Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sagol desteğin için, ancak bu konu sakız gibi oldu burada. Hassas da bir konu olduğu için ve ayrıca bir dogrusu olmadığı için yanlış değerlendirmelere çok açık. O yüzden kendimizi tekrar etmemek ve insanları kötü etkilememek ve etkilenmemek adına yorum yapmayacağım konuyla ilgili. Tabi bilgi paylaşımı bu forumun en önemli ozelliklerinden biri. Yeni gelişmeler duyarsam paylaşırım elbet.

Memorial de kim yaptı tedavinizi ben de geçen yaz Antalya Memorial de yaptırdım negatif sonuçlandı maalesef. İkinci tedavinizin neden yanlış olduğunu düşündünüz.
Ben Kasım'da gelecek tüp bebek Batu beyde 2. Tedaviye başlayacağım kısmetse

Merhaba, mehmet bey yapmıştı. İlk tedavide tek iğne kullanarak yumurtalarım gelişmişti ve sonuç pozitif di, ikinci tedavide 2 iğne başladı ve yumurtalarım hızlı büyüdü ilk tedaviye göre yumurta fazla olmasına rağmen döllenme bölünme ilk tedaviyle aynı oldu, yumurtalar hızlı büyüdüğü için opu ve transfer daha kısa sürede oldu ve sonuç negatif oldu o yüzden yanlış olduğunu düşünüyorum. Batı bey ile ben de görüştüm bence işimde başarılı bir doktor ama merkeze güvenemediğim için orda yaptırmadım. Bu işler biraz da kısmet işi sanırım inşallah kasımda tedavin güzel sonuçlanır arkadaşım

çok teşekkür ederim arkadaşım
sizinde tedavi başlıyor sanırım sizin içinde hayırlı olur inşallah
Herkes başladı tedaviye ben en son olucam sanırım, hafta sonu reglim gelirse haftaya iğnelere ben de başlarım, sizin olumlu sonuçlarınız da bana moral olur.

Canım progestan salgılamaya devam ediyor olabilirsin yani inşallah gebeliktir ama değilse bile kist olabilir.
Benimde öyle oldu çünkü bu ay. Kist vardı adet olduğum halde gitmemişti ve ben aynı hassasiyete devam etmişti.

Herkes başladı tedaviye ben en son olucam sanırım, hafta sonu reglim gelirse haftaya iğnelere ben de başlarım, sizin olumlu sonuçlarınız da bana moral olur.

canım en son benim benim transfer ocak veya şubatta olacak
senin dondurulmuş embriyon varmı

canım prolaktin yükselmiş olmasın bende bu adette oldu göğüs şişmesi ve hassasiyet oldu
ama adet bitmesi ile geçti benim bu ay proloktin biraz yüksek idi

Hmm anladım, kist olabilir o zaman. Bu arada adetime üç gün kala progestanım ölçüldü, devlet amh için önce fsh, vs. onları mecburi tutuyor dedi foktor. Mecburen ölçtürdüm. 3.7 çıkmıştı, yüksek mi oluyor? Ne zaman geçer ki?

canım en son benim benim transfer ocak veya şubatta olacak
senin dondurulmuş embriyon varmı
Yok canım sıfırdan başlıyorum benim de dondurulacak pgt ye gidicek embriyolar anlıycan tedavi süreci ne zaman sonlanır bilmiyorum, senin de baya bir zaman varmış önünde beraber takılırız burada

45 yasinda bile kendi kendine hamile kalan arkadasim var benim.
40 yasindan sonra özellikle pkolu olanlarin kendi kendine hamile kalma sansi daha fazla oluyormuş. doktorumun verdiği bilgi.
Pko lu degilim sanirim gercekten cok sevindim elinize saglik ☺

Yok canım sıfırdan başlıyorum benim de dondurulacak pgt ye gidicek embriyolar anlıycan tedavi süreci ne zaman sonlanır bilmiyorum, senin de baya bir zaman varmış önünde beraber takılırız burada
Benimkiler de genetiğe gidecek. Miyom var o alınacak ekimde bu ay embriyo elde edilecek İnşallah
Yaşınız kaç arkadaşım İnşallah güzel sonuçlar alırız

Canım progestan adet öncesi biraz yüksek gibi ama adet olmana da çok az kalmış. İstersen bir ultrasona gir en azından kist olup olmadığına emin olursun. İnşallah yoktur. Bu arada hamilelikte de yüksek çıkar progestan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…