Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Teşekkür ederim canım.. İnşallah çıkar yumurtam.. Aa hatırlıyorsunuz demek ben hatırlıyamadım sizi.. Siz ne durumdasınız şimdi
Evet hatta özelden yazışmıştık :) Ben o zaman 2.tedavimi oluyordum. Şuan 4.tedavimdeyim. 2 embriyom genetiğe gitti sonucu bekliyorum ona göre bakalım ne olacak.

İnşallah canım bizlere de dua et lütfen ☺
Rabbim daha gazla bekletmeden hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 40 yaş topiğine ayrıca dua ediyorum emin olun öpüyorum hepinizi

Peki herhangi bişey kullandınızmı. Görülen yumurta donduruldumu. İnşallah benimde görülür.. Bana drum maxiper ilacı verdi vitamin yani onu kullanıcam..

Peki herhangi bişey kullandınızmı. Görülen yumurta donduruldumu. İnşallah benimde görülür.. Bana drum maxiper ilacı verdi vitamin yani onu kullanıcam..
Genotropin kullanıyorum canım en düşük dozda.. Ayrıca vitaminler var (balık yağı, d vitamini ve omepa) şeker çıktı bende şeker ilacı başladık. Onun dışında normal tüp bebek tedavisi uygulandı yumurta görününce.. Kilo vermeye çalışıyorum ve yürüyüş yapıyorum. Yürüyüş çok faydalı bence çünkü kan dolaşımı oluyor. Kuruyemis tüketmeye çalışıyorum. Tüm yaptığım bunlar aslında.. Takibinizi iyi yaptırın bence.. Sonuçta adet görüyorsanız mutlaka yumurtluyorsunuzdur.

Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah hayırlısı olsun

Kaç kilosunuzki.. Bide ben şunu merak ediyorum hani bende yumurta görülmedi acaba bir kaç gün sonra yumurta oluşurmu..yumurtluyorsam illaki o adetin ilk 3,4.günü muayenede mi görülecek ilerleyen günlerde tekrar bakmazlarmıki

Benim o yumurtamin olmadığı Ay adete beş gün kala yumurta görüldü. Toplama işlemi yapıldı ama döllenmeye uygun çıkmadı. Bence bakılmasında fayda var yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…