Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yani tutacağını bilsek tabiki veririz ama şartlarımızı zorlayıp gideceğiz. Maddi yükü çok fazla. Manevi olarak çektiklerimiz ayrı. Bide olumsuz cevap almak var. Tamam hayatta herşeyin bir riski var ama ben bana müşteri gözüyle bakan gözlerinde dolar işareti olan merkezlere doktorlara nasıl güveneyim. Zaten daha yeni yaşadığım ilde tüp Bebek denedim. Olumsuz oldu. Ankara'ya gitmek orda kalmak kolay değil. İşten izin almak. Orda yıpranmak. Bide üstüne olumsuz sonuç alıp yıkılmak yeniden.

Bilmiyorum şuan beklemedeyim zaten. Oluruna bıraktım ama bir yanımda durmuyor. Araştırıp duruyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum.

Aynı durumdayız. Hem de bire bir...

Aynen hepinize katılıyorum bende ne yapacağımı nereye güveneceğimi şaşmış durumdayım.tabiki parayla ölçülemeyecek kadar kıymetli beklentilerimiz umutlarımız var ama bunu da kendileri için fırsata çevirmesinler lütfen o merkezlerin başındakiler. İlk muayene günü 3750 TL istemek nedir, insaf pes diyorum artık. Üstelik işlem iptalse parada gitti. Kan tahlili parası o kadar mı tutuyor resmen umut ticareti yapıyorlar. Birde insan gibi muamele görülse tüm işler gayet güzel yerinde işlese içim yanmaz. İstanbul'dan ön görüşme ücreti konusunu duyunca bir de Ankara bahçeciyi aradım onlarda aynı şeyi söyledi. 40 yaş üstü görüşme ücretli dedi. Hayır herkesten istese yine anlıcam da 40 yaş üstü olunca doktor farklı dil mi konuşuyor hem türkçe hem ingilizcemi anlatıyor, 35 yaşında olunca görüşüyor da 40 yaşında kuş mu konduruyor görüşmede nasıl bir görüşme oluyor ki ücret isteniyor bu nasıl bir ayrımcılık

Rabbim şu mübarek gecede yalvarıyorum biz kadınlara özelliklede 40 yaş üstü diye fişlenen bizlere şakır şakır doğal yoldan hamile kalmayı nasip et.nasip et te şu merkezler sinek avlasın rabbim.acık züğürt tesellisi oldu ama valla içim yanıyor.ah bu çaresizlik ahhhh....

Amiiin

Gecen sene hamile kaldigimi ögrendigimde bende Allahim bu yolda bu kapida bekleyen tüm arkadaslarimada nasip et sen onlarida kurtar diye dua etmistim ilk dileğim buydu...Benimde bu merkezlerin hepsinden sıtkım sıyrildi.Bu mübarek aylarda rabbim yardimcimiz olsun islerimizi kolaylastirsin insallah.

Amin canım.tek isteğimiz sağlıklı bir evlat ya.rabbim bu nasıl bir sınavdır.

Merhaba. Rabbim bebeğinize ve size hayırlı ömür versin. Ben 44 yaşındayım ve hamileliğimin 10.haftasında bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ve şimdi NGS ile deniyoruz. Şu ana kadar 2 tane 5.gün gönderdik ancak sağlıklı bulamadık. Siz kaçıncıda bulabildiniz sağlıklı embriyoyu acaba. Umudumu kaybetmek istemiyorum ve devam etmek istiyorum. Teşekkürler

Cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Insallah siz de bugunleri gorursunuz
Ben ardisik adetlerle havuz yaptim (iki ayri blok halinde toplamda 5 kere), 60’tan fazla yumurta toplattim, bunlardan 20’sini gonderebildik, iki tane saglikli geldi, mitoscore 19 kusurdu kucagima aldigim bebegimde. Yalniz dedigim gibi laboratuvar-ekipman-eleman uclusu cok onemli NGS’de. Malum, biyopsi asamasinda saglikli embryolarin zarar gorme riski artiyor bu uclu iyi degilse. Moralinizi bozmayin, psikolojik durumunuz da cok onemli tedavi surecinde.

Merhaba Ngs dediğniz şey sağlıklı embriyoyu bulmak mı oluryor, % 100 doğru sonuçmudur bu tarama acaba, be 3. negatifimi aldım ve doktoruma bu tutunamama sebibini bulabilirmiyiz dediğimde bana sadece rahime çizik atmayı nerdi kafam çok karışık ya bırakıcam bu bebekden vazgeçicem yada tekrar deniycem ama tekrar denemek gene negatif sonuca götürcek diye çok korkuyorum

Ben ngs ye inanmıuorum cunku başka bir sayfada Yorumu okudum ve takip ettıgm bir konu ngs yapılmasına ragmen cocukta sıkıntılar olmıs buraya yazmak da istemedim detayı üzüldüm de Rabbım saglikli evlat versin acıkcası 325euro verecek durumumda yok embriyo bası ve hastane para işi yoksa kimse yuzune bakmaz öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…