- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #70.201
çok geçmiş olsun tekrar NISAN IST cumMerhaba ben 7 kez tup bebek yaptırdım dinde memede hormon kaynakli kirecleme kim yapmış kalsifikasyonlar var çok agri yapıyor.Suan si ki takip altındayım ve 45 yaşındayım son kalan yumurtalarla devam etmek istiyorum. Siz bir panele katildiginizi yazmışsınız.Benim durumum.hakkinda ne düşünürsunuz
Cok emin değilim ama kist olabilir mi eğer opu da küçük bir tane folikül kaldıysa o hormon ilanlarında kistte dönüşebiliyor lekelenme gecikme olabilir .Yine de hemsirene yaz canım WhatsApp dan öyle bir şüphe varsa bir ay doğum kontrol hapı kullanırsın herşey normale döner. Bir ihtimal dedim kesin öyledir demiyorum bende öyle olmuştuKızlar selam.. ben hiç adeti şaşmayanlardanım ama geçen ayki opu ve hsg den sonra bu ay 8.günüm geciktitest falan da yaptm tabiki ılumsuz ama, gecikmenin 4.günü de lekelenmem oldu adet sandım ama geçti aynı gün.. çok tedirginim doktora da gidemiyorm bulunduğum ilçede yakın zamanda normalmidir sizce?
Cokk sevindim ☺ insallah cok guzel ilerleyecek ,kucagina aldigin haberlerini de okuyacagiz .Arkadaşlar biraz önce kan verdim ve sonucum pozitif. Şükürler olsun allahım uğraşan herkese nasip etsin.Bu defa inşallah kucağıma almakta nasip olur
Çook sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar biraz önce kan verdim ve sonucum pozitif. Şükürler olsun allahım uğraşan herkese nasip etsin.Bu defa inşallah kucağıma almakta nasip olur
Ayyy gözün Aydın çok sevindim, hissediyordum pozitif olduğunuArkadaşlar biraz önce kan verdim ve sonucum pozitif. Şükürler olsun allahım uğraşan herkese nasip etsin.Bu defa inşallah kucağıma almakta nasip olur
Cok sagol güzelim hala ellerim titriyorCokk sevindim ☺ insallah cok guzel ilerleyecek ,kucagina aldigin haberlerini de okuyacagiz .
çok sevindirici bir haber Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahArkadaşlar biraz önce kan verdim ve sonucum pozitif. Şükürler olsun allahım uğraşan herkese nasip etsin.Bu defa inşallah kucağıma almakta nasip olur
Cok sagol arkadaşım nasip heyecanlıyım anlatamam.Allah hepimize nasip etsin hepimizin karnı, kucağı dolsunÇook sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Darısıda başımıza
çok sevindirici bir haber Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahdarısı hepimizin başına olsun.
Amin inşallah bu defa güzel ilerlerAyyy gözün Aydın çok sevindim, hissediyordum pozitif olduğunuinşallah bundan sonrası da çok güzel olsun
Gözün aydın canım benim. Harika bir haber bu.Amin inşallah bu defa güzel ilerler
Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinArkadaşlar biraz önce kan verdim ve sonucum pozitif. Şükürler olsun allahım uğraşan herkese nasip etsin.Bu defa inşallah kucağıma almakta nasip olur
Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Ve isteyen herkese nasip etsinAmin inşallah bu defa güzel ilerler
Ne guzel bir duygudur.Ben de yasarmiyim birgunCok sagol güzelim hala ellerim titriyor
İnşallah 2020 hepimize iyi gelsin
Ayyy gözün aydın çok sevindim.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayida nasip etsin inşallah...Arkadaşlar biraz önce kan verdim ve sonucum pozitif. Şükürler olsun allahım uğraşan herkese nasip etsin.Bu defa inşallah kucağıma almakta nasip olur
Benim bu 5.biliyorsun neler yaşadığımı senin durumunu biliyorum olacağına inancım tam canım az kaldı senindeNe guzel bir duygudur.Ben de yasarmiyim birgunGuzel seyler duymaya cok ihtiyacim var .
Cok teşekkür ederimGözün aydın canım benim. Harika bir haber bu.
Amin seninde canımAyyy gözün aydın çok sevindim.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayida nasip etsin inşallah...
Amin inşallah ben inaniyorum güzel haberlerin sayısı artacakÇok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Ve isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?