Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım gerçekten çok üzüldüm nasıl çözeriz bu sorunu bilmiyorum ama bence devam edeceksen bu 3 seçenekte yoğunlaş ya ngs yaptır, ya donasyon ya da normal yolla dene diğer türlü çok bilinmezli denklem gibi işi biraz şansa bırakmış oluyorsun bence şansla ilerleyecek kadar genç değiliz acın taze daha seni yaralamak için söylemiyorum tekrar tekrar aynı üzüntüyü yaşamanı istemediğim için söylüyorum .Uzun zamandır arkadaşız burada samimi olduğumu biteceğine eminim.

Kimleri görüyorum nerelerdesin kız. Bir anda terk ettin bizi .Böyle habersiz bırakılır mı . Sen yokken başımıza neler neler geldi ..Neyse işin şakası bir tarafa yazmana çok sevindim canım nasılsın özlettin kendini.Biliyorsun sana ve sucklingpigs a çok şey borçluyum sizin sayenizde akıllanıp doğru yolu buldum. Gerçeği kabullendim. Teşekkürler ederim

Çok doğru yazdıklarına katılıyorum

Yazını okuduğumda bana hissettirdiği o olduğu için cvp vermek istedim, benim gibi algılayanlar olabilir diye, bu konuda ben de tüm yayınları okudum tekrar okumama gerek yok, genetikçilerle birebir bile görüştüm, burda da çok tartışıldı yazıldı o yüzden eski bir gönderiye de paylaştım, tıpta her hastalık her tedavi için iki karşı görüş olur çünkü %100 tıpta olmayan bir gerçektir, bizler 40 yaş üzeri olduğumuz için zaman ve sağlığımız bizler için geri sayımda, herkes araştırıp kendine uygun gördüğü, mantığına en çok yatan tedaviyi zaman kaybetmeden seçmeli bizler ilk tedavisinde mutlu sona ulaşan şanslı gruba giremeyen kader arkadaşlarıyız, bu konulara bu kadar kafa patlatmamız, araştırmamız, okuduğumuz her şeyden bir medet ummamız bundan kaynaklı,bu yolda hepimize bol şans ve sağlık diliyorum

Ben mutfak dolabinda tutmustum.balın icinde olunca sorun olmaz denmisti.ins. sifa olur

Cok geçmiş olsun sonucuna üzüldüm.baya bir tedavi görerek elinden gelen tüm yolları denedin.nasip kısmet,, olanin niye oluyor olmayanin niye olmuyor cok karışik.Allah ozellikle bizler sizler gibi belli yaşa gelenlere bu duyguyu tatdırsın.emeğin büyük ve saygı duyuyoruz

Son düzenleme:
Son cümleyi toparlayamadım düzeltemeden süre bitti N NISAN IST [/USER] emeğin cok büyük yüzünü güldurecek gelişmeler gör ins. en kısa zamanda

Sizde mi donasyona karar verdiniz?

yok hayır ben ikinci denememi yapacağım ama doktor değiştirdim..yani zaten artık 3. 5 .olsun istemiyorum ..ne yapılması gerekiyorsa yapsınlar..genetikse baştan yapsınlar demek istediği buydu ..ama benim doktorum daha sorun nedir bakmadan hadi ikinciyi deneyelim demişti ondan onu bıraktım :) şuanki doktor mesela genetik tarama şart dedi ..hayırlsıı bakalım :)

merhaba,

kesinlikle doğru söylüyorsunuz yani bu da kötü, düşünsenize 8 deneme sağlıklı bulunamadığı için tutmuyor.. benim de yaş 39 aynısı muhtemel olabilir..korktuğum da bu zaten..peki size bir şey söylendi mi yani genetik olarak problem nasıl olabiliyormuş? spesifik bir gensel problem mi varmış? ..allah yardımcınız olsun ..inşallah emeklerin sonu güzel olur.

moringen hangi il hangi hastane, hangi doktor bilgi verir misin. Bende arayış içindeyim. Ama yaza kadar dinlenicem. Ben bazı merkezleri arıyorum daha konuşmaya başlar başlamaz muayene ücreti şu_ şu kadar ücret bunun için_ yok şu kadar masraf bunun için. Öyle sinir oluyorum ki. Ya bi dur. Ben bi sorayım sorumu. Bu kadar mı samimiyetsiz oldunuz. Bu kadar mı para oldu herşeyiniz. Hatta bir merkezde aynen şunu söylediler: yanınızda şu kadar para olsun. Bunlar yüzünden sinirlerim bozuldu. Rabbim lütfen bizi bu para taparlara daha fazla muhtaç etme. Amin

istanbuldayım ben ..behçeci cem çelikle devam edeceğim. benim araştırdığım kadarı ile iyi bir doktor..nisanda gel dedi bu ayı es geçiyoruz..çünki vitamin v.s verdi .
yahu sinirlenmemek üzülmemek mümkün mü? çocuk yahu bu çocuk..ötesi yok ..bu kadar para yazıklar olsun ..bir de devlet 3 çocuk yapın diyor..vallahi vaktim olunca ben yazı yazıcam..yazık değil mi bunca insana? artık sesimi kime duyurabilirsem araştırıp bunu yazıcam ..biz her ay 20 bi tl basmıyoruz..ki şu zamanda insanlar geç evleniyor v.s bi bakıyorsun 30 yaş üstü olmuşun kaldı ki 30 yaş altı bile görüyoruz olmayınca olmuyor..devletin bu özel tüp bebek merkezlerini de desteklemesi gerekiyor..sadece zeynep kamille olcak iş değil bu ..ben çalışıyorum ve zeynep kamile gidecek vaktim yok malesef..izin alamıyorum..çok haklısınız işte.. haklıyız..

Merhaba
Ben 44 yaşındayım tüm hormon değerlerim gayet iyi yaklaşık 6-7 yumurtam oluşuyor ama Pgt si yapılmış A kalite embriyo transferim başarısız oldu Kök hücreyi arastırıyorum Bahçeci grup u da aradım kök hücreyle ilgili bilgi almak için ileri yaşa uygulanıyor mu diye ve yan etkileri var mıdır uzun vadede henüz kanıtlanmadığı için biraz ön bilgi alalım istedim muayene olmadan ileri yaş grubuna bilgi vermiyoruz gibi saçma ve anlamsız bir cevap aldım arkadaşlar ben cok sinirlendim zira ileri tasta gebe kalan cok arkadaşım var ve bu nasıl bir bakış acısıdır

merhaba,

haklısınız kimbilir kime denk geldiniz telefonda mıydı görüşme bilemiyorum ama? bilgisi olmayan biridir bence.. yani öyle bir düzenleme yapmalılar ki insanlar arayıp bununla ilgili de bilgi verebilmemiler doktorlar görüşüp..ama malesef ..ben de sgk da faydalanabiliyor muyum dedim ? yaşım 39 dedim.. kadın tam yaşı bilemiyorum dedi..bunu söyleyen para işlerine bakan kadın..yani rezalet cidden ne diim..sizin kaçıncı denemeniz oldu en son peki ? kök hücreyi bilmiyorum ayrıca yaşınız normal ..45 yaşında akrabamın ikizleri oldu 5.denemede..

bugün yazdıklarınıza hak veriyorum 3 çocuk diyorlar ama devlet hastaneleri 40 yes üstü olanlardan para aliyir ben kanuni ye gittim 8 bin lira dediler direk insanin suratına bakmıyorlar bile tüp bebek bölümündekiler 8 bin vericem her seyim pesinde ben koşacak gitmedim erken yaşta evlenenlerde çocukla uğraşıyor ama hastaneler hep bir engel cikariyorki bi cougu çalışıyor insanların özeller desen öyle aman aman ugrasmaknistemiyor kök hücreye gelince henüz turkiyede deneme aşamasında malesef araştırdım baya

Kök hücreyi bende bilmiyorum. Bende kendimi bazen öyle çaresiz hissediyorum ki. Geçen ay tüp bebek denedik. Yaşımdan dolayı rapor olmuyormuş. Devlet hastanelerine vakit lazım. Çalışıyorum özele gitmekten başka çarem yok. Biraz ara verdik. Çünkü geçen ay yapılan ve olumsuz olan tüp bebek masraflarını ödememiz lazım. Kartlar limitini doldurdu. Vurulduğum her iğne 150 ile 300 TL civarındaydı. 10 gün falan sürdü. Vitamin verdi eşime ve bana kutusu 250 TL. Tüp bebek işlemi ücreti ayrı. Ne olacak böyle bilemiyorum

Bizim ihtiyacımız olan şey bu işi ticarethaneye çevirmemiş gerçek bir doktor bulmak
Bulduktan sonra da tüm detayları bilmek (ne yazık ki )Yani kan pıhtılaşmasından CD 56 sına faydalı suplementlerden zararlısına rahmin embriyoyu en cok kabul ettiği zaman testlerine kadar hepsini bilmek ve uygulatmamız gerek diyr dusunuyorum ve fiyatı da buna göre ayarlayıp bizi yormasınlar her seferinde bir de şuna bakalım gibi saçma birseyler karşılaşmayalım ve bilinçli olalım

Gelelim kök hücreye
Evet yeni bir protokol hatta sb ndan izin alınıyor aslında başarı oranının yüksek olduğunu düşünüyorum ancak en büyük sıkıntı
Enjekte edilen kök hücrelerin cok hızlı çoğalma yeteceğine sahip olması ve ileride kansere sebep olabilme ihtimali bu konuda ne yazık ki kesin bir bilgi yok ve fakat zaman da geçiyor o yüzden bu konuyu iyice arastırmays çalışıyorum

Vallahi çok haklısınız..ben de çalıştığım için izin alamıyorum özele gidiyorum..ama bimer gibi bir yere şikayet oluşturuluuorsa ya da talep ben yapacağım..hepimiz yapmalıyız arkadaşlar..resmen çocuk borsasına dönmüş..herkes para peşinde..ama bizim için kadınlar için bu çok önemli..

Bimere yazarsak şikayetimizi sağlık bakanlığına yollayacaklar. Yazabiliriz ama işe yarar mı bilmiyorum. Eğer yazalım derseniz ben de katılırım.

Aslında 40 yas üstüne rapor verilmeli. Çünkü bizlerin şansı 40 yas altina gore daha az. Ve gordugum herkes tup bebeğe yönlendiriliyor. Ister 20 ister 39 yas olsun. Ayrıca tup bebek başarısi diyorlar. Başarıyı 20-35 yaş arası kadınlarda tup bebek yapip sağlıyorlar. Zaten onlar kendi kendilerine de hamile kalabilirler. Herkes 1 sene de olmayınca telaşa kapılıyor tup bebeğe gidiyorlar. Asil başarı 40 yas üstündeki kadınları tup bebekle hamile bırakabilmek. 40 yas üstü olduğunuzu gördükleri ve bildikleri anda vebali gibi yaklaşıyorlar. Tup bebek merkezleri su an ticarethane gibi çalışıyor. Amaç gerçekten ihtiyacı olana hizmet değil para kazanabilmek ne Yazık ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…