- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.361
Merhaba Kızlar, az önce aradılar klinikten 2. embriyoda gayet iyiymiş ve oda genetiğe gidiyormuş:))) umarım genetikten sağlam gelirler:))
Bende q10 ,folik, biesteronve D 3 vitamini ve arı sütü alıyorum . Daha önce D3 vitamini tablet olarak alıyordum o bitti şimdi 15 günde bir bir ampul içiyorum .ben daha önce Q10 kullanıyordum, sonra burda arkadaşlar yazınca gördüm, omega3 ve q10 birarada olan formu varmış, ondan aldım ve başladım. 3 gün oldu henüz. ama koenzim q10 i omega 3 ile birlikte almak daha iyiymiş diye okudum bir yerlerde.
Sağol canım amin rabbim sizi de fazla bekletmesin çabalarınız karşılığını fazlasıyla versin bende yaşadım sizleri çok iyi anlıyorum bizimde bu zorlukları yaşamamız gerekiyormuş[/QUOTE]Maşallah arkadaşım allah nazardan korusun sağlıkla kucağına alırsın inşallah . Birde bana kızıyorlar maşşalah hemencik olmuş
Embriyolog aradı kızlar. Dün toplanan yumurtanın döllenmediğini söyledi. Eveettt demek ki önümüzdeki ay kaldığımız yerden devam. Allah' ın sen aklımı koruHep derim, zaten bende şans olaydı erkek olarak doğardım
Evet sanırım en kötüsü anlayışsız kocalar . Çok şükür benim eşim bana çok destek hep moral veriyor ne gerekiyorsa yapıcaz diyor olmazsada Allah'tan dicez diyor , sen benim için önemlisin kendini yıpratma bir herşeyi denicez diyor gerisi Allah'a kalmış deyip beni sakinleştiriyor , allah razı olsun eşimden.Canım moralimizi bozsakta kime ne zararı veya faydası var. Olan yine bize oluyor.
Biz kadınların çilesi bitmiyor..
Burada sayfa sayfa şeyler okuyoruz, alim olacağız neredeyse bu bilgilerle, eczaneye aktara gidiyoruz, acı ve tatsız tutsuz şeyleri bile şifa olsun diye yiyoruz. Sonra o muayenelerde ultrasona giderken kırklanıyor paklanıyoruz her seferinde, sonra o iğneleri vuruyoruz göbeğimize, sonra opu da o ameliyat ortamında bacakları açık bi halde artık utanmayı falan bırakıp narkoz almadan hatimler indiriyoruz.
Sonra umut ediyoruz dua ediyoruz. Yani anne olmak için mücadeleye bak. Dün onu düşündüm. Bütün işlem sonunda eşim sadece keyifli bi odada sperm verdi.
Yani biz kadınlar çok fedakarız. Eşim o doktoru beklerken bile oflayıp pufluyor hep ben sakinleştiyorum onu aman kavga çıkarmasın diye.
Erkekler çok sabırsız ve mücadeleci değiller bizim gibi. O yüzden yine morali kendi kendimize vereceğiz bunca şeyi yapıyoruz geriye bir tek kafaya takmamak kalıyor. Tabi dile kolay ama mecburuz :)
Hayırlısı buymuş canım , kendini yıpratma ki önümüzdeki ay herşey yolunda gitsin .Embriyolog aradı kızlar. Dün toplanan yumurtanın döllenmediğini söyledi. Eveettt demek ki önümüzdeki ay kaldığımız yerden devam. Allah' ın sen aklımı koruHep derim, zaten bende şans olaydı erkek olarak doğardım
Deseydin fark ödeyince odaya spritizci gönderiyorlar kucak dansı yapıyor diyeHep biz mecburuz yaa, mecburiyet hep kadınlara. Dediğin gibi cefayı biz çekelim , sefayı erkekler sürsün. Eşim de bugün sperm odasından çıktı geldi surat bir karış. Nooldu dedim, neymiş efendim tv deki film baya kısaymış da, az daha uzun olsaymış olmaz mıymış. o zaman işi daha kolay olurmuşmuş. Ben, serum için damar yolunu bulamayan uyuz hemşirenin beceriksizliği yüzünden acıdan kıvranırken adamdaki derde bakın yaa, neredeyse utanmasa odaya çay kahve söyleyecek film seyrederken. Ayy hani sevmesem ve o an işime yaramayacak olsa bak git diyecektim
dr un cok iyi hicte foktor degil..once insan sonra dr...sekerpancari bunu begendi :))
inşallah çok teşekkürler canımTebrik ederim.insallah guzel olacak. @hayatguzel2015 senin de cok güzel ve sonucu güzel olacak ins.
canım benim sağlık olsun demek bile zor geliyor inan çok üzüldüm seni çok çok iyi anlıyorum ilk tedavimde 3 tanenin akıp gittiğini bende yaşadım ama sen yılmadan devam baş koymuşsun bu yola olacak inşallah o velet buraya gelecek:))) bir daha ki tedavin de bol şans kalbim seninle....Embriyolog aradı kızlar. Dün toplanan yumurtanın döllenmediğini söyledi. Eveettt demek ki önümüzdeki ay kaldığımız yerden devam. Allah' ın sen aklımı koruHep derim, zaten bende şans olaydı erkek olarak doğardım
Allah iyiliğini versin, hiç güleceğim yoktuD
Deseydin fark ödeyince odaya spritizci gönderiyorlar kucak dansı yapıyor diye
Yarın yumurta gelişimine mi bakacaktı doktor? İğnelere başlamıştınız, ilk kontrolünüz olacaktı değil mi?Yarını merakla gbekliyorum. Allahım yardım et bana ve umutla bekleyen tüm bayanlara
Cok üzüldüm.hicte beklemiyorduk.fakat canım sen icten ice cok stres yapmaya basladın kanımca.bende yumurta saklarken 5 yumurtadan sifira ordan 3'e ve 2 ye gecip 2 ile opu oldum.zaten cok uzgundüm ne bekliyordum ki.sende istemeden gerilmeye mi basladın.onümüzdeki ay tedaviye gidecegini bile unut.illaki gelecek ve cok denedin gelmesi cok yakın.bıkmadan denemeye devam.bir doktor demiş ya bu iste cok deneyen kazanır diye.bende buna inaniyorum.Embriyolog aradı kızlar. Dün toplanan yumurtanın döllenmediğini söyledi. Eveettt demek ki önümüzdeki ay kaldığımız yerden devam. Allah' ın sen aklımı koruHep derim, zaten bende şans olaydı erkek olarak doğardım
ne güzel demişsin evet çok deneyen kazanır ne güzel inşallah son denemelerimiz olsun hepimizin artık bekletmesin bizi meleklerimiz:)))) her şeyin başı stres kendimden biliyorum tabi ki elde değil hep endişe stres ama bu sefer çok rahattım kendim bile şaştım ama demek ki dedikleri doğru takmayacaksın olacaksa olacak zaten:)))) ben inanıyorum hepimiz mutlu olacağız bu konuda en kısa zamanda.. üzülme canım benimCok üzüldüm.hicte beklemiyorduk.fakat canım sen icten ice cok stres yapmaya basladın kanımca.bende yumurta saklarken 5 yumurtadan sifira ordan 3'e ve 2 ye gecip 2 ile opu oldum.zaten cok uzgundüm ne bekliyordum ki.sende istemeden gerilmeye mi basladın.onümüzdeki ay tedaviye gidecegini bile unut.illaki gelecek ve cok denedin gelmesi cok yakın.bıkmadan denemeye devam.bir doktor demiş ya bu iste cok deneyen kazanır diye.bende buna inaniyorum.
Benim 5 oldu 2 de iptal olan var. Yoruldum çokCok üzüldüm.hicte beklemiyorduk.fakat canım sen icten ice cok stres yapmaya basladın kanımca.bende yumurta saklarken 5 yumurtadan sifira ordan 3'e ve 2 ye gecip 2 ile opu oldum.zaten cok uzgundüm ne bekliyordum ki.sende istemeden gerilmeye mi basladın.onümüzdeki ay tedaviye gidecegini bile unut.illaki gelecek ve cok denedin gelmesi cok yakın.bıkmadan denemeye devam.bir doktor demiş ya bu iste cok deneyen kazanır diye.bende buna inaniyorum.
ne için olduğunu bilmiyorum ama Allah Yardımcın olsun canımYarını merakla gbekliyorum. Allahım yardım et bana ve umutla bekleyen tüm bayanlara
çok haklısın Allah yardımcın olsun kıyamam yaaa şuraya bak nelerle uğraşıyoruz sonu güzel olacak inşallah:))Benim 5 oldu 2 de iptal olan var. Yoruldum çokUmudum azaldı, gücüm azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?