- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.401
Ben henüz birşey yapmadım, dinleniyorum, biraz uzak kalmaya ihtiyacim var. Merkezi bile daha yeni arayabildim, 5'inde sabah gideceğim görüşmeye. Tedavi raporlarını, tahlilleri vs. alacağım. Farklı fikirlerim var. Onun dışında zaten iş ile ilgili bazı belirsizlikler ortaya çıktı. Önce onu halletmem lazım.teşekkür ederim canım, sevinmek için erken ama buraya kadar gelmek bile mutlu etti beni inşallah sonucunda da böyle sevinirim:) sen neler yapıyorsun radikal kararlara devam mı? ne zaman başlayacaksın halen araştıma mı yapıyorsun?
Yaa sorma, feci birseydi. Üç cam kırıldı, mutfak ve iki oda. Zaten evdeydim, duydum sesleri, çat çat. Korkunçtu. Neyse ki çift camların dış tarafları kırılmış. Yan komşu felaket. Eşim arabada yakalanmış, üstüne yağmış dolular, o da korkmuş, arabanın camı çatlamış. Ve biz yarın 3 günlüğüne tatile gidiyorduk. Allahım dedim yaa, bu kadar mı ters gider herşey. Neyseki onu da hallettik, başka bir araba bulduk. Sabah yola çıkacaktık, öğlen çıkacağız. Camlar da artık dönünce. Sanssızlığın içinde şanlıyız yani::). Bizim burada cam kırıkları çok, panjurlar hasarlı, ağaçlar devrildi. Ambulans sesi bitmiyor saatlerdir.nasıl camlar kırıldı? iyi misiniz ben hala işyerindeyim felaketti burası da... ama camlar herşey ye rli yerinde. evi arayayım bakalım
Birşey olmaz bence birkaç saat igneyi geç yapmandan. Umarım bol bol dolu dolu yumişlerin olur. Dondurulduktan sonra uzun süre gider herhalde. Yaptığın çok güzel ve cesurca, tebrik ederim.Evet yarın ilk kontrolü var.fsh 23 çıkınca doktor umut vermedi.birde ilk iğneyi saat 22.00 de yaptım onda üzülüyorum.
Adet görünce insan kendine kondurmiyor böyle şeyleri. Şimdiki aklım olsa 42 yaşı beklemem erken gelirdim.offfffff offff. Aslında bugün karnımın iki yanında ağrı ve gerginlik hissi var.inşallah çok sayıda yumurta vardır ve hepsi yaşar. Daha yolları uzun çünkü. Daha birini bulacam da evlenecem de okadar dayanılarak mi bilmem.Hepinize tesk.eserim yanımdasın.
Bende q10 ,folik, biesteronve D 3 vitamini ve arı sütü alıyorum . Daha önce D3 vitamini tablet olarak alıyordum o bitti şimdi 15 günde bir bir ampul içiyorum .
İyiyim canım hala yaşıyorumCanım cok gecmis olsun cok kötüydü hayat iyice zorlastı artık.denizkaplandan da ses cikmıyor iyidir umarım.hayatguzel2015 i okudum iyi durumda
Hosgeldin canimBen yeni katıldım. Amerikan hastanesinde tüp bebek deneyen var mi aranızda?
Hosgeldin canim. Benim amh 0.07. Hastanede 3 -4ay önce yaptırmıştım .amh yukselmez diyorlar.fsh lh için testere disli aslan pencesi içtim ama hergün içmezsem gene yükseliyor. Allah yolunu acik etsin.Merhabalar bende aranıza yeni katıldımgünlerdir okumadığım yazı kalmadı hangi kürü yapsam hangi hastanede tüp bebek yapsam kafam iyice allak bullak oldu. Benim amh ım 0,05 yani işim çok zorAmh ı düşük olup kürlerle yükselen varmı?
ben koç üni hastanesindeyim çok memnunum. bülent urmanı da çok duydum. hayırlı olsunBen yeni katıldım. Amerikan hastanesinde tüp bebek deneyen var mi aranızda?
sen 42 miydin ben seni 30larda zannediyordumEvet yarın ilk kontrolü var.fsh 23 çıkınca doktor umut vermedi.birde ilk iğneyi saat 22.00 de yaptım onda üzülüyorum.
Adet görünce insan kendine kondurmiyor böyle şeyleri. Şimdiki aklım olsa 42 yaşı beklemem erken gelirdim.offfffff offff. Aslında bugün karnımın iki yanında ağrı ve gerginlik hissi var.inşallah çok sayıda yumurta vardır ve hepsi yaşar. Daha yolları uzun çünkü. Daha birini bulacam da evlenecem de okadar dayanılarak mi bilmem.Hepinize tesk.eserim yanımdasın.
geçmiş olsun canım çok, ilk defa iyi ki taşınmışım oralardan dedim :)Yaa sorma, feci birseydi. Üç cam kırıldı, mutfak ve iki oda. Zaten evdeydim, duydum sesleri, çat çat. Korkunçtu. Neyse ki çift camların dış tarafları kırılmış. Yan komşu felaket. Eşim arabada yakalanmış, üstüne yağmış dolular, o da korkmuş, arabanın camı çatlamış. Ve biz yarın 3 günlüğüne tatile gidiyorduk. Allahım dedim yaa, bu kadar mı ters gider herşey. Neyseki onu da hallettik, başka bir araba bulduk. Sabah yola çıkacaktık, öğlen çıkacağız. Camlar da artık dönünce. Sanssızlığın içinde şanlıyız yani::). Bizim burada cam kırıkları çok, panjurlar hasarlı, ağaçlar devrildi. Ambulans sesi bitmiyor saatlerdir.
Evet cnm 42 keşke 30 olsam.sen 42 miydin ben seni 30larda zannediyordum
olsun yine de çok iyi birşey yapıyorsun, için rahat olsun. inşallah bugünki ultrason iyi geçerEvet cnm 42 keşke 30 olsam.
Pancara burada Azerbaycan da başladım,turşusuna bende bayılıyorum artık :)TEşekkürler şekerim pancarım pancarı cok severim bu arada
Umarım öyle olur beni düşündüren sadece 3 saatlik bakü yolculukları,çok teşekkür ederimçok güzel planlar bunlar, tedaviye başlayacağına çok sevindim. Geç olsun ama güç olmasın inşallah. Hep şanslısın bence zaten bak biz istanbulun gürültüsünde trafiğinde kirliliğinde bu işleri yapmaya çalışıyoruz sen daha sakin bir yerdesin... sakin sakin stressiz daha güzel bir aüreç olacağını düşünüyorum senin için
Çok teşekkür ederim, umarım hepimiz için herşey çok yolunda gider,bu hasretimiz sona erer...Cok guzel bir haber hayirlı olsun ins.Serdar beyde tedavi olmak istiyordun. kalmıs olması; cidden, sans senden yana bence.
Yav benim değerler yaşı falan görmeden yoldan çıktı bildiğin üzere, umarım buradaki bahçeci de aynı Türkiye deki gibi iyidir, onun haricinde bir Türk dr daha bulmuştum, ona gidecektim serdar bey kalınca genç bir uzman olmasına rağmen ondan yana kullandım tercihimi,uzun zamandır tedavi olmadım ya aslında 3 saatlik gidiş geliş bile gözümde değil, hem zafere giden yolda her şey mübahtır değil miYaş olarak bize göre avantajlısın canım. Tedavinde bu avantajın faydası olacaktır , eminim. Tüm değerler yaş ilerledikçe sapıtıyor. Tedavinde bol şans diliyorum. Bahçeci'yi tercih etmekle zaten işe şanslı başlamış olacaksın, rahat ol
Gerçekten çok şanslıyım,biliyorsunuz burada iyi kaliteli bir şey bulmak çok zor, her sektörde böyle, aslında tüm tedavilerimde neredeyse 8-9 antral folikül görülerek başlandı ancak yüksek doz iğneye asla cevap vermedi ve elde hep zoraki 1 embriyo kaldı,burada da jinekolog 7 saydı,hatta karnıma falan bastırdı ve çok inceydi bir devlet hastanesinde çalışan hekime göre çok iyi davrandı,ama tüp bebek uzmanı bunu farklı değerlendirir dedi ki bende 3-4 saydım, ilaçlar bende ne sayıda ne de kalitede hiç iyileştirme yapmadıÇok sevindim canım. Şanslısın valla Bakü'de iyi bir klinik olduğu için. Yalnız anlamadım, 7 yumurta görüp de onu 3-4'e indiren kim ve niye? Ayrıca 3-4 bile olsa biliyorsun sen zaten ilaçlarla o sayı değişebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?