- 6 Ocak 2020
- 576
- 1.022
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.001
Merve Hanım günaydın,arkadaşın arı sütü karışımını özelinize attımBanada yazar mısınız lütfen nasıl kullandınız arı sütünü benim 1 veya 2 yumurtam oluyor ama ilaçlarla büyümüyor ama bazen tedavi dışında ultrasonda baktığımızda normal haliyle büyüyor ne yapacağımı bilemiyorum dr. 2 ara verelim dedi vitamin alıyorum dha biyesterol omepa q10 gonamax
Gunaydin bende attim sabah ☺Merve Hanım günaydın,arkadaşın arı sütü karışımını özelinize attım
Günaydıınn,sizi bulmuşken söylim eğriçayır sitesinden verdim ürünlerin siparişini.Heyecanla bekliorum sağolunnGunaydin bende attim sabah ☺
Bende kullandim biesteron ve Q10 ve melatonin.tedavinde femara yani ilac kullanildi mi benim 5 gun femara ondan sonra merional igne vardi.Banada yazar mısınız lütfen nasıl kullandınız arı sütünü benim 1 veya 2 yumurtam oluyor ama ilaçlarla büyümüyor ama bazen tedavi dışında ultrasonda baktığımızda normal haliyle büyüyor ne yapacağımı bilemiyorum dr. 2 ara verelim dedi vitamin alıyorum dha biyesterol omepa q10 gonamax
Iyi yapmişsiniz gelince beklemeden başlayın.heyecan olmaz mı Allah yolunu açık etsin ❤Günaydıınn,sizi bulmuşken söylim eğriçayır sitesinden verdim ürünlerin siparişini.Heyecanla bekliorum sağolunn
Amin Allah razı olsun canımIyi yapmişsiniz gelince beklemeden başlayın.heyecan olmaz mı Allah yolunu açık etsin ❤
Teşekkürler Alllah razı olsunMerve Hanım günaydın,arkadaşın arı sütü karışımını özelinize attım
Teşekkür ler Alllah razı olsun sizden deGunaydin bende attim sabah ☺
Geçen ay yumurta büyümeyip iptal olan tedavimde dr. a Ben düşük doz ilaç vermesini önermiştim hani ilaç almadan yumurtam büyüdüğü için o da klomen verdi 5 gün kullandım 5 mm oldu sora tarlusal ne merional verdi 2 toz 1 su 3 günde onu kullandım 7 mm oldu büyümedi iptal oldu bende İstanbul a geliyorum tedavi için Alllah kolaylık versin bu yolda cümlemizeBende kullandim biesteron ve Q10 ve melatonin.tedavinde femara yani ilac kullanildi mi benim 5 gun femara ondan sonra merional igne vardi.
Takviyelerden sonra ins. Iyi sonuc alirsin
Evet cok gecmiş olsun.tarlusalin tedaviyle ilgisi var mi benim bildigim yok.tarlusal bana, tedavi sonrası adet düzenleyici verildi.toz degil ilaçtıGeçen ay yumurta büyümeyip iptal olan tedavimde dr. a Ben düşük doz ilaç vermesini önermiştim hani ilaç almadan yumurtam büyüdüğü için o da klomen verdi 5 gün kullandım 5 mm oldu sora tarlusal ne merional verdi 2 toz 1 su 3 günde onu kullandım 7 mm oldu büyümedi iptal oldu bende İstanbul a geliyorum tedavi için Alllah kolaylık versin bu yolda cümlemize
Merhabalar... herhangi bir sağlık sorununuz olmamasına bakmayın, size tavsiyem hiç vakit kaybetmeden iyi bir doktor merkez’e başvurarak tedavilere başlamanız... bizlerin yaşında 2-3 ay kayıp bile çok önemlimrb arkadaşlar bende 40 yasındayım bır saglık sorunum yok ama 3 aylık evlıyım yasdan dolayı daha fazla beklemek ıstemıyorum bu ayda ne yazıkkı reglı oldum hamıle degılmısım bu yuzden salı gunu dr a gıdıp klomen kullanmak ıstedıgımı soyleyecegım tup bebek veya asılamadan once klomen mı denesem dıyorum sızın fıkırlerınızı alabılır mıyım
bende öğrenebilir miyim nasilkullandiniz ari sütünüSabsh atkadaşlara attıgım ari sutu nasil kullanilir ve faydalariyla ilgili mesajı size de atayım.tedaviniz hayırli olsun ins.
Üzüldüm. Allah sabır versin size. Sebep olarak ne dedi doktorlar. Engel olacak bir tedavi önermediler mi.Merhaba arkadaslar benimde 2 kaybim var biri gecen sene haziranda 21 haftalikken (suyun erken gelmesi). Biride 1 ay oldu 8.5 haftalikken kalbin durmasi. Hic tüp bebek tedavisi olmadim araştırıyorum bende.
Merhaba balı nasıl muhafaza ettiniz ya da ediyorsunuz?Kızlar merhaba, arı sütü kullananlar yardımcı olabilirimi acaba. Ben arı sütü bal polen karıştırdım kendim, ama bunu buzdolabinda saklamam gerekiyormu bal dolapta şekerlenirya ondan sordum kullan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim boşuna gitmese bari
Doktorunuzun adını ben de öğrenebilir miyim?Size mesaj olarak gönderdim.
Şimdilik dolapta saklıyorum karışımıMerhaba balı nasıl muhafaza ettiniz ya da ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?