Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Donasyon dusunmezmisin? Ben donasyonla hamile kaldim

Tüm enerjimi toplayıp bir tüp bebek merkezine mesaj attım ve bana geri dönüş oldu biraz önce. İlk sordukları soru kaç yaşınız dasınız? 44 e gireceğimi söylediğim anda ses tonunda bir düşüklük oluştu ve daha önce denediyseniz kaç yumurtanız oluyor. AMH düşük demek ki gibi kelimeler. Ve PRP önerdi hemen. Ben PRP istemiyorum ki. Ben ses tonunda düşüklük ya da yaşınız ileri hımmm gibi kelimelerde duymak istemiyorum. Bizler ileri yaşta anne olmaya çalışan kişileriz. Çok büyük umut vermelerini ya da boş cümleler istemiyoruz ancak yine de olumlu hisler için biraz destek görme kgerekiyor. Şu an gitmeyi düşündüğüm ve tanınmış olan bu klinik benim için bitti. Moralim mi sıfıra indi. İşim mucizeye kaldı galiba... duaya devam

ya zaten bir çok merkez bizler gibi zor vakaları istemiyor yumurta olmazsa nasıl ilerleyip para alacaklar yada ya işte yapamadılar diyip kotulucemizide düşünüyorlar bir çoğu potansiyel aninda tüp bebek tedavisin3 cevap veren yada ünlü olan birilerini tutuyorlar

aslında ben de para tuzağı gibi görmeye başladım. halbuki umutlarımızı yok ediyorlar....

Canim cok haklisin fakat bi gercek var ortada , yumurta gelismiyor gelisenler saglikli olmuyor. Daha iyi bir dr bulup havuz yontemi dene , maliyetli ve uzun bir surec, hangi ildesin Istanbul mu?

Merhabalar. Hangi merkezle görüştünüz acaba. Bende benzer durumdayım ve arayıştayım

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım. Ben yumurtluyorum doğal yolla hamile kaldım 1 sene önce ama kimyasal oldu. Tüp bebek denemem oldu yumurtamda sorun yoktu spermde sorun yoktu hastane dolleyemedi. Yumurtam varken anne olmak istiyorum.

Rabbim dogru dr ile karsilastirsin ve anne ol bir an evvel. Iyi haberler ver bize

Kizlar bisey sorucam ben transferimi yaptirdiktan sonra gebe kalirsam baska bir hastanedeki doktora gitmek istiyorum.Şimdiki hastanede özel merkez olduğundan igneleri parali almam gerekecek.Başka bir hastaneye gittiğimde o doktor iğneler için recete yazabilir mi?receteyle bayaği ucuz oluyor çünkü

Bir konuda yanlış bilgin var sanırım. Araştırdım şimdi evli bekar vs farketmiyormus. Ama benim endişem yumurta dondurma sonrası yumurtalar çözülünce kalitesi düşüyor mu
Merhabalar. Aynı durumdayız. Harekete geçtiniz mi bu konuda? Endometriozis nedeniyle dramatik bi şekilde bi senede 2.25 ten 0.94 e düştü amh ım. Aradan da beş ay geçince ha diyince boşanamıyorım gideyim dedim doktora dondurma için. Ama devlet hastanesinden rapor gerekiyormuş. Zaten yumurtan az havuz gerekir kalitesini garanti edemeyiz dedi ben de embriyo yapalım madem dedim iğnemi de yaptırdım. Bir umut idare ederim diye eve geldim ama daha ilk günden pişman oldum istemiyorum bu adamı diye. Berbat bir muhtaçlık kimse bilmiyor. Olmazsa bundan sonra o raporu almaya gidip tekrar tedavi olacağım. Bilgi edinirseniz yazar mısınız nasıl alınıyor o rapor?

Biraz eksik yazmışım. Evli iken yumurta dondurma istiyorsak devlet hastanesinden rapor almalıymışız işte rezervim az hastalığım şu vs gibi. ileriki evlilikte kullanacak demek ki falan diye değil yumurta donasyonu yasak ve bu şekilde kullanılmaması için böyleymiş..

Ben Ankara'da Bahçeci kliniğini öneririm. Dr. Berfu hanımı

Canım tek değilsin bende senin durumunu geçen baharda yaşadım.adana başkent bana yaşımı sorunca randevu bile bermedi seni çok iyi anlıyorum.senin hangi klinikti bilelimde arayışlarımızdan orasını silelim en azından.

Gürgan klinik benim ki Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…