Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ay hadi geçmiş olsun inşallah 6'sıda güzel güzel döllenir bölünür.. Dualarım seninle.. ağrın var mı?
hem de nasıl ağrı oldu bu sefer, ağrı kesiciyi seruma dayadılar şükür:) sağ tarafımdan 5 toplandı işte orası beni mahvetti, 6 8 saat seni idare eder dediler. şu anda da ağrım yok, inşallah da olmaz. ilk defa kanama oldu ama fazla değil. var ya ağrırken ilk defa dedim Allahım neler çektiriyorsun, inşallah çektiklerimizin bir sebebi vardır, sonunda mukafatı vardır dedim....

denemeseydin içinde kalacaktı, yani iptal etmiş olsaydın. o yüzden üzülmek yok yola devam

Yarını merakla gbekliyorum. Allahım yardım et bana ve umutla bekleyen tüm bayanlara
canım iyi ki erkenden harekete geçtin. benimle birlikte opu olan bekar bir hanım vardı. 40 yaşındaymış yumurta donduruyor. sağlık elemanı olmasına rağmen daha önce niye yaptırmamışım ki diye hayıflanıyordu. geç olmadan girişmiş bu işe. inşallah senin de iyi olacak.

Benim 5 oldu 2 de iptal olan var. Yoruldum çok Umudum azaldı, gücüm azaldı.
benim de öyle, 2 düşük, 3 negatif, 1 iptal sonrası 5. denemedeyim... ama inan sürece alıştım ben, kabullendim... sen de kabul et ki daha fazla gücünün azaldığını düşünme. artık benim için tüp bebek normal doktora muayeneye gitmek gibi... tabii maddi tarafı da var, ama onu hiç mi hiç düünmüyorum ki eşim işsiz şu an.... kendimizi yıpratırsak nasıl anne oluruz. ben böyle bir sıkıntıda yılacaksam cocuğum için nasıl güçlü bir anne olurum ona nasıl bakar korurum diyorum... evet derdimiz çok büyük, ama belki de bunun olması gerekiyor, zor elde etmemiz gerekiyor ki anneliğin ne demek olduğunu anlayalım.. annem bana sen de anne ol da gör bak derdi hep... şimdi böyle deyince anne olayım da göreyim diyorum, gülüyor :)

Kızlar mahvolduk, ben böyle birşey görmedim. Bu nasıl doluydu, evdeki bütün camlar kırıldı, çok korktum. Herkes iyi mi?

Kızlar mahvolduk, ben böyle birşey görmedim. Bu nasıl doluydu, evdeki bütün camlar kırıldı, çok korktum. Herkes iyi mi?
nasıl camlar kırıldı? iyi misiniz ben hala işyerindeyim felaketti burası da... ama camlar herşey ye rli yerinde. evi arayayım bakalım

Benim 5 oldu 2 de iptal olan var. Yoruldum çok Umudum azaldı, gücüm azaldı.

Umudu kaybetmek yok. Biraz dinlen. Toparlan. Ondan sonra bir de iğnelerle denersin istersen. İstemezsen deneme. Önemli olan biziz. Mutluluğumuz, huzurumuz, sağlığımız, sevdiklerimizin huzuru, sağlığı... bebişler de gelirse ne mutlu bize. Ama gelmeyeceklerse yapabileceğimiz bir şey yok. Hayat devam ediyor. Sahip olduklarımıza şükreder, yolumuza devam ederiz. Bana kalsa ben evlat edinmeyi çok isterim mesela. Bir kez ziyaret etmiştik yetiştirme yurdunu. Yıllar önceydi. Melek isminde bir küçük kız vardı. Hala aklımdadır. Orda bırakıp geldiğim için içim ezilmişti. Evli değildim o zaman. Eşim istemiyor evlat edinmeyi. Donasyon da istemiyor. Ben de artık bebeğimiz olmazsa, ikimiz birlikte güzel yaşlanalım, sevgi dolu yaşlanalım, bol bol gezelim, yeni şeyler öğrenelim, yeni insanlar tanıyalım, yeni yollar bulalım istiyorum. Bu da benim "B" planım :) neyse yine çok dağıttım konuyu ama özetle söylemek istediğim şu: bebeğim olmasını, hepimizin anne olmasını çok çok çok istiyorum. @Bebegimhadi dışında hiçbirinizle yüz yüze tanışmadım ama yine de açıkça görülebilen bir şey var: her biri birbirinden iyi kalpli, sevimli, zeki, sevgi dolu kadınlar bir arada burada. Anneliğin bu kadar yakışacağı bu kadar güzel kadını başka hiçbir yerde bulmak mümkün değildir bence. Ama bizler anne olamasak da kalbi, ruhu, zihni güzel insanlar olarak mutlu olmanın başka yollarını da buluruz. Hayat bu, kimi zaman hayal kırıklığı da getirecek pek tabii. Ama bizim ne zaman düşsek kalkıp yola devam edecek gücümüz olacak. Bundan eminim.

Yarın yumurta gelişimine mi bakacaktı doktor? İğnelere başlamıştınız, ilk kontrolünüz olacaktı değil mi?

ne için olduğunu bilmiyorum ama Allah Yardımcın olsun canım

Evet yarın ilk kontrolü var.fsh 23 çıkınca doktor umut vermedi.birde ilk iğneyi saat 22.00 de yaptım onda üzülüyorum.
Adet görünce insan kendine kondurmiyor böyle şeyleri. Şimdiki aklım olsa 42 yaşı beklemem erken gelirdim.offfffff offff. Aslında bugün karnımın iki yanında ağrı ve gerginlik hissi var.inşallah çok sayıda yumurta vardır ve hepsi yaşar. Daha yolları uzun çünkü. Daha birini bulacam da evlenecem de okadar dayanılarak mi bilmem.Hepinize tesk.eserim yanımdasın.

Canım ya allah gönlüne göre versin inşallah. İnşallah çok çok sağlıklı yumurtan olsun. Şöyle 20 tane falan inşalllaaaah. Cesaretine azmine bravo diyorum seni gerçekten alkışlıyorum. allah yardımcın olsun

Allah razı olsun arkadasim hepimizin allahyardımcımız olsun

bazen olmuyor. Ama bazen de oluyor. Bardağın dolu kısmı...

Amiin insallah.tebrik ederim gönlünce olsun.cokk gećmis olsun

Canım cok gecmis olsun cok kötüydü hayat iyice zorlastı artık.denizkaplandan da ses cikmıyor iyidir umarım.hayatguzel2015 i okudum iyi durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…