- 28 Kasım 2017
- 101
- 92
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.701
herkes oranın buranın labı iyi diyor ama bunların dayanağı yok. Anca bu işin içinde olup o labtaki çalışma koşullarını bilmemiz lazım. geri kalan hepsi kulaktan dolma şeyler. Dedikodu gibi birşey. Ama kendi bünyesinde labı olan yere gitmeyi ben tercih ediyorum, son merkez seçimimde benim kendi kriterim bu. Genetik testlerini kendi yapan yere gidin. Örneğin şişili memorial. Bu tür yerlerde doktorlar herşeye daha hakimler.Hanımlar biraz alakasız olacak ama fikir verirseniz mutlu olurum. Bir kez tüp bebek tedavisi denedim Acıbadem atakentte ve 2. Ye ayni yere gitmek istemiyorum. İstanbul'da maliyeti çok da olmayan bizim gibiler için embriyolarai genetik test yapan onerebileginiz neresi var. Okuduklarimda Herkes pozitifi gördüğü yeri tavsiye etmiş , özellikle laboratuvarin çok iyi olması gerek diyorlar nerden öğreneceğiz labaratuvar iyimi ??
Aret Kamar değil mi direk verdi iğneyi?Benim pıhtılaşmaya bakılmadı bile direk verdi doktor oksapar be koraspini siz de risk olduğu halde niye vermemiş acaba?
evet verir daha da standart bütün ilaçları verecektir size. artık birçok dopktorun kullanmadığı. Ben de pıhtılaşma ya da rahim kalınlaşma ile ilgili sorun yokken aylarca iki iğneyi de oldum. Benim için tam bir zulumdü. üstüne kortizonlu hap da verdi. halbuki benim sorunum embriyonun sağlıklı olmayışıymış. Bu kadar basit.Evet kendileri oluyor
iyice kafam karıştı :))) Aret Kamar da düşündüklerimin arasındaydıherkes oranın buranın labı iyi diyor ama bunların dayanağı yok. Anca bu işin içinde olup o labtaki çalışma koşullarını bilmemiz lazım. geri kalan hepsi kulaktan dolma şeyler. Dedikodu gibi birşey. Ama kendi bünyesinde labı olan yere gitmeyi ben tercih ediyorum, son merkez seçimimde benim kendi kriterim bu. Genetik testlerini kendi yapan yere gidin. Örneğin şişili memorial. Bu tür yerlerde doktorlar herşeye daha hakimler.
Ben ikinci merkezim Arat Kamar'ın merkezi idi. Bana dedi ki genetik testlerde sağlam embriyo yüzde 50 kaybediliyor dedi. ondan ben karşıyım dedi. şimdi sorguluyorum bu adam bu işi yapmıyor ki nerden biliyor. Tamamen işkembeden sallıyor. Sen de kurbanlık koyun gibisin karşısında. Sonra düşük yaptım, benim embriyormu gönderdi dışarıya, sonradan öğrendim ki eksik yapılmış testler. Ama cahillik bilmiyordum ki ne yapılması gerektiğini. Zaten bunları bizim değil doktorun bilmesi lazım. Uzman oldukları için onlara gitmiyor muyuz? eksık sonuçlar yüzünden yanlış tedaviye devam ettim. Seçeceğiniz doktor bu alanda bizzat akademik çalışmalar yapıyor ve takip ediyor olmalı. Laboratuvar kendi mutfağı olmalı. öyle taşoron ne olduğu belli olmayan yerler olmamalı.
iyice kafam karıştı :))) Aret Kamar da düşündüklerimin arasındaydı
Maalesef bu da işe yaramadı.
Okumuş olabilirim , dediğim gibi pozitifi gören tavsiye ediyor genelde , doktorun artık çok önemli olmadığını düşünmeye başladım ne yalan söyliim en azından kendi sorunum için. Bülent traş' a doğru gönlüm kayıyor aslındaBen Arat Kamar hakkında ayrı bir forum açmıştım, oraya olumlu yazanlarda var. Bir bakın derim.
Evet baktım. Bir tane heterozigot vardı. Birden fazla homozigot olursa önlem için transferden sonra kan sulandırıcı veriyorlar o da bir gün araylaTestime baktınız mı, hocam sadece fıkır yürüttü yaşa bağlı koromozom anomali olabılır dedı sonuc cıkınca yazarım tekrar.
Şişli Memorial de Semra Kahraman ile bir görüşün başarılı ve etik çalışan bir merkeziyice kafam karıştı :))) Aret Kamar da düşündüklerimin arasındaydı
Piezo yapildi. Ek baska islem yapilmadi.
Hayırlı olsun canım , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinPiezo yapildi. Ek baska islem yapilmadi.
Canin bir defa kan verdim. O değerde 7. Gub 59 cikti. Simdi 10. Gun. 12 . Gunde tekrar kan vericem. Gerekli yükseliş varsa doktor muhtemelen randevu edip muayene edicek. Keseye bakılacak. Yani sadece bir defa kan testi yapip tuttuğunu gormus olduk henuz.Hayırlı olsun canım , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinyaşınız kaç ? Amh ? Kaçıncı denemeniz? İkisi de mi tuttu? böyle güzel haberler alınca umut oluyor hepimize işte ,ne güzel ☺
Çok çok tesekkur ederım net cevap verdiniz. Bende Pıhtılaşmayı kafaya taktım ama sanırım yanlıs yoldayım koromozom anomalisi olabılır İleri yastan dolayı. Hoca kalp atısı yok deyince kromozom anomalisi olabılır demısti, Pgt ve NGS nedır onu arastırmaya başladım oda cok maliyeti var. Su an agrılarım var uc gundur ve kolum kalkmıyor cok zormus. Kimseler yaşamasın isterim.Evet baktım. Bir tane heterozigot vardı. Birden fazla homozigot olursa önlem için transferden sonra kan sulandırıcı veriyorlar o da bir gün arayla
Canım çok çok geçmiş olsun zor ve meşakkatli bir imtihan bizlerin imtihanı. Pgt ve Ngs üzerine araştırmak daha doğru gibi görünüyor. Pgt için benim doktorum embriyo bir bireydir ve bu ona yapılan bir saldırıdır ayrıca embriyonun biyopsi alınan yerinde sorun olmaz genelinde olur ya da tam tersi olur diyerek yaptırmamıştı. Herkes farklı birşey söylüyor. Sizin durumunuzda folik asitin metil folat formunu kullanmak daha doğru imiş.Çok çok tesekkur ederım net cevap verdiniz. Bende Pıhtılaşmayı kafaya taktım ama sanırım yanlıs yoldayım koromozom anomalisi olabılır İleri yastan dolayı. Hoca kalp atısı yok deyince kromozom anomalisi olabılır demısti, Pgt ve NGS nedır onu arastırmaya başladım oda cok maliyeti var. Su an agrılarım var uc gundur ve kolum kalkmıyor cok zormus. Kimseler yaşamasın isterim.
Burda herkes birbirinin ne hissettiğini okadar iyi anlıyor ki Allah Razi olsun güzel dileklerin için. Senınde en kısa zamanda dileğini versin çok çok sağol.Canım çok çok geçmiş olsun zor ve meşakkatli bir imtihan bizlerin imtihanı. Pgt ve Ngs üzerine araştırmak daha doğru gibi görünüyor. Pgt için benim doktorum embriyo bir bireydir ve bu ona yapılan bir saldırıdır ayrıca embriyonun biyopsi alınan yerinde sorun olmaz genelinde olur ya da tam tersi olur diyerek yaptırmamıştı. Herkes farklı birşey söylüyor. Sizin durumunuzda folik asitin metil folat formunu kullanmak daha doğru imiş.
Allah tez vakitte hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin yaşadığın herşeyi unuttursun yerini müjdelere mutluluklara bıraksın.
Gözun aydın canım cook sevindim harika bir haber Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cidden çok güzel olduGünaydın canlarım hemen sizinle paylaşmak istedim umut olur diye ben 41 yaşındayım 16 yılda olmayan mucize gerçekleşti tüp bebek transferi için gün sayıyordum üç gün geçti ve regl olamadım bugün test yaptım ve sonuç
Valla ben şookGünaydın canlarım hemen sizinle paylaşmak istedim umut olur diye ben 41 yaşındayım 16 yılda olmayan mucize gerçekleşti tüp bebek transferi için gün sayıyordum üç gün geçti ve regl olamadım bugün test yaptım ve sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?