Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok tebrik ederimm:))
Harikaa bir mujde bu bugun aldıgım 2.bizim yaş hamilelik haberi bu
Mevlam nasip edince bir bayram havası..daim sukur duası..
İnşallah sağlıkla Allah tamanina erdirsin
Çok teşekkür ediyorum valla büyük sürpriz oldu darısı isteyen herkesin başına

Yenı görüyorum Maşallah maşallah Allahım saglikla devamını eylesin sevındım senın adına. Evet transfer olcaktın agustos grubunda bastaydın darısı başımıza hepimizin.
Darısı senin be isteyen emek veren herkesin başına çok teşekkür ediyorum tüm dualarım sizinle

Maşallah, Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah, çok sevindim. Paylaştığınız içinde sağolun, umut oldunuz. Herşey gönlünüzce olsun İnşallah
İnanın bütün forumları okurdum bir mucizeye rastlar mıyım diye şükür mucize gelip beni buldu darısı başınıza sizin mucizeleriniz de sizleri bulsun

Merhaba canım çok sevindim 16 yıl sonra gerçekten bir mucize çok çok sevindim devamı da gelsin inş

Kontrol cuma günü. Bıraz kasılma var hafifliyor bazen, gaz sancısı gibide bazen anlayamadım. Allahım kimselere vermesın ne kadar zormuş.
İyiki varsınız hepiniz şimdi genetık testleri arastırıorum neden oldu acaba.
Bu doktorlar neden bütün testleri bır arada istemezler yarım yamalak iş yapıyorlar iyi bir perinatolog arıyorum düzene girince takibi ordan yapıcam.

İnanın bütün forumları okurdum bir mucizeye rastlar mıyım diye şükür mucize gelip beni buldu darısı başınıza sizin mucizeleriniz de sizleri bulsun
Cookkkn sevindim , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah böyle haberler hepimize umut oluyor 16 yıl sonra gelen ilk bebek , İlk çocuğunuz olacak yani dimi ? Allahım ne güzel bir mucize

Cookkkn sevindim , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah böyle haberler hepimize umut oluyor ☺ 16 yıl sonra gelen ilk bebek , İlk çocuğunuz olacak yani dimi ? Allahım ne güzel bir mucize
Sağol canım yok bir kızım var binlerce şükür ama o da tedaviyle olmuştu bu kendiliğinden organik olduğu için öyle yazdım Rabbim sizlere de nasip etsin benim eşimde ciddi sorunlar vardı benim de yaş faktörü umutsuz vaka gibiydim ama Rabbim ol dedikten sonra oluyor ne yaşa bakıyor ne spermde olan sıkıntılara dualarım sizinle

Ağrın varsa muhakkak doktoruna bunu ilet. Muayene etsin en azından doktorun.

Ne güzel , ne mutlu canım benim , darısı başımıza kalp atışını duydunuz mu ? Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah arada yazın bize , Umut olun kızınız kaç yaşında ? Allahım onu da bağışlasın size

Amin canım yazmaz mıyım daha çok yeni idrarda çıktı kan verdim kan sonucum çıkmadı daha kızım 12 yaşında kızım çok istiyor abla olmayı Rabbim inşallah nasip eder sağlıkla alırız kucağımıza bu ay transferim vardı normalde ama benim bebiş hayırlısı ile organik bebiş olmaya karar verdi her zaman dualarımda olacaksınız zaten dua ederken önce hep Allah hiç çocuğu olmayana sonra da bizlere nasip etsin diye dua ediyordum her kadına yaşatsın Rabbim annelik duygusunu güzel haberlerinizi bekliyorum

Kızlar merhaba.. Dün Dr a gittim hiç yumurta görülmedi.. Adetim çok düzenli olmasada oluyor. Bazen her ay bazen 2,3 aya kadar.. Sizce artık yumurta oluşmazmı

Kızlar merhaba.. Dün Dr a gittim hiç yumurta görülmedi.. Adetim çok düzenli olmasada oluyor. Bazen her ay bazen 2,3 aya kadar.. Sizce artık yumurta oluşmazmı
Merhaba

benim arkadaşım 42 yaşında doğal yoldan bir çocuğu var .2. için uğraşıyor ..şimdi yumurta takibi yaptırıyor ..bir önceki gidişinde hiç yumurta görünmemişti bu ay 3 tane var dedi..yani aydan aya değişen bir durum demekki ..
ama tavsiyem zaman kaybetmeyin ve tüp bebeğe başlayın .. arkdaşım da zaman kaybetmemek adına tüp bebeğe yönlenecek .. kolaylılar diliyorum moralinizi bozmayın ...

Bende 42 yaşındayım.. Tüp bebekle şu anda 31 aylık oğlum var çok şükür bin şükür.. Oğluma kardeş istiyoruz ama çok çok zor vakayım.. Arkadaşınızın ne güzel sonra yumurtası olmuş.. Onun adına sevindim.. Teşekkür ederim.. İnşallah benimde tekrar kaliteli yumurtalarım oluşur..

her ay olamayabiliyor benim bir ay sağda bir ay solda çıkarsa çıkıyor. Düzenli yumurta takibi yaptırın illaki çıkacaktır. Bu arada ben sizi yine tüp bebek konusundan hatırlıyorum o zaman tedavi görüyordunuz çocuğunuzun olmasına çok sevindim Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin :)

Teşekkür ederim canım.. İnşallah çıkar yumurtam.. Aa hatırlıyorsunuz demek ben hatırlıyamadım sizi.. Siz ne durumdasınız şimdi

Merhaba.. Benim de iki ay önce yumurtam gorunmemisti ama geçen ay Bi tane göründü çok şükür. Ona işlem yapıldı. Havuz yapıliyor bana.. Moralinizi bozmayın. Adet oluyorsanız yumurtluyorsunuz demektir. Mutlaka görünecektir yumurta.. Takibiniz güzel yaptırın yeter :)

Cook sevindim çok mutlu oldum sizin adınıza.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…