Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Melatonin uyku ilaci diye okudum doktor onerisi olmadan kullanmak uygun olurmu

Melatonina markasını kulladınıyorum. Melatonin uyku sırasında salgılanan bir hormon. Google dan araştırın isterseniz. Forumda bebeğimhadi 2 yıl melatonin kullandığını yazmıştı, araştırdım, ünlü tüp bebek doktorları da melatonini yumurta kalitesi için tavsiye ediyorlar. Tabi ki Doktorunuza danışarak kullanın

sadece benim iyi ilaç diye açıklamam gereksiz olduğundan M Minee78 in mesajına birşey yazamadım.melatonin hakkında prospektüsünde yazar vücut tik tak ını sağlayan hormondur.melatonin yaşlandıkça azalır ve gençken ki vücut tik tak saat gibi işlemesini melatonin hormonu sağlıyor.
senin de bilgilerin aynı yönde olmasına sevindim.
başkent ünv. hastanesi doç göğşen bey vermişti bunu. doktorunuza danışarak alabilirsiniz.40 yaş için yazıyoruz demişti.

pek araştırmacı olmasa da dürtünce denileni yapıyor en azından :))
günaydın araştırmacı değil diyerek çok güzel açıklamışsın :))) iyidir bilgilidir ama ne genetik önerir ne embriyo dondurma önerir 3. gün embriyosu koyar ki benim 1 tane embriyomu kaçıncı gün koyacaktı tabi ki 3. gün
Sertaç bey 1 haftalık iğne verdi bana. geçen eski mesajlarıma baktım 2016 kasım ayında ona gittiğimde 1.700 lira vermişim.iğnenin 1 hafta etkisi var. yani başka iğne verilmedi. ondan sonraki doktorum erbil bey, ilaç çok pahalı ve 1 haftada ben çok değişiklik yapacağım ama o iğne bu etkiyi veremez diyerek gereksiz bir iğne olduğunu anlamıştım. kobay olarak kullanıldığımı düşünüyorum şu anda anlıyorum .
aysun hanımı övdü bana buralardan bir kız ama o da pat diye çok gerçekçi davranıyor.sağlıklı embriyoya orta kalite diye tutmaz diyor ve sonuç negatif fazla gerçekçi bulduk.
transfer sonrası az ilaç veren de ahan da bu Sertaç beydi.başkent üniversitesi göğşen bey ondan da az ilaç vermişti

bayılazaimm şimdi:)))
hayret bana ngs önerdi ben hiç taraftar değildim az yumurtam olmasına rağmen kabul ettik.başka merkezde 1 boş gebelik yaşamış olmam sebebiyle bir de yaş kritik tabi artık ondan önermiştir.
demek az ilaç veren o transfer sonrası.
tevekkeli değil içime doğmuş gibi sormuşum size.:))
aysun hanım evet pat pat söyler. biraz da panik biri.bayan dr tercih etmiyorum o yüzden.

ngs den gelen embriyolarımın kalitesini bilmiyorum. sormadım.
siz gen art da ngs li transfer oldunuz mu? yada ngs li transfer olup negatif aldınız mı?

ard arda mesaj atıyorum kusura bakmayın taksit taksit geliyor aklıma.
bu arada dediğim gibi sertaç araştrmacı olmadığı için ben de tarnsferden önce rahim bir kontrol edilsin diye başkent göğşen beye histereskopi oldum geçen hafta. bugün de kontrolüm var. iyi ki gitmişim miyom almış 1 tane. enfeksiyon var mı diye biyopsi aldı sonuç bugün çıkcak. rahim ağzı darmış onu genişletti bir de çizik atmış.
tabi burada böyle yzıyorum ama vallahi çok yoruldum. 2 embriyom var tutmazsa diye ödüm kopuyor. tek embriyo transferi olacağım.
eylülde anca cesaret ederim sanırım.

Melatonina yı bende epeydir kullanıyordum araştırmıştım ve gerçekten faydalı olacağına ikna oldum. ama gebelik oluşunca bırakmıştım şimdi tekrar başlayabilirim

ngs den gelen embriyolarımın kalitesini bilmiyorum. sormadım.
siz gen art da ngs li transfer oldunuz mu? yada ngs li transfer olup negatif aldınız mı?
Embriyolarinin kalitesini labaratuardan ögrenebilirsin.benim 5bc ve tutunma hızı cok iyiydi.aysun hanimin orta kalite dedigi gibi birsey bana yapilmadi ve ngs den sağlıklı geldi diye doktor ve ben cok sevindik.
Gen artta ngs yapilmadi.bahceci fulyada ngs li 1 embriyom ile 2 yaşında oğlum var.embriyolog necati fındıkli transferden önce bizi yanina alip cok guzel demisti ama
Ayrica % 75 deniyor ngs.li embriyonun şansi bir genc kiz yumurtasiyla ayni
Darisi sana sira sende ins.

inşallah inşallah. kalitesini öğrenirsem stres yaparım diye bilerek sormadım. sadece çok iyi olduğunu söylüyorlardı bölünme esnasında 5. günü beklerken.inşallah hamile kalırım ve devamı da gelir bu sefer.

inşallah gönlüne göre olsun.rahim histeroskopide ben malesef doktora güvendiğim için akıl edip gitmezdim.rahim filmine bakıp iyi durumda diyor ya doktor.sen iyi ki gitmişsin

Merhaba neden tek embriyo merak ettim? İkide şansın daha yüksek olmaz mı?

Merhaba gittiğiniz bayan Prof dr kimdi paylaşmanız mümkün mü Ankara’da? tüp bebek için değildi ama di mi sanırım

Melatonin hangisini kullandiniz 1mg var 3 mg ve 5 mg lik.olani var

Bugün babalar günü ve buruklugum arttı. Gorumcem doğum yaptığından bu yana eşim yeğenimi severim çocuğum olmasa da modunda. Eğer kimyasal gebelik yaşamasaydım şimdi 2 Yasında olacaktı çocuğum. Yas oldu 44 bu yaştan sonra hamilelik artık mucize... keyfim ve sevkim yok canlar...

Melatonin hangisini kullandiniz 1mg var 3 mg ve 5 mg lik.olani var
akakce.com/vitamin-mineral/en-ucuz-melatonina-3-mg-60-tablet-fiyati,47317475.html
günaydın kızlar Minee78 kullandığım ilaç buydu.eczanelerde bu vardı, başka melatonin yoktu 2015 yılından den itibaren .ilacı internettende almıyordum, eczacıyla tanış olmuştuk indirim yapıyordu 15-20
başka melatoninler ne zaman çıkmış benim hiç haberim yok
şimdi yorumları okuyacağım kısaca
resim eklemek için bugünü bekledim telefon foto eklemiyor

Tesekkur ederim internette güvenilir degil diye mi almadiniz bende tereddüt ettim şimdi

Aynen cnm bende 42 yasindayim benimde 2 kaybim var Allaha şükür bi kizim var kaynanam ve yakin cevresi söyleyip duruyo bebek bebek diye olmuyo napak yani ismarlamaklada olmuyo işte artik inan bunaliyom kalplerini de kirmak istemiyorum imdat diye bagirasim geliyo artik

Allah kızını bağışlasın şansı ve bahtı açık olsun canım benim...

Selam herkese aranızda historoskopi yaptıran var mi benim yarın olacak ve ben çok korkuyorum kontrol amaçlı kamerayla girip bakacağım dedi .aranızda historoskopi yaptıran varsa biraz bilgi verebilir mi?

Selam herkese aranızda historoskopi yaptıran var mi benim yarın olacak ve ben çok korkuyorum kontrol amaçlı kamerayla girip bakacağım dedi .aranızda historoskopi yaptıran varsa biraz bilgi verebilir mi?
Ben alttan muayene gibi düşün ilk basta suyla açıyorlar o biraz baskı yapıyor ama dayanilmayacak gibi değil sonrasında kamerayla bakıyorlar ne var ne yok diye. Bana ikikez yapıldı rahat ol lutfen sonrasında doktorunuz antibiyotik verecektir . Allah şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…