Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Biz 40 yillik sarap gibiyiz arkadasim; yillandikca daha da guzellesiyoruz

merhaba biraz süreci anlatabilir misiniz yani ne kadar zamanda oluyor yine aynı işlemler mi maddi ne kadar harcadınız kusura bakmayın belki daha önce yazdınız ama gerideki yazıları çok okuma fırsatım olmadı bilgi verirseniz çok sevinirim bende 4 denem yaptık tüp bebek 2 tane transfer hepsi bahçecide ama olmayınca olmuyor şans kader, donasyon son çare yaş 43 oldu şansım ne kadar donasyonda onuda bilmiyorum evlat edinme ve donasyon arasında kalıyorum aslında donasyon tüp bebekten çok daha maliyetli sanırım ve onunda tam garantisi yok sanırım ayrıca kesinlikle aynı benim içinde senin içinde büyüyor allah kucağınıza almayı nasip etsin

hayırlısı olsun inş ertnurcum doğru karar. bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim

Amin canim ozelden detay yazdim

Arkadaşlar Kadınlar Kulübünde Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek sahibi olanların sayfası var, çok faydalı bilgiler paylaşılmış, herkes olumlu yada olumsuz tüm tecrübesini yazmış, detaylı bilgi almak isteyenlere sabırla o sayfayı okumasını tavsiye ederim, ben Nesaybu sayesinde o sayfayla tanıştım ve farklı bir dünya açıldı ufkumda, kafamı kurcalayan sorulara çok güzel cevap buldum, en azından şimdi ne isteyip istemediğimi biliyorum. Herkese selam ve sevgiler.

Ay cok sevindim ne guzel ise yaramis, evet bende yillarca ugrastim cabaladim bir suru para harcadim umut harcadim
En sonunda ingiltetede ki dr um ikna etti donasyona ve kendimi o forumda buldum , daha onceleri bende bu topikyeydim uzun sure
Arastirdim kafamda olusturdum ve esimle paylastim cok sevindi cunku artik baska caremiz yoktu!!!
Simdi 16 haftalik hamileyim ! Tedavimi Baku de yaptirdim hem fiyat olarak ucuz hemde daha fazla donor havuzuna sahip bir ulke, turk dr lardan olusan harika bir ekip ve embriologlari var,
Umarim bir an evvel burdaki ark larimda bebek sahibi olurlar ,
Sevgiler

Hakkinizda hayirlisi hangi doktora gittiniz
Şişli Memorial gittim. Hastane koordinasyonu ve iletişimi, transfer sonrası özel odada dinlenme çok iyi. "Yaşlı olmam sebebi ile " farklı bir tedavi uygulandığını düşünmüyorum. Sonuçta 3. Gün embriyodu ve taze transfer. Havuz yöntemi bunlarda da yok. Standart prosedür. Yine de memnun kalan çok. Siz bilirsiniz.

Hayirli olsun canim yasiniz kacti?

46 yaşındayım, 29. tedavi ve 4. transfer sonucum negatif. Ama pes etmeyeceğim
Ben de pes etmeyeceğim ama açıkçası kızgınım da. Standart prosedür herkese normal geliyor da bir benim aklıma yatmıyor. Doktor değilim elbette ama doktorlardan biraz pozitiflik görmek çok mu lüks olur?

Ayy innnnşaallah Rabbim tez zaman da size de bize de cümlemize nasip etsin.Umudunuz hiç bitmesin ve emekleriniz sağlıklı hayırlı evlatla taçlansın

Brnim farklı merkezde ki negatifimden sonra 2.denemem de doktorum direk havuz yöntemini önermişti.Maliyetli die biz biraz çekimser kalmıştık..Nasıl prosedür uyguluyor bu doktorlar anlamıyorum yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…