- 4 Şubat 2019
- 811
- 1.941
- 63
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.041
40 yaş üstü kadınların da kadınlar günü kutlu olsun mu , yoksa yine geri planda mı kalmamız gerekiyo yavaş yavaş üreme özelliğimizi kaybediyoruz diye. Neyse, görmezden gelinen,dışlanan,mücadelesine katkı sağlanmayan tüm 40 yaş üstü arkadaşlarımı kocaman öpüyorum
Biz 40 yillik sarap gibiyiz arkadasim; yillandikca daha da guzellesiyoruz ☺
merhaba biraz süreci anlatabilir misiniz yani ne kadar zamanda oluyor yine aynı işlemler mi maddi ne kadar harcadınız kusura bakmayın belki daha önce yazdınız ama gerideki yazıları çok okuma fırsatım olmadı bilgi verirseniz çok sevinirim bende 4 denem yaptık tüp bebek 2 tane transfer hepsi bahçecide ama olmayınca olmuyor şans kader, donasyon son çare yaş 43 oldu şansım ne kadar donasyonda onuda bilmiyorum evlat edinme ve donasyon arasında kalıyorum aslında donasyon tüp bebekten çok daha maliyetli sanırım ve onunda tam garantisi yok sanırım ayrıca kesinlikle aynı benim içinde senin içinde büyüyor allah kucağınıza almayı nasip etsinAh be arkadasim kendi yumurtani kullandigin surece fizanada gitsen sans ayni!!
Yumurta kalitesizlesiyor cunkuben 46 yasima kadar kendi yumurtamla denedim defalarca ayni umutsuzluk!!
Su anda 15 haftalik hamileyim ! Yumurta donasyonu yaptirdim Baku de! Anne olmak istiyorsaniz buda aynisi ! O kadar duygusal bedenen yipranmadan daha saglikli bir hamilelik ve sonuc bence! Deneyin derim
hayırlısı olsun inş ertnurcum doğru karar. bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerimmerhaba biraz süreci anlatabilir misiniz yani ne kadar zamanda oluyor yine aynı işlemler mi maddi ne kadar harcadınız kusura bakmayın belki daha önce yazdınız ama gerideki yazıları çok okuma fırsatım olmadı bilgi verirseniz çok sevinirim bende 4 denem yaptık tüp bebek 2 tane transfer hepsi bahçecide ama olmayınca olmuyor şans kader, donasyon son çare yaş 43 oldu şansım ne kadar donasyonda onuda bilmiyorum evlat edinme ve donasyon arasında kalıyorum aslında donasyon tüp bebekten çok daha maliyetli sanırım ve onunda tam garantisi yok sanırım ayrıca kesinlikle aynı benim içinde senin içinde büyüyor allah kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canim ozelden detay yazdimmerhaba biraz süreci anlatabilir misiniz yani ne kadar zamanda oluyor yine aynı işlemler mi maddi ne kadar harcadınız kusura bakmayın belki daha önce yazdınız ama gerideki yazıları çok okuma fırsatım olmadı bilgi verirseniz çok sevinirim bende 4 denem yaptık tüp bebek 2 tane transfer hepsi bahçecide ama olmayınca olmuyor şans kader, donasyon son çare yaş 43 oldu şansım ne kadar donasyonda onuda bilmiyorum evlat edinme ve donasyon arasında kalıyorum aslında donasyon tüp bebekten çok daha maliyetli sanırım ve onunda tam garantisi yok sanırım ayrıca kesinlikle aynı benim içinde senin içinde büyüyor allah kucağınıza almayı nasip etsin
Bana da yazar mısınız? TeşekkürlerAmin canim ozelden detay yazdim
Banada yazabilirmisinizAmin canim ozelden detay yazdim
YazdimBana da yazar mısınız? Teşekkürler
YazdimBanada yazabilirmisiniz
Ay cok sevindim ne guzel ise yaramis, evet bende yillarca ugrastim cabaladim bir suru para harcadim umut harcadimArkadaşlar Kadınlar Kulübünde Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek sahibi olanların sayfası var, çok faydalı bilgiler paylaşılmış, herkes olumlu yada olumsuz tüm tecrübesini yazmış, detaylı bilgi almak isteyenlere sabırla o sayfayı okumasını tavsiye ederim, ben Nesaybu sayesinde o sayfayla tanıştım ve farklı bir dünya açıldı ufkumda, kafamı kurcalayan sorulara çok güzel cevap buldum, en azından şimdi ne isteyip istemediğimi biliyorum. Herkese selam ve sevgiler.
Şişli Memorial gittim. Hastane koordinasyonu ve iletişimi, transfer sonrası özel odada dinlenme çok iyi. "Yaşlı olmam sebebi ile " farklı bir tedavi uygulandığını düşünmüyorum. Sonuçta 3. Gün embriyodu ve taze transfer. Havuz yöntemi bunlarda da yok. Standart prosedür. Yine de memnun kalan çok. Siz bilirsiniz.Hakkinizda hayirlisi hangi doktora gittiniz
Hayirli olsun canim yasiniz kacti?Şişli Memorial gittim. Hastane koordinasyonu ve iletişimi, transfer sonrası özel odada dinlenme çok iyi. "Yaşlı olmam sebebi ile " farklı bir tedavi uygulandığını düşünmüyorum. Sonuçta 3. Gün embriyodu ve taze transfer. Havuz yöntemi bunlarda da yok. Standart prosedür. Yine de memnun kalan çok. Siz bilirsiniz.
44 yaşındayımHayirli olsun canim yasiniz kacti?
46 yaşındayım, 29. tedavi ve 4. transfer sonucum negatif. Ama pes etmeyeceğimEn geç kaç yaşında anne olan var grupta merak ettim
Ben de pes etmeyeceğim ama açıkçası kızgınım da. Standart prosedür herkese normal geliyor da bir benim aklıma yatmıyor. Doktor değilim elbette ama doktorlardan biraz pozitiflik görmek çok mu lüks olur?46 yaşındayım, 29. tedavi ve 4. transfer sonucum negatif. Ama pes etmeyeceğim
AMİİNN TEZ VAKİTTE İNŞALLAHAyy innnnşaallah Rabbim tez zaman da size de bize de cümlemize nasip etsin.Umudunuz hiç bitmesin ve emekleriniz sağlıklı hayırlı evlatla taçlansın
Brnim farklı merkezde ki negatifimden sonra 2.denemem de doktorum direk havuz yöntemini önermişti.Maliyetli die biz biraz çekimser kalmıştık..Nasıl prosedür uyguluyor bu doktorlar anlamıyorum yahuŞişli Memorial gittim. Hastane koordinasyonu ve iletişimi, transfer sonrası özel odada dinlenme çok iyi. "Yaşlı olmam sebebi ile " farklı bir tedavi uygulandığını düşünmüyorum. Sonuçta 3. Gün embriyodu ve taze transfer. Havuz yöntemi bunlarda da yok. Standart prosedür. Yine de memnun kalan çok. Siz bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?