken de asla yüzüme bakmayan bir hemşireye ben de "bir kez olsun güler yüz görelim, hasta siz misiniz biz mi inanın anlamıyorum" dedim, ondan beri her görüşünde gülümsüyor.

hoşgeldiniz. amh için üzülmeyin. tek başına amh ın düşük olması bebeğinizin olmayacağı anlamına gelmiyor. üstelik yaşınız genç ve daha önce 1 gebeliğiniz de var. bunların hepsi şansınızı arttırıyor. gönlünüzü ferah tutun.

Senin gibi tatlı ve guleryüzlu bir kiza nasıl gülümsememis hemsire hayret

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... Ben 32 yaşındayım ve amh değerim 0.50 çıktı tabiki şok oldum öğrenince çünkü regl falan cok düzenli oluyorum... Bugün istanbulda tüp bebek klinigiyle ön görüşme yapmaya gittik bu arada adetime 5 gün var... Doktorla konuşma sürecimiz muayeneye dönüştü ve tahliller yaptırdı bana tahlil sonuçlarına göre hemen başlayalım tahlileriniz çok güzel çıktı olumlu bir ay bu ay dedi ve bugün bir dolu iğne ve ilaçlar alıp başladık... Adetten önce başlamak normal miki acaba doktoruma sordugumda adet suresincede ignelere devam ediceksin dedi... Adet olunca bu oluşan yumurtalar düşmez degilmi kızlar zaten bir kac yumurtamız oluşuyor... Kafamda deli sorular insallah Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip eder

Amin inssllh.Gecmis olsun.hiç zaman kaybetmemek iyi olmuş. Ay gectikce yumurta azalabiliyor.Bende yeni başladım adetin 4.gunu itibariyle.

bu benim foruma baslarken yazdigim ozet durumum yemedim icmedim buldum,oncelikle her ne kadar erken menopoz durumu varsada yasiniz gercekten avantaj.Allah evladinizi bagislasin, vucudunuz gebeligi biliyor taniyor dolayisiyla gebe kalmaniz inanin daha kolay,vazgecmek ne demek durun bakalim daha baslamadan pes etmek.ayrica 5. gun aslinda olcum icin birazcik gec dr lar 2. 3. yada 4. gunu oneriyor ve tabiki yumurtlama zamanina dogru fsh in artmasi bekleniyor, o yuzden 2. ya da 3. gun olcumu ayrica amh tek basina birsey ifade etmez mutlaka usg deki antral folikul sayisida cok onemlidir.Allah yardimciniz olsun bu surecte.

Merhabalar, sizde kendimi gordum, hemen hemen o yaslardaydim tedaviye basladigimda ve adetlerim o kadar duzenliydi ki eger bir bebek istemeseydim asla bu erken menapoz durumumdan haberim olmayacakti.simdi miktar olarak azaldi ve duzeni yok gibi bilemiyorum. adetten oncede tedavi baslayabilir, ornegin cetrotide vs hormon igneleri fsh baskilar regl oncesi.emin olun yumurta dusecek olsa dr unuz tedaviye baslamazdi..zaten gebe olmadiginiz icin hali hazirdaki olgun yumurtaniz atilmak uzere hazir..digerleri gelismek uzere antral folikul.tum guzel dileklerinize aminnn insallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…