- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.421
Kendi adıma ben hep test gününü bekledim, eğer transferi görürsem yine öyle yapıcam, ev testlerine hiç güvenim yok benimÖnümüzdeki çarşamba cnm.
Acaba evde idrar testi yapmaya başlasam mı ki kızlar? Kan testiyle pat diye öğrenmek daha zor olur sanki
Allah gönlüne inşirah ferahlığı versin, dayanıklılığını arttırsın, bir dahakine aynı ve hatta daha fazla azimle şevkle yapabilme gücü versin, çokta bişey diyemiyorum kiBu sefer olmadı kızlar. Döllenme olmuş ama bölünme olmamış. Uğraşlar, çabalar, umutlar boşa çıktı. Ne desem boş.
Ohh maşallah, çok sevindim senin adına,, inşallah tahminini üzerinde kaliteli embriyoların olur,yer gök dua,dualarımdasınız hepinizCanım hayırlısı olsun bugün oldum 6 toplanışlar ama ben bunların en fazla 4ü olgun çıkacağını o da enfazla düşünüyoeum. Oradan da maksimum 2 embriyo okur veya 1 olur veya olmaz ... bakalım önümüzdeki günlerde göreveğiz
Çooooooook güzel, şahane, maşallah onlara,inşallah sağlıklı sapasağlam dönerler Avrupa dan :)Merhaba Kızlar, az önce aradılar klinikten 2. embriyoda gayet iyiymiş ve oda genetiğe gidiyormuş:))) umarım genetikten sağlam gelirler:))
Kuzucum ne yazsam boş biliyorum ve de bunu iş sebebi ile özür dileyerek bugün yazabiliyorum, bu işin fıtratında var ne yazıkki iptal döllenmeme ya da ne bileyim başka durumlar, Rabbim gücünüzü kuvvetinizi arttırsın ki bir daha başlayabilme gücü versin.Embriyolog aradı kızlar. Dün toplanan yumurtanın döllenmediğini söyledi. Eveettt demek ki önümüzdeki ay kaldığımız yerden devam. Allah' ın sen aklımı koruHep derim, zaten bende şans olaydı erkek olarak doğardım
Maşallah eşine :) inşallah yuvanız mutluluğunuz daim olsunEvet sanırım en kötüsü anlayışsız kocalar . Çok şükür benim eşim bana çok destek hep moral veriyor ne gerekiyorsa yapıcaz diyor olmazsada Allah'tan dicez diyor , sen benim için önemlisin kendini yıpratma bir herşeyi denicez diyor gerisi Allah'a kalmış deyip beni sakinleştiriyor , allah razı olsun eşimden.
hoşgeldiniz. amh a çok takılmayın. burda hepimizin amh düşük ama allahtan ümit kesilmez, deniyoruz. amh yükselten bir kür olduğunu zannetmiyorum.Merhabalar bende aranıza yeni katıldımgünlerdir okumadığım yazı kalmadı hangi kürü yapsam hangi hastanede tüp bebek yapsam kafam iyice allak bullak oldu. Benim amh ım 0,05 yani işim çok zorAmh ı düşük olup kürlerle yükselen varmı?
Estağfurullah canım yaa, ne demek ? Maalesef herkes gibi hepimiz gibi sen de haklısın. Biliyoruz ki bu durumlar bu işin fıtratı. Dediğin gibi Allah ın verdiği, vereceği güçle kaldığımız yerden devam inşallahKuzucum ne yazsam boş biliyorum ve de bunu iş sebebi ile özür dileyerek bugün yazabiliyorum, bu işin fıtratında var ne yazıkki iptal döllenmeme ya da ne bileyim başka durumlar, Rabbim gücünüzü kuvvetinizi arttırsın ki bir daha başlayabilme gücü versin.
iiviiiitttttYav benim değerler yaşı falan görmeden yoldan çıktı bildiğin üzere, umarım buradaki bahçeci de aynı Türkiye deki gibi iyidir, onun haricinde bir Türk dr daha bulmuştum, ona gidecektim serdar bey kalınca genç bir uzman olmasına rağmen ondan yana kullandım tercihimi,uzun zamandır tedavi olmadım ya aslında 3 saatlik gidiş geliş bile gözümde değil, hem zafere giden yolda her şey mübahtır değil mi
Hosgeldinn ben 41 yasimdan itibaren 43 e girene kadar ictim.dr. onermisti.biosteron rezervin yıkıcı hızlı kaybını azaltıyor.40 yaşında veriliyormus ve tüp bebek tedavisinde; ankara baskent unv. Hastanesi veriyor.faydası bugunlere getirdi 43 yasima rezerv bitmedi.ama yumurta sayisi ve kalitesinde hicbir artis olmadı.saf ari sutu yumurta kalitesine %100 iyilesme sagliyor.1 yumurtan varsa 2 yumurta oluyor.:)Biosteron kullanan var miii??
Allah razı olsun canım inan gece senin mesajını okuyarak uyudum. Öyle güzel moral oldu ki anlatamam... Yazan ellerine, yüreğine sağlık.Umudu kaybetmek yok. Biraz dinlen. Toparlan. Ondan sonra bir de iğnelerle denersin istersen. İstemezsen deneme. Önemli olan biziz. Mutluluğumuz, huzurumuz, sağlığımız, sevdiklerimizin huzuru, sağlığı... bebişler de gelirse ne mutlu bize. Ama gelmeyeceklerse yapabileceğimiz bir şey yok. Hayat devam ediyor. Sahip olduklarımıza şükreder, yolumuza devam ederiz. Bana kalsa ben evlat edinmeyi çok isterim mesela. Bir kez ziyaret etmiştik yetiştirme yurdunu. Yıllar önceydi. Melek isminde bir küçük kız vardı. Hala aklımdadır. Orda bırakıp geldiğim için içim ezilmişti. Evli değildim o zaman. Eşim istemiyor evlat edinmeyi. Donasyon da istemiyor. Ben de artık bebeğimiz olmazsa, ikimiz birlikte güzel yaşlanalım, sevgi dolu yaşlanalım, bol bol gezelim, yeni şeyler öğrenelim, yeni insanlar tanıyalım, yeni yollar bulalım istiyorum. Bu da benim "B" planım :) neyse yine çok dağıttım konuyu ama özetle söylemek istediğim şu: bebeğim olmasını, hepimizin anne olmasını çok çok çok istiyorum. @Bebegimhadi dışında hiçbirinizle yüz yüze tanışmadım ama yine de açıkça görülebilen bir şey var: her biri birbirinden iyi kalpli, sevimli, zeki, sevgi dolu kadınlar bir arada burada. Anneliğin bu kadar yakışacağı bu kadar güzel kadını başka hiçbir yerde bulmak mümkün değildir bence. Ama bizler anne olamasak da kalbi, ruhu, zihni güzel insanlar olarak mutlu olmanın başka yollarını da buluruz. Hayat bu, kimi zaman hayal kırıklığı da getirecek pek tabii. Ama bizim ne zaman düşsek kalkıp yola devam edecek gücümüz olacak. Bundan eminim.
Canım dün beni aradılar döllenme oldu ama beklenen bölünme olmadı üzgünüz dediler kapattılar. Sonra aradan zaman geçti tekrar aradılar bölünme gerçekleşti dediler. Genelde bu durumlarda embriyo pek kaliteli olmaz ama şans verelim bekletelim dediler. Yani umudum yok ama önümüze bakacağız tabi. Ağlasak, zırlasak, tepinsek bile fayda yok. Ama işte insan tek yumurta ile onca zahmeti çekip birde olumsuz olunca çok üzülüyor ister istemez.Allah gönlüne inşirah ferahlığı versin, dayanıklılığını arttırsın, bir dahakine aynı ve hatta daha fazla azimle şevkle yapabilme gücü versin, çokta bişey diyemiyorum ki(
Bu kadar açık ve doğru yazmak zorundaydın sankiUmudu kaybetmek yok. Biraz dinlen. Toparlan. Ondan sonra bir de iğnelerle denersin istersen. İstemezsen deneme. Önemli olan biziz. Mutluluğumuz, huzurumuz, sağlığımız, sevdiklerimizin huzuru, sağlığı... bebişler de gelirse ne mutlu bize. Ama gelmeyeceklerse yapabileceğimiz bir şey yok. Hayat devam ediyor. Sahip olduklarımıza şükreder, yolumuza devam ederiz. Bana kalsa ben evlat edinmeyi çok isterim mesela. Bir kez ziyaret etmiştik yetiştirme yurdunu. Yıllar önceydi. Melek isminde bir küçük kız vardı. Hala aklımdadır. Orda bırakıp geldiğim için içim ezilmişti. Evli değildim o zaman. Eşim istemiyor evlat edinmeyi. Donasyon da istemiyor. Ben de artık bebeğimiz olmazsa, ikimiz birlikte güzel yaşlanalım, sevgi dolu yaşlanalım, bol bol gezelim, yeni şeyler öğrenelim, yeni insanlar tanıyalım, yeni yollar bulalım istiyorum. Bu da benim "B" planım :) neyse yine çok dağıttım konuyu ama özetle söylemek istediğim şu: bebeğim olmasını, hepimizin anne olmasını çok çok çok istiyorum. @Bebegimhadi dışında hiçbirinizle yüz yüze tanışmadım ama yine de açıkça görülebilen bir şey var: her biri birbirinden iyi kalpli, sevimli, zeki, sevgi dolu kadınlar bir arada burada. Anneliğin bu kadar yakışacağı bu kadar güzel kadını başka hiçbir yerde bulmak mümkün değildir bence. Ama bizler anne olamasak da kalbi, ruhu, zihni güzel insanlar olarak mutlu olmanın başka yollarını da buluruz. Hayat bu, kimi zaman hayal kırıklığı da getirecek pek tabii. Ama bizim ne zaman düşsek kalkıp yola devam edecek gücümüz olacak. Bundan eminim.
Bu nedir yaaa, nedir bu Allah'ım. Güler misin ağlar mısın ?Canım dün beni aradılar döllenme oldu ama beklenen bölünme olmadı üzgünüz dediler kapattılar. Sonra aradan zaman geçti tekrar aradılar bölünme gerçekleşti dediler. Genelde bu durumlarda embriyo pek kaliteli olmaz ama şans verelim bekletelim dediler. Yani umudum yok ama önümüze bakacağız tabi. Ağlasak, zırlasak, tepinsek bile fayda yok. Ama işte insan tek yumurta ile onca zahmeti çekip birde olumsuz olunca çok üzülüyor ister istemez.
Bu nedir yaaa, nedir bu Allah'ım. Güler misin ağlar mısın ?
Başın sağ olsun çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. Ama umudunu kaybetme ne güzel doğal yoldan hamile kalmışsın demek ki yumurtaların sağlıklı demektir.Selamun aleykum
43 yasindayim sekiz ay once dogal yoldan hamile kaldigim evladim 39 haftalikke karnimda öldü...
Ikinci evliligim ve esimin cocugu yok benim bir oglum var ilk evliligimden
esim icin evladimi cok istemistim rabbim nasip etmedi...
nasil hamile kalacagim rabbim tekrar nasip edecekmi veya neler yapmaliyim tecrubesi olan varsa paylasabilir mi
Allaha siginiyorum duami eksik etmiyorum ama psikolojom cok bozuk bebegimi gunler vardi doguma kaybettim kuzumu;(
Bu durumda ne yapmaliyim ne onerirsiniz bana ;(
Canım bugün cuma hayırlı bir gün. İnşallah yumurta bol bol görünür. Güzel haberlerle inşallah.Yarını merakla gbekliyorum. Allahım yardım et bana ve umutla bekleyen tüm bayanlara
Yani şu anda bölünüyor mu?Canım dün beni aradılar döllenme oldu ama beklenen bölünme olmadı üzgünüz dediler kapattılar. Sonra aradan zaman geçti tekrar aradılar bölünme gerçekleşti dediler. Genelde bu durumlarda embriyo pek kaliteli olmaz ama şans verelim bekletelim dediler. Yani umudum yok ama önümüze bakacağız tabi. Ağlasak, zırlasak, tepinsek bile fayda yok. Ama işte insan tek yumurta ile onca zahmeti çekip birde olumsuz olunca çok üzülüyor ister istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?