Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

3. denememde Negatif sonuc aldım bugun, 42 yaşımdayım , 1. Florance Nigtingle ( Tövbeler olsun birdaha adımımı atmam ) 2ve3. denemelerimi İstanbul tüp bebek merkezinde yaptım. tekrar devam edecek maddi manevi gücümde yok sanırım. Zamanda hızla geçiyor yetişemiyorum ama akışınada bırakmayı çok istiyorum. Önerileriniz varsa tecrubelerinizi paylaşmak isterim.
 
merhaba arkadaşlar bugün Bahçeci Fulya için doktordan ön görüşme randevusu almak istedim aradım fakat ücretli olduğunu 40 yaş üstünden 400 ile 500 tl arası doktoruna göre değişen ücret alındığını söylediler. ön görüşme için de ödeme yapılıyor mu ben şaşırdım biraz da. bilgisi olan var mı acaba? bir süredir uygulamalarının böyle olduğunu söylediler.
 

Nasıl yaa ilkkez duyuyorum böyle bir şey ben 6 ay önce gittim bir ücret almadılar ama eğer öyleyse saçmalamışlar , ben İstanbu Tüp bebek merkezi Nurettin beyi öneririm , fiyatlarıda Bahçecediden daha iyi ve çok iyi bir kurum ben negatif sonuç aldım ama gene oraya gideceğim.
 
bende ilk kez duydum açıkçası. 40 yaş üstünden alıyoruz diyor bir de. biz ne isek onlar için. ben labratuvar kalitesi için orayı düşünmüştüm ngs yaptıracağım. İstanbul tüp bebek merkezi nasıl labı iyi mi siz ngs yaptırdınız mı?
 
merhaba buralarda yeniyim gözünüz aydın 'bebeğimhadi'' sağlıkla büyütün. Arı sütünü nasıl kullandınız biraz bilgi vermeniz mümkün mü,tedavi sırasında kullanıdınız mı hangi markayı vs.
 


Bu merkez genetik taramaya pek sıcak bakmıyor bildiğim kadarı ile , ama görüşmeni tavsiye ederim kurumun başında Aret Kamar var
 
Teşekkür ederim iyi niyetin için.. bu güzel günde senin için de dua edeceğim mydream’cim iyi kandiller..
 
Bahçeci coşmuş, ben gittim muayene oldun 550 tl ücret ödedim 2 yumurta görüldü Dr tedaviye başlayalım dedi ok dedim hemen muhasebe beni çağırdı fiyat bilgisi verecek zannettim fiyatları söyledi bugün 3150 tl ödeme yapmanız gerekiyor dedi, peki benim 2 yumurtam var 4 gün sonra kontrole gelicem yumurtalarım büyümezse tedavi iptal olucak o zaman iade yapıyormusunuz ya da diğer tedavime aktarılıyor mu dedim hayır bu para yanıyor yeni tedaviye tekrar sil baştan 3150 peşinat ile başlıyorsunuz dedi şok oldum ama hiç bir işlem olmuycak ilk kontrolde tedavi zaten sonlanıyor dedim uygulamamız bu dedi,10 tedavi gördüm hepsinde parayı opu günü ödedim, şimdi senin olayı da okuyunca iyice soğudum merkezden, bahçecide tedavi olan arkadaşlar cvp verirse sevinirim bu uygulama hep bu şekildemiydi yoksa yeni mi başlattılar, tek bir kontrol muayenesine 3150 tl, muayene ücreti olarak 550 tl vermişken bu para niye ?????
 


Ben istanbul tüp bebeğe başladığımda yumurta toplama işlemine kadar benden 5 kuruş para istemediler,
 

Allah Allah, ilginç.. Ben Ankara Bahçeci'de 2019'da tedavi oldum. Ön görüşmeden para almamışlardı. Adetin 2. günü tedavi başlarken muayene ücreti alındı, sonra Opu günü ücreti almışlardı.
Acaba yeni mi değiştirdiler?
Öyleyse çok saçma
 
3150 tl ne için önden alınıyor anlamadım. daha sonraki ödemelerden mi düşecekler. peşinat ne demek. evet yakın zamanda bahçeciye giden tedavi olan arkadaşlar bilgi verirse fiyat konusunda sevinirim bende
 
3150 tl ne için önden alınıyor anlamadım. daha sonraki ödemelerden mi düşecekler. peşinat ne demek. evet yakın zamanda bahçeciye giden tedavi olan arkadaşlar bilgi verirse fiyat konusunda sevinirim bende

Ben İstanbul tüp bebekte peşinat vs. vermemiştim, Yumurta toplandığü gün sadece yumurta toplamın transferde de transferin ücretini istediler, Bahçeci ise peşinat istemişti
 
Bende ilk defa duydum eğer muayene olursan ücret ödüyorsun. Ben o nedenle odemistim. Birde paket anlaşması yapmıştık ödemenin bir kısmını tedavi başlayınca odemistik
 
Ben ön görüşme yapmadım onu bilmiyorum hemen muayene olmak istedim,Muayene ücreti ok onu almaları normal önden peşinatta isteyebilirler bu da normal ama opuya kadar gidemezsen yani il kontrolda dahi tedavi iptal olsa verilen 3150 tl yanıyor anlamadığım bu oldu yumurta büyümeye bilir erken çatlayabilir bunlar olduğunda o para yanıyor maalesef diyomki benim 2 yumurtam ilk kontrolde belki büyümediğini görücez param yine içerde kalsın 2. Tedavi için hayır 2. Tedavide tekrar silbaştan 10.500 tedavi tutarının 3150 tl sini tekrar alıcaz elimde evrakta bile özellikle altını çizdi çok şaşırdım başlamadım zaten çıktım gittim bu nasıl uygulama dedim.
 
3150 tl ne için önden alınıyor anlamadım. daha sonraki ödemelerden mi düşecekler. peşinat ne demek. evet yakın zamanda bahçeciye giden tedavi olan arkadaşlar bilgi verirse fiyat konusunda sevinirim bende
Toplam tedavi ücreti 10.500 tl bunun 3150 tl sini önden alıyorlar fakat olduki il kontrol ya da sonraki kontrollerde tedavi iptal olursa yumurta büyümedi yumurta çatladı vs. Yani opu yapılmadan tedavi iptal olursa bu 3150 tl gidiyor açıklamada yapılan tahlil ve kontrollerin parası olarak sayılıyormuş, diyorum ki ben 550 tl muayene parası ödedim ilk kontrolde var olan 2 yumurtam büyümedi ve tedavi iptal ben tek bir kontrol ve e2 lh kan tahlili için mi bunu vermiş olucam evet diyor şaştım kaldım daha yeni pazartesi yaşadım bu olayı
 

Eklentiler

  • 11E9277E-F8D6-447A-AB87-E1855FEF90B2.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 46
Bende ilk defa duydum eğer muayene olursan ücret ödüyorsun. Ben o nedenle odemistim. Birde paket anlaşması yapmıştık ödemenin bir kısmını tedavi başlayınca odemistik
Paket anlaşmasını biraz açabilirmisiniz, içinde neler var ve nasıl bir şey bana bundan hiç bahsetmediler çünkü
 
Ben yakın zamanda Ankara bahçeci ile görüştüm. Ama başka ilde olduğum için telefonla bilgi aldım. Muayene ücreti 600 _ 400 TL dediler. Tüp bebek paket 9750 TL. Bu pakette kan ve hormon testi vardır dediler. İlk etap da muayene günü 3000 TL yatıracakmışız. O zaman kan ve hormon testleri yapılıyormuş. Rahim dinlendirme 1500 tl. İlaç dahil değil. İlaçlar 2000_6000 TL tutabiliyormuş. Ngs emriyo başına 325 euro. Çalışanlar için rapor yok.

Yani parayı veren ........
 
Herşeyi ticarete dökmüşler. Ilkinde tutacağını bilsem verirdim ama heyhat...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…