Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar aranizda testesteron hormonu kullanan varmi? Dün bana tüp bebek doktorum verdi ama prospektüste kadınlar kullanamaz yaziyor.Bu arada doktora yalnız gittim yani eşine vermiştir demeyin. Eşimin herhangi bir problemi yok zaten. Bir bu hormon kalmisti

Cevap yazmamış zaten aman yaa zaten kafalar bi milyon allak bullakız.bide bizim bu halimizi kullanmaya çalışmasalar.

Ne güzel çok sevindim gebeliginize inşallah kucağınıza da alırsınız .Donasyonu nerede yaptırdınız

Bence donasyon bizler için bulunmaz bir nimet, tekrar tebrik ederim
Ilk dusununce biraz korkunc gelmisti hatta ilk denemem sirf bu yuzden basarisiz oldu buyuk olasilikla ! Ama hastanede bir cok Anne ile konustum donasyonla anne olmuslar, gozlerindeki sevinc ve isik anlatilamazdi, ikini gidisim daha bilincli ve isteklinidi ve cok sukur pozitif oldu, ultrason goruntulerinde gozyaslarimizi tutamadik ve o an hic aklima bike gelmedi ki donasyon mus degilmis, degilmi ki ben besliyorum icimde , ben hissediyorum herseyini! Bence hic farki yok,
umarim sizdenbir gun donasyonla yada degil anne olup hamile kalirsiniz, sevgiler

İyiyim canım şimdilik herşey yolunda 3 hafta sonra 12.hafta kontrolüm var onuda atlatırsak rahat bir nefes alacağım. Seni takip ediyorum gelismelerinden haberim var çok seviniyorum senin adına

Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına sağlıcakla kucağına al bebeğini

İyiyim canım şimdilik herşey yolunda 3 hafta sonra 12.hafta kontrolüm var onuda atlatırsak rahat bir nefes alacağım. Seni takip ediyorum gelismelerinden haberim var çok seviniyorum senin adına
Atlatırsın inşallah zaten genetik yapılmış herşey green light şeklinde ilerleyecektir :)))) Beraber sevinmek daha güzel gerçekten

Prp yaptırmış biri olarak yazmak istedim. Evet kırk yaşında değilim ama senelerdir erken menapozla mücade eden biriyim. Bende Bülent hocada prp yaptırdım. Yaşadığım şehirde sol tüpümü görmemişlerdi asla olmaz demişlerdi. Şükür ki oldu. Hiç folikül yoktu zaten ama ilk muayene sol tüpümüm 5 cm büyümüş olduğunu ve folikül kalıntılarının olduğunu gördük. Bir sonraki muayenede tek folikül gözlendi ve hemen tedaviye başladık. Evet istenilen şekilde büyüme olmadı daha da üzerine gidilse kalitesi düşecekti ve sonlandırıldı. Bakalım bu ay yine gidicez. Rabbim den hayırlısını diliyorum. Ama en azından kendi adıma konuşuyorum bende işe yaradı. Bakalım bu ay netice nasıl olacak. Dualarla bekliyorum

selamunaleykum arkadaşlar öncelikle allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin benim amh ederim 3 günü 0.010 cıktı erken menepozum fsh 35 sizce denemelimiyim tekrar tedaviye baslamalimiyim

Yaşınız 41 yazıyor. Eğer maddi durumunuz varsa devam edin derim. Ama yumurta dna hasarını azaltmak için impryl ya da gonomax kullanın 3 ay. Sonra tedaviye gidin derim. Bana doktorum böyle yapmıştı.

Yaşınız 41 yazıyor. Eğer maddi durumunuz varsa devam edin derim. Ama yumurta dna hasarını azaltmak için impryl ya da gonomax kullanın 3 ay. Sonra tedaviye gidin derim. Bana doktorum böyle yapmıştı.
Semiramelek arkadasim birde lutfen Yumurtan cikarsa dna sina baktir oyle transfer yap , buju bircok dr yapmak istemiyor ilk baslarda , sen mutlaka yaptir canim sonra hamile oldugunu ogrenip bebegi yumurta hasarindan kaybedince daha buyuk hayal kirikligi oluyor . Sonucta denemeden blinmez bazen tahliller de yaniltiyor , git dr una basla tedaviye zaten ultrason da yumurta varmi yokmu gorunuyor adetin ikinci gunu...

Yeni üye ve reklam kokan bir mesaj,bana hiç inandırıcı gelmedi.

Merhaba, PRP işlemini gerçekten yaptırdım.Ben de biraz işe yaradı.Üyeler tavsiye almak isteyebilir diye doktor ve hastane ismini verdim. Ben de bu hastaneye tavsiye üzerine gittim. Güvenilir merkez bulmak zor.İleri yaş grubu olduğum için şansa bırakmak istemedim.

ah arkadaşım keşke yumurta olsa çıksa tabiiki yaptırırım hanı derler tek atımlık kurşun misali son şansımı iyi değerlendiririm biliyomusunuz hiç yumurta yakalanmadı ne toplama aşaması ne transfer yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…