Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

9. Gün tatlım yarın sabah idrar testi yapacağım inşallahhh hayırlısı ile pozitif çıkar endişeliyim biraz çok rahattım bugün stres bastı
Ayy hadi inşallah yaaAllahım olumlu sonuçlar nasip etsin de gözlerimizin gözü aydınlansın

Doktorunuz tiroid etkilemesin diye mi 4 saat sonra almanızı istedi arısütünü? Açıkcası bunu bilmiyordum. Ben hep tiroid ilacından bir saat sonra alıyodum arısütünü ve tiroid değerim etkilenmedi. O zaman yanlış anlamadıysam siz arısütünü gece yatmadan önce alıyorsunuz ama endişem insan sabah daha aç oluyor ve arısütü bu şekilde daha etkili olabilir. Peki yatmadan kaç saat önce yemeği bırakmak lazım arısütü için?

Evet aldiginiz guclu takviyeler hem emilimini etkiler hem etkisini azaltabilir istedigimiz dengeyi stabil tutmamiza engel olabilir lutfen o tur seyleri karistirmayin dedi ( biraz da tavrindan anladigim ben duzeltmeye calisiyorum sistemi ne demeye bozucu isler yapiyorsun havasindaydi:)) ha cok almak istiyorsaniz o zaman aksam da acsiniz yatarken o acliginizda degerlendirin dedi , 4 saat min ara gerekiyor ya da saat kurup gece birini icip sabah kalkinca da tiroid ilacinizi kahvaltinizla arasi( min30dk) olacak sekilde degerlendirinle bitirmisti..
Elbette arisutunu sabah ac karina almak isterdim hatta bal corek otu turu seyler de sabah daha etkili ama bunlar hep takviye olmazsa olmazim degil sahsen tiroitimin stabil olmasi cok daha muhim yoksa dengem sasiyor bebek disinda da onemli.
Kendimce ayarladim cok arali ; yemek yemedigim 5 6 saat boyunca da alabiliyorum aristunu polen propolisimi durumsal ya da aksam yemek yedim diyelim ..geceye uyuyana kadar acikmis oluyorum gec yattigimvakitler oyle alip yatiyorum
(dr muftuoglunun tiroitte asla bunlari yapmayin yazisina da gozatabilirsin)
Cok gecmisolsun

Hayırlı sabahlar herkese benimki maalesef olmadı hepinize bol şans diliyorum ☹☹Sabah da gidip kan testi yaptıracağım ona göre ilaçları bırakacağım hakkımızda hayırlısı olsun artık

Hayırlı sabahlar herkese benimki maalesef olmadı hepinize bol şans diliyorum ☹☹Sabah da gidip kan testi yaptıracağım ona göre ilaçları bırakacağım hakkımızda hayırlısı olsun artık
Yaa şimdi gördüm çok üzüldüm. Gece aklımdaydı..ne diyeceğimi bilemiyorum

Dondurulmus embriyolarin var diye biliyorum bence hic uzulme olacaktir insallah. Benimde dondurulmus embriyodan oldu

Melisacim hersey yolunda umarim..

üzüldüm bende kıyamam Allah en kısa zamanda sevindirsin inş
Teşekkür ediyorum şimdi aradılar merkezden pozitif dediler kanda ama değer baya düşük 14,6 bakalım göreceğiz hayırlısı inşallah

Bu üç ilacida mi kullanacaksiniz ben tam.olarak anlamadim

Ben de 44 oldum 42 yaşında kimyasal gebelik yaşadım. Evet yumurtam var ama ben umutlu olsam da tup bebek merkezindeki doktorlar umutsuz. O yuzden güvenemiyorum. Hergun doğal yolla hamile kalayım diye dua ediyorum.
Sizinle aynıyız. Ben bu yüzden şişliye gittim. Senra hanımı çok övdüler. Ama prosedür standart ve doktorlar zaten sonucu biliyorlar. Artık doğal yoldan hamile kalmaya bakıyorum. Çünkü anladım ki ayrıcalıklı tedavi diye birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…