Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Rabbim sizlere de nasip etsin tüm dualarım sizinle çok korkuyorum lütfen bana dua edin sağlıkla kucağıma alayım Allah çok büyük dua edin ve inanın
Nasıl sevindim anlatamam sağlıklı kucağınıza alın inşallah masallaahhh subanallah

Çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşım geçmiş olsun. Ne desem ne söylesem bilemiyorum. Ama en azından dondurulmuş embriyoların var. Belki Allah sana onları nasip edecek belli mi olur. Hamile kalabilmek de bir işaret olabilir. Rahmini lütfen dinlendir. Dinlenmiş bir rahime transfer yaptır olur mu?

Rabbim sizlere de nasip etsin tüm dualarım sizinle çok korkuyorum lütfen bana dua edin sağlıkla kucağıma alayım Allah çok büyük dua edin ve inanın
Cok sevindim cnm bizlerede nasip olur inşallah kullandığın takviye falan varmiydi acaba bilgilendirirsen sevinirim hayirli olsun tekrar Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Cok sevindim cnm bizlerede nasip olur inşallah kullandığın takviye falan varmiydi acaba bilgilendirirsen sevinirim hayirli olsun tekrar Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Allahim banada nasip etsin inşallah hamilelerin duasi kabul oluyormuş dua edersen benim icin cok memnun olurum cnm

Yok kuzum yaaa bizde sorun eşimdeydi ileri hızlı hareketli sıfır morfoloji sıfırdı ilk tüp benek denememi mayısta yaptım kimyasal oldu sonra doktor genetik be histeraskopi istedi onları yaptırdık bu ayki regl işe başlayacaktık yeni transfer için adetim gecikince merak ettim Rabbim sizlere de nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize bir boş gebeliğim var o yüzden de çok korkuyorum inşallahhh sağlıkla ilerler sadece folik asit içiyordum ve yoğun bir diyet yapıp hinde 10 bin adım atıyordum bunların faydası oldu mu bilmiyorum

Allahim banada nasip etsin inşallah hamilelerin duasi kabul oluyormuş dua edersen benim icin cok memnun olurum cnm
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin senin için ayrıca dua ediver söz Eabbim hepinizin yüzünü güldürsün

Valla ben şookçoook sevindim yüzüm de kocaman bir gülümseme oluştu.çok mutlu oldum senin adınaRabbim tamamına erdirsin inşallahh
Vallaaaa ben de şokkkkk hala inanmakta zorluk çekiyorum Rabbim ol dedi ve oldu darısı başınıza

yaaa çok güzel bir haber bu çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Saol canım banada bana yardımcı oldun yine takviye ye devam edeyim dıorum Kasıma kadar kendimi toparlayım dıorum ama agrım var baya bu normalmı 4gün oldu. İşlemi yapan kısı umarım doğru yapmıstır işini.
Saglikli ve hayırlı evlatlar hepimize nasıp olsun

Yenı görüyorum Maşallah maşallah Allahım saglikla devamını eylesin sevındım senın adına. Evet transfer olcaktın agustos grubunda bastaydın darısı başımıza hepimizin.

Maşallah subhanallah hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Maşallah, Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah, çok sevindim. Paylaştığınız içinde sağolun, umut oldunuz. Herşey gönlünüzce olsun İnşallah

canim agri normal degil gibi normal hayata gecmis olman gerekmez miydi Allah korusun parca vb kalip yapisikligi kontrol amacli bir kontrol olsaniz farkli bir hekimde cokfaydali olur gibi geldi hem erken mudahale hem tedbir hem agri giderici bir tedavisi olurdu
en kendiniz bilirsiniz yine de cok gecmisler olsun Rabbim agri ve acinizi dindirsin insallah cogumuz yasadik insan kayitsiz kalamayip uzuluyor ama gececek hayirlisiyla

Çok tebrik ederimm:))
Harikaa bir mujde bu bugun aldıgım 2.bizim yaş hamilelik haberi bu
Mevlam nasip edince bir bayram havası..daim sukur duası..
İnşallah sağlıkla Allah tamanina erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…