Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben henüz birşey yapmadım, dinleniyorum, biraz uzak kalmaya ihtiyacim var. Merkezi bile daha yeni arayabildim, 5'inde sabah gideceğim görüşmeye. Tedavi raporlarını, tahlilleri vs. alacağım. Farklı fikirlerim var. Onun dışında zaten iş ile ilgili bazı belirsizlikler ortaya çıktı. Önce onu halletmem lazım.

nasıl camlar kırıldı? iyi misiniz ben hala işyerindeyim felaketti burası da... ama camlar herşey ye rli yerinde. evi arayayım bakalım
Yaa sorma, feci birseydi. Üç cam kırıldı, mutfak ve iki oda. Zaten evdeydim, duydum sesleri, çat çat. Korkunçtu. Neyse ki çift camların dış tarafları kırılmış. Yan komşu felaket. Eşim arabada yakalanmış, üstüne yağmış dolular, o da korkmuş, arabanın camı çatlamış. Ve biz yarın 3 günlüğüne tatile gidiyorduk. Allahım dedim yaa, bu kadar mı ters gider herşey. Neyseki onu da hallettik, başka bir araba bulduk. Sabah yola çıkacaktık, öğlen çıkacağız. Camlar da artık dönünce. Sanssızlığın içinde şanlıyız yani::). Bizim burada cam kırıkları çok, panjurlar hasarlı, ağaçlar devrildi. Ambulans sesi bitmiyor saatlerdir.

Son düzenleme:
Birşey olmaz bence birkaç saat igneyi geç yapmandan. Umarım bol bol dolu dolu yumişlerin olur. Dondurulduktan sonra uzun süre gider herhalde. Yaptığın çok güzel ve cesurca, tebrik ederim.

Hosgeldin canim. Benim amh 0.07. Hastanede 3 -4ay önce yaptırmıştım .amh yukselmez diyorlar.fsh lh için testere disli aslan pencesi içtim ama hergün içmezsem gene yükseliyor. Allah yolunu acik etsin.

sen 42 miydin ben seni 30larda zannediyordum

geçmiş olsun canım çok, ilk defa iyi ki taşınmışım oralardan dedim :)

Umarım öyle olur beni düşündüren sadece 3 saatlik bakü yolculukları,çok teşekkür ederim

Yav benim değerler yaşı falan görmeden yoldan çıktı bildiğin üzere, umarım buradaki bahçeci de aynı Türkiye deki gibi iyidir, onun haricinde bir Türk dr daha bulmuştum, ona gidecektim serdar bey kalınca genç bir uzman olmasına rağmen ondan yana kullandım tercihimi,uzun zamandır tedavi olmadım ya aslında 3 saatlik gidiş geliş bile gözümde değil, hem zafere giden yolda her şey mübahtır değil mi

Gerçekten çok şanslıyım,biliyorsunuz burada iyi kaliteli bir şey bulmak çok zor, her sektörde böyle, aslında tüm tedavilerimde neredeyse 8-9 antral folikül görülerek başlandı ancak yüksek doz iğneye asla cevap vermedi ve elde hep zoraki 1 embriyo kaldı,burada da jinekolog 7 saydı,hatta karnıma falan bastırdı ve çok inceydi bir devlet hastanesinde çalışan hekime göre çok iyi davrandı,ama tüp bebek uzmanı bunu farklı değerlendirir dedi ki bende 3-4 saydım, ilaçlar bende ne sayıda ne de kalitede hiç iyileştirme yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…