Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok guzel bir haber hayirlı olsun ins.Serdar beyde tedavi olmak istiyordun. kalmıs olması; cidden, sans senden yana bence.

Yaş olarak bize göre avantajlısın canım. Tedavinde bu avantajın faydası olacaktır , eminim. Tüm değerler yaş ilerledikçe sapıtıyor. Tedavinde bol şans diliyorum. Bahçeci'yi tercih etmekle zaten işe şanslı başlamış olacaksın, rahat ol

Opu çıkışında iğne ile 1 antibiyotik yapıyorlar klinikte. Aynı akşam 1 tane alıyorsun ve sonraki 4 gün devam ediyorsun. Yani toplamda 5 gün kullanmış olacaksın canım
bana da aynısını yaptı ve verdiler iyi bari daha içmim yeter bu kadar kaç gün oldu sonuçta... ama benim halen karnım ağrıyor sanki yumurta büyüyor anlam vermiş değilim bu sefer beni baya zorladı(( yumurtanın fazla olmasıyla alakalı sanırım ve halen şiş karnım(

süpermiş 8 embriyoda 2 sağlıklı yine 5. güne gidiyorlar en azından benden şanslısın çok şükür:))) transfer ne zaman düşünüyorsun bu arada benim temiz gelirse Era konusunda çok kararsızım tahlil mi yapılıyor nasıl bir işlem onu merak ediyorum

kararın çok isabet olmuş bencede hayırlısı çok güzel haberlerle inşallah:))) benimde genetikten iyi gelirse sanırım o ara bende transfer düşünüyorum bizde kurban bayramında tatilde olacağız.. hayırlısı olsun hepimiz için:)) bu arada opu oldun mu çok sık girmiyorum kaç embriyon var beklediğin...sık sık girmeyince geriye dönüp okuyamıyorum kusura bakma ne olur...

bizim işyerindeki kızlar olay olay olay yani bana sordukları tek şey ikiz olursa ne yaparsın ay ne yapayım gül gibi de bakarım diyorum şaşıyorlar... sağolsunlar bir soruyla beni hayaller alemine götürüyorlar...kızlar bu gün heyecanlıyım 2 tane yavrucağım için arayacaklar inşallah 1 tanesi bari benimle kalır:))))

Çok sevindim canım. Şanslısın valla Bakü'de iyi bir klinik olduğu için. Yalnız anlamadım, 7 yumurta görüp de onu 3-4'e indiren kim ve niye? Ayrıca 3-4 bile olsa biliyorsun sen zaten ilaçlarla o sayı değişebiliyor.

Canım dediğim gibi bana 2 tane verdi sadece şimdi.aziteo o kadar. Daha önce de 2 tane kullandım birşey olmadı. Zaten ne kadar az antibiyotik o kadar iyi. Kamu spotu var malum

Kayılıyorum zaten kendimi de hazır hissetmiyorum bu sefer taze transffere donduracaksak bari gentik yaptırın didim

Canım hayırlısı olsun bugün oldum 6 toplanışlar ama ben bunların en fazla 4ü olgun çıkacağını o da enfazla düşünüyoeum. Oradan da maksimum 2 embriyo okur veya 1 olur veya olmaz ... bakalım önümüzdeki günlerde göreveğiz

Bu sefer olmadı kızlar. Döllenme olmuş ama bölünme olmamış. Uğraşlar, çabalar, umutlar boşa çıktı. Ne desem boş.
Arkadaşım yapacağımız birşey yok biliyorsun sadece vazgeçmek yok devam. Çok üzüldüm seni düşünemiyorum ama yqpacak birley yok. Senden başka toplanan olmamış mıydı bu sefer

6 çok güzel bir sayı , maaşallah diyelim. Hiç beklemediğimiz mucizeler duyuyoruz, okuyoruz. Ne gelirse Allah'tan, kabulümüz. Elimizden geleni yapıyoruz ve er geç rabbim karşılığını verecektir. Sabırla dualara devam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…