- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
- #70.261
M
missmarypoppins
özel değilse doktorun ismi nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M missmarypoppins özel değilse doktorun ismi nedir
Tabi ki yaşayacaksın, eninde sonunda herkes yaşayacak bu mutluluğuNe guzel bir duygudur.Ben de yasarmiyim birgunGuzel seyler duymaya cok ihtiyacim var .
Opudan sonra bende de biraz ağrı olmuştu hiç canını sıkma neticede kötü bi şey olmuyor geçiyor ağrılar. İnşallah iki yumurtan güzel gelişme gösterir de hastanenin telefonu ile mutlu olursun yarın. Benim de amh yaşıma göre iyidi 1,56’ydı ama iki opuda da 3’er yumurta toplandı hiç canını sıkma sayı yüzünden, neticede bi tane kaliteli olan tutuyor. İnşallah yarın güzel haber alacaksın ve güzelce geçecek sürecin5 yumurta toplandı demiştim ama birisi bugune bos cıkmıs
Kalan 4ten ise ıkısı gelısımı belli deılmis bazen bızde göremiyoruz dedi
Kalan ikinin de olgunluğu var ama bırı daha iyi dedıler
Yarın nasipse Arıcam belkı transferi söyleriz dediler
AMH 2.5 kusur ama deger de boş yani toplanan yumurta 5adet" yasım 40
Ve toplamadan sonra cok zorlandım agrım hala var 24saat oldu yapılalı.
İnsanlar ıcınde boynun bükük kalıyor o sebeple değil ama insan üzülüyor herkesin çocuğu kendine ne kadar sevsen de akşam kapını kapatıyorsun esinle sensin tek evde.
Eşimde hastane Olurda olumsuz konusursa ağlama dedi işyerinde falan ama gizli gizli içten üzülüyorum
Ücretli dıe gidemedim ama ilk tedavim devlette.. Sonrasına bakıcamNiye özel olsun?
Berfu Demir idi doktorum. Bence çok titiz bir Doktor.
SaolTabi ki yaşayacaksın, eninde sonunda herkes yaşayacak bu mutluluğu
Opudan sonra bende de biraz ağrı olmuştu hiç canını sıkma neticede kötü bi şey olmuyor geçiyor ağrılar. İnşallah iki yumurtan güzel gelişme gösterir de hastanenin telefonu ile mutlu olursun yarın. Benim de amh yaşıma göre iyidi 1,56’ydı ama iki opuda da 3’er yumurta toplandı hiç canını sıkma sayı yüzünden, neticede bi tane kaliteli olan tutuyor. İnşallah yarın güzel haber alacaksın ve güzelce geçecek sürecin❤
Canım moral bozacak birsey yok 10 tane toplanıyor sona sağlıklı 2 veya 3 kalıyor 5 toplanıp 2 tane kalması normal ters bir durum yok havuz yapacaksın iyi kalite 3 tane oldumu 2 tane transfer ettirip bir tane yedekte tutacaksın5 yumurta toplandı demiştim ama birisi bugune bos cıkmıs
Kalan 4ten ise ıkısı gelısımı belli deılmis bazen bızde göremiyoruz dedi
Kalan ikinin de olgunluğu var ama bırı daha iyi dedıler
Yarın nasipse Arıcam belkı transferi söyleriz dediler
AMH 2.5 kusur ama deger de boş yani toplanan yumurta 5adet" yasım 40
Ve toplamadan sonra cok zorlandım agrım hala var 24saat oldu yapılalı.
İnsanlar ıcınde boynun bükük kalıyor o sebeple değil ama insan üzülüyor herkesin çocuğu kendine ne kadar sevsen de akşam kapını kapatıyorsun esinle sensin tek evde.
Eşimde hastane Olurda olumsuz konusursa ağlama dedi işyerinde falan ama gizli gizli içten üzülüyorum
Kendime dua ederken sana da edeceğim hiç üzülme Allah gayretlerimizin sonucunu gösterecek bize inanıyorum
Dondurma Hıc konusulmadı, devlet hastanesi dırekt transfer oluyor ilk denemem raporlu yaptırıyorumCanım moral bozacak birsey yok 10 tane toplanıyor sona sağlıklı 2 veya 3 kalıyor 5 toplanıp 2 tane kalması normal ters bir durum yok havuz yapacaksın iyi kalite 3 tane oldumu 2 tane transfer ettirip bir tane yedekte tutacaksın
Allah razı olsun sende saglikla al kucagına ikizmi olacaktı tam bilemedimKendime dua ederken sana da edeceğim hiç üzülme Allah gayretlerimizin sonucunu gösterecek bize inanıyorum![]()
Taze transfer olacak yani bence gayet normal stress yapacak birşey yok rahat ol.Opu sonrası ağrı olması gayet normal karında şişlik ve lekelenme de olabilir.Tup bebek süreçleri biraz mesaketlidir daha sabırlı, daha sakin ve pozitif olman hem beden hem de ruh sağlığını açısından çok önemli bol şans dilerimDondurma Hıc konusulmadı, devlet hastanesi dırekt transfer oluyor ilk denemem raporlu yaptırıyorum
AminAllah razı olsun sende saglikla al kucagına ikizmi olacaktı tam bilemedim
tedavileriniz için çok geçmiş olsun inşallah sizin bebeğinizde olur ve hoşgeldinizMerhaba arkadaslar çok yeniyim burada,
Benimde 4. Opum olacak, ay sonu regl olmayı bekliyorum. 1 opu fulya acıbadem, 1 opu fulya bahceci ve 1 opu bulent traş.. son opu da ngs den saglıklı embriyo gelmedi, 2 tane vardı 5. Gün embriyosu.. ama daha onceki opularda ngs den saglıklı gelmişti ama tutmamıştı..şimdi 2 aydır dhea kullanıyorum, hormon yogası yapıyorum, cmrtesi nefes terapiye gideceğim.. akupuntura cok inanamıyorum..40 yaşındayım ve hayatımda hiç hamile kalmadım, 4 negatif kan testi son 1 seneye sıgdırdım hepsini..ben bulent hocanın BAGISIKLIK baskılayıcı için yapacagı seyler için guvendim ve gidiyorum.. birde cem fıçıcıoğlu var, kendisi bana bulent bey’e gıtmeden once ‘ hep dondurulmuş be ngs’li konmuş, bu sefer taze embriyo koyalım demişti” eger sıkıntılı bi embrıyo ise zaten turmaz yada düşer demişti.. Sonra Bulent bey’e gittiğimde o da kesinlikle dondurulmuş ngs’li embriyo önerıyor ve hatta ellerinde bir istatisk gosteren kagıt var. Nerdeyse dondurulmuşta 3 kat daha fazla sans gorunuyor..
sevgili ozre0807 :) arkadaşa yeni sordum hemen cevap geldi.Ankara da kulağı kesik bir beyefendinin iyi duyduğu ve istanbula gitmene gerek yoktu bu hocalarda pozitif alan arkadaşlarımız oldu dediği:Evet
Aslında yapılmayacak birşey değil tabi istanbula gitmek gelmek. ama çalışıyorum işten izin vs sorun olur mu herkese de söyleyemem nereye niye gittiğimi falan ama denemezsemde aklımda kalır mı ondan emin değilim. Yani toplamda kaç defa gitmem gerecek kalmam gerekecek mi öğrenmem lazım. Bahçeci aslında Ankarada da var oranın laboratuvarı da istanbulla aynı mı değil mi bilmiyorum. Eğer embriyolog ve labratuvar aynıysa orası da olabilir. Transfer sonrası banada progestan ve coraspirin hariç birşey verilmemişti. Gazide dediğin doktorları sanırım biliyorum benim ilk iki seferki transferimi yapan doktorlar olabilir. ama adını öğrenip söylersen yine de iyi olur. Gazide ki doktorların özel merkezi var ama ben onların embriyolog ve laboratuvarına pek güvenemiyorum artık aslında. Allah bu uğurda çaba harcayan hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın. Tez zamanda kavuşalım biz de bebeklerimize İnşallah.
tedavileriniz için çok geçmiş olsun inşallah sizin bebeğinizde olur ve hoşgeldiniz
bağışıklık baskılayıcı serum veriyor doktorlar ben cd56 testi olmuştum rahimden minik bir parça alınıyor sonuç normal çıkıyor ama çook pahalı onun yerine serumunu baştan veriyor doktor.
taze transfer olunca birşey değişmez hatta rahim hareketlendiği için tutunma ihtimali daha zor diye duydum doktordan.
Bülent Traş hocada size NGS li tavsiye etmiş.o hoca yani demek ki öylesi iyi.taze embriyo koyalım diyen doktor deneme yanılmayla çalışıyor galiba çok yanlış bu arada.. sizin bu iyi merkezlerde tedavinizle birşeyler olmuş o doktor denemeyle, yani parayı 12 günde alacak sonuç negatifse doktoru bağlamıyor demektir
çok çok geçmiş olsun.bence de doktor çok önemli bağışıklığı düşünseydi doktor Allahım inşallah bundan sonrada ngs li embriyo nasip etsin hemencecik ve sizde anne olun.hangi doktordaydın ? diyecek şey bulamadım hata yapabilirler an meselesiAslında ben bahceciye cok kızgınım cunku 2 tane ngs’den gelen saglıklı embriyomu heba etti, hiç bagısıklık için serum falan bahsetmedi.. şimdi aklıma geldikce kızıyorum..
Bağışıklık baskılayıcı hangi durumlarda kullanılıyor? Haşimatom var gerekli mi? Bir de transfer sonrası bebek yapıştırıcısı (çok çok geçmiş olsun.bence de doktor çok önemli bağışıklığı düşünseydi doktor Allahım inşallah bundan sonrada ngs li embriyo nasip etsin hemencecik ve sizde anne olun.hangi doktordaydın ? diyecek şey bulamadım hata yapabilirler an meselesi
Merhabalar hoşgeldin aramıza .Hikayeni okuyunca güzel başlayan ama sonucu üzücü biten bir durum yaşadığın çok açık. 4 negatif nasıl birşey bende çok iyi bilirim. Benim 5.denemem.3 senedir bu forumda birçok kişinin yaşadığı şeyleri okudum.Sen hepimizden çok çok daha şanslı durumdasın ngs den 4 opu ile bu kadar sağlıklı embriyo dönmesi mükemmel ötesi özellikle bizim yasimizda .O anlamda lütfen moralini çok aşağıda tutma senin şansın oldukça yüksek.Ngs den sağlık gelen embryonun tutmaması için nedenleri genellikle rahim inceliği veya kalınlığı,Merhaba arkadaslar çok yeniyim burada,
Benimde 4. Opum olacak, ay sonu regl olmayı bekliyorum. 1 opu fulya acıbadem, 1 opu fulya bahceci ve 1 opu bulent traş.. son opu da ngs den saglıklı embriyo gelmedi, 2 tane vardı 5. Gün embriyosu.. ama daha onceki opularda ngs den saglıklı gelmişti ama tutmamıştı..şimdi 2 aydır dhea kullanıyorum, hormon yogası yapıyorum, cmrtesi nefes terapiye gideceğim.. akupuntura cok inanamıyorum..40 yaşındayım ve hayatımda hiç hamile kalmadım, 4 negatif kan testi son 1 seneye sıgdırdım hepsini..ben bulent hocanın BAGISIKLIK baskılayıcı için yapacagı seyler için guvendim ve gidiyorum.. birde cem fıçıcıoğlu var, kendisi bana bulent bey’e gıtmeden once ‘ hep dondurulmuş be ngs’li konmuş, bu sefer taze embriyo koyalım demişti” eger sıkıntılı bi embrıyo ise zaten turmaz yada düşer demişti.. Sonra Bulent bey’e gittiğimde o da kesinlikle dondurulmuş ngs’li embriyo önerıyor ve hatta ellerinde bir istatisk gosteren kagıt var. Nerdeyse dondurulmuşta 3 kat daha fazla sans gorunuyor..
merhaba CD56 ve CD19 pendik eğitim ve araştırma hastanesinde bedava yaptırsım sgk ile sonuç 2 haftaya çıkıyormuş 1 hafta sonra alıcam.özellerde bu testler pahalı ama yinede uygun yapan yerler var mesela 380 tl ye de buldum 2 sini 1.500 tl yede sadece CD56 yı 180 tl yapıyorlartedavileriniz için çok geçmiş olsun inşallah sizin bebeğinizde olur ve hoşgeldiniz
bağışıklık baskılayıcı serum veriyor doktorlar ben cd56 testi olmuştum rahimden minik bir parça alınıyor sonuç normal çıkıyor ama çook pahalı onun yerine serumunu baştan veriyor doktor.
taze transfer olunca birşey değişmez hatta rahim hareketlendiği için tutunma ihtimali daha zor diye duydum doktordan.
Bülent Traş hocada size NGS li tavsiye etmiş.o hoca yani demek ki öylesi iyi.taze embriyo koyalım diyen doktor deneme yanılmayla çalışıyor galiba çok yanlış bu arada.. sizin bu iyi merkezlerde tedavinizle birşeyler olmuş o doktor denemeyle, yani parayı 12 günde alacak sonuç negatifse doktoru bağlamıyor demektir
Merhabalar hoşgeldin aramıza .Hikayeni okuyunca güzel başlayan ama sonucu üzücü biten bir durum yaşadığın çok açık. 4 negatif nasıl birşey bende çok iyi bilirim. Benim 5.denemem.3 senedir bu forumda birçok kişinin yaşadığı şeyleri okudum.Sen hepimizden çok çok daha şanslı durumdasın ngs den 4 opu ile bu kadar sağlıklı embriyo dönmesi mükemmel ötesi özellikle bizim yasimizda .O anlamda lütfen moralini çok aşağıda tutma senin şansın oldukça yüksek.Ngs den sağlık gelen embryonun tutmaması için nedenleri genellikle rahim inceliği veya kalınlığı,
çikolata kisti
Bağışıklık problemi
Rahim şekil bozukluğu
En önemlisi de mitoscore derecesi
Sizde bunlardan herhangi birisi var mı