- 24 Ocak 2020
- 171
- 153
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #70.921
Evet, geride embriyo kalmıyorsa, tekrar toplatmak gerekiyor. İnşallah ilk toplanan yumurtalardan NGS'den sağlıklı gelen embriyo çıkar
merhaba arkadaşlar bugün Bahçeci Fulya için doktordan ön görüşme randevusu almak istedim aradım fakat ücretli olduğunu 40 yaş üstünden 400 ile 500 tl arası doktoruna göre değişen ücret alındığını söylediler. ön görüşme için de ödeme yapılıyor mu ben şaşırdım biraz da. bilgisi olan var mı acaba? bir süredir uygulamalarının böyle olduğunu söylediler.
bende ilk kez duydum açıkçası. 40 yaş üstünden alıyoruz diyor bir de. biz ne isek onlar için. ben labratuvar kalitesi için orayı düşünmüştüm ngs yaptıracağım. İstanbul tüp bebek merkezi nasıl labı iyi mi siz ngs yaptırdınız mı?Nasıl yaa ilkkez duyuyorum böyle bir şey ben 6 ay önce gittim bir ücret almadılar ama eğer öyleyse saçmalamışlar , ben İstanbu Tüp bebek merkezi Nurettin beyi öneririm , fiyatlarıda Bahçecediden daha iyi ve çok iyi bir kurum ben negatif sonuç aldım ama gene oraya gideceğim.
merhaba buralarda yeniyim gözünüz aydın 'bebeğimhadi'' sağlıkla büyütün. Arı sütünü nasıl kullandınız biraz bilgi vermeniz mümkün mü,tedavi sırasında kullanıdınız mı hangi markayı vs.günaydın canlar, benim de diyebileceğim benim de işim çok zordu mucizelere asla inanmıyordum beni hangi mucize gelip de bulsun yani değil mi ...
bu yüzden çok çok üzüldüm ağladım aklım hep bebeğimin olmadığı ve olması isteğimdeydi.40 yaşında bekarken işyerimde yanımda bir bayan şube müdürüyle bir kız konuşurken "39 yaşında arkadaşlarının hamile olduğunu" duydum hemen tüm dikkatim o konuşmada ! çok heyecanlandım umutlandım aslında. bende doktora ilk kez gitmişim ve 40 yaşındayım :) kıza telefon açtım hatta bilgi amaçlı.
en son doğa yürüyüşündeydim yaşım 42 kadın arkadaşımız dedi "43 yaşında bir arkadaşları hamileymiş yine kulak kabarttım tabi " vay bee dedim ne şanslı kadın, bana bu şans nereden gelecek " sadece imkansız birşeye bakar gibi bakıyordum bunları duyunca.
ama güzel yaptığım şey takviyeleri uzun yıllar kullandım.onu geçtim, arı sütüne tedaviden önce başlayınca şansım döndü.
ayrıca B Bluemoon78 in yaşadığı zorlukların aksine 43 yaşına girdiğim şubat ayında- mart ayında- nisan ayında 3 ayda 3 opu oldum ngs oldu ve işimiz bitti. bu benim için çok önemli hem moral motivasyon için çünkü tedavidesin ve sonucu olumlu olsun istiyorsun olumlu gitmesi çok güzel bir duygu. ben konforlu bir tedavi yaşadım havuz yöntemi de çok önemli bizi okuyanlar dikkat etsin.
@sucklingpigs in yazdığı ardışık opularda sağlıklı gelme şansı daha fazla. ara verilmediği için ..bende bunu farkettim tedavide.vücut sağlıksızdan sonra sağlıklı yumurta üretebilir ve ardışık olunca yakalaması daha kolay
@Hippolyta nın yazdıklarının, kendi yaşadığı tedavisi olduğunu ben anlamıştım çok geçmiş olsun üzüldüm canım arkadaşım.
benim ikiz kızkardeşimde halen bekar ve bebeği yok.burada yazan arkadaşları okudum da hepimizin büyük çabaları var, üzüntüleri var, bunları okuyup yeni tedavi olacakların çıkaracağı baya bir ders var.
bende ilk kez duydum açıkçası. 40 yaş üstünden alıyoruz diyor bir de. biz ne isek onlar için. ben labratuvar kalitesi için orayı düşünmüştüm ngs yaptıracağım. İstanbul tüp bebek merkezi nasıl labı iyi mi siz ngs yaptırdınız mı?
Teşekkür ederim iyi niyetin için.. bu güzel günde senin için de dua edeceğim mydream’cimKabalık konusunda dediklerine katılıyorum kesinlikle, ben de çok şaşırdım açıkcası. Ama bu platform sana bişeyler katıyor stresini azaltıyor ve bişeyler öğreniyorsan aramızda olmaya ve yazmaya devam et lütfen☺
Bahçeci coşmuş, ben gittim muayene oldun 550 tl ücret ödedim 2 yumurta görüldü Dr tedaviye başlayalım dedi ok dedim hemen muhasebe beni çağırdı fiyat bilgisi verecek zannettim fiyatları söyledi bugün 3150 tl ödeme yapmanız gerekiyor dedi, peki benim 2 yumurtam var 4 gün sonra kontrole gelicem yumurtalarım büyümezse tedavi iptal olucak o zaman iade yapıyormusunuz ya da diğer tedavime aktarılıyor mu dedim hayır bu para yanıyor yeni tedaviye tekrar sil baştan 3150 peşinat ile başlıyorsunuz dedi şok oldum ama hiç bir işlem olmuycak ilk kontrolde tedavi zaten sonlanıyor dedim uygulamamız bu dedi,10 tedavi gördüm hepsinde parayı opu günü ödedim, şimdi senin olayı da okuyunca iyice soğudum merkezden, bahçecide tedavi olan arkadaşlar cvp verirse sevinirim bu uygulama hep bu şekildemiydi yoksa yeni mi başlattılar, tek bir kontrol muayenesine 3150 tl, muayene ücreti olarak 550 tl vermişken bu para niye ?????merhaba arkadaşlar bugün Bahçeci Fulya için doktordan ön görüşme randevusu almak istedim aradım fakat ücretli olduğunu 40 yaş üstünden 400 ile 500 tl arası doktoruna göre değişen ücret alındığını söylediler. ön görüşme için de ödeme yapılıyor mu ben şaşırdım biraz da. bilgisi olan var mı acaba? bir süredir uygulamalarının böyle olduğunu söylediler.
Bahçeci coşmuş, ben gittim muayene oldun 550 tl ücret ödedim 2 yumurta görüldü Dr tedaviye başlayalım dedi ok dedim hemen muhasebe beni çağırdı fiyat bilgisi verecek zannettim fiyatları söyledi bugün 3150 tl ödeme yapmanız gerekiyor dedi, peki benim 2 yumurtam var 4 gün sonra kontrole gelicem yumurtalarım büyümezse tedavi iptal olucak o zaman iade yapıyormusunuz ya da diğer tedavime aktarılıyor mu dedim hayır bu para yanıyor yeni tedaviye tekrar sil baştan 3150 peşinat ile başlıyorsunuz dedi şok oldum ama hiç bir işlem olmuycak ilk kontrolde tedavi zaten sonlanıyor dedim uygulamamız bu dedi,10 tedavi gördüm hepsinde parayı opu günü ödedim, şimdi senin olayı da okuyunca iyice soğudum merkezden, bahçecide tedavi olan arkadaşlar cvp verirse sevinirim bu uygulama hep bu şekildemiydi yoksa yeni mi başlattılar, tek bir kontrol muayenesine 3150 tl, muayene ücreti olarak 550 tl vermişken bu para niye ?????
Bahçeci coşmuş, ben gittim muayene oldun 550 tl ücret ödedim 2 yumurta görüldü Dr tedaviye başlayalım dedi ok dedim hemen muhasebe beni çağırdı fiyat bilgisi verecek zannettim fiyatları söyledi bugün 3150 tl ödeme yapmanız gerekiyor dedi, peki benim 2 yumurtam var 4 gün sonra kontrole gelicem yumurtalarım büyümezse tedavi iptal olucak o zaman iade yapıyormusunuz ya da diğer tedavime aktarılıyor mu dedim hayır bu para yanıyor yeni tedaviye tekrar sil baştan 3150 peşinat ile başlıyorsunuz dedi şok oldum ama hiç bir işlem olmuycak ilk kontrolde tedavi zaten sonlanıyor dedim uygulamamız bu dedi,10 tedavi gördüm hepsinde parayı opu günü ödedim, şimdi senin olayı da okuyunca iyice soğudum merkezden, bahçecide tedavi olan arkadaşlar cvp verirse sevinirim bu uygulama hep bu şekildemiydi yoksa yeni mi başlattılar, tek bir kontrol muayenesine 3150 tl, muayene ücreti olarak 550 tl vermişken bu para niye ?????
3150 tl ne için önden alınıyor anlamadım. daha sonraki ödemelerden mi düşecekler. peşinat ne demek. evet yakın zamanda bahçeciye giden tedavi olan arkadaşlar bilgi verirse fiyat konusunda sevinirim bendeBahçeci coşmuş, ben gittim muayene oldun 550 tl ücret ödedim 2 yumurta görüldü Dr tedaviye başlayalım dedi ok dedim hemen muhasebe beni çağırdı fiyat bilgisi verecek zannettim fiyatları söyledi bugün 3150 tl ödeme yapmanız gerekiyor dedi, peki benim 2 yumurtam var 4 gün sonra kontrole gelicem yumurtalarım büyümezse tedavi iptal olucak o zaman iade yapıyormusunuz ya da diğer tedavime aktarılıyor mu dedim hayır bu para yanıyor yeni tedaviye tekrar sil baştan 3150 peşinat ile başlıyorsunuz dedi şok oldum ama hiç bir işlem olmuycak ilk kontrolde tedavi zaten sonlanıyor dedim uygulamamız bu dedi,10 tedavi gördüm hepsinde parayı opu günü ödedim, şimdi senin olayı da okuyunca iyice soğudum merkezden, bahçecide tedavi olan arkadaşlar cvp verirse sevinirim bu uygulama hep bu şekildemiydi yoksa yeni mi başlattılar, tek bir kontrol muayenesine 3150 tl, muayene ücreti olarak 550 tl vermişken bu para niye ?????
3150 tl ne için önden alınıyor anlamadım. daha sonraki ödemelerden mi düşecekler. peşinat ne demek. evet yakın zamanda bahçeciye giden tedavi olan arkadaşlar bilgi verirse fiyat konusunda sevinirim bende
Bende ilk defa duydum eğer muayene olursan ücret ödüyorsun. Ben o nedenle odemistim. Birde paket anlaşması yapmıştık ödemenin bir kısmını tedavi başlayınca odemistikBahçeci coşmuş, ben gittim muayene oldun 550 tl ücret ödedim 2 yumurta görüldü Dr tedaviye başlayalım dedi ok dedim hemen muhasebe beni çağırdı fiyat bilgisi verecek zannettim fiyatları söyledi bugün 3150 tl ödeme yapmanız gerekiyor dedi, peki benim 2 yumurtam var 4 gün sonra kontrole gelicem yumurtalarım büyümezse tedavi iptal olucak o zaman iade yapıyormusunuz ya da diğer tedavime aktarılıyor mu dedim hayır bu para yanıyor yeni tedaviye tekrar sil baştan 3150 peşinat ile başlıyorsunuz dedi şok oldum ama hiç bir işlem olmuycak ilk kontrolde tedavi zaten sonlanıyor dedim uygulamamız bu dedi,10 tedavi gördüm hepsinde parayı opu günü ödedim, şimdi senin olayı da okuyunca iyice soğudum merkezden, bahçecide tedavi olan arkadaşlar cvp verirse sevinirim bu uygulama hep bu şekildemiydi yoksa yeni mi başlattılar, tek bir kontrol muayenesine 3150 tl, muayene ücreti olarak 550 tl vermişken bu para niye ?????
Bende ilk defa duydum eğer muayene olursan ücret ödüyorsun. Ben o nedenle odemistim. Birde paket anlaşması yapmıştık ödemenin bir kısmını tedavi başlayınca odemistik
Ben ön görüşme yapmadım onu bilmiyorum hemen muayene olmak istedim,Muayene ücreti ok onu almaları normal önden peşinatta isteyebilirler bu da normal ama opuya kadar gidemezsen yani il kontrolda dahi tedavi iptal olsa verilen 3150 tl yanıyor anlamadığım bu oldu yumurta büyümeye bilir erken çatlayabilir bunlar olduğunda o para yanıyor maalesef diyomki benim 2 yumurtam ilk kontrolde belki büyümediğini görücez param yine içerde kalsın 2. Tedavi için hayır 2. Tedavide tekrar silbaştan 10.500 tedavi tutarının 3150 tl sini tekrar alıcaz elimde evrakta bile özellikle altını çizdi çok şaşırdım başlamadım zaten çıktım gittim bu nasıl uygulama dedim.Allah Allah, ilginç.. Ben Ankara Bahçeci'de 2019'da tedavi oldum. Ön görüşmeden para almamışlardı. Adetin 2. günü tedavi başlarken muayene ücreti alındı, sonra Opu günü ücreti almışlardı.
Acaba yeni mi değiştirdiler?
Öyleyse çok saçma
Toplam tedavi ücreti 10.500 tl bunun 3150 tl sini önden alıyorlar fakat olduki il kontrol ya da sonraki kontrollerde tedavi iptal olursa yumurta büyümedi yumurta çatladı vs. Yani opu yapılmadan tedavi iptal olursa bu 3150 tl gidiyor açıklamada yapılan tahlil ve kontrollerin parası olarak sayılıyormuş, diyorum ki ben 550 tl muayene parası ödedim ilk kontrolde var olan 2 yumurtam büyümedi ve tedavi iptal ben tek bir kontrol ve e2 lh kan tahlili için mi bunu vermiş olucam evet diyor şaştım kaldım daha yeni pazartesi yaşadım bu olayı3150 tl ne için önden alınıyor anlamadım. daha sonraki ödemelerden mi düşecekler. peşinat ne demek. evet yakın zamanda bahçeciye giden tedavi olan arkadaşlar bilgi verirse fiyat konusunda sevinirim bende
Paket anlaşmasını biraz açabilirmisiniz, içinde neler var ve nasıl bir şey bana bundan hiç bahsetmediler çünküBende ilk defa duydum eğer muayene olursan ücret ödüyorsun. Ben o nedenle odemistim. Birde paket anlaşması yapmıştık ödemenin bir kısmını tedavi başlayınca odemistik
Herşeyi ticarete dökmüşler. Ilkinde tutacağını bilsem verirdim ama heyhat...Ben yakın zamanda Ankara bahçeci ile görüştüm. Ama başka ilde olduğum için telefonla bilgi aldım. Muayene ücreti 600 _ 400 TL dediler. Tüp bebek paket 9750 TL. Bu pakette kan ve hormon testi vardır dediler. İlk etap da muayene günü 3000 TL yatıracakmışız. O zaman kan ve hormon testleri yapılıyormuş. Rahim dinlendirme 1500 tl. İlaç dahil değil. İlaçlar 2000_6000 TL tutabiliyormuş. Ngs emriyo başına 325 euro. Çalışanlar için rapor yok.
Yani parayı veren ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?