- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.761
Hamilelerin duası kabul olurmuş , bol bol dua istesekAmin canım Allah sizlere de nasip etsin çok teşekkür ediyorum
Evet hatta özelden yazışmıştık :) Ben o zaman 2.tedavimi oluyordum. Şuan 4.tedavimdeyim. 2 embriyom genetiğe gitti sonucu bekliyorum ona göre bakalım ne olacak.Teşekkür ederim canım.. İnşallah çıkar yumurtam.. Aa hatırlıyorsunuz demek ben hatırlıyamadım sizi.. Siz ne durumdasınız şimdi
Memnuniyetle Rabbim yüzünüzü güldürsün kucaklarınız bebiş dolsunHamilelerin duası kabul olurmuş , bol bol dua istesek
İnşallah canımAmin canım Allah sizlere de nasip etsin çok teşekkür ediyorum
Rabbim daha gazla bekletmeden hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 40 yaş topiğine ayrıca dua ediyorum emin olun öpüyorum hepiniziİnşallah canımbizlere de dua et lütfen ☺
Allah razı olsunRabbim daha gazla bekletmeden hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 40 yaş topiğine ayrıca dua ediyorum emin olun öpüyorum hepinizi
Peki herhangi bişey kullandınızmı. Görülen yumurta donduruldumu. İnşallah benimde görülür.. Bana drum maxiper ilacı verdi vitamin yani onu kullanıcam..Merhaba.. Benim de iki ay önce yumurtam gorunmemisti ama geçen ay Bi tane göründü çok şükür. Ona işlem yapıldı. Havuz yapıliyor bana.. Moralinizi bozmayın. Adet oluyorsanız yumurtluyorsunuz demektir. Mutlaka görünecektir yumurta.. Takibiniz güzel yaptırın yeter :)
AA canım hayırlı olsun sağlıkla tamamına erdirsin kucağına aldırsın inşallah.. Demek transfer günü bekliyordun..Amin canım Allah sizlere de nasip etsin çok teşekkür ediyorum
Genotropin kullanıyorum canım en düşük dozda.. Ayrıca vitaminler var (balık yağı, d vitamini ve omepa) şeker çıktı bende şeker ilacı başladık. Onun dışında normal tüp bebek tedavisi uygulandı yumurta görününce.. Kilo vermeye çalışıyorum ve yürüyüş yapıyorum. Yürüyüş çok faydalı bence çünkü kan dolaşımı oluyor. Kuruyemis tüketmeye çalışıyorum. Tüm yaptığım bunlar aslında.. Takibinizi iyi yaptırın bence.. Sonuçta adet görüyorsanız mutlaka yumurtluyorsunuzdur.Peki herhangi bişey kullandınızmı. Görülen yumurta donduruldumu. İnşallah benimde görülür.. Bana drum maxiper ilacı verdi vitamin yani onu kullanıcam..
Nasıl gidiyor hamileliğiniz ? Hersey yolundadır umarımTeşekkür ederim .Evet tüp bebek
Çok çok tesekkur ederım net cevap verdiniz. Bende Pıhtılaşmayı kafaya taktım ama sanırım yanlıs yoldayım koromozom anomalisi olabılır İleri yastan dolayı. Hoca kalp atısı yok deyince kromozom anomalisi olabılır demısti, Pgt ve NGS nedır onu arastırmaya başladım oda cok maliyeti var. Su an agrılarım var uc gundur ve kolum kalkmıyor cok zormus. Kimseler yaşamasın isterim.
Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah hayırlısı olsunGünaydın canlarım hemen sizinle paylaşmak istedim umut olur diye ben 41 yaşındayım 16 yılda olmayan mucize gerçekleşti tüp bebek transferi için gün sayıyordum üç gün geçti ve regl olamadım bugün test yaptım ve sonuç
Kaç kilosunuzki.. Bide ben şunu merak ediyorum hani bende yumurta görülmedi acaba bir kaç gün sonra yumurta oluşurmu..yumurtluyorsam illaki o adetin ilk 3,4.günü muayenede mi görülecek ilerleyen günlerde tekrar bakmazlarmıkiGenotropin kullanıyorum canım en düşük dozda.. Ayrıca vitaminler var (balık yağı, d vitamini ve omepa) şeker çıktı bende şeker ilacı başladık. Onun dışında normal tüp bebek tedavisi uygulandı yumurta görününce.. Kilo vermeye çalışıyorum ve yürüyüş yapıyorum. Yürüyüş çok faydalı bence çünkü kan dolaşımı oluyor. Kuruyemis tüketmeye çalışıyorum. Tüm yaptığım bunlar aslında.. Takibinizi iyi yaptırın bence.. Sonuçta adet görüyorsanız mutlaka yumurtluyorsunuzdur.
Benim o yumurtamin olmadığı Ay adete beş gün kala yumurta görüldü. Toplama işlemi yapıldı ama döllenmeye uygun çıkmadı. Bence bakılmasında fayda var yani..Kaç kilosunuzki.. Bide ben şunu merak ediyorum hani bende yumurta görülmedi acaba bir kaç gün sonra yumurta oluşurmu..yumurtluyorsam illaki o adetin ilk 3,4.günü muayenede mi görülecek ilerleyen günlerde tekrar bakmazlarmıki
Ne kadar sıklıkla çağırıyor Dr o zaman sizi o yumurtayı nasıl yakaladınız yaniBenim o yumurtamin olmadığı Ay adete beş gün kala yumurta görüldü. Toplama işlemi yapıldı ama döllenmeye uygun çıkmadı. Bence bakılmasında fayda var yani..
Yumurta görünmüyor dedikten 10 gün sonra çağırdı ve üç gün sonra toplama işlemi yaptı.Ne kadar sıklıkla çağırıyor Dr o zaman sizi o yumurtayı nasıl yakaladınız yani
Sizin doktorunuz kimYumurta görünmüyor dedikten 10 gün sonra çağırdı ve üç gün sonra toplama işlemi yaptı.
Amin canım binlerce şükür darısı isteyen herkeseAllah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah hayırlısı olsun
AminnnAmin canım binlerce şükür darısı isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?