- Konu Sahibi akideciknane
-
- #70.461
Allah sizd sabır versin. Dualarım sizinleBenim mutluluğum da 8,5 hafta sürdü, maalesef bebeğin kalbi durmuş yani düşük olacak, sürecimi çok iyi bilen bana destek olan arkadaşlarım @Babydust80 @Bebegimhadi @tunserD12 sizlere son durumumu bildirmek istedim. Allahım bekleyenlere bu kötü sonucu yaşatmasın inşallah.
Çok sağol, ben de çok üzüldüm ama ne yazık ki çok şaşırmadım, her şey zor olunca kötü gelişmeleri de insan aklının bi kenarında tutup temkinli davranıyor. On ikinci haftaya kadar rahat edemeyecektim, risk gerçekleşmese güzel olacaktı ama elden bi şey gelmiyor. İnşallah olsun bebişimKötü haberler aklıma hiç gelmiyor bu nedenle çok şaşirdım.bu kadar ilerlemişken böyle olmasına çok üzüldüm Suatcım Allah sabır versin yine bebeğin olacak inş.amin kimselere yasatmasın sana güc kuvvet versin
Çok sağolAllah sizd sabır versin. Dualarım sizinle
Çok üzüldüm gerçekten. Allah sabır versin çok üzücü bir durum bende yaşadım geçen yıl aynı şeyi.Benim mutluluğum da 8,5 hafta sürdü, maalesef bebeğin kalbi durmuş yani düşük olacak, sürecimi çok iyi bilen bana destek olan arkadaşlarım @Babydust80 @Bebegimhadi @tunserD12 sizlere son durumumu bildirmek istedim. Allahım bekleyenlere bu kötü sonucu yaşatmasın inşallah.
Çok fazla yaşayan var bu durumu. İnşallah tekrar olmasın siz de yaşamayınÇok üzüldüm gerçekten. Allah sabır versin çok üzücü bir durum bende yaşadım geçen yıl aynı şeyi.
Çok çok sağolÇok üzüldüm gerçekten. Allah sabır versin çok üzücü bir durum bende yaşadım geçen yıl aynı şeyi.
Benim mutluluğum da 8,5 hafta sürdü, maalesef bebeğin kalbi durmuş yani düşük olacak, sürecimi çok iyi bilen bana destek olan arkadaşlarım @Babydust80 @Bebegimhadi @tunserD12 sizlere son durumumu bildirmek istedim. Allahım bekleyenlere bu kötü sonucu yaşatmasın inşallah.
Tekrar denedim ama bu sefer pgt yaptırdık embriyolara. Sağlıklı gelen olmadığı için transfer olmadım aynı acıyı yaşamamak için. Tekrar deneyeceğim bekliyorum hazır hissettiğimde. Allahım hepimize hakkımızda hayırlısını versin.Çok çok sağolumarım tekrar etmemiş ve hamile kalmışsındır, hikayeni bilmiyorum kusura bakma
Gerçekten çok acı bu yaşananlar ama hayat işte böyle bi şey. Tabi ki yola devam, hamile kalabilmek bile çok güzel denemeye devam edeceğiz inşallahCanim benim rabbim sabirlar versin sana 7.5 aylik dogan bebegimi topraga verdim nasil bir aci anliyorum ama bizler güclü mucadeleci anneleriz kaldigimiz yolda devam edecegiz hep birlikte inşaallah
Benim mutluluğum da 8,5 hafta sürdü, maalesef bebeğin kalbi durmuş yani düşük olacak, sürecimi çok iyi bilen bana destek olan arkadaşlarım @Babydust80 @Bebegimhadi @tunserD12 sizlere son durumumu bildirmek istedim. Allahım bekleyenlere bu kötü sonucu yaşatmasın inşallah.
İnşallah hepimizi.. sen transfer için bekliyordun sanırım umarım yolunda gider her şeyÇok üzüldümAllah yardımcın olsun ve en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
Okuyunca cok uzuldum ne denir bilmiyorum..bugunler gececek insallah saglikla kucaginiza alacaginiz gunler de gelecek en kisa zamandaBenim mutluluğum da 8,5 hafta sürdü, maalesef bebeğin kalbi durmuş yani düşük olacak, sürecimi çok iyi bilen bana destek olan arkadaşlarım @Babydust80 @Bebegimhadi @tunserD12 sizlere son durumumu bildirmek istedim. Allahım bekleyenlere bu kötü sonucu yaşatmasın inşallah.
Cok üzüldüm söyleyecek birşey bulamıyorum....Benim mutluluğum da 8,5 hafta sürdü, maalesef bebeğin kalbi durmuş yani düşük olacak, sürecimi çok iyi bilen bana destek olan arkadaşlarım @Babydust80 @Bebegimhadi @tunserD12 sizlere son durumumu bildirmek istedim. Allahım bekleyenlere bu kötü sonucu yaşatmasın inşallah.
Evet sözler kifayetsiz kalıyor, sağol arkadaşım yine de..Cok üzüldüm söyleyecek birşey bulamıyorum....
Çok üzüldüm çokBenim mutluluğum da 8,5 hafta sürdü, maalesef bebeğin kalbi durmuş yani düşük olacak, sürecimi çok iyi bilen bana destek olan arkadaşlarım @Babydust80 @Bebegimhadi @tunserD12 sizlere son durumumu bildirmek istedim. Allahım bekleyenlere bu kötü sonucu yaşatmasın inşallah.
Dilerim bu üzüntünüzü yüce Allah en kısa sürede unutturur. Baska ne denir ki.Yalnız olmadiginizi bilin lütfen.İnşallah hepimizi.. sen transfer için bekliyordun sanırım umarım yolunda gider her şey
Ne kadar çok kişinin kaybı var, yalnız olmadığımı görüyorum maalesef. Siz de yaşadıysanız size de çok geçmiş olsun, tüm bunları ancak olumlu bi süreç ile unutabilir atlatabiliriz. İnşallah olurDilerim bu üzüntünüzü yüce Allah en kısa sürede unutturur. Baska ne denir ki.Yalnız olmadiginizi bilin lütfen.
Çok ama çok üzüldüm, aynı süreci 4 kez yaşadım inşallah bir daha yaşamayalım sağlıkla kucağımıza alalımNe kadar çok kişinin kaybı var, yalnız olmadığımı görüyorum maalesef. Siz de yaşadıysanız size de çok geçmiş olsun, tüm bunları ancak olumlu bi süreç ile unutabilir atlatabiliriz. İnşallah olur
4 kez mi, allah sabrını veriyor demek ki ne diyelim çok acı. Şu an ne durumdasınız inşallah olumludur.Çok ama çok üzüldüm, aynı süreci 4 kez yaşadım inşallah bir daha yaşamayalım sağlıkla kucağımıza alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?