- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.261
hadi yaaa dogrudur,artik siparis veririm bu elimdekiler bitince Turkiyeden..aslinda okumustum ama aklimdan cikmis 60 koenzim i almis bulundum...ben daha önce Q10 kullanıyordum, sonra burda arkadaşlar yazınca gördüm, omega3 ve q10 birarada olan formu varmış, ondan aldım ve başladım. 3 gün oldu henüz. ama koenzim q10 i omega 3 ile birlikte almak daha iyiymiş diye okudum bir yerlerde.
hemsireleri ve konuları sikayet edin merkeze bence. sen ve @denizkaplan in böyle eziyet cekmenize cok üzüldüm.bende bir arkadaşımla konustuk. o da, bankoda calısanları sikayet etmiş.başhemsire donmüs ve uyaracakları icin ne oldugunu anlattırmış.benim ki zaten olaydı.. benim hemşire izinliydi sanırım
evet orda bir genç var yeni başlamış belli ben ona aldırmadım dedim valla damar bulunmuyor ona göre vazgeçti kızı nasıl korkuttuysam benimki ameliyathanede oldu oradaki hemşire damar açtı hissetmedim ay dedim süpersin demez olaydım anestezi uzmanı Tülay Hanım baktı yok hava alıyor bu olmamış demez mi haydiiii(( o kolumdan iğneyi çıkardılar ama katater içinde bir çekti gerdi kolumu ağrıdan ağladım baya söylendim ay ne yapıyorsunuz ama yaaa dedim afedersin falan ama neyse elimden hep acır ama hissetmedim o ağrıdan uyumuşum uyandım kolum kolum sayıklıyorum eşim videoya almış ama 3 gün ağrıdı ağrı kesici kremler sürdüm saçımı toplayamadım yani benimki de maceraydı ay hatırlamak istemiyuorum halen kasım ağrıyor.. sanırım gerildi kas ((( ay nelerle uğraşıyoruz yaaa
Tedavin Hayırlı sağlıklı olsun Yumurtalıklarımda baskı hissi ve ağrı oldu yürürken daha çok hissediyordumTedavide 2 gün geçti ignelerimi yaptım. Busksam 3 gün iğnemi yapicam.Yumurta uretimi baslarsa Vücutta hissedilen bir şey oluyormu?
evet cok haklisin..daha oncede yazdigim gibi analik bir ic gudu ama babalik gercekten sonradan basliyor bence..o yuzden olsada olur olmasada olur modunda benim esim..bazen dusunuyorum evet evladimiz olursa Allah izin verise 3 kisilik (bizim toplumumuz icin soyluyorum) toplumsal normlarda bir aile olacagiz..ama ben o yavruyu bazen en cok kendim icin istiyorum..hemde bitmeye dinmeyen bir arzu ve istekle....insan hic sahip olmadigi bir seyi bu kadar cok ister mi...ister ister yana yakila kavrula kavrula ister...yazar burada artik aglamaktadir......Canım moralimizi bozsakta kime ne zararı veya faydası var. Olan yine bize oluyor.
Biz kadınların çilesi bitmiyor..
Burada sayfa sayfa şeyler okuyoruz, alim olacağız neredeyse bu bilgilerle, eczaneye aktara gidiyoruz, acı ve tatsız tutsuz şeyleri bile şifa olsun diye yiyoruz. Sonra o muayenelerde ultrasona giderken kırklanıyor paklanıyoruz her seferinde, sonra o iğneleri vuruyoruz göbeğimize, sonra opu da o ameliyat ortamında bacakları açık bi halde artık utanmayı falan bırakıp narkoz almadan hatimler indiriyoruz.
Sonra umut ediyoruz dua ediyoruz. Yani anne olmak için mücadeleye bak. Dün onu düşündüm. Bütün işlem sonunda eşim sadece keyifli bi odada sperm verdi.
Yani biz kadınlar çok fedakarız. Eşim o doktoru beklerken bile oflayıp pufluyor hep ben sakinleştiyorum onu aman kavga çıkarmasın diye.
Erkekler çok sabırsız ve mücadeleci değiller bizim gibi. O yüzden yine morali kendi kendimize vereceğiz bunca şeyi yapıyoruz geriye bir tek kafaya takmamak kalıyor. Tabi dile kolay ama mecburuz :)
aminnnn insallahhhhEvet canım opu bugündü. Ama doktorum bu ayı pas geçmek istemesine rağmen benim ısrarımla devam ettik. İnşallah embriyocuk sağlıkla devam eder de genetikten de mutlu haberlerle gelir
altina imza atacagim sozlergeçen aşılamamda benim eşim de sperm vereceğini duydu ya başladı of pof demeye. bana bak dedim ben elalemin adamına oramı buramı kurcalattırıyorum neredeyse senden çok görüyor adam oramı buramı, iğneleri yiyip orası burası moraran kiloları alıp sapıtan ben üstüne bir de senin bu triplerini çekecek değilim diye çıkıştım.
sonra doktor bana aşılamadan sonra jel verdi. eczanede lafı vurdum valla. ohh dedim keşke doktor bir kere de dese ki bu jeli eşiniz sabah akşam totosundan yapacak diye vallahi göbek atacağım dedim ama çok bozuldu tabi.
çok rahatlar canım çok ağalar paşalar hiç sıkıntıya gelemiyorlar, bir kerecik sperm vermekle hemen çocuktan vaz geçme eğilimindeler.
kiyamam gecmis olsun,benimde ince damarlarim, birde ben alisik degildim ilk basta kan vermeye hicbirseyden degil en cok kan vermekten korkardim cunku kan verince fenalasiyordum falan sonra sonra tabi bunlar bana arada sirada tecrubesiz bir hemsireye denk gelip fenalasmalarim nuksetsede citir cerez gibi geldi hatta garip bir zevk vermeye basladiya sorma canım ya. Yeni mi başlamış, nedir. İlk kez gördüğüm, çocuk denecek yaşta bir hemşire. Önce koldan dayadı iğneyi, damarı açamayınca gitti anestezi doktorunu çağırdı. O da geldi elimin üstünden damar aradı. Bir iğne de o dayadı. Kısacası dayayan dayayana oldum
cooook evindim cok masallah..insallah mucadeleci yumostan savasci bir embriyo olur ve genetiktende sapasaglam gelir...sevgiler bendenMerhaba Kızlar nasılsınız? uzun zamandır girmiyorum ama minikte olsa benim için güzel bir haberi paylaşmak istedim bu gün benim embriyoların 5. günü idi ve 1 tane genetik için yolladılar.. birde 2 tanesi daha geriden geliyor yarını bekliyorlar pek umutlu değilim ama belli de olmaz.. Dr'a sordum genetik için uygun olmasa da 5. gün olarak transfer olmaz mı yarına bakıcaklar gelişim devam ederse dondururuz dedi.. benden şimdilik bu kadar şükürler olsun ki 1 tane genetik için bulduk.. inşallah genetikten de sağlam gelir şansım az tabi 1 tane var ama Allah Büyük inşallah o bir tane benim mucizemdir:)) sevgiler
iste bunlar sonra yok ben avrupa gordum diyip falan bizi begenmezse gercekten bakin soyluyorum siddetle totosunu isiririm ona goreİnanıyorum ki evet, o bir mucize olarak annesine geri gelecek. Hem İspanya'yı görmedim etmedim de demez.
Merhaba Kızlar nasılsınız? uzun zamandır girmiyorum ama minikte olsa benim için güzel bir haberi paylaşmak istedim bu gün benim embriyoların 5. günü idi ve 1 tane genetik için yolladılar.. birde 2 tanesi daha geriden geliyor yarını bekliyorlar pek umutlu değilim ama belli de olmaz.. Dr'a sordum genetik için uygun olmasa da 5. gün olarak transfer olmaz mı yarına bakıcaklar gelişim devam ederse dondururuz dedi.. benden şimdilik bu kadar şükürler olsun ki 1 tane genetik için bulduk.. inşallah genetikten de sağlam gelir şansım az tabi 1 tane var ama Allah Büyük inşallah o bir tane benim mucizemdir:)) sevgiler
Bende oyle. cok istiyorum.agliyorum cocuktan konusurkenevet cok haklisin..daha oncede yazdigim gibi analik bir ic gudu ama babalik gercekten sonradan basliyor bence..o yuzden olsada olur olmasada olur modunda benim esim..bazen dusunuyorum evet evladimiz olursa Allah izin verise 3 kisilik (bizim toplumumuz icin soyluyorum) toplumsal normlarda bir aile olacagiz..ama ben o yavruyu bazen en cok kendim icin istiyorum..hemde bitmeye dinmeyen bir arzu ve istekle....insan hic sahip olmadigi bir seyi bu kadar cok ister mi...ister ister yana yakila kavrula kavrula ister...yazar burada artik aglamaktadir......
yaaa sorma o bacaklar acik birde hatim indiriyoruz yaaane desem...bunuda yasamaliymisiz ogrenmeliymisiz (sanki herseyi bilmemiz gerekirmis gibi,bunuda ogrenmeyelim arkadas yaa..biseydende eksik kalabilirdik ama yok hayat sonunda vize-final sinavi yapa yapa ogretiyor...sende mecbursun tum o saydiklarini yapmaya almaya yasamaya...
olacak kizlar zaman alacak yoracak hirpalayacak ama Allah in da izniyle olacak..bu kadar kalbi yuzu huyu suyu guzel insan da cogalmali uremeli...herseye herkese inat....
ben biliyorum kendimi..sen kiskirtiyorsun bakillusive beni ...14 gunun intikami resmen.... duramiyorum anacim bi durdurun beni...
hemsireleri ve konuları sikayet edin merkeze bence. sen ve @denizkaplan in böyle eziyet cekmenize cok üzüldüm.bende bir arkadaşımla konustuk. o da, bankoda calısanları sikayet etmiş.başhemsire donmüs ve uyaracakları icin ne oldugunu anlattırmış.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeniden katılmayı düşünüyorum 6. Tedavim içinadetin 5. Günü kan verdim sonuçları fsh:14 lh :7 Amh :0.11 e2:84 prolaktin 14 Amh testini ilk defa yaptırdım ve sonuç ve mahvetti bu kadar düşün çıkabileceğini hiç düşünmemiştim benim gibi büyük Amh ile tedaviye başlayanlar tedavi aşamalarını ve sonuçlarından bahşeder mi acaba tedaviden sonsuza dek vaz mı geçsem (2. Tedavimden 5 yaşında bir kızım var. Yaş 29)
Senin gibi tatlı ve guleryüzlu bir kiza nasıl gülümsememis hemsire hayretazarlar gibi konuşan, konuşurken de asla yüzüme bakmayan bir hemşireye ben de "bir kez olsun güler yüz görelim, hasta siz misiniz biz mi inanın anlamıyorum" dedim, ondan beri her görüşünde gülümsüyor.
hoşgeldiniz. amh için üzülmeyin. tek başına amh ın düşük olması bebeğinizin olmayacağı anlamına gelmiyor. üstelik yaşınız genç ve daha önce 1 gebeliğiniz de var. bunların hepsi şansınızı arttırıyor. gönlünüzü ferah tutun.
Amin inssllh.Gecmis olsun.hiç zaman kaybetmemek iyi olmuş. Ay gectikce yumurta azalabiliyor.Bende yeni başladım adetin 4.gunu itibariyle.Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... Ben 32 yaşındayım ve amh değerim 0.50 çıktı tabiki şok oldum öğrenince çünkü regl falan cok düzenli oluyorum... Bugün istanbulda tüp bebek klinigiyle ön görüşme yapmaya gittik bu arada adetime 5 gün var... Doktorla konuşma sürecimiz muayeneye dönüştü ve tahliller yaptırdı bana tahlil sonuçlarına göre hemen başlayalım tahlileriniz çok güzel çıktı olumlu bir ay bu ay dedi ve bugün bir dolu iğne ve ilaçlar alıp başladık... Adetten önce başlamak normal miki acaba doktoruma sordugumda adet suresincede ignelere devam ediceksin dedi... Adet olunca bu oluşan yumurtalar düşmez degilmi kızlar zaten bir kac yumurtamız oluşuyor... Kafamda deli sorularinsallah Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip eder
Bu sefer tedaviye baslarken Allah izin verirse bir bebek esyasi secip alicam kendime inancimi taze tutmak icin...Rabbim ol desin olsunBende oyle. cok istiyorum.agliyorum cocuktan konusurken
bu benim foruma baslarken yazdigim ozet durumum yemedim icmedim buldum,oncelikle her ne kadar erken menopoz durumu varsada yasiniz gercekten avantaj.Allah evladinizi bagislasin, vucudunuz gebeligi biliyor taniyor dolayisiyla gebe kalmaniz inanin daha kolay,vazgecmek ne demek durun bakalim daha baslamadan pes etmek.ayrica 5. gun aslinda olcum icin birazcik gec dr lar 2. 3. yada 4. gunu oneriyor ve tabiki yumurtlama zamanina dogru fsh in artmasi bekleniyor, o yuzden 2. ya da 3. gun olcumu ayrica amh tek basina birsey ifade etmez mutlaka usg deki antral folikul sayisida cok onemlidir.Allah yardimciniz olsun bu surecte.Merhaba arkadaşlar aranıza yeniden katılmayı düşünüyorum 6. Tedavim içinadetin 5. Günü kan verdim sonuçları fsh:14 lh :7 Amh :0.11 e2:84 prolaktin 14 Amh testini ilk defa yaptırdım ve sonuç ve mahvetti bu kadar düşün çıkabileceğini hiç düşünmemiştim benim gibi büyük Amh ile tedaviye başlayanlar tedavi aşamalarını ve sonuçlarından bahşeder mi acaba tedaviden sonsuza dek vaz mı geçsem (2. Tedavimden 5 yaşında bir kızım var. Yaş 29)
Gunaydin kizceler, uzun zamandir yazmiyordum hic bir foruma, sizi gorunce yazmadan edemedim
simdiiiii oncelikle 35 yasima nisanda girdim, amma velakin amh im dusuk (2016 mart ayinda 0.72 idi) yumurtam kalitesiz (usg de yumurta goruluyor fakat ya buyumuyor igneye cevap cok cok az) fsh im yuksek (valla en son 16 iydi galiba-artik olcum yaptiramiyorum) ve erken menapoz durumundayim ve sanirim bu durumum genetik (teyzemden)
5 yillik evliyim,bu sure icinde de hic korunmadim yani korunma nedir bilmem
3 tup bebek tedavisi gordum, 3. yarim kaldi ne yazik ki, yumurtalar kalitesiz oldu, hic gebelik elde edemedim, cocugum yok, ayrice Turkiyede de degilim, Azerbaycandayiz isimiz geregi, kirsal da ve su an iicin tedavi imkanimda yok
bu sebepledir ki allah a siginip dogal deniyoruz, Turkiyeden getirdigim ari sutum, polenim, kestane balim var, bir aktarin hazirlamis oldugu 3 aylik bitkilerden olusan karisimim ve macunum var. macun bitmek uzere, otlarda 2 aydayim,supradyn ve dhea iciyorum bunun yani sira, ama ne yazik ki yumurtlayip yumurtlamadigimi bilmiyorum.takip sansim yok yani.cooook uzun yazdim biliyorum....Rabbim kimsenin kucagini karnini bos birakmasin..saglikli hayirli evlatlar versin insallah...
bu arada boga burcuyum,aslen Ankaraliyim
himmm simdi bisey dicem kizmayin 45-46 kiloyum, 1.60 boyum,gurbet cok zormus yaklasik 7 ayda 5-6 kilo verdim
sonraaa ne isterseniz sorun hazir ve nazirim
Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
Merhabalar, sizde kendimi gordum, hemen hemen o yaslardaydim tedaviye basladigimda ve adetlerim o kadar duzenliydi ki eger bir bebek istemeseydim asla bu erken menapoz durumumdan haberim olmayacakti.simdi miktar olarak azaldi ve duzeni yok gibi bilemiyorum. adetten oncede tedavi baslayabilir, ornegin cetrotide vs hormon igneleri fsh baskilar regl oncesi.emin olun yumurta dusecek olsa dr unuz tedaviye baslamazdi..zaten gebe olmadiginiz icin hali hazirdaki olgun yumurtaniz atilmak uzere hazir..digerleri gelismek uzere antral folikul.tum guzel dileklerinize aminnn insallahhhhhhArkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... Ben 32 yaşındayım ve amh değerim 0.50 çıktı tabiki şok oldum öğrenince çünkü regl falan cok düzenli oluyorum... Bugün istanbulda tüp bebek klinigiyle ön görüşme yapmaya gittik bu arada adetime 5 gün var... Doktorla konuşma sürecimiz muayeneye dönüştü ve tahliller yaptırdı bana tahlil sonuçlarına göre hemen başlayalım tahlileriniz çok güzel çıktı olumlu bir ay bu ay dedi ve bugün bir dolu iğne ve ilaçlar alıp başladık... Adetten önce başlamak normal miki acaba doktoruma sordugumda adet suresincede ignelere devam ediceksin dedi... Adet olunca bu oluşan yumurtalar düşmez degilmi kızlar zaten bir kac yumurtamız oluşuyor... Kafamda deli sorularinsallah Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip eder
Merhaba canım bende öyle yapıcam en kısa zamanda inşallah bize uğur getirirBu sefer tedaviye baslarken Allah izin verirse bir bebek esyasi secip alicam kendime inancimi taze tutmak icin...Rabbim ol desin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?