Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Embriyolog aradı kızlar. Dün toplanan yumurtanın döllenmediğini söyledi. Eveettt demek ki önümüzdeki ay kaldığımız yerden devam. Allah' ın sen aklımı koru Hep derim, zaten bende şans olaydı erkek olarak doğardım

Bende q10 ,folik, biesteronve D 3 vitamini ve arı sütü alıyorum . Daha önce D3 vitamini tablet olarak alıyordum o bitti şimdi 15 günde bir bir ampul içiyorum .

Maşallah arkadaşım allah nazardan korusun sağlıkla kucağına alırsın inşallah . Birde bana kızıyorlar maşşalah hemencik olmuş
Sağol canım amin rabbim sizi de fazla bekletmesin çabalarınız karşılığını fazlasıyla versin bende yaşadım sizleri çok iyi anlıyorum bizimde bu zorlukları yaşamamız gerekiyormuş[/QUOTE]
Ne kızması kuzum allah nazardan korusun ve bizlerde nasip etsin inşallah . Ben çok mutlu oldum senin adına arkadaşım sanki ben hamile kaldım gibi hissettim o derece .

Sağlık olsun canım. Çok üzüldüm, ama kaldığın yerden devam edecek olman çok umut verici. Kendini hırpalama, inşallah önümüzdeki sefer gönlündekini Allah sana hayırlı kılar ve en kısa sürede bebeğin olur.

Evet sanırım en kötüsü anlayışsız kocalar . Çok şükür benim eşim bana çok destek hep moral veriyor ne gerekiyorsa yapıcaz diyor olmazsada Allah'tan dicez diyor , sen benim için önemlisin kendini yıpratma bir herşeyi denicez diyor gerisi Allah'a kalmış deyip beni sakinleştiriyor , allah razı olsun eşimden.

Hayırlısı buymuş canım , kendini yıpratma ki önümüzdeki ay herşey yolunda gitsin .

D
Deseydin fark ödeyince odaya spritizci gönderiyorlar kucak dansı yapıyor diye

canım benim sağlık olsun demek bile zor geliyor inan çok üzüldüm seni çok çok iyi anlıyorum ilk tedavimde 3 tanenin akıp gittiğini bende yaşadım ama sen yılmadan devam baş koymuşsun bu yola olacak inşallah o velet buraya gelecek:))) bir daha ki tedavin de bol şans kalbim seninle....

Cok üzüldüm.hicte beklemiyorduk.fakat canım sen icten ice cok stres yapmaya basladın kanımca.bende yumurta saklarken 5 yumurtadan sifira ordan 3'e ve 2 ye gecip 2 ile opu oldum.zaten cok uzgundüm ne bekliyordum ki.sende istemeden gerilmeye mi basladın.onümüzdeki ay tedaviye gidecegini bile unut.illaki gelecek ve cok denedin gelmesi cok yakın.bıkmadan denemeye devam.bir doktor demiş ya bu iste cok deneyen kazanır diye.bende buna inaniyorum.

ne güzel demişsin evet çok deneyen kazanır ne güzel inşallah son denemelerimiz olsun hepimizin artık bekletmesin bizi meleklerimiz:)))) her şeyin başı stres kendimden biliyorum tabi ki elde değil hep endişe stres ama bu sefer çok rahattım kendim bile şaştım ama demek ki dedikleri doğru takmayacaksın olacaksa olacak zaten:)))) ben inanıyorum hepimiz mutlu olacağız bu konuda en kısa zamanda.. üzülme canım benim iki prensesin annesi canım.. bir arkadaşım demişti ağlamak ağlamayı getirir sevinmek sevinmeyi getirir. çok doğru para parayı gibi oldu ama seni çok iyi anlıyorum ama kafanı boşalt biraz...

Benim 5 oldu 2 de iptal olan var. Yoruldum çok Umudum azaldı, gücüm azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…