Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet bende duydum bir öğrencisi vardı Melike Batukan keşke bu hocaya benzese. Fulya momartta tüp bebekçi ve çok paragöz.bizi kandırdı tedaviye devam etmeden kaçtık. Muayane ayağınada 1000 tl mizi yedi.
Yazik olmus ne yaparsa kendine yapar boyle insanlar

Teşekkürler... Peki arkadaşlarınız 40 yaş üstü mü

Arkadaşlar tekrar tedaviye başlayacağım. Bu sefer merkez değiştirdim ve doktorum cylo ,biesteron yaninda 21 gün kullanmam için testesteron verdi. Aranizda hiç kullanan oldu mu? Prospektüste kadınlar kullanamaz yazıyor... N Nesaybu keşke hocanın adını 1 hafta önce duysaydım. Verdiğin bilgi için çok teşekkürler

Selam canim test sonucun ne oldu merak ettim insallah güzel haberler verirsin bu zor gunlerde bize de moral olur❤

benim değerim canım 0.010 cıktı geçen ay ama 2 sene once tam 0 anlamadim
İnşallah gene artar Allahtan umut kesilmez bir yumurtan varsa bile.benim kuaförümün çırağı bayan 1 yumurtayla tüp bebek denedi olmadı maddi durumuda iyi değildi.tüm birikmişlerini tüp bebeğe harcadılar.sonra ardından kendiliğinden hamile kaldı 41 yaşındaydı üstelik.sadece 1 yumurtadı vardı.olmazları olduran Allahım hepimize sağlıklı evlat nasip etsin.

Allah hepimize nasip etsin

birde söyle durum var ilaçla adet oluyorum bu yüzde amh kendi başına ise yaramıyor dr gozunde

birde söyle durum var ilaçla adet oluyorum bu yüzde amh kendi başına ise yaramıyor dr gozunde
Canım civan perçemi ve aslan pençesi içsene ben bunları sürekli adet iken içerim.kız kardeşim 9 cm lik kistini bunu içerek bitirdi.ayrıca adeti söktürüyo.10 yıldı neredeyse tüketirim.suyunu kaynatıp üzerine oturursan ılık ve üşütme örtü ört 15-20 dk bekle tüm kanalları açıyor ne var ne yok döküyo.ben yaptım birşey gelmedi ama rahim flimim ve 25-30 testimde temizdi.kız kardeşim yapmış yeşil akıntılar vs gelmiş.o tabi evli iki çocuğu var.ama sen internetten araştır gene...

sen adet olurmusun normalde canım ben ilaçla oluyorum zararı olmasin bide aslanoencesini çok severim ama civanperçemi berbat tadı var

sen adet olurmusun normalde canım ben ilaçla oluyorum zararı olmasin bide aslanoencesini çok severim ama civanperçemi berbat tadı var
Evet canım oluyorum ama az olduğumda içiyorum temizliyor.bitki çayları ilaçla birlikte alınmaz 4-5 saat aralıkla alınır. Öyle olunca dokunmaz.ama civan perçeminin içine bal karıştırıp iç.ben aslanla civanı karıştırıyorum sade içiyorum. Alıştım artık.yeni üç gün önce düşük yaptım düşmüyordu bir türlü doktorum kendiliğinden düşür dedi.çünkü rahim zarar görmesin istefi çocuk doğmadığım için kürtaja yanaşmadı ne yaptıysak.doğal ortamı bozmayalım dedi.hergün kramp vs öldüm öldüm.tam bir hafta sürdü baktım olmuyo ebe gümeci,papatya çayı birde bu karışık bitki çaylarından içtim gecesi düşük başladı.valla ben doktoruma bile sordum içeyimmi dedim iç dedi.adam kötü olsa iç denezdi.ama sen ilaca devam et birarada bırakınca ibrahim saraçoğlunun videolarıda var yazılarıda oku izle istersen.

Merhabalar. sonucunuz belli oldu sanırım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Bu seferki tedavinizden bende umutluyum bize de umut olun hadi

merhaba,

öncelikle çok doğru bir nasihat veriyorsunuz teşekkürler.. genetik tarama olmadan bence de denenmemeli çünki maddi manevi büyük zarar.. ben ilk denemede başarısız oldum ..doktor bana hadi ikinciyi deneyelim yumurtaların iyi dedi..ben de 39 yaşımdayım. iyi de niye deniyorum yani bir sorun var ki ilki tutmadı ..resmen çocuk ticaretine dönmüşler yahu ..ne kadar ayıp..insanların umutlarıyla oynuyorlar.. ve de deli paralar...doktorumu değiştirdim tabiiki ..bahçeciye geçtim..doktorum genetik tarama yapılması gerek dedi..ama şimdi de şunu düşünmüyor değilim,,genetik tarama yapılsa bile rahimde bir problem varsa yine tutmaz ..ama rahimle ilgili bir şey yapalım demedi..yani o kadar çok şey var ki ..biz de ne yapacağımızı şaşırdık artık ..yapılması gereken ne varsa bence ilk denemede en geç ikincide yapılmalı..1,2,3,4,5 insanları deneme tahtasına çevirenler var..

Dogru diyon canim , benim donasyon , ilk deneme tutmadi mesela, ayni kisi embriolari 2. Deneme de tuttu, eger saglikli embrio ve rahimde sorun yoksa 2. Denemede tutar. Ben yasimiz geregi genetik test yapmaliyiz diye istarciyim acikca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…