Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merve Hanım günaydın,arkadaşın arı sütü karışımını özelinize attım

Bende kullandim biesteron ve Q10 ve melatonin.tedavinde femara yani ilac kullanildi mi benim 5 gun femara ondan sonra merional igne vardi.
Takviyelerden sonra ins. Iyi sonuc alirsin

mrb arkadaşlar bende 40 yasındayım bır saglık sorunum yok ama 3 aylık evlıyım yasdan dolayı daha fazla beklemek ıstemıyorum bu ayda ne yazıkkı reglı oldum hamıle degılmısım bu yuzden salı gunu dr a gıdıp klomen kullanmak ıstedıgımı soyleyecegım tup bebek veya asılamadan once klomen mı denesem dıyorum sızın fıkırlerınızı alabılır mıyım

Bende kullandim biesteron ve Q10 ve melatonin.tedavinde femara yani ilac kullanildi mi benim 5 gun femara ondan sonra merional igne vardi.
Takviyelerden sonra ins. Iyi sonuc alirsin
Geçen ay yumurta büyümeyip iptal olan tedavimde dr. a Ben düşük doz ilaç vermesini önermiştim hani ilaç almadan yumurtam büyüdüğü için o da klomen verdi 5 gün kullandım 5 mm oldu sora tarlusal ne merional verdi 2 toz 1 su 3 günde onu kullandım 7 mm oldu büyümedi iptal oldu bende İstanbul a geliyorum tedavi için Alllah kolaylık versin bu yolda cümlemize

Evet cok gecmiş olsun.tarlusalin tedaviyle ilgisi var mi benim bildigim yok.tarlusal bana, tedavi sonrası adet düzenleyici verildi.toz degil ilaçtı

Tarlusal evet adet söktürücü hap onunla beraber merional iğne 2 toz 1 su şeklinde göbekten yaplırak verdi belki tarlusalı rahim kalınlaşsın diye vermiştir rahim kalınlaşınca yumurta büyüyor galiba çünki daha önceki tedavimde dr. Rahim kalınlaşmış muhtemelen yumurta büyür demişti ama büyümedi bakalım Alllah yaptıklarımızı vesile eyleyip kolaylıkla nasip etsin

Merhabalar... herhangi bir sağlık sorununuz olmamasına bakmayın, size tavsiyem hiç vakit kaybetmeden iyi bir doktor merkez’e başvurarak tedavilere başlamanız... bizlerin yaşında 2-3 ay kayıp bile çok önemli

Merhaba arkadaslar benimde 2 kaybim var biri gecen sene haziranda 21 haftalikken (suyun erken gelmesi). Biride 1 ay oldu 8.5 haftalikken kalbin durmasi. Hic tüp bebek tedavisi olmadim araştırıyorum bende.

Merhaba arkadaslar benimde 2 kaybim var biri gecen sene haziranda 21 haftalikken (suyun erken gelmesi). Biride 1 ay oldu 8.5 haftalikken kalbin durmasi. Hic tüp bebek tedavisi olmadim araştırıyorum bende.
Üzüldüm. Allah sabır versin size. Sebep olarak ne dedi doktorlar. Engel olacak bir tedavi önermediler mi.

Merhaba balı nasıl muhafaza ettiniz ya da ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…