Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

herkes oranın buranın labı iyi diyor ama bunların dayanağı yok. Anca bu işin içinde olup o labtaki çalışma koşullarını bilmemiz lazım. geri kalan hepsi kulaktan dolma şeyler. Dedikodu gibi birşey. Ama kendi bünyesinde labı olan yere gitmeyi ben tercih ediyorum, son merkez seçimimde benim kendi kriterim bu. Genetik testlerini kendi yapan yere gidin. Örneğin şişili memorial. Bu tür yerlerde doktorlar herşeye daha hakimler.
Ben ikinci merkezim Arat Kamar'ın merkezi idi. Bana dedi ki genetik testlerde sağlam embriyo yüzde 50 kaybediliyor dedi. ondan ben karşıyım dedi. şimdi sorguluyorum bu adam bu işi yapmıyor ki nerden biliyor. Tamamen işkembeden sallıyor. Sen de kurbanlık koyun gibisin karşısında. Sonra düşük yaptım, benim embriyormu gönderdi dışarıya, sonradan öğrendim ki eksik yapılmış testler. Ama cahillik bilmiyordum ki ne yapılması gerektiğini. Zaten bunları bizim değil doktorun bilmesi lazım. Uzman oldukları için onlara gitmiyor muyuz? eksık sonuçlar yüzünden yanlış tedaviye devam ettim. Seçeceğiniz doktor bu alanda bizzat akademik çalışmalar yapıyor ve takip ediyor olmalı. Laboratuvar kendi mutfağı olmalı. öyle taşoron ne olduğu belli olmayan yerler olmamalı.

Evet kendileri oluyor
evet verir daha da standart bütün ilaçları verecektir size. artık birçok dopktorun kullanmadığı. Ben de pıhtılaşma ya da rahim kalınlaşma ile ilgili sorun yokken aylarca iki iğneyi de oldum. Benim için tam bir zulumdü. üstüne kortizonlu hap da verdi. halbuki benim sorunum embriyonun sağlıklı olmayışıymış. Bu kadar basit.

iyice kafam karıştı :))) Aret Kamar da düşündüklerimin arasındaydı

Ben Arat Kamar hakkında ayrı bir forum açmıştım, oraya olumlu yazanlarda var. Bir bakın derim.
Okumuş olabilirim , dediğim gibi pozitifi gören tavsiye ediyor genelde , doktorun artık çok önemli olmadığını düşünmeye başladım ne yalan söyliim en azından kendi sorunum için. Bülent traş' a doğru gönlüm kayıyor aslında

Testime baktınız mı, hocam sadece fıkır yürüttü yaşa bağlı koromozom anomali olabılır dedı sonuc cıkınca yazarım tekrar.
Evet baktım. Bir tane heterozigot vardı. Birden fazla homozigot olursa önlem için transferden sonra kan sulandırıcı veriyorlar o da bir gün arayla

Canin bir defa kan verdim. O değerde 7. Gub 59 cikti. Simdi 10. Gun. 12 . Gunde tekrar kan vericem. Gerekli yükseliş varsa doktor muhtemelen randevu edip muayene edicek. Keseye bakılacak. Yani sadece bir defa kan testi yapip tuttuğunu gormus olduk henuz.
Yasim 37 bucuj amh gecen yıl 1.88 di. Ama acikcasi oyle yuksek oldugunu sanmiyorim su an. Yumurta kalitem dusuk muhtemelen. Dollenme zor oluyor.

Evet baktım. Bir tane heterozigot vardı. Birden fazla homozigot olursa önlem için transferden sonra kan sulandırıcı veriyorlar o da bir gün arayla
Çok çok tesekkur ederım net cevap verdiniz. Bende Pıhtılaşmayı kafaya taktım ama sanırım yanlıs yoldayım koromozom anomalisi olabılır İleri yastan dolayı. Hoca kalp atısı yok deyince kromozom anomalisi olabılır demısti, Pgt ve NGS nedır onu arastırmaya başladım oda cok maliyeti var. Su an agrılarım var uc gundur ve kolum kalkmıyor cok zormus. Kimseler yaşamasın isterim.

Canım çok çok geçmiş olsun zor ve meşakkatli bir imtihan bizlerin imtihanı. Pgt ve Ngs üzerine araştırmak daha doğru gibi görünüyor. Pgt için benim doktorum embriyo bir bireydir ve bu ona yapılan bir saldırıdır ayrıca embriyonun biyopsi alınan yerinde sorun olmaz genelinde olur ya da tam tersi olur diyerek yaptırmamıştı. Herkes farklı birşey söylüyor. Sizin durumunuzda folik asitin metil folat formunu kullanmak daha doğru imiş.
Allah tez vakitte hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin yaşadığın herşeyi unuttursun yerini müjdelere mutluluklara bıraksın.

Burda herkes birbirinin ne hissettiğini okadar iyi anlıyor ki Allah Razi olsun güzel dileklerin için. Senınde en kısa zamanda dileğini versin çok çok sağol.
Dondurulmus var cift embriyo aynı yerde ama, onada emin olamıyorum artık, bu patoloji den sonuca göre bakıcam bır aya sonuc gelirmiş genetıgede gitmesini istedim 3düşük olsun dedıler ben de kızdım her seferinde düşükmü yaşamam lazım çok kolay birşey sanki perinatolog belkı ıkıncı hamileliğiniz saglikli olur dedi sonucun da cok ayrıntılı olacağını sanmıyorum.
Elimden geldıgınce ne yapabilirim arastırıcam

Gerçekten merak ediyorum..40 yaş üstü olup pgt veya ngs yaptırmadan tedavi ile hamile kalıp sağlıkla evladını kucağına almış bir arkadaşımız var mı?? Burada veya başka bir forumda gören duyan var mı?

Günaydın canlarım hemen sizinle paylaşmak istedim umut olur diye ben 41 yaşındayım 16 yılda olmayan mucize gerçekleşti tüp bebek transferi için gün sayıyordum üç gün geçti ve regl olamadım bugün test yaptım ve sonuç

Eklentiler

• 81F49C27-9796-41D9-B01F-9C825AE6CBD8.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 73
Gözun aydın canım cook sevindim harika bir haber Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cidden çok güzel oldu

Valla ben şookçoook sevindim yüzüm de kocaman bir gülümseme oluştu.çok mutlu oldum senin adınaRabbim tamamına erdirsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…