- Konu Sahibi akideciknane
-
- #70.781
Donasyon dusunmezmisin? Ben donasyonla hamile kaldimah arkadaşım keşke yumurta olsa çıksa tabiiki yaptırırım hanı derler tek atımlık kurşun misali son şansımı iyi değerlendiririm biliyomusunuz hiç yumurta yakalanmadı ne toplama aşaması ne transfer yasamadim
peki sağol canım alirim tabiki yeterki rezervimiyi olsunHayır bunlar multivitamin değil. Yumurtanın DNA hasarını azaltan betain ve l-sistin içerir.
yok canım çok dr önerdi ama düşünmedim hatta 2 senedir gitmedim başka dr bebeğinizin o kadar sıkıldım bir dahaki ay tekrar değerlerime baktirip gidicem bir dr ama işte kararsizimDonasyon dusunmezmisin? Ben donasyonla hamile kaldim
Anladim canim umarim dilegin oluryok canım çok dr önerdi ama düşünmedim hatta 2 senedir gitmedim başka dr bebeğinizin o kadar sıkıldım bir dahaki ay tekrar değerlerime baktirip gidicem bir dr ama işte kararsizim
ya zaten bir çok merkez bizler gibi zor vakaları istemiyor yumurta olmazsa nasıl ilerleyip para alacaklar yada ya işte yapamadılar diyip kotulucemizide düşünüyorlar bir çoğu potansiyel aninda tüp bebek tedavisin3 cevap veren yada ünlü olan birilerini tutuyorlarTüm enerjimi toplayıp bir tüp bebek merkezine mesaj attım ve bana geri dönüş oldu biraz önce. İlk sordukları soru kaç yaşınız dasınız? 44 e gireceğimi söylediğim anda ses tonunda bir düşüklük oluştu ve daha önce denediyseniz kaç yumurtanız oluyor. AMH düşük demek ki gibi kelimeler. Ve PRP önerdi hemen. Ben PRP istemiyorum ki. Ben ses tonunda düşüklük ya da yaşınız ileri hımmm gibi kelimelerde duymak istemiyorum. Bizler ileri yaşta anne olmaya çalışan kişileriz. Çok büyük umut vermelerini ya da boş cümleler istemiyoruz ancak yine de olumlu hisler için biraz destek görme kgerekiyor. Şu an gitmeyi düşündüğüm ve tanınmış olan bu klinik benim için bitti. Moralim mi sıfıra indi. İşim mucizeye kaldı galiba... duaya devam
aslında ben de para tuzağı gibi görmeye başladım. halbuki umutlarımızı yok ediyorlar....ya zaten bir çok merkez bizler gibi zor vakaları istemiyor yumurta olmazsa nasıl ilerleyip para alacaklar yada ya işte yapamadılar diyip kotulucemizide düşünüyorlar bir çoğu potansiyel aninda tüp bebek tedavisin3 cevap veren yada ünlü olan birilerini tutuyorlar
Canim cok haklisin fakat bi gercek var ortada , yumurta gelismiyor gelisenler saglikli olmuyor. Daha iyi bir dr bulup havuz yontemi dene , maliyetli ve uzun bir surec, hangi ildesin Istanbul mu?Tüm enerjimi toplayıp bir tüp bebek merkezine mesaj attım ve bana geri dönüş oldu biraz önce. İlk sordukları soru kaç yaşınız dasınız? 44 e gireceğimi söylediğim anda ses tonunda bir düşüklük oluştu ve daha önce denediyseniz kaç yumurtanız oluyor. AMH düşük demek ki gibi kelimeler. Ve PRP önerdi hemen. Ben PRP istemiyorum ki. Ben ses tonunda düşüklük ya da yaşınız ileri hımmm gibi kelimelerde duymak istemiyorum. Bizler ileri yaşta anne olmaya çalışan kişileriz. Çok büyük umut vermelerini ya da boş cümleler istemiyoruz ancak yine de olumlu hisler için biraz destek görme kgerekiyor. Şu an gitmeyi düşündüğüm ve tanınmış olan bu klinik benim için bitti. Moralim mi sıfıra indi. İşim mucizeye kaldı galiba... duaya devam
Eskisehirdeyim. Nereyi öneriyorsun canım?Canim cok haklisin fakat bi gercek var ortada , yumurta gelismiyor gelisenler saglikli olmuyor. Daha iyi bir dr bulup havuz yontemi dene , maliyetli ve uzun bir surec, hangi ildesin Istanbul mu?
Merhabalar. Hangi merkezle görüştünüz acaba. Bende benzer durumdayım ve arayıştayımTüm enerjimi toplayıp bir tüp bebek merkezine mesaj attım ve bana geri dönüş oldu biraz önce. İlk sordukları soru kaç yaşınız dasınız? 44 e gireceğimi söylediğim anda ses tonunda bir düşüklük oluştu ve daha önce denediyseniz kaç yumurtanız oluyor. AMH düşük demek ki gibi kelimeler. Ve PRP önerdi hemen. Ben PRP istemiyorum ki. Ben ses tonunda düşüklük ya da yaşınız ileri hımmm gibi kelimelerde duymak istemiyorum. Bizler ileri yaşta anne olmaya çalışan kişileriz. Çok büyük umut vermelerini ya da boş cümleler istemiyoruz ancak yine de olumlu hisler için biraz destek görme kgerekiyor. Şu an gitmeyi düşündüğüm ve tanınmış olan bu klinik benim için bitti. Moralim mi sıfıra indi. İşim mucizeye kaldı galiba... duaya devam
Canim istanbulda tekzen camlibel hocayi bul,?link yolluyorum , Prof. Dr. Teksen Çamlıbel | Tüp Bebek | Tüp Bebek TedavisiEskisehirdeyim. Nereyi öneriyorsun canım?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım. Ben yumurtluyorum doğal yolla hamile kaldım 1 sene önce ama kimyasal oldu. Tüp bebek denemem oldu yumurtamda sorun yoktu spermde sorun yoktu hastane dolleyemedi. Yumurtam varken anne olmak istiyorum.Canim istanbulda tekzen camlibel hocayi bul,?link yolluyorum , Prof. Dr. Teksen Çamlıbel | Tüp Bebek | Tüp Bebek Tedavisi
cok iyi tecrubeli bir dr ve benim su andaki dr umun hocasi, yapilicak birsey varsa yapar yoksada ugrasmaz be ugrastirmaz emin ol.
Rabbim dogru dr ile karsilastirsin ve anne ol bir an evvel. Iyi haberler ver bizeÇok teşekkür ederim Allah razı olsun canım. Ben yumurtluyorum doğal yolla hamile kaldım 1 sene önce ama kimyasal oldu. Tüp bebek denemem oldu yumurtamda sorun yoktu spermde sorun yoktu hastane dolleyemedi. Yumurtam varken anne olmak istiyorum.
Canımsın Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsinRabbim dogru dr ile karsilastirsin ve anne ol bir an evvel. Iyi haberler ver bize
Merhabalar. Aynı durumdayız. Harekete geçtiniz mi bu konuda? Endometriozis nedeniyle dramatik bi şekilde bi senede 2.25 ten 0.94 e düştü amh ım. Aradan da beş ay geçince ha diyince boşanamıyorım gideyim dedim doktora dondurma için. Ama devlet hastanesinden rapor gerekiyormuş. Zaten yumurtan az havuz gerekir kalitesini garanti edemeyiz dedi ben de embriyo yapalım madem dedim iğnemi de yaptırdım. Bir umut idare ederim diye eve geldim ama daha ilk günden pişman oldum istemiyorum bu adamı diye. Berbat bir muhtaçlık kimse bilmiyor. Olmazsa bundan sonra o raporu almaya gidip tekrar tedavi olacağım. Bilgi edinirseniz yazar mısınız nasıl alınıyor o rapor?Bir konuda yanlış bilgin var sanırım. Araştırdım şimdi evli bekar vs farketmiyormus. Ama benim endişem yumurta dondurma sonrası yumurtalar çözülünce kalitesi düşüyor mu
Arkadaşlar kafam karışık, 43 yaşında anne olmaya çalışıyorum hatta 44 diyebilirsiniz. Son şansım denemek istiyorum. Sorum şu: Ankara'da Başkentte Zeyneoglu mu? Gürgan klinik mi? Yoksa Anatolia mi? Bu benim 3. Denemem olacak.
Teşekkür ederim cevabınız için. Bugün moralim bozuk. Yaşımı ve amh değerimi öğrenen bir tup bebek merkezi moralimi fena bozdu. Umudum çok azaldı.Ben Ankara'da Bahçeci kliniğini öneririm. Dr. Berfu hanımı
Canım tek değilsin bende senin durumunu geçen baharda yaşadım.adana başkent bana yaşımı sorunca randevu bile bermediTüm enerjimi toplayıp bir tüp bebek merkezine mesaj attım ve bana geri dönüş oldu biraz önce. İlk sordukları soru kaç yaşınız dasınız? 44 e gireceğimi söylediğim anda ses tonunda bir düşüklük oluştu ve daha önce denediyseniz kaç yumurtanız oluyor. AMH düşük demek ki gibi kelimeler. Ve PRP önerdi hemen. Ben PRP istemiyorum ki. Ben ses tonunda düşüklük ya da yaşınız ileri hımmm gibi kelimelerde duymak istemiyorum. Bizler ileri yaşta anne olmaya çalışan kişileriz. Çok büyük umut vermelerini ya da boş cümleler istemiyoruz ancak yine de olumlu hisler için biraz destek görme kgerekiyor. Şu an gitmeyi düşündüğüm ve tanınmış olan bu klinik benim için bitti. Moralim mi sıfıra indi. İşim mucizeye kaldı galiba... duaya devam
Gürgan klinik benim ki CanımCanım tek değilsin bende senin durumunu geçen baharda yaşadım.adana başkent bana yaşımı sorunca randevu bile bermediseni çok iyi anlıyorum.senin hangi klinikti bilelimde arayışlarımızdan orasını silelim en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?