Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba Arkadaşlar 45 yaşında 8 transferim.Yarin test günüm dualarinizi ihtiyacım var.Bu seferki tedavide sizlerden bilgi aldığım takviyeleri kullandım ve farklı tedavi uygulandı çok az hormon aldım.klomen ve 4 gun iğne ile gelişen 3 embiryo transfer edildi.4.gun embiryosu ve kaliteli dendi. Dilerim sizlere de umut olurum.

Bende aynı durumdayım. Aynı endişeleri yaşıyorum. Bende dün ankara bahçeci tüp Bebek merkezi ile görüştüm. Bana canımı sıkacak moralimi bozacak hiçbir şey söylemediler. Başka ilden Ankara ya gitmem lazım. Çalışıyorum. En az 20- 25 gün izin almam gerekecek. Maddi yükü ayrı. Daha geçen ay tüp bebek denedim yaşadığım ilde bir merkezde. Olmadı yani kafam karmakarışık. Vazgeç çekil köşeme diyorum olmuyor. Uğraşsam çok yoruldum. Bir an geliyor umutlanıyorum. Bir an geliyor tükeniyorum. Böyle işte.

Hayirli olsun canim

İnşallah sonucunuz olumlu olur Bize de umut olursunuz ne güzel. Hatırlıyorum tedavi olmak için merkez arıyordunuz. Nerede tedavi oldunuz?

Hayırlı olsun. Çok sevindim. Gerçekten umut oldunuz. Nerede tedavi oldunuz? Tüm dualarımız sizinle

Dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun. Umarım herşey yolunda gider ve bizlerde umutlarınız.

Aynı ben

Hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün dualarım seninle

Kızlar merhaba ben aranızda yeniyim yaşım 37 anacak yumurta rezervim çok az dolayısıyla sizden biriyim diyebilirim. Amh düşüklüğü nedeniyle beni görüştüğüm tüm doktorlar tüp bebeğe yönlendirdi.başarısız bir tüp bebek denemem oldu. İki iyi kalite yumurta transfer edilmişti 4. gün embiryosu tutmadı.ardından ben tekrar tüp bebek denemeyi düşünürken gebe kalmışım kendiliğimden ve tüm değerlerim çok iyi iken birden durdu 6+4 iken... bir hafta boyuncada kürtaj olmadan acılar içinde düşük yapmayı bekledim. Şuan düşeli iki üç gün iyleşme sürecindeyim. Biz tüp bebek yaptırdığımız için tüm testlerimiz temizdi. Genetik vs... sizce düşük nedenim yaş felan olabilir mi?aranızda böyle bir durum yaşayan varmı? Birde yumurta sayısını arttırmak için neler yapıyorsunuz? Şimdiden teşeklürler

geçmiş olsun canım amh kaç idi degerleriniz

Geçmiş olsun. Ben yumurta kalitesi için hayıt tohumu çayı içmeye başladım. Bakalım faydası olur inş

Merhaba.. Bir arkadaşım yıllar önce Teksen Çamlıbel de tedavi olmuştu. Çok bilgi paylaşımı göremedim forumlarda. Teksen bey in farkı nedir biraz anlatırmısınız?
Cok tecrubeli eski bir dr , bir cok tanidigim olumlu sonuc aldi , su anda bakude hizmet veren dr um Celalettin beyin de hocasi ondan cok iyi seyler duydum hakkinda. Ayrica turkiyeye ilk tup bebek tedavisini getirem bir dr kendisi. Biraz arastirma yaparsaniz google sanirim bulursunuz hakkinda yazilan cok sey

Evet bende duydum bir öğrencisi vardı Melike Batukan keşke bu hocaya benzese. Fulya momartta tüp bebekçi ve çok paragöz.bizi kandırdı tedaviye devam etmeden kaçtık. Muayane ayağınada 1000 tl mizi yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…