Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aynen canim tabi uzukmemek elde olmuyor evet sevindim insallah genetikten olumlu olur ve yarin alan 2 adet insallah dondurulur neden bilmiyorum icim huzursuz degil sqnki bu sefer uzukmeyecem gibi hissediyorum ama korkmuyorda degilim insallah minik kuzum bana tutunmak icin uygundur ve annesini cook bekletmez:))) evet iğneler yaradı sanırım yada vitaminler ama bu sefe çok rahattım ınsallah boyle devam eder bu arada cok tesekkurler canım

iste bunlar sonra yok ben avrupa gordum diyip falan bizi begenmezse gercekten bakin soyluyorum siddetle totosunu isiririm ona goreya da yok beee oper koklarim dimi
senin ne zaman canım blli oldu mu 2 tane mi vardı genetikten geln kaç defa opu oldun da 2 elde ettin kusura.bkama unuttum

senin ne zaman canım blli oldu mu 2 tane mi vardı genetikten geln kaç defa opu oldun da 2 elde ettin kusura.bkama unuttum
Era testi icin dr. Aradı beni era iyi geldi diyor.era testi zaten gün veriyor nesi iyi gelecek ki adet olunca arayın dedi.yarın arayacagim ama era testi hangi gunleri soylemis dr.larda bıkmış, sadece iyi diyor günü hiç söyleyesi yok. benim duruma gelince 2. Tup tedavim havuz yöntemiydi.3 opu oldum.1. Opuda 3 embriyo oldu 1 i 5. Gune gitti sonuc sagliksız.aha öldüm bittim bu gelmez dedim.doktor maç bitmedi devam ediyor dedi sağolsun.2. Opuda yine 3 embriyo 1 kaldı 5. güne cevap gelmek bilmez 3. Opuda bolca arı sutü yedim 2 embriyo oldu.2 side 5. Gune gitti ben ikisine de kesin sağlıklı diyordum.terbiyesizlerin biri sagliklı geldi.3. Opudan cok sonra o bekledigimde olumlu gelmisti.8 embriyoda 2 sağlıklı oldu

geçmiş olsun ertnur, olsun sonucu iyi olacak ama ben eminim, o bir tane sağlam gelecek kolay mı 5. güne gitmek, onu yapan genetikten de sağlam gelir annesi :)

az olsun bizim olsun :) era için de sevindim, o zaman önümüzdeki ay hayırlısıyla transferin olacak. hadi bakalım hayırlısı

kızlar sabah verdiğim karardan döndüm :) eğer embriyom 5 e giderse ve genetik için uygun olursa dondurup genetiğe göndereceğim. ama her halde taze transfer kesinlikle yapmayacağım bu ay. kurbandan önceki hafta tatile gideceğiz, kurban boyunca da aileleri ziyaret gerçekleştirip el öpüp evimize döneceğiz. o sırada genetikten dönerler, biz de ne yapacağımıza karar veririz, en iyi halde ekim başı transfer. bu kez son kararım.

bu ay ben de adetten önce başlamış oldum. doğum kontrol hapı kullandırmıştı doktorum, haplar bittikten 3 gün sonra tedaviye başladık, ama tedaviye başladıktan 2 gün sonra adet oldum ben. bu da ilaç kullanacağım süreyi uzattı, yumurtalar daha uzun sürede gelişiyor bu nedenle. ama yapılabilen bir şey demek ki bu.

Uleeeeeeeennn, günde bir karar değişikliği dedik, sen günde ikiye çıkardın, olmadı ama, nevrim döndü yemin ederim. Bol şans canımcım yarın için, opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…