- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.321
Tarlusal veriyorlar antibiyotik hep aynı.sabah aksam 5 gun veya 4 gun ictigim oldu gecmis olsun canımAcıbadem de canım. Bana kullandığınızın ismini verebilir misiniz bende alıyım madem öyle. İlk yazdığını unuttum ne vermişti.
Cok guzel bir haber hayirlı olsun ins.Serdar beyde tedavi olmak istiyordun. kalmıs olması; cidden, sans senden yana bence.regli olunca baku yollari tastan...izin alip once bi bakuye gidicem...dr nederse yumurta durumuna gore de buradaki direktorumle konusup sureci anlaticam birkac gune 1 bakuye gitmem gerektigini soylicam..niyetim baslamak tedaviye Allah izin verirse...marmariste regli oldum 2 gun falan erken...esimin abisi dr olunca onun calistigi hastanedeki kadin dogumcuya gittim cunku elimde 1.5 senedir kan tahlili vs yoktu ankarada olsa tabiki daha iyi olurdu eski dr uma giderdim ama kismet.sagolsun dr tam kanda bakmis.hepsi ortalama degerlerde...fsh im yuksek (9.5 gibi ama ilacsiz bu degerede sukur) tabiiki e2 (64 galiba) de sinira yakin cikmis, ama bekledigim seyler bunlar.dr usg ilede bakti 7 yumurta gordu ama sonra dedi ki tup bebek uzmanlari farkli yorumlayabilir ben 3-4 saydim cunku.. ordan az oldugunu anladim. bakalim beni ne gibi maceralar bekliyor.bu ay baslarsa baslarim havuzada varim.bu arada bahceci klinikteki de serdar bey burada azeri kadinlar tarafindan o kadar seviliyorki gitmemesi icin klinik onunde toplanmislar ve o da 1 sene daha burada kalmaya karar vermis, babasi icin gidiyordu zaten hasta sanirim,ama durumu iyi oldugundan 1 sene daha burada kalacakmis,iste ilk defa sansim dondu galiba......
Yaş olarak bize göre avantajlısın canım. Tedavinde bu avantajın faydası olacaktır , eminim. Tüm değerler yaş ilerledikçe sapıtıyor. Tedavinde bol şans diliyorum. Bahçeci'yi tercih etmekle zaten işe şanslı başlamış olacaksın, rahat olregli olunca baku yollari tastan...izin alip once bi bakuye gidicem...dr nederse yumurta durumuna gore de buradaki direktorumle konusup sureci anlaticam birkac gune 1 bakuye gitmem gerektigini soylicam..niyetim baslamak tedaviye Allah izin verirse...marmariste regli oldum 2 gun falan erken...esimin abisi dr olunca onun calistigi hastanedeki kadin dogumcuya gittim cunku elimde 1.5 senedir kan tahlili vs yoktu ankarada olsa tabiki daha iyi olurdu eski dr uma giderdim ama kismet.sagolsun dr tam kanda bakmis.hepsi ortalama degerlerde...fsh im yuksek (9.5 gibi ama ilacsiz bu degerede sukur) tabiiki e2 (64 galiba) de sinira yakin cikmis, ama bekledigim seyler bunlar.dr usg ilede bakti 7 yumurta gordu ama sonra dedi ki tup bebek uzmanlari farkli yorumlayabilir ben 3-4 saydim cunku.. ordan az oldugunu anladim. bakalim beni ne gibi maceralar bekliyor.bu ay baslarsa baslarim havuzada varim.bu arada bahceci klinikteki de serdar bey burada azeri kadinlar tarafindan o kadar seviliyorki gitmemesi icin klinik onunde toplanmislar ve o da 1 sene daha burada kalmaya karar vermis, babasi icin gidiyordu zaten hasta sanirim,ama durumu iyi oldugundan 1 sene daha burada kalacakmis,iste ilk defa sansim dondu galiba......
bana da aynısını yaptı ve verdiler iyi bari daha içmim yeter bu kadar kaç gün oldu sonuçta... ama benim halen karnım ağrıyor sanki yumurta büyüyor anlam vermiş değilim bu sefer beni baya zorladıOpu çıkışında iğne ile 1 antibiyotik yapıyorlar klinikte. Aynı akşam 1 tane alıyorsun ve sonraki 4 gün devam ediyorsun. Yani toplamda 5 gün kullanmış olacaksın canım
süpermiş 8 embriyoda 2 sağlıklı yine 5. güne gidiyorlar en azından benden şanslısın çok şükür:))) transfer ne zaman düşünüyorsun bu arada benim temiz gelirse Era konusunda çok kararsızım tahlil mi yapılıyor nasıl bir işlem onu merak ediyorumEra testi icin dr. Aradı beni era iyi geldi diyor.era testi zaten gün veriyor nesi iyi gelecek kiadet olunca arayın dedi.yarın arayacagim ama era testi hangi gunleri soylemis dr.larda bıkmış, sadece iyi diyor günü hiç söyleyesi yok. benim duruma gelince 2. Tup tedavim havuz yöntemiydi.3 opu oldum.1. Opuda 3 embriyo oldu 1 i 5. Gune gitti sonuc sagliksız.aha öldüm bittim bu gelmez dedim.doktor maç bitmedi devam ediyor dedi sağolsun.2. Opuda yine 3 embriyo 1 kaldı 5. güne cevap gelmek bilmez 3. Opuda bolca arı sutü yedim 2 embriyo oldu.2 side 5. Gune gitti ben ikisine de kesin sağlıklı diyordum.terbiyesizlerin biri sagliklı geldi.3. Opudan cok sonra o bekledigimde olumlu gelmisti.8 embriyoda 2 sağlıklı oldu
inşallah canım tek isteğim:))geçmiş olsun ertnur, olsun sonucu iyi olacak ama ben eminim, o bir tane sağlam gelecek kolay mı 5. güne gitmek, onu yapan genetikten de sağlam gelir annesi :)
kararın çok isabet olmuş bencede hayırlısı çok güzel haberlerle inşallah:))) benimde genetikten iyi gelirse sanırım o ara bende transfer düşünüyorum bizde kurban bayramında tatilde olacağız.. hayırlısı olsun hepimiz için:)) bu arada opu oldun mu çok sık girmiyorum kaç embriyon var beklediğin...sık sık girmeyince geriye dönüp okuyamıyorum kusura bakma ne olur...kızlar sabah verdiğim karardan döndüm :) eğer embriyom 5 e giderse ve genetik için uygun olursa dondurup genetiğe göndereceğim. ama her halde taze transfer kesinlikle yapmayacağım bu ay. kurbandan önceki hafta tatile gideceğiz, kurban boyunca da aileleri ziyaret gerçekleştirip el öpüp evimize döneceğiz. o sırada genetikten dönerler, biz de ne yapacağımıza karar veririz, en iyi halde ekim başı transfer. bu kez son kararım.
Çok sevindim canım. Şanslısın valla Bakü'de iyi bir klinik olduğu için. Yalnız anlamadım, 7 yumurta görüp de onu 3-4'e indiren kim ve niye? Ayrıca 3-4 bile olsa biliyorsun sen zaten ilaçlarla o sayı değişebiliyor.regli olunca baku yollari tastan...izin alip once bi bakuye gidicem...dr nederse yumurta durumuna gore de buradaki direktorumle konusup sureci anlaticam birkac gune 1 bakuye gitmem gerektigini soylicam..niyetim baslamak tedaviye Allah izin verirse...marmariste regli oldum 2 gun falan erken...esimin abisi dr olunca onun calistigi hastanedeki kadin dogumcuya gittim cunku elimde 1.5 senedir kan tahlili vs yoktu ankarada olsa tabiki daha iyi olurdu eski dr uma giderdim ama kismet.sagolsun dr tam kanda bakmis.hepsi ortalama degerlerde...fsh im yuksek (9.5 gibi ama ilacsiz bu degerede sukur) tabiiki e2 (64 galiba) de sinira yakin cikmis, ama bekledigim seyler bunlar.dr usg ilede bakti 7 yumurta gordu ama sonra dedi ki tup bebek uzmanlari farkli yorumlayabilir ben 3-4 saydim cunku.. ordan az oldugunu anladim. bakalim beni ne gibi maceralar bekliyor.bu ay baslarsa baslarim havuzada varim.bu arada bahceci klinikteki de serdar bey burada azeri kadinlar tarafindan o kadar seviliyorki gitmemesi icin klinik onunde toplanmislar ve o da 1 sene daha burada kalmaya karar vermis, babasi icin gidiyordu zaten hasta sanirim,ama durumu iyi oldugundan 1 sene daha burada kalacakmis,iste ilk defa sansim dondu galiba......
Bence doktora sor canım, en iyi o bilir.Acıbadem de canım. Bana kullandığınızın ismini verebilir misiniz bende alıyım madem öyle. İlk yazdığını unuttum ne vermişti.
Önümüzdeki çarşamba cnm.günaydın. test günün ne zaman?
daha erken bence.Önümüzdeki çarşamba cnm.
Acaba evde idrar testi yapmaya başlasam mı ki kızlar? Kan testiyle pat diye öğrenmek daha zor olur sanki
Sağlık olsun canım. Yumurta olduğu sürece ve Allah maddi manevi güç verdikçe devamBu sefer olmadı kızlar. Döllenme olmuş ama bölünme olmamış. Uğraşlar, çabalar, umutlar boşa çıktı. Ne desem boş.
Canım dediğim gibi bana 2 tane verdi sadece şimdi.aziteo o kadar. Daha önce de 2 tane kullandım birşey olmadı. Zaten ne kadar az antibiyotik o kadar iyi. Kamu spotu var malumGünaydın kızlar,
Bana opu dan sonra bir defa antibiyotik verdiler diğerlerinde doktora özel sorduğum halde vermedi. Eğer intihapsal bir şey varsa veriyorlarmış. Bende kullanmadım hiç öyle deyince. Sizce almalımıyım?
Kayılıyorum zaten kendimi de hazır hissetmiyorum bu sefer taze transffere donduracaksak bari gentik yaptırın didimgünaydın.kızlar nasıl olduda sıkı genetige hayırcı iken genetige döndük.sadece hosuma gitti kararın degismesi.zaten; Genetikten olumsuz gelenin iyi olma ihtimali olsa dr. basta kendi yerlestirir. bu nedenle beni saşırtan ve güzel karar alinmış. hayatguzel2015 gayet iyi bir karar.yine sen bilirsin.teknolojinin imkanlarını kullanıyoruz sadece.dua sayfamızda baska forumlarda sonradan düsuk yapan da o kadar cok oluyor ki dimi takip etmişsindir.genetik yaptırmak simdilik iyi gibi duruyor
Canım hayırlısı olsun bugün oldum 6 toplanışlar ama ben bunların en fazla 4ü olgun çıkacağını o da enfazla düşünüyoeum. Oradan da maksimum 2 embriyo okur veya 1 olur veya olmaz ... bakalım önümüzdeki günlerde göreveğizkararın çok isabet olmuş bencede hayırlısı çok güzel haberlerle inşallah:))) benimde genetikten iyi gelirse sanırım o ara bende transfer düşünüyorum bizde kurban bayramında tatilde olacağız.. hayırlısı olsun hepimiz için:)) bu arada opu oldun mu çok sık girmiyorum kaç embriyon var beklediğin...sık sık girmeyince geriye dönüp okuyamıyorum kusura bakma ne olur...
Arkadaşım yapacağımız birşey yok biliyorsun sadece vazgeçmek yok devam. Çok üzüldüm seni düşünemiyorum ama yqpacak birley yok. Senden başka toplanan olmamış mıydı bu seferBu sefer olmadı kızlar. Döllenme olmuş ama bölünme olmamış. Uğraşlar, çabalar, umutlar boşa çıktı. Ne desem boş.
6 çok güzel bir sayı , maaşallah diyelim. Hiç beklemediğimiz mucizeler duyuyoruz, okuyoruz. Ne gelirse Allah'tan, kabulümüz. Elimizden geleni yapıyoruz ve er geç rabbim karşılığını verecektir. Sabırla dualara devam ...Canım hayırlısı olsun bugün oldum 6 toplanışlar ama ben bunların en fazla 4ü olgun çıkacağını o da enfazla düşünüyoeum. Oradan da maksimum 2 embriyo okur veya 1 olur veya olmaz ... bakalım önümüzdeki günlerde göreveğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?