- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.281
amiinnnnn insallahhhhhhMerhaba canım bende öyle yapıcam en kısa zamanda inşallah bize uğur getirir
Insallah lnsallah canim cok sagol guzel dileklerin icin sevgilercooook evindim cok masallah..insallah mucadeleci yumostan savasci bir embriyo olur ve genetiktende sapasaglam gelir...sevgiler benden
Aynen canim tabi uzukmemek elde olmuyor evet sevindim insallah genetikten olumlu olur ve yarin alan 2 adet insallah dondurulur neden bilmiyorum icim huzursuz degil sqnki bu sefer uzukmeyecem gibi hissediyorum ama korkmuyorda degilim insallah minik kuzum bana tutunmak icin uygundur ve annesini cook bekletmez:))) evet iğneler yaradı sanırım yada vitaminler ama bu sefe çok rahattım ınsallah boyle devam eder bu arada cok tesekkurler canımcok guzel haber.ins. saglikli gelecek. bizimde hep 1 embriyo genetige gitti.asıl sevindigim az once mesajlarda okuyunca hatırladım.gecen sefer 5. Güne gelmemişti ama simdi oldu.demek ignelerinde iyi geldi.ve sakin olmak lazım.illaki geliyor.uzülduğüne uzulüyor insan.
İnşallah canım çok sağolSüper, maşallah. Bir İspanya yolcusu buldunuz bu sefer:). Merak ettik seni, aklımızdaydın. Umarım oralardan da sapasağlam gelir mucizen canım
iste bunlar sonra yok ben avrupa gordum diyip falan bizi begenmezse gercekten bakin soyluyorum siddetle totosunu isiririm ona goreya da yok beee oper koklarim dimi
senin ne zaman canım blli oldu mu 2 tane mi vardı genetikten geln kaç defa opu oldun da 2 elde ettin kusura.bkama unuttumcok guzel haber.ins. saglikli gelecek. bizimde hep 1 embriyo genetige gitti.asıl sevindigim az once mesajlarda okuyunca hatırladım.gecen sefer 5. Güne gelmemişti ama simdi oldu.demek ignelerinde iyi geldi.ve sakin olmak lazım.illaki geliyor.uzülduğüne uzulüyor insan.
Ay ne güzel almayada korkuyorum ama kendime dedim genetiğe giderse alıcam en kısa zamanda alacağım inşallahBen hare için ilk hediyesini çoktan aldım. Pembe bir oyuncak tren
Era testi icin dr. Aradı beni era iyi geldi diyor.era testi zaten gün veriyor nesi iyi gelecek kisenin ne zaman canım blli oldu mu 2 tane mi vardı genetikten geln kaç defa opu oldun da 2 elde ettin kusura.bkama unuttum
Opu oldugun günün aksamı antibiyotige baslıyorsun bir kez 5 gun bir kez de 4 dü sanirım.Kızlar opudan sonra antibiyotik ne kadar kullanıdnız sonuna kadar mı? Dün unuttum İçmeyi
geçmiş olsun ertnur, olsun sonucu iyi olacak ama ben eminim, o bir tane sağlam gelecek kolay mı 5. güne gitmek, onu yapan genetikten de sağlam gelir annesi :)benim ki zaten olaydı.. benim hemşire izinliydi sanırım
evet orda bir genç var yeni başlamış belli ben ona aldırmadım dedim valla damar bulunmuyor ona göre vazgeçti kızı nasıl korkuttuysam benimki ameliyathanede oldu oradaki hemşire damar açtı hissetmedim ay dedim süpersin demez olaydım anestezi uzmanı Tülay Hanım baktı yok hava alıyor bu olmamış demez mi haydiiii(( o kolumdan iğneyi çıkardılar ama katater içinde bir çekti gerdi kolumu ağrıdan ağladım baya söylendim ay ne yapıyorsunuz ama yaaa dedim afedersin falan ama neyse elimden hep acır ama hissetmedim o ağrıdan uyumuşum uyandım kolum kolum sayıklıyorum eşim videoya almış ama 3 gün ağrıdı ağrı kesici kremler sürdüm saçımı toplayamadım yani benimki de maceraydı ay hatırlamak istemiyuorum halen kasım ağrıyor.. sanırım gerildi kas ((( ay nelerle uğraşıyoruz yaaa
2 tane opudan sonraki gün içtim ben, azitro. sadece 2 tane verdi ertesi gün için.Kızlar opudan sonra antibiyotik ne kadar kullanıdnız sonuna kadar mı? Dün unuttum İçmeyi
az olsun bizim olsun :) era için de sevindim, o zaman önümüzdeki ay hayırlısıyla transferin olacak. hadi bakalım hayırlısıEra testi icin dr. Aradı beni era iyi geldi diyor.era testi zaten gün veriyor nesi iyi gelecek kiadet olunca arayın dedi.yarın arayacagim ama era testi hangi gunleri soylemis dr.larda bıkmış, sadece iyi diyor günü hiç söyleyesi yok. benim duruma gelince 2. Tup tedavim havuz yöntemiydi.3 opu oldum.1. Opuda 3 embriyo oldu 1 i 5. Gune gitti sonuc sagliksız.aha öldüm bittim bu gelmez dedim.doktor maç bitmedi devam ediyor dedi sağolsun.2. Opuda yine 3 embriyo 1 kaldı 5. güne cevap gelmek bilmez 3. Opuda bolca arı sutü yedim 2 embriyo oldu.2 side 5. Gune gitti ben ikisine de kesin sağlıklı diyordum.terbiyesizlerin biri sagliklı geldi.3. Opudan cok sonra o bekledigimde olumlu gelmisti.8 embriyoda 2 sağlıklı oldu
Senin gibi tatlı ve guleryüzlu bir kiza nasıl gülümsememis hemsire hayret
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... Ben 32 yaşındayım ve amh değerim 0.50 çıktı tabiki şok oldum öğrenince çünkü regl falan cok düzenli oluyorum... Bugün istanbulda tüp bebek klinigiyle ön görüşme yapmaya gittik bu arada adetime 5 gün var... Doktorla konuşma sürecimiz muayeneye dönüştü ve tahliller yaptırdı bana tahlil sonuçlarına göre hemen başlayalım tahlileriniz çok güzel çıktı olumlu bir ay bu ay dedi ve bugün bir dolu iğne ve ilaçlar alıp başladık... Adetten önce başlamak normal miki acaba doktoruma sordugumda adet suresincede ignelere devam ediceksin dedi... Adet olunca bu oluşan yumurtalar düşmez degilmi kızlar zaten bir kac yumurtamız oluşuyor... Kafamda deli sorularinsallah Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip eder
Sen ne yapacaksın, karar verdin mi?Bu sefer tedaviye baslarken Allah izin verirse bir bebek esyasi secip alicam kendime inancimi taze tutmak icin...Rabbim ol desin olsun
Uleeeeeeeennn, günde bir karar değişikliği dedik, sen günde ikiye çıkardın, olmadı ama, nevrim döndü yemin ederimkızlar sabah verdiğim karardan döndüm :) eğer embriyom 5 e giderse ve genetik için uygun olursa dondurup genetiğe göndereceğim. ama her halde taze transfer kesinlikle yapmayacağım bu ay. kurbandan önceki hafta tatile gideceğiz, kurban boyunca da aileleri ziyaret gerçekleştirip el öpüp evimize döneceğiz. o sırada genetikten dönerler, biz de ne yapacağımıza karar veririz, en iyi halde ekim başı transfer. bu kez son kararım.
sahaneBen hare için ilk hediyesini çoktan aldım. Pembe bir oyuncak tren
ben hep taze transfer oldum ve transfere kadar kullandim, sanirim 4 gun kadarKızlar opudan sonra antibiyotik ne kadar kullanıdnız sonuna kadar mı? Dün unuttum İçmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?