- 4 Şubat 2015
- 290
- 413
- 303
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #70.761
Cevap yazmamış zatenYaptıranların morali bozulsun istemem ama benim de gördüğüm forumlarda genelde işe yaramadigi yazıyor,tabi yaptirip güzel sonuç alanlarda var ama malesef çok az sayıda.
Bilemiyorum belki gerçektir ama mesaj bana pek samimi gelmedi,direk hastane doktor ismi prp fiyatı falan yazması hele de bu sayfaya yazması ben de şüphe uyandırdı,umarım gerçekten prp yaptırıp güzel sonuç alan biridir.
Ne güzel çok sevindim gebeliginize inşallah kucağınıza da alırsınız .Donasyonu nerede yaptırdınızRabbim her isteyen arkadasima nasip etsin insallah , ben 3 kez tup bebek denedim 43 yasinda basladim yasim 47 ve yumurta donasyonu ile 12 haftalik hamileyim, cok zaman , para ve maneviyat kaybettim, hayal kirikliklari bosa giden umutlar, bir tanesi olumlu oldu bebek 9. HFtada karnimda kalbi durdu sebep down sendromu, saglikli degil yumurtalar belli yastan sonra, burdaki arkadslara sesleniyorum kendi yumurtaniz cikiyorsa maddi durumunuz varsa ve sagliginiz musade ederse havuz yontemi yapin ve embriyonuzu genetik tarama yapip oyle alin , yoksa hic ugrasmayin direk donasyon deneyin derim, xx
Cok tesekkur ederim arkadasim, Amin, Donasyonu Baku de yaptirdimNe güzel çok sevindim gebeliginize inşallah kucağınıza da alırsınız .Donasyonu nerede yaptırdınız
Sen nasılsın? Inşallah herşey yolundadırNe güzel çok sevindim gebeliginize inşallah kucağınıza da alırsınız .Donasyonu nerede yaptırdınız
Bence donasyon bizler için bulunmaz bir nimet, tekrar tebrik ederimCok tesekkur ederim arkadasim, Amin, Donasyonu Baku de yaptirdim
İyiyim canım şimdilik herşey yolunda 3 hafta sonra 12.hafta kontrolüm var onuda atlatırsak rahat bir nefes alacağım. Seni takip ediyorum gelismelerinden haberim var çok seviniyorum senin adınaSen nasılsın? Inşallah herşey yolundadır
Ilk dusununce biraz korkunc gelmisti hatta ilk denemem sirf bu yuzden basarisiz oldu buyuk olasilikla ! Ama hastanede bir cok Anne ile konustum donasyonla anne olmuslar, gozlerindeki sevinc ve isik anlatilamazdi, ikini gidisim daha bilincli ve isteklinidi ve cok sukur pozitif oldu, ultrason goruntulerinde gozyaslarimizi tutamadik ve o an hic aklima bike gelmedi ki donasyon mus degilmis, degilmi ki ben besliyorum icimde , ben hissediyorum herseyini! Bence hic farki yok,Bence donasyon bizler için bulunmaz bir nimet, tekrar tebrik ederim
İyiyim canım şimdilik herşey yolunda 3 hafta sonra 12.hafta kontrolüm var onuda atlatırsak rahat bir nefes alacağım. Seni takip ediyorum gelismelerinden haberim var çok seviniyorum senin adına
Atlatırsın inşallah zaten genetik yapılmış herşey green light şeklinde ilerleyecektir :)))) Beraber sevinmek daha güzel gerçektenİyiyim canım şimdilik herşey yolunda 3 hafta sonra 12.hafta kontrolüm var onuda atlatırsak rahat bir nefes alacağım. Seni takip ediyorum gelismelerinden haberim var çok seviniyorum senin adına
Cok sagol Tamaracim tez zamanda Allah herkese nasip etsin .Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına sağlıcakla kucağına al bebeğini
selamunaleykum arkadaşlar öncelikle allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin benim amh ederim 3 günü 0.010 cıktı erken menepozum fsh 35 sizce denemelimiyim tekrar tedaviye baslamalimiyim
Yaşınız 41 yazıyor. Eğer maddi durumunuz varsa devam edin derim. Ama yumurta dna hasarını azaltmak için impryl ya da gonomax kullanın 3 ay. Sonra tedaviye gidin derim. Bana doktorum böyle yapmıştı.
Semiramelek arkadasim birde lutfen Yumurtan cikarsa dna sina baktir oyle transfer yap , buju bircok dr yapmak istemiyor ilk baslarda , sen mutlaka yaptir canim sonra hamile oldugunu ogrenip bebegi yumurta hasarindan kaybedince daha buyuk hayal kirikligi oluyor . Sonucta denemeden blinmez bazen tahliller de yaniltiyor , git dr una basla tedaviye zaten ultrason da yumurta varmi yokmu gorunuyor adetin ikinci gunu...Yaşınız 41 yazıyor. Eğer maddi durumunuz varsa devam edin derim. Ama yumurta dna hasarını azaltmak için impryl ya da gonomax kullanın 3 ay. Sonra tedaviye gidin derim. Bana doktorum böyle yapmıştı.
Yeni üye ve reklam kokan bir mesaj,bana hiç inandırıcı gelmedi.
Yaptıranların morali bozulsun istemem ama benim de gördüğüm forumlarda genelde işe yaramadigi yazıyor,tabi yaptirip güzel sonuç alanlarda var ama malesef çok az sayıda.
Bilemiyorum belki gerçektir ama mesaj bana pek samimi gelmedi,direk hastane doktor ismi prp fiyatı falan yazması hele de bu sayfaya yazması ben de şüphe uyandırdı,umarım gerçekten prp yaptırıp güzel sonuç alan biridir.
bu söyledikleriniz multivitaminmi acabaYaşınız 41 yazıyor. Eğer maddi durumunuz varsa devam edin derim. Ama yumurta dna hasarını azaltmak için impryl ya da gonomax kullanın 3 ay. Sonra tedaviye gidin derim. Bana doktorum böyle yapmıştı.
ah arkadaşım keşke yumurta olsa çıksa tabiiki yaptırırım hanı derler tek atımlık kurşun misali son şansımı iyi değerlendiririm biliyomusunuz hiç yumurta yakalanmadı ne toplama aşaması ne transfer yasamadimSemiramelek arkadasim birde lutfen Yumurtan cikarsa dna sina baktir oyle transfer yap , buju bircok dr yapmak istemiyor ilk baslarda , sen mutlaka yaptir canim sonra hamile oldugunu ogrenip bebegi yumurta hasarindan kaybedince daha buyuk hayal kirikligi oluyor . Sonucta denemeden blinmez bazen tahliller de yaniltiyor , git dr una basla tedaviye zaten ultrason da yumurta varmi yokmu gorunuyor adetin ikinci gunu...
bu söyledikleriniz multivitaminmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?