- 14 Ocak 2020
- 451
- 810
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #70.941
Aynı durumdayız. Hem de bire bir...Yani tutacağını bilsek tabiki veririz ama şartlarımızı zorlayıp gideceğiz. Maddi yükü çok fazla. Manevi olarak çektiklerimiz ayrı. Bide olumsuz cevap almak var. Tamam hayatta herşeyin bir riski var ama ben bana müşteri gözüyle bakan gözlerinde dolar işareti olan merkezlere doktorlara nasıl güveneyim. Zaten daha yeni yaşadığım ilde tüp Bebek denedim. Olumsuz oldu. Ankara'ya gitmek orda kalmak kolay değil. İşten izin almak. Orda yıpranmak. Bide üstüne olumsuz sonuç alıp yıkılmak yeniden.
Bilmiyorum şuan beklemedeyim zaten. Oluruna bıraktım ama bir yanımda durmuyor. Araştırıp duruyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum.
Herşeyi ticarete dökmüşler. Ilkinde tutacağını bilsem verirdim ama heyhat...
Neresi bakmıyor ve gerçekten bizim gibiler için uygun?Bahceci cok ticari bakiyor konuya
Neresi bakmıyor ve gerçekten bizim gibiler için uygun?
AmiiinAllahim su mubarek.gecede onlarin eline dusurmeden kendiligimizden hamile kalmayi nasip eder insallah
Yani o kadar saçmaki zaten mecbur kalkınmasa kim para verip te döndürür yani bu yasakları anlamak icin mantıksız olmak lazımçok saçma geldi bana neden izin olmasın.
Amin...Allahim su mubarek.gecede onlarin eline dusurmeden kendiligimizden hamile kalmayi nasip eder insallah
AmiiinRabbim şu mübarek gecede yalvarıyorum biz kadınlara özelliklede 40 yaş üstü diye fişlenen bizlere şakır şakır doğal yoldan hamile kalmayı nasip et.nasip et te şu merkezler sinek avlasın rabbim.acık züğürt tesellisi oldu ama valla içim yanıyor.ah bu çaresizlik ahhhh....
Rabbim şu mübarek gecede yalvarıyorum biz kadınlara özelliklede 40 yaş üstü diye fişlenen bizlere şakır şakır doğal yoldan hamile kalmayı nasip et.nasip et te şu merkezler sinek avlasın rabbim.acık züğürt tesellisi oldu ama valla içim yanıyor.ah bu çaresizlik ahhhh....
Amin canım.tek isteğimiz sağlıklı bir evlat ya.rabbim bu nasıl bir sınavdır.Gecen sene hamile kaldigimi ögrendigimde bende Allahim bu yolda bu kapida bekleyen tüm arkadaslarimada nasip et sen onlarida kurtar diye dua etmistim ilk dileğim buydu...Benimde bu merkezlerin hepsinden sıtkım sıyrildi.Bu mübarek aylarda rabbim yardimcimiz olsun islerimizi kolaylastirsin insallah.
Merhaba. Rabbim bebeğinize ve size hayırlı ömür versin. Ben 44 yaşındayım ve hamileliğimin 10.haftasında bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ve şimdi NGS ile deniyoruz. Şu ana kadar 2 tane 5.gün gönderdik ancak sağlıklı bulamadık. Siz kaçıncıda bulabildiniz sağlıklı embriyoyu acaba. Umudumu kaybetmek istemiyorum ve devam etmek istiyorum. TeşekkürlerYasadiklariniza cok uzuldum. Ayni sekilde ben de asagi yukari 1,5 sene kaybettim abesle istigal eden doktorlar yuzunden. Arada yasadigim psikolojik ve fizyolojik travma da cabasi.
Cok sukur bebegimi kucagima aldim NGS sayesinde. Siz de umudunuzu kaybetmeyin.
Ben de bayagi bir muddet ugrastim buradaki arkadaslara faydam olsun diye sonrasinda dahi; maalesef insanlar sizi iyi niyetinizden sogutabiliyor, pisman oluyorsunuz. O yuzden de bayagidir girmiyorum foruma.
Bilmeden fikir sahibi olmak cok kolay; yasayan bilir...
Merhaba. Rabbim bebeğinize ve size hayırlı ömür versin. Ben 44 yaşındayım ve hamileliğimin 10.haftasında bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ve şimdi NGS ile deniyoruz. Şu ana kadar 2 tane 5.gün gönderdik ancak sağlıklı bulamadık. Siz kaçıncıda bulabildiniz sağlıklı embriyoyu acaba. Umudumu kaybetmek istemiyorum ve devam etmek istiyorum. Teşekkürler☺
Paket anlaşmasını biraz açabilirmisiniz, içinde neler var ve nasıl bir şey bana bundan hiç bahsetmediler çünkü
geçen sene bu şekildeydiPaket anlaşmasını biraz açabilirmisiniz, içinde neler var ve nasıl bir şey bana bundan hiç bahsetmediler çünkü
Merhaba. Rabbim bebeğinize ve size hayırlı ömür versin. Ben 44 yaşındayım ve hamileliğimin 10.haftasında bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ve şimdi NGS ile deniyoruz. Şu ana kadar 2 tane 5.gün gönderdik ancak sağlıklı bulamadık. Siz kaçıncıda bulabildiniz sağlıklı embriyoyu acaba. Umudumu kaybetmek istemiyorum ve devam etmek istiyorum. Teşekkürler☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?