Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaşlar ben genetik konusunu sordum genetikten sorunsuz olan transfer olsada ikili üçlü dörtlü testler yapılmalı dedi
yanılma payı var binde 2 dedi. benimde aklım karışık ama sanırım ben yaptıracağım gibi geliyor

ben burda hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim burdaki paylaşımlar o kadar dolu ve aydınlatıcı oluyorki
ben bu yola girerken tüp bebek konusunda bilgisi olmayan biriydim çok şey öğrendim sayenizde
her görüş bilgi paylaşılması bizim için bir nimet yeni bilgi ve fikir veriyor kendi adıma
paylaşalım ki birbirimize yararımız olsun

tekrar tekrar teşekkür ediyorum bilgisini kendine saklayan insanlar olmadığınız için teker teker hepinize

İçindeki ses yaptır diyorsa yaptır bence. Önemli olan huzurlu olabilmen bu süreçte.

ben buralara ilk denemede negatifi aldığımda girmeye başladım ve genetik vs vs ilk kez kk da gördüm ve şaşırdım.neler varmış diye. sonra erbil beye gittiğimde ilk görüşmede "beni kurtarın" dediğimde bunları saydı genetik vs. bende buralardan okuyup gittiğimden gayet iyi bir yöntem olduğuna emin oldum.çünkü kk bunlarla doluydu. hamile kaldığında bu dediğin testleri yaptırıp yaptırmamak sana kalmış yaptırmayanda var. ama güzel bir yöntemdir genetik yine sen bilirsin sana hangi yöntem uygunsa o olacak sonuçta.

Benim opu çarşamba sabah 9 da olacak. Sanırım 5-6 yumurta var işe yarar. Bakalım kaç toplanacak. Hayırlısı. Era ya gerek görmedi doktorum. Direk transfer olacak.era da rajimden parça alırken siklus bozulabilir bu da transfer zamanını etkileyebilir bir sonraki aya kalır bir sonraki ay iyi olacağı ne belli ben gereksiz görüyorum dedi.benim doktor her şeye karşı:)

ben senin dr sevdim ama yaa söyledikleri mantıklı karşı olsada beşiktaşlı sanırım çarşı herşeye karşı :))
hayırlı olsun inşallah canım

Anladığım kadarıyla embriyoları dondurmayı düşünmüyor doktorun. Değil mi?

Selam gnowee Memlekette olduğum için cevabim da geç oldu. Ne oldu neler yaptın 11 inde transfer oldun mu ?

Haremiz tedavin hayırlı olsun inşallah. O kalemden ilaci veren depolarda bulunması gerekiyor diye biliyorum. Sonucu güzel olsun da varsin ugrasalim. aklinda olsun ilaclarimi alirken ecz. indirim yapmisti bana. indirim yapabiliyorlar yani. Kontrolun olmuştur herhalde ben geriden geliyorum okumak için cok sayfa birikmiş.
Güzel haberlerle inşallah..

gnowee hayırlı olsun inşallah Çarşamba güzel haberlerle burda olursun, ben de Antalya ıvf de tedaviye başlıycam bu ay 3. tedavim olucak, ilk transfer kalp atışı olmadığı için düşük oldu bu nedenle Kemal bey bana da pgt önerdi yaşadıklarımdan sonra ben de istedim açıkçası, şimdi reglimi bekliyorum tahminim hafta sonu gelir ve bende tedaviye başlarım, bu yolda allah hepimizin yüzünü güldürsün

Cok iyi hadi bakalim hayirli haberlerin olsun inşallah. ne zaman belli olacak cok fazla giremiyorum is yoğunluğundan. kacirmayayim güzel haberlerini :)
Çarşamba. :) çok heyecanlıyım. Güzel bir haber olursa (ki bence olacak) hemen burada sizinle paylaşacağım.

Benim için evrene güzel dileklerinizi gönderin, dua edin, yıldız kayarken dilek tutun, yıldız kaymasa da dilek tutun... napabiliyosanız kabulüm. :)

Daha önceki iki tedavini de kemal beyde mi yaptırdın? Dilerim bu son tedavin olur. Benim de 4.denemem ancak 2.transferim. İyi dileklerin için teşekkürler... :)

Canim benim ozur dilemene gerek yok senin samimiyetine inaniyorum inan kirilmadim alinmadimda sadece senin gibi bende bir aciklama yapmak istedim kendimce... konusmamak ne demek buradan ne guzel seyler ogrendik birbirimizden asil ben seni umarim kirmadim uzulurum gercekten sadece fikrimi beyan etmek istedim... guzel dileklerin icin tesekkurler insallah hepimiz genetikli genetiksiz anne adaylari hepimizinyuzu guler... sevgiler...

Daha önceki iki tedavini de kemal beyde mi yaptırdın? Dilerim bu son tedavin olur. İyi dileklerin için teşekkürler... :)
Yok canım memorial da yaptırdım ilki pozitif oldu ama kalp atışı olmadı düşük oldu, ikincisi negatif ve ikincide yanlış tedavi olduğumu düşünüyorum o yüzden 3. Tedavime Antalya ıvf de başlıycam hayırlısıyla, eylül ayı hepimize uğurlu gelsin hepimiz bırdan güzel haberler paylaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…