- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 46
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.741
Çok teşekkür ediyorum valla büyük sürpriz oldu darısı isteyen herkesin başınaÇok tebrik ederimm:))
Harikaa bir mujde bu bugun aldıgım 2.bizim yaş hamilelik haberi bu
Mevlam nasip edince bir bayram havası..daim sukur duası..
İnşallah sağlıkla Allah tamanina erdirsin
Darısı senin be isteyen emek veren herkesin başına çok teşekkür ediyorum tüm dualarım sizinleYenı görüyorum Maşallah maşallah Allahım saglikla devamını eylesin sevındım senın adına. Evet transfer olcaktın agustos grubunda bastaydındarısı başımıza hepimizin.
Çok teşekkür ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinleMaşallah subhanallah hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İnanın bütün forumları okurdum bir mucizeye rastlar mıyım diye şükür mucize gelip beni buldu darısı başınıza sizin mucizeleriniz de sizleri bulsunMaşallah, Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah, çok sevindim. Paylaştığınız içinde sağolun, umut oldunuz. Herşey gönlünüzce olsun İnşallah
Merhaba canım çok sevindim 16 yıl sonra gerçekten bir mucize çok çok sevindim devamı da gelsin inşGünaydın canlarım hemen sizinle paylaşmak istedim umut olur diye ben 41 yaşındayım 16 yılda olmayan mucize gerçekleşti tüp bebek transferi için gün sayıyordum üç gün geçti ve regl olamadım bugün test yaptım ve sonuç
Amin canım binlerce kez amin sizlere de nasip etsin RabbimMerhaba canım çok sevindim 16 yıl sonra gerçekten bir mucize çok çok sevindim devamı da gelsin inş
Kontrol cuma günü. Bıraz kasılma var hafifliyor bazen, gaz sancısı gibide bazen anlayamadım. Allahım kimselere vermesın ne kadar zormuş.canim agri normal degil gibi normal hayata gecmis olman gerekmez miydi Allah korusun parca vb kalip yapisikligi kontrol amacli bir kontrol olsaniz farkli bir hekimde cokfaydali olur gibi geldi hem erken mudahale hem tedbir hem agri giderici bir tedavisi olurdu
en kendiniz bilirsiniz yine de cok gecmisler olsun Rabbim agri ve acinizi dindirsin insallah cogumuz yasadik insan kayitsiz kalamayip uzuluyor ama gececek hayirlisiyla
Cookkkn sevindim , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİnanın bütün forumları okurdum bir mucizeye rastlar mıyım diye şükür mucize gelip beni buldu darısı başınıza sizin mucizeleriniz de sizleri bulsun
Sağol canım yok bir kızım var binlerce şükür ama o da tedaviyle olmuştu bu kendiliğinden organik olduğu için öyle yazdım Rabbim sizlere de nasip etsin benim eşimde ciddi sorunlar vardı benim de yaş faktörü umutsuz vaka gibiydim ama Rabbim ol dedikten sonra oluyor ne yaşa bakıyor ne spermde olan sıkıntılara dualarım sizinleCookkkn sevindim , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahböyle haberler hepimize umut oluyor ☺ 16 yıl sonra gelen ilk bebek , İlk çocuğunuz olacak yani dimi ? Allahım ne güzel bir mucize
Saol canım banada bana yardımcı oldun yine takviye ye devam edeyim dıorum Kasıma kadar kendimi toparlayım dıorum ama agrım var baya bu normalmı 4gün oldu. İşlemi yapan kısı umarım doğru yapmıstır işini.
Saglikli ve hayırlı evlatlar hepimize nasıp olsun
Ne güzel , ne mutlu canım benim , darısı başımızaSağol canım yok bir kızım var binlerce şükür ama o da tedaviyle olmuştu bu kendiliğinden organik olduğu için öyle yazdım Rabbim sizlere de nasip etsin benim eşimde ciddi sorunlar vardı benim de yaş faktörü umutsuz vaka gibiydim ama Rabbim ol dedikten sonra oluyor ne yaşa bakıyor ne spermde olan sıkıntılara dualarım sizinle
Amin canım yazmaz mıyım daha çok yeni idrarda çıktı kan verdim kan sonucum çıkmadı daha kızım 12 yaşında kızım çok istiyor abla olmayı Rabbim inşallah nasip eder sağlıkla alırız kucağımıza bu ay transferim vardı normalde ama benim bebiş hayırlısı ile organik bebiş olmaya karar verdi her zaman dualarımda olacaksınız zaten dua ederken önce hep Allah hiç çocuğu olmayana sonra da bizlere nasip etsin diye dua ediyordum her kadına yaşatsın Rabbim annelik duygusunu güzel haberlerinizi bekliyorumNe güzel , ne mutlu canım benim , darısı başımızakalp atışını duydunuz mu ? Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah arada yazın bize , Umut olun kızınız kaç yaşında ? Allahım onu da bağışlasın size
MerhabaKızlar merhaba.. Dün Dr a gittim hiç yumurta görülmedi.. Adetim çok düzenli olmasada oluyor. Bazen her ay bazen 2,3 aya kadar.. Sizce artık yumurta oluşmazmı
Bende 42 yaşındayım.. Tüp bebekle şu anda 31 aylık oğlum var çok şükür bin şükür.. Oğluma kardeş istiyoruz ama çok çok zor vakayım.. Arkadaşınızın ne güzel sonra yumurtası olmuş.. Onun adına sevindim.. Teşekkür ederim.. İnşallah benimde tekrar kaliteli yumurtalarım oluşur..Merhaba
benim arkadaşım 42 yaşında doğal yoldan bir çocuğu var .2. için uğraşıyor ..şimdi yumurta takibi yaptırıyor ..bir önceki gidişinde hiç yumurta görünmemişti bu ay 3 tane var dedi..yani aydan aya değişen bir durum demekki ..
ama tavsiyem zaman kaybetmeyin ve tüp bebeğe başlayın .. arkdaşım da zaman kaybetmemek adına tüp bebeğe yönlenecek .. kolaylılar diliyorum moralinizi bozmayın ...
her ay olamayabiliyor benim bir ay sağda bir ay solda çıkarsa çıkıyor. Düzenli yumurta takibi yaptırın illaki çıkacaktır. Bu arada ben sizi yine tüp bebek konusundan hatırlıyorum o zaman tedavi görüyordunuz çocuğunuzun olmasına çok sevindim Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin :)Bende 42 yaşındayım.. Tüp bebekle şu anda 31 aylık oğlum var çok şükür bin şükür.. Oğluma kardeş istiyoruz ama çok çok zor vakayım.. Arkadaşınızın ne güzel sonra yumurtası olmuş.. Onun adına sevindim.. Teşekkür ederim.. İnşallah benimde tekrar kaliteli yumurtalarım oluşur..
Teşekkür ederim canım.. İnşallah çıkar yumurtam.. Aa hatırlıyorsunuz demek ben hatırlıyamadım sizi.. Siz ne durumdasınız şimdiher ay olamayabiliyor benim bir ay sağda bir ay solda çıkarsa çıkıyor. Düzenli yumurta takibi yaptırın illaki çıkacaktır. Bu arada ben sizi yine tüp bebek konusundan hatırlıyorum o zaman tedavi görüyordunuz çocuğunuzun olmasına çok sevindim Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin :)
Merhaba.. Benim de iki ay önce yumurtam gorunmemisti ama geçen ay Bi tane göründü çok şükür. Ona işlem yapıldı. Havuz yapıliyor bana.. Moralinizi bozmayın. Adet oluyorsanız yumurtluyorsunuz demektir. Mutlaka görünecektir yumurta.. Takibiniz güzel yaptırın yeter :)Kızlar merhaba.. Dün Dr a gittim hiç yumurta görülmedi.. Adetim çok düzenli olmasada oluyor. Bazen her ay bazen 2,3 aya kadar.. Sizce artık yumurta oluşmazmı
Cook sevindim çok mutlu oldum sizin adınıza.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahGünaydın canlarım hemen sizinle paylaşmak istedim umut olur diye ben 41 yaşındayım 16 yılda olmayan mucize gerçekleşti tüp bebek transferi için gün sayıyordum üç gün geçti ve regl olamadım bugün test yaptım ve sonuç
Amin canım Allah sizlere de nasip etsin çok teşekkür ediyorumCook sevindim çok mutlu oldum sizin adınıza.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?