- Konu Sahibi akideciknane
-
- #70.961
Ben ngs ye inanmıuorum cunku başka bir sayfada Yorumu okudum ve takip ettıgm bir konu ngs yapılmasına ragmen cocukta sıkıntılar olmıs buraya yazmak da istemedim detayı üzüldüm de Rabbım saglikli evlat versin acıkcası 325euro verecek durumumda yok embriyo bası ve hastane para işi yoksa kimse yuzune bakmaz öyle düşünüyorum
Siz nerede yaptirdiniz tup bebegi?İstanbul tüp bebekde ki doktorum genetik testlerin % 100 olmadığını sağlıksız denen embriyodan sağlıklı bebekler sağlıklı denenden de sağlıksız bebekler olabildiğini söyledi, ama Bahçeci bunu biraz ticarete dökmüş benve her embriyoyu genetik teste gönderiyor.
Kızlar yaşım 33 ikili test yaptık orta risk çıktı doktor amniyosentez ya da yurt dışında giden testten önerdi,ultrasyonda ense 1.6 burun normal göründü ama kanda orta risk,bilgisi olan yazabilir mi ?çok panik yaptım
Ilk odemeyi hep opu günü yaptık .Uygulamaları değişmiş sanırım.Tuhaf olmusBahçeci coşmuş, ben gittim muayene oldun 550 tl ücret ödedim 2 yumurta görüldü Dr tedaviye başlayalım dedi ok dedim hemen muhasebe beni çağırdı fiyat bilgisi verecek zannettim fiyatları söyledi bugün 3150 tl ödeme yapmanız gerekiyor dedi, peki benim 2 yumurtam var 4 gün sonra kontrole gelicem yumurtalarım büyümezse tedavi iptal olucak o zaman iade yapıyormusunuz ya da diğer tedavime aktarılıyor mu dedim hayır bu para yanıyor yeni tedaviye tekrar sil baştan 3150 peşinat ile başlıyorsunuz dedi şok oldum ama hiç bir işlem olmuycak ilk kontrolde tedavi zaten sonlanıyor dedim uygulamamız bu dedi,10 tedavi gördüm hepsinde parayı opu günü ödedim, şimdi senin olayı da okuyunca iyice soğudum merkezden, bahçecide tedavi olan arkadaşlar cvp verirse sevinirim bu uygulama hep bu şekildemiydi yoksa yeni mi başlattılar, tek bir kontrol muayenesine 3150 tl, muayene ücreti olarak 550 tl vermişken bu para niye ?????
Ćok tesekkür ederim özel mesajdan yaziyorum simdimerhaba buralarda yeniyim gözünüz aydın 'bebeğimhadi'' sağlıkla büyütün. Arı sütünü nasıl kullandınız biraz bilgi vermeniz mümkün mü,tedavi sırasında kullanıdınız mı hangi markayı vs.
Benim de ultrasonda ense 3 e yakın gorunuyodu NGS olmasına ragmen.Nifty sonucu temiz geldi şükür.Bebek erkekse ense kalın oluypKızlar yaşım 33 ikili test yaptık orta risk çıktı doktor amniyosentez ya da yurt dışında giden testten önerdi,ultrasyonda ense 1.6 burun normal göründü ama kanda orta risk,bilgisi olan yazabilir mi ?çok panik yaptım
Tesekkur ederim. Memnun musunuz?1. Florance nihgtingle 2 ve 3 istanbul tup bebek aret kamar
Bana da yazar mısınız?Ćok tesekkür ederim özel mesajdan yaziyorum simdi
Tabi yeni yazdim arkadasa size kopyalayayimBana da yazar mısınız?
Cok uzun yazdim ve burada bilinen seylerdi o nedenle ozelden yazdimBana da yazar mısınız?
Ense burun normal benim HCG yüksekliğinden dolayı öyle bir risk çikmis,şimdi söyledi doktorum,amniyosentez ya da bir test daha varmış yurt dışına giden ondan yaptırabilirsiniz dedi Allah'a emanet dedik bizde yaptırmamaya karar verdik,haftaya iyi bir perinatologa gidip detaylı baktirmaya karar verdik bakalım hayırlısı olsun inşallahBenim de ultrasonda ense 3 e yakın gorunuyodu NGS olmasına ragmen.Nifty sonucu temiz geldi şükür.Bebek erkekse ense kalın oluypNitekim dogdugunda ensesi gercekten de kalındı hala da oyle.Boşa endişe etmeyin
Bi sorun oldugunu düşünmüyorum.Saglıkla dogsun insallahEnse burun normal benim HCG yüksekliğinden dolayı öyle bir risk çikmis,şimdi söyledi doktorum,amniyosentez ya da bir test daha varmış yurt dışına giden ondan yaptırabilirsiniz dedi Allah'a emanet dedik bizde yaptırmamaya karar verdik,haftaya iyi bir perinatologa gidip detaylı baktirmaya karar verdik bakalım hayırlısı olsun inşallah
Tesekkur ederim. Memnun musunuz?
İnşallah ya moral oldu teşekkür ederimBi sorun oldugunu düşünmüyorum.Saglıkla dogsun insallah
İnşallah ya moral oldu teşekkür ederim♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?