Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim annemde 40 yasinda en sonki kardesimizi yapdi biz cok istedik diye demek nasipde varmiski ole bir tadavide gormedi direk hamile kaldi ama doktorlar dediler 40 yasindan sonra yapilan ebekde belki sorun cikar diye yas ilerlemis diye ama allaha şükür kardesimin hic biseyi yokdu dogdugunda saglikli bir bebek dogdu 4kiloydu dogdugunda insallah sizlerede nasip eder rabbim

Neden canım, adet olsan da tüp bebek tedavisi görmiyecekmisin
Kuzum benim su sıralar tup bebek yapmam zor. Eşim ayak bileğini kırdı ameliyat olduk. 45 gun oldu şimdi fizik tedavi görüyoruz. Basamıyor bilegi bukulmuyor. Bacağı 5 cm zayıflamış diğer bacağına göre. 1 ay boyunca fizik tedavi devam edecek. Eğer yeterse bitecek etmezse fizik tedaviye devam edeceğiz. Anlayacağın benim 1 ay daha var tup bebek için. Eskisehir'deyim ama burda başarısız 2 denemem oldu. O yuzden şehir dışında yaptırmak istiyorum ama o da kısmet...

Anladım arkadaşım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Olsun bunda da bir hayır vardır diye düşünelim en doğru zamanda olması duası ile

Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Bahsettiğiniz vitaminleri hala kullanıyor musunuz ? Faydasını gördünüz mü? Bende IMPRLY kullanmaya başladım. Venatura markasından, Q10 ve Omega3 aldım. Bebeğimhadi 2 yıl Melatonin kullandığını söylemişti, bazı doktorlarımda melatonin önerdiğini duydum, onu da aldım. İnofolic de aldım, 4 gündür kullanıyorum. Ayrıca Eğriçayırdan arı sütü, polen aldım her sabah açkarnına alıyorum, yumurta kalitesine etkilerini 3 aylık kullanım sonrası görmeye başlıycamı söylüyorlar. İnşallah iyi olur, faydalı olur.

Her akşam yemeğinden sonrada 1 tane biestoron dhea kullanıyorum.. yazmayı unutmuşum. Devit 300.000 ıu ampul alıp ekmeğe döküp yedim. Ayda bir bu şekilde D vitamini almayı düşünüyorum. İnşallah işe yarar.

Hepsini aynı günmü içiyorsunuz

Melatonin hangi marka aldiniz ogrenebilirmiyim

Merhaba arkadaşlar. doğal yoldan gebe kalmaya çalışan dostlara kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum. Belki sizlere de fayda sağlar. gerçi bende yaradı ama devamı gelmedi. önümüzdeki ay 43 yaşıma giriyorum.son iki yılda iki olumsuz tüp bebek deneyimim var ve geçen ay doğal yoldan hamile kaldım. yumurta takibi yapıyordum ovulasyon kiti ile. yumurtlama gününden bir gün sonra coraspirin ve progestan hapını fitil olarak her akşam yatarken kullanmaya başladım. yumurtlama ve döllenme olsa bile rahim yeterince kalınlaşmıyorsa ve rahimdeki kan akımı yeterli değilse tutunmanın olmadığını çok yerde okumuştum ve herhangi bir zararının olmadığını da öğrendim ve o ay denedim hamile kaldım mucize gibi bir şey yani. tüp bebek deneyecektim tekrar ve corona nedeniyle ertelemek zorunda kalmıştım. ama gebelik kesesi gelişmesine rağmen içinde embriyo büyümedi bir türlü. sebebi de yaş nedeniyle yumurta kalitesinin düşük olmasıymış. sonunda kürtajla alınması gerektiği boş gebelik olduğu söylendi. çok büyük hüsran ve yıkım oldu benim için ama döllenme ve rahimde tutunma olduğunu görmüş oldum. bu cuma kendiliğinden düşmezse kürtaj olacağım. yumurta kalitesi içinde çook vitamin takviye vs kullandım ama bende işe yaramamış demekki vitaminler. umarım Allah kimsenin emeklerini boş çıkarmasın.

güzel bir fikir verdiniz bence de.geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda doğal yoldan bebişin gelir

Umut verdiniz. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Amiiinnn inşallah. bende buraları çok okudum karıştırdım ve çok değerli bilgiler edindim gerçekten. tecrübeli arkadaşlardan deneyimlerden hep birşeyler öğreniyoruz aklımıza yatanı uyguluyoruz. Benimki de öyle birşeydi. önce forumda okudum bazılarına doktorların bu şekilde kullanmasını önerdiğini. sonra detaylı araştırdım ve 40 yaşından sonra progesteron hormonunun vücut tarafından artık yeterince üretilemediğini ve bu nedenle rahimin kalınlaşmadığını ve döllenmiş yumurtanın rahimde tutunamadığını okudum. 21. gün progesteron değeri 15 altı ise büyük ihtimalle rahimde yerleşme sorunu olabileceğini söyledi bir doktor instagramda canlı yayında. yine yaş ilerledikçe pıhtılaşma sorunlarının arttığını ve coraspirinin de rahimdeki kan akımını ve kanlanmayı sağladığını söyledi ve herhangi bir yan etkisi de yokmuş benimde aklıma yattı ve o ay denedim ve gebelik oluştu. sanırım hayıt suyu da progestanla aynı etkiyi yaratıyormuş. Herkese sevgiler ve bol şans diliyorum Allah emeklerimizi boş çıkarmasın

Merhaba öncelikle inşallah yakında sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz.Bu günler anı olarak kalır. Doğal yoldan denerken tam olarak ovülasyon testi pik yaptıktan sonra mı aspirin içip progesteron almaya başladınız? Günde bir kere mi uyguladınız? Ne zamana kadar devam etti ? Bir de özür dilerim özel olacak ama testin kullanımını anlamam açısından birşey sormak istiyorum test pik yaptıktan sonra mı sadece ilişki oldu öncesinde olmuş muydu?

Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah yeniden nasip etsin inşlh. Normal yoldan gebelik oluştu ise tüplerinizde problem yok sanırım.Önerinizi okuyunca uygulamayı bende düşündüm fakat problemim tüp tıkanıklığı. Bu durumda olmaz galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…