- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.501
Hanımlar merhaba, 41 yaşındayım ben de. Üç kimyasal gebelik yaşadım. Dün göğüs uçlarım acıyınca test yapayım defi, daha var adetime aslında ama yaptım yine de. Çizgi çıkmadı dün koydummkenara, bugün böyle olmuş ama siz ne dersiniz? Atayım mı bozuk mu, yoksa var mı bişeyler?
Yaş 41 sadece 3 yumurtam var yarın toplanacak
Aklıma gelmişken Doktorum microchip işlemini de gereksiz buldu:)) microchip sadece embriyologların işini kolaylaştırdığı için tercih ediyorlar. Yoksa spermde kaliteliyi seçmeye bir faydası yok dedi:)) benim doktor her şeye karşı:)) hadi hayırlısı...
Bu arada bende gizli şeker çıktı. Bu gebeliğe kötü etki eder dedi ve bir ilaç yazdı. Şeker yüklemesi yaptırıp gizli şekerim var mı diye baktırmamı istemişti.
Ayrıca neden bilmiyorum belki kullandığım vitaminlerden, fsh ım 6,35 e düşmüş. 7,60 civarıydı.
Herkese iyi aksamlar bende bebek istiyorum artık yaş 36 oldu hiç hamile kalmadım kilom var tıp 2 diyabette var yeni öğrendim junamet diye ilaç verdi Dr bebek düşündüğüm için ilacı alıp almama konusunda kararsızım bebek olmazsa die korkularim başladı hiç yoktu önceden
İğnenin 9. Günündeyim ama sanırım iğneler ağır gelmeye başladı. Ellerim ayaklarım göLerim fena şişiyor. Midem bulanıyor. Zaten humatrope u bırak artık dedi. Şu an yoldayım dıktora söyleyeceğim bu şişmelerin sebebini. Bugün son kontrol olur sanırım ama benim yumurtalar hala geç büyütor. İki gün önce gittiğğmde en büyüğü hala 16 mm de idi. Bakalım bıgün ne alemde.canım yaa önceden şeker hiç sinyal vermedimi ? ilaca başlaması iyi oldu benimde tüp bebek başlangıcında hasemoto troid hastası olduğum çıktı. ilaçla süreç iyi gidiyor şimdilik
Dr'un iyi bence inşallah süreçte güzel sonuçlanır
İğnenin kaçıncı günündesin dr kontrol için ne zaman çağırdı
o şişlik bende de var özellikle gece uyanıp alyansı çıkardım. terleme oluyor bende birde gerginlik yaptı iğnelerİğnenin 9. Günündeyim ama sanırım iğneler ağır gelmeye başladı. Ellerim ayaklarım göLerim fena şişiyor. Midem bulanıyor. Zaten humatrope u bırak artık dedi. Şu an yoldayım dıktora söyleyeceğim bu şişmelerin sebebini. Bugün son kontrol olur sanırım ama benim yumurtalar hala geç büyütor. İki gün önce gittiğğmde en büyüğü hala 16 mm de idi. Bakalım bıgün ne alemde.
Ailede şeker hastalığı var mı dedi. Evet babam dedim. Açlık kan şekerinde gizli şeker çıkmayaniliyor. Şeker yüklemesi ile baktıralım dedi ve nitekim değerler yüksek çıktı. Transferde tutunmayı etkiler muhakkak tedavi edilmeli dedi be ilaç verdi. Dahiliye doktoruna da görün dedi.Hadi yaa gizli şeker mi? Nereden anladı, bence iyi bir doktora rast geldin:)
demek seni iğneler etkiliyor.geçmiş olsun olabilir. bende kilo yaptı sadece spor olmayınca göbek kısmından başlayarak kilo aldırdı.güzel haberlerini bekliyoruz. gizli şekerin bulunmasına da sevindim.tutunmayı etkileyen çok şey var anladığım kadarıyla.İğnenin 9. Günündeyim ama sanırım iğneler ağır gelmeye başladı. Ellerim ayaklarım göLerim fena şişiyor. Midem bulanıyor. Zaten humatrope u bırak artık dedi. Şu an yoldayım dıktora söyleyeceğim bu şişmelerin sebebini. Bugün son kontrol olur sanırım ama benim yumurtalar hala geç büyütor. İki gün önce gittiğğmde en büyüğü hala 16 mm de idi. Bakalım bıgün ne alemde.
Günaydın, öncelikle genetik yaptıran inanmıyor gibi bir anlam çıkmasına sebep olduysam özür dilerim. Benim demek istediğim farklı bir şeydi. İnancın daha çok teslimiyet tarafıyla ilgili bir örnekti, yanlış bir örnek olmuş. Onun dışında maddiyat ile ilgili tabi ki bütün bu işlemler, hepsi, bu büyük bir pazar. Benim dikkat çekmek istediğim işin maddi kısmı değil, daha bilimsel bir bakış açısıyla videoda da izlediklerimi özetleyip bilgilendirmeyi amaçladım konusu açılmıştı çünkü. Ancak fark ettim ki, bu konu dipsiz bir kuyu. Hep aynı yerde dönüp duruyoruz ve sürekli başa sarıyoruz. Kendimizi tekrar ediyoruz sadece. Bu yüzden artık bu konuda yazmamaya ya da yazılanlara da yorum yapmamaya karar verdim. Umarım hepiniz o çok güzel annelik duygusunu yaşarsınız ister genetikli ister genetiksiz.
Evet ya bende de çok kilo yaptı. hayatımın en yüksek kilosundayım şu andemek seni iğneler etkiliyor.geçmiş olsun olabilir. bende kilo yaptı sadece spor olmayınca göbek kısmından başlayarak kilo aldırdı.güzel haberlerini bekliyoruz. gizli şekerin bulunmasına da sevindim.tutunmayı etkileyen çok şey var anladığım kadarıyla.
seninle ben hayatımızın en yüksek kilosundayız.sporsuzluk böyle yaptı bizi.transfer sonrası nasıl geçiyor heyecanlı ve biraz kalp çarpıntılı bir dönem.sakin geçiriyorsundur sanırım sakin kalmak iyi oluyor sanki.Evet ya bende de çok kilo yaptı. hayatımın en yüksek kilosundayım şu angerçi tatili biraz uzun tuttuk bu yaz ve tatildeyken de abarttım ama tatil öncesi ve sonrasındaki tedavilerle iyice şiştim
Bebişler gelsin de, veririz bi şekilde.
nasılsın canım test günün ne zaman hayırlısı ileEvet ya bende de çok kilo yaptı. hayatımın en yüksek kilosundayım şu angerçi tatili biraz uzun tuttuk bu yaz ve tatildeyken de abarttım ama tatil öncesi ve sonrasındaki tedavilerle iyice şiştim
Bebişler gelsin de, veririz bi şekilde.
İlk transferimde kk ile tüm bağları koparmıştım. Bilinçli bişey değildi aslında. O aralar günler dolu dolu geçiyordu. Sonra negatif haberini alınca da bi süre ben istemedim girmeyi. Bu sefer ise hep buralardayım. :) Bu kez de arkadaşlarıma söylemedim. Geçen sefer sağır sultan duymuştuseninle ben hayatımızın en yüksek kilosundayız.sporsuzluk böyle yaptı bizi.transfer sonrası nasıl geçiyor heyecanlı ve biraz kalp çarpıntılı bir dönem.sakin geçiriyorsundur sanırım sakin kalmak iyi oluyor sanki.pozitif haberlerini alacağız inş. bir şarkıda sen koy foruma istersen. tabi bahsetmek istemezsen de bahsetme gnowe. bende transfer sonrası dikkat çekmeyi sevmiyorum.forumda o yüzden transfer sonrası fazla soru gelmiyor
İyiyim. Mutluyum. Geçen sefere göre daha huzurluyum. :)nasılsın canım test günün ne zaman hayırlısı ile
arkadaşlarıma ben hiç söylemedim hayır halen hamileliği bilen de yok.İlk transferimde kk ile tüm bağları koparmıştım. Bilinçli bişey değildi aslında. O aralar günler dolu dolu geçiyordu. Sonra negatif haberini alınca da bi süre ben istemedim girmeyi. Bu sefer ise hep buralardayım. :) Bu kez de arkadaşlarıma söylemedim. Geçen sefer sağır sultan duymuştuherkes yardımcı olmaya çalışıyor ama ekstra stres kaynağı olabiliyorlar kimi zaman istemeden. Geçen sefer transferden sonra işe devam etmiştim bu kez izin aldım tembellik yaptım. bir de böyle deneyelim bakalım.
Valla hiç ev işi yapmadım desem yeridir. Çamaşır attım bi kaç kez. Kahvaltı ve yemek hazırladım kendime. Bulaşıkları bile canım ne zaman isterse o zaman yerleştirdim makineye. Eşim istanbulda olacak bi süre. Transfer günü gitti. O olsaydı daha da özenli olurdum kendime. O olmayınca biraz daha umursamaz olabiliyorum. Küçük bi yeğenim var 3.5 yaşında. Annesinden rica etyim kreşten çıkınca bana geldi izinli olduğum süre boyunca. Onunla resim yaptık. Oynadık. Markete gittik el ele tutuşup. Rehabilite ediyor beni :)arkadaşlarıma ben hiç söylemedim hayır halen hamileliği bilen de yok.bir iki arkadaş bir de müdürler o da izin aldım ya müdürlere hamileyim dedim.
ama eşim ve kardeşim yok o yakın yok bu yakın söylüyorlar. eşimin tüm yakın arkadaşları biliyor.bir sıkıntı çıkıncada eşim "daha belli bir şey yok riskli diyor arkadaşına telefonda"o zaman niye söylüyorsun madem risk devam ediyor.kızkardeşimde odasındaki kızlara söylemiş.transfer sonucunu cevap verirken ne kadar kişinin merak ettiğini ve dönüş yapacağını bilmek gerek.transferden sonra işe bende gitmedim.onu da iyi yapmışsın.beslenme önemli çünkü zaten hergün progestan iğne var o bitiyor reçete yazmaya dr.a gidiliyor.yoldu otobüstü beslenmeydi bence izin almak iyi.izin sonucunda sıkılmıştım evden.her gün kahvaltı hazırla ev işi yapmasanda evde iş olduğunu görüyorsun.
Canım biz seni anlıyoruz ki sen neden böyle bir daha bu konuda yazmam diyorsun aşk olsun.Günaydın, öncelikle genetik yaptıran inanmıyor gibi bir anlam çıkmasına sebep olduysam özür dilerim. Benim demek istediğim farklı bir şeydi. İnancın daha çok teslimiyet tarafıyla ilgili bir örnekti, yanlış bir örnek olmuş. Onun dışında maddiyat ile ilgili tabi ki bütün bu işlemler, hepsi, bu büyük bir pazar. Benim dikkat çekmek istediğim işin maddi kısmı değil, daha bilimsel bir bakış açısıyla videoda da izlediklerimi özetleyip bilgilendirmeyi amaçladım konusu açılmıştı çünkü. Ancak fark ettim ki, bu konu dipsiz bir kuyu. Hep aynı yerde dönüp duruyoruz ve sürekli başa sarıyoruz. Kendimizi tekrar ediyoruz sadece. Bu yüzden artık bu konuda yazmamaya ya da yazılanlara da yorum yapmamaya karar verdim. Umarım hepiniz o çok güzel annelik duygusunu yaşarsınız ister genetikli ister genetiksiz.
tek üzüntülü konu eşinin yanında olmaması bende üzüldüm sen yine iyi bak kendineValla hiç ev işi yapmadım desem yeridir. Çamaşır attım bi kaç kez. Kahvaltı ve yemek hazırladım kendime. Bulaşıkları bile canım ne zaman isterse o zaman yerleştirdim makineye. Eşim istanbulda olacak bi süre. Transfer günü gitti. O olsaydı daha da özenli olurdum kendime. O olmayınca biraz daha umursamaz olabiliyorum. Küçük bi yeğenim var 3.5 yaşında. Annesinden rica etyim kreşten çıkınca bana geldi izinli olduğum süre boyunca. Onunla resim yaptık. Oynadık. Markete gittik el ele tutuşup. Rehabilite ediyor beni :)
İyiyim. Mutluyum. Geçen sefere göre daha huzurluyum. :)
Çarşamba test günüm.
Bekliyoruz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?