Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Çok değerli paylaşımınız için teşekkür ederim. Hiç bilmediğim, forumda bana denk gelmeyen bilgilerdi. Sağolun

40 yaş sonrasında tüp bebek transferi olunca progestan verdiklerine göre bende bizim üretemediğimize eminim.
çok güzel bilgilerdi teşekkürler ozre
hatta bende demiştim ankaradaki merkezimin verdiği transfer sonrası ilaç sayısı az diye...
2. tedavim olan bahçeci fulyadaki transferde, ilaç sayısı çok daha fazlaydı. progestan birinde iğne birinde fitildi o fiti bile biraz daha eski usuldü bence.çünkü fulya sonradan fitil verdi bana daha kaliteli geldi öyle akmıyordu

İnşallah hepimiz sağlıklı evlat sahibi oluruz. ovulasyon testi pik yaptığında değil silikleştiğinde yani iki gün sonra coraspirini gün içinde bir tane içtim, ve aynı günün akşamına yatınca progestan fitil kullandım. yani tahminen yumurtlama gerçekleştikten sonraki güne denk geliyor. normalde amacım sadece 10 gün kullanıp gebelik testi yapıp negatif ise bırakmaktı zaten kullanımı o şekilde önerilmişti. fakat 10. gün testim pozitif olduğu için kullanmaya devam ettim hatta progestanı aynı anda 2 adet kullandım ve 1 hafta sonra doktora gittiğimde doktorda zaten aynı şekilde coraspirin ve fitil kullanmamı söyledi bende zaten başladım dediğimde iyi o zaman dedi. ovulasyon testi pik yapmadan önce ilişki olmamıştı sadece pikten sonra ve takip eden 1,5 gün sonra oldu.

aynen canım 40 yaşından sonra azalmaya başlıyormuş ve hatta adet öncesi sendromlarımız yani psikolojik olarak agresif depresif duygu gel gitleri falan hepsi progesteron azlığından oluyormuş. sırf bu nedenle bile kullanımını öneriyormuş doktorlar.

Rica ederim ne demek. Birbirimizi en iyi biz anlarız. Doktorların bile bizi anladığını düşünmüyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz. forumda gerçekten değerli bilgiler var ama hepsini de uygulamamak lazım tabi:) herkes kendi süzgecinden geçirip araştırıp uygulasın birisine iyi gelen başkasına gelmeyebilir hepimizin hikayesi farklı. Ben mesela 21. gün progesteron değerimi kontrol ettim 6,5-7 civarı birşeydi. dedim o zaman benim yeterli değil denemekten zarar gelmez dedim. Birde kilo çok önemli arkadaşlar ben fazla kilolu değilim ama 3 kilo kadar vermiştim o dönem ve çok fazla yürüyüş yapmıştım bunlarında çok faydası olduğunu düşünüyorum.

Eklentiler

• 1592290209318.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 34

Güzel bilgiler, teşekkürler

Hanimlar
Bu bulaş hikayesi yeniden hortladi gibi..malesef yanlis andaki bizim halay horon ve bilimum sevdalarimiz....
Tam azaldi tup b merkezi secim gidim zamani derken..rakam artislari ve baslanacak tedavi surecini gozonune aldigimda yine tedirginlestim
Baslayan giden arkadaslar merkezlerde hava nasil bir goruslerinizi alsak,

..bir yaman celiski...ilerleten yas zaman daralmasi., paraleline bebek fikrinin ..ortamlarinin riski

Transfer sonrası hangi ilaçlar verilmişti istanbul da?
hatırlıyorsanız yazarsanız sevinirim

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Benim aklıma rahim kalınlaştırmada tüp bebek merkezlerinin kullandığı bant gelmişti ama yumurtayı baskılıyor diye birşeyler okuyup vazgeçtim. Rahim inceliği problemi var belki doğal o yüzden olmuyor diye düşünüyorum. Sizin yöntem mantıklı denemek lazım :) Aslında marka vermek burda belki yanlış ama crinone fitil mi kullandınız acaba?

Transfer sonrası hangi ilaçlar verilmişti istanbul da?
hatırlıyorsanız yazarsanız sevinirim
tabi ki az şey hatırlıyorum.prednol 16 mg dı corasprin progestan iğne multivitamin olan devacit başka var mıydı bunu hatırlayamıyorum.2 ilaç daha olabilir yanında ve kan pıhtılaşması falan değil sadece transfer için verdikleri bunlar.
ankarada prednol hem gün sayısı olarak daha az gün verildi hem dozajı 8 mg gibi birşeydi.
gönlünüzce olsun inş. tedaviniz var mı nerede

ankarada. kısmetse donmuş transferi olacağım.gen art sertaç bey doktorum.
prednol, coraspin,, progestan fitil şeklinde verilmişti daha önceki edavimde.

Nar suyu için rahim kalınlaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…