- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.721
Nasıl sevindim anlatamam sağlıklı kucağınıza alın inşallah masallaahhh subanallahRabbim sizlere de nasip etsin tüm dualarım sizinle çok korkuyorum lütfen bana dua edin sağlıkla kucağıma alayım Allah çok büyük dua edin ve inanın
Çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinGünaydın canlarım hemen sizinle paylaşmak istedim umut olur diye ben 41 yaşındayım 16 yılda olmayan mucize gerçekleşti tüp bebek transferi için gün sayıyordum üç gün geçti ve regl olamadım bugün test yaptım ve sonuç
Tüp bebekle hamile kaldım ama sevincim kısa sürdü burda benı hatırlayanlar olur belki, nihayet döllenme oldu v s.. Onada sevindik sonra transfer derken stresli bekleyiş kan testlerim ikiye katladı kalp sesi alındı fakat ıkıncı kontrolde sesi alamadık 1hafta arayla. Acaba neden oldu bilmiyorum nette hep okuduğum ilkte düşük yuzde 20diyor, hocam İleri yasa baglı olabılır dedı kromozom anomali tarzı bişey dedı, ben ısrarla soledım genetik test yaptırmıştım kan pıhıtlasma sına yatkınlık vardı ama dikkate almadılar burda da paylaşayım sadece coraspın vardı iğne verilmedi. Ve artık kürtaj yapıldı 7.haftamdaydım ne kadar ağladım kontrolden beri inanamadım. Neden oldu sadece bunu düşünüyorum. Benım bu kan pıtılasma ile ilgili test hakkında bilgisi olan varsa yazabılrmı. Nasıl hamile kalacam herşey sil baştan. Yap boz deılkı bu tedbirleri bastan alsak sonucu Allahın takdiri. Sebep ne bılmıoruz. Duygularım gel git su an.5.ve 6.sıradakı değerler hakkında bilgisi olan varmı.
Cok sevindim cnm bizlerede nasip olur inşallah kullandığın takviye falan varmiydi acaba bilgilendirirsen sevinirim hayirli olsun tekrar Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinRabbim sizlere de nasip etsin tüm dualarım sizinle çok korkuyorum lütfen bana dua edin sağlıkla kucağıma alayım Allah çok büyük dua edin ve inanın
Allahim banada nasip etsin inşallah hamilelerin duasi kabul oluyormuş dua edersen benim icin cok memnun olurum cnmCok sevindim cnm bizlerede nasip olur inşallah kullandığın takviye falan varmiydi acaba bilgilendirirsen sevinirim hayirli olsun tekrar Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Yok kuzum yaaa bizde sorun eşimdeydi ileri hızlı hareketli sıfır morfoloji sıfırdı ilk tüp benek denememi mayısta yaptım kimyasal oldu sonra doktor genetik be histeraskopi istedi onları yaptırdık bu ayki regl işe başlayacaktık yeni transfer için adetim gecikince merak ettim Rabbim sizlere de nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize bir boş gebeliğim var o yüzden de çok korkuyorum inşallahhh sağlıkla ilerler sadece folik asit içiyordum ve yoğun bir diyet yapıp hinde 10 bin adım atıyordum bunların faydası oldu mu bilmiyorumCok sevindim cnm bizlerede nasip olur inşallah kullandığın takviye falan varmiydi acaba bilgilendirirsen sevinirim hayirli olsun tekrar Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin senin için ayrıca dua ediver söz Eabbim hepinizin yüzünü güldürsünAllahim banada nasip etsin inşallah hamilelerin duasi kabul oluyormuş dua edersen benim icin cok memnun olurum cnm
Allah razı olsun Allah sizlere de nasip etsinÇok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ediyorum Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin Rabbimin mucizesi buNasıl sevindim anlatamam sağlıklı kucağınıza alın inşallah masallaahhh subanallah
Vallaaaa ben de şokkkkk hala inanmakta zorluk çekiyorum Rabbim ol dedi ve oldu darısı başınızaValla ben şookçoook sevindim yüzüm de kocaman bir gülümseme oluştu.çok mutlu oldum senin adına Rabbim tamamına erdirsin inşallahh
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunGözun aydın canım cook sevindim harika bir haber Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cidden çok güzel oldu
yaaa çok güzel bir haber buGünaydın canlarım hemen sizinle paylaşmak istedim umut olur diye ben 41 yaşındayım 16 yılda olmayan mucize gerçekleşti tüp bebek transferi için gün sayıyordum üç gün geçti ve regl olamadım bugün test yaptım ve sonuç
Darısı başına inşallah binlerce kez aminnn mmyaaa çok güzel bir haber buçok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Saol canım banada bana yardımcı oldun yine takviye ye devam edeyim dıorum Kasıma kadar kendimi toparlayım dıorum ama agrım var baya bu normalmı 4gün oldu. İşlemi yapan kısı umarım doğru yapmıstır işini.Arkadaşım geçmiş olsun. Ne desem ne söylesem bilemiyorum. Ama en azından dondurulmuş embriyoların var. Belki Allah sana onları nasip edecek belli mi olur. Hamile kalabilmek de bir işaret olabilir. Rahmini lütfen dinlendir. Dinlenmiş bir rahime transfer yaptır olur mu?
Yenı görüyorum Maşallah maşallah Allahım saglikla devamını eylesin sevındım senın adına. Evet transfer olcaktın agustos grubunda bastaydınGünaydın canlarım hemen sizinle paylaşmak istedim umut olur diye ben 41 yaşındayım 16 yılda olmayan mucize gerçekleşti tüp bebek transferi için gün sayıyordum üç gün geçti ve regl olamadım bugün test yaptım ve sonuç
Sagol cnm amin insallahhhRabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin senin için ayrıca dua ediver söz Eabbim hepinizin yüzünü güldürsün
Maşallah subhanallah hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Günaydın canlarım hemen sizinle paylaşmak istedim umut olur diye ben 41 yaşındayım 16 yılda olmayan mucize gerçekleşti tüp bebek transferi için gün sayıyordum üç gün geçti ve regl olamadım bugün test yaptım ve sonuç
Maşallah, Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah, çok sevindim. Paylaştığınız içinde sağolun, umut oldunuz. Herşey gönlünüzce olsun İnşallahGünaydın canlarım hemen sizinle paylaşmak istedim umut olur diye ben 41 yaşındayım 16 yılda olmayan mucize gerçekleşti tüp bebek transferi için gün sayıyordum üç gün geçti ve regl olamadım bugün test yaptım ve sonuç
canim agri normal degil gibi normal hayata gecmis olman gerekmez miydi Allah korusun parca vb kalip yapisikligi kontrol amacli bir kontrol olsaniz farkli bir hekimde cokfaydali olur gibi geldi hem erken mudahale hem tedbir hem agri giderici bir tedavisi olurduSaol canım banada bana yardımcı oldun yine takviye ye devam edeyim dıorum Kasıma kadar kendimi toparlayım dıorum ama agrım var baya bu normalmı 4gün oldu. İşlemi yapan kısı umarım doğru yapmıstır işini.
Saglikli ve hayırlı evlatlar hepimize nasıp olsun
Çok tebrik ederimm:))Rabbim sizlere de nasip etsin tüm dualarım sizinle çok korkuyorum lütfen bana dua edin sağlıkla kucağıma alayım Allah çok büyük dua edin ve inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?