Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Önümüzdeki çarşamba cnm.
Acaba evde idrar testi yapmaya başlasam mı ki kızlar? Kan testiyle pat diye öğrenmek daha zor olur sanki
Kendi adıma ben hep test gününü bekledim, eğer transferi görürsem yine öyle yapıcam, ev testlerine hiç güvenim yok benim

Bu sefer olmadı kızlar. Döllenme olmuş ama bölünme olmamış. Uğraşlar, çabalar, umutlar boşa çıktı. Ne desem boş.
Allah gönlüne inşirah ferahlığı versin, dayanıklılığını arttırsın, bir dahakine aynı ve hatta daha fazla azimle şevkle yapabilme gücü versin, çokta bişey diyemiyorum ki (

Ohh maşallah, çok sevindim senin adına,, inşallah tahminini üzerinde kaliteli embriyoların olur,yer gök dua,dualarımdasınız hepiniz

Kuzucum ne yazsam boş biliyorum ve de bunu iş sebebi ile özür dileyerek bugün yazabiliyorum, bu işin fıtratında var ne yazıkki iptal döllenmeme ya da ne bileyim başka durumlar, Rabbim gücünüzü kuvvetinizi arttırsın ki bir daha başlayabilme gücü versin.

Maşallah eşine :) inşallah yuvanız mutluluğunuz daim olsun

hoşgeldiniz. amh a çok takılmayın. burda hepimizin amh düşük ama allahtan ümit kesilmez, deniyoruz. amh yükselten bir kür olduğunu zannetmiyorum.
bizler yani çoğumuz arı sütü polen ve vitaminlerle bünyemizi güçlendirmeye çalışıyoruz.

Estağfurullah canım yaa, ne demek ? Maalesef herkes gibi hepimiz gibi sen de haklısın. Biliyoruz ki bu durumlar bu işin fıtratı. Dediğin gibi Allah ın verdiği, vereceği güçle kaldığımız yerden devam inşallah

iiviiiittttt

Biosteron kullanan var miii??
Hosgeldinn ben 41 yasimdan itibaren 43 e girene kadar ictim.dr. onermisti.biosteron rezervin yıkıcı hızlı kaybını azaltıyor.40 yaşında veriliyormus ve tüp bebek tedavisinde; ankara baskent unv. Hastanesi veriyor.faydası bugunlere getirdi 43 yasima rezerv bitmedi.ama yumurta sayisi ve kalitesinde hicbir artis olmadı.saf ari sutu yumurta kalitesine %100 iyilesme sagliyor.1 yumurtan varsa 2 yumurta oluyor.:)

Allah razı olsun canım inan gece senin mesajını okuyarak uyudum. Öyle güzel moral oldu ki anlatamam... Yazan ellerine, yüreğine sağlık.

Allah gönlüne inşirah ferahlığı versin, dayanıklılığını arttırsın, bir dahakine aynı ve hatta daha fazla azimle şevkle yapabilme gücü versin, çokta bişey diyemiyorum ki (
Canım dün beni aradılar döllenme oldu ama beklenen bölünme olmadı üzgünüz dediler kapattılar. Sonra aradan zaman geçti tekrar aradılar bölünme gerçekleşti dediler. Genelde bu durumlarda embriyo pek kaliteli olmaz ama şans verelim bekletelim dediler. Yani umudum yok ama önümüze bakacağız tabi. Ağlasak, zırlasak, tepinsek bile fayda yok. Ama işte insan tek yumurta ile onca zahmeti çekip birde olumsuz olunca çok üzülüyor ister istemez.

Bu kadar açık ve doğru yazmak zorundaydın sanki Biliyoruz ki gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O halde baklava gerçek değildir.

Bu nedir yaaa, nedir bu Allah'ım. Güler misin ağlar mısın ?

Bu nedir yaaa, nedir bu Allah'ım. Güler misin ağlar mısın ?
Bana denk gelir böyle şeyler zaten. Mıknatıs gibi kadınım nerede enteresan bir durum var, nerede bi olmaz var gelir dank diye beni bulur. Şimdi bu sabah aramadılar bekliyorum bakalım ne diyecekler bu sefer.

Selamun aleykum
43 yasindayim sekiz ay once dogal yoldan hamile kaldigim evladim 39 haftalikke karnimda öldü...
Ikinci evliligim ve esimin cocugu yok benim bir oglum var ilk evliligimden
esim icin evladimi cok istemistim rabbim nasip etmedi...
nasil hamile kalacagim rabbim tekrar nasip edecekmi veya neler yapmaliyim tecrubesi olan varsa paylasabilir mi
Allaha siginiyorum duami eksik etmiyorum ama psikolojom cok bozuk bebegimi gunler vardi doguma kaybettim kuzumu;(
Bu durumda ne yapmaliyim ne onerirsiniz bana ;(

Başın sağ olsun çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. Ama umudunu kaybetme ne güzel doğal yoldan hamile kalmışsın demek ki yumurtaların sağlıklı demektir.
Ben senin yerinde olsam yaş risklerinin önüne geçmek için hemen tüp bebek merkezine gider tedavi olurdum genetik tarama ile olabilecek en azından genetik sorunların önüne geçerdim ve embriyo dondururdum.

Yani şu anda bölünüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…