Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Umarım sende herşey yolunda gider bu hayırlı saatlerde Allah'ım o saglikliyi bulmani nasip eder maalesef şişli memorial'de 6 tane 5.gun embriyom sağlıksız döndü
İnşallah canım. Her şey nasip kısmet artık. Umarım senin içinde her şeyin en güzeli olur.

İnşallah canım. Her şey nasip kısmet artık. Umarım senin içinde her şeyin en güzeli olur.
Çok sağol hepimiz için bu saatlerde dua ediyorum hayırlısıyla evlat kokusu alabilelim ben de o meşhur son denemeyi nerede nasıl yapsam diye kafa patlatiyorum

Bende sımdı 40 yaşındayım, o kelimeyi kullanmak istemiyorum hamılelıgım sona erdırıldı, transfer oldugum ve dondurulmusumda var ama PGT, NGS yapılmadı bu durum 3-4ay geriye attı transfer derken 6ay cok kıymetli bir zaman.
Bence daha Once cocugu olanların kırklarda hamile kalması daha kolay, ama ilk defa deneyenleri meşakkatli bir süreç bekliyor benide maalesef. Zamanı düşündükçe bazen kendimce bunalıyorum
Allah bu yolda işlerimizi kolaylastırsın

Benim 43 yaşa girdiğim 2017 subattan itibaren peşpese 3 ay opu oldum.arada da 1 adet donemi hic yumurta olmadığından pas gecildi.mayis başı 3 opu bitmiş ve ngs ye giden embriyolardan haberler teker twker gelmişti.her opudan sonra dr tarlusal veriyordu ve bu ilacla yaklaşık 12 günde adet oluyordum.bu yüzden hızlı hızlı oldu benim.
Aradaki zaman farkını göstermek için yazdım.Allahın şanslı kuluymuşum zaman faktoru hepi topu 3 aya 3 opu sigabiliyor ngs sığabiliyor demek ...

Amin amin cok sagol cnm. Sorunum tupte dis gebelik gecirdim zaman kayip etmeme amacla tup bebege basvurdum. Takviye olarak pek birsey yapmadim folik asit ve vitamin ictim bir kac ay. Saglikli beslemeye calistim hatta keto diyet yapip biraz da kilo vermistim protein agirlikli beslendim. Doktorum Medicana Beylikduzu Prof Selman Lacin genetic onermedi dusuk vs hikayen yok dedi. Olmazsa ilerde genetik yapilabilir dedi bende kabul ettim cunku tarama testi pahaliyidi embriyo basina $350. Bu yuzden genetiksiz sansimi denedim sukur basardik ama diger arkadaslarin dedigine katilyorum ya sansin olacak yada yeterince paran olmali cunku pahali bir surec Insallah darisi basiniza

T tunserD12 dogum yaklasiyor cnm son gunlerin keyifini cikarirsin, dogduktan sonra bir an bosluk hissediyormus insan ☺ pasani saglikli alirsin insallah

Tunser ciim dogumuna az kalmış babydust guzel yazmış aynen katılıyorum yazdiģı mesaja.
.bebegini kolay bir dogumla saglikla kucağına alman dilegiyle güzel haberlerini bekleriz buradan sevgiler

Çok sağol hepimiz için bu saatlerde dua ediyorum hayırlısıyla evlat kokusu alabilelim ben de o meşhur son denemeyi nerede nasıl yapsam diye kafa patlatiyorum
Ben de aynı şekilde son deneme için düşünüyorum 5. olacak kısmet olursa.. bir yandan da kendimi donasyon fikrine de alıştırmaya çalışıyorum artık

PGT genellikle belirli gen hastalığı olanlara uygulanıyor embriyo da da o genlerle ilgili sorun var mı diye bakılıyor. Ngs birçok geni inceliyor daha doğrusu sayısal kromozom bozukluklarını inceliyor
ne kadar az kalmış, sağlıkla sıhhatle gelsin yavrunuz: ) bir sorum var. şimdi eşime genetik test yapıldı, kromozom 46xy çıktı işte, erkekmiş: ) bir de embiriyolarımıza pgt yapılacak. ngs diye tutturmamıza gerek var mı sizce? yaş 40, eşimde sperm sayısı aşırı az..

Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak. Embriyosu 5.güne gidip NGS den kötü sonuç alan var mı ?
Evet benim oldu. 5.güne giden 2 embriyom NGS den olumsuz geldi. İkisi de 1.sınıf en iyi kalite embriyolar idi. Bir diğer embriyom ise yine 5. gün 1. kalite idi. NGS yaptırmadan transfer edildi. Tuttu ama 11.hafta kaybettim. Yani 5.gün 1.kalite dahi olsa olumsuz olabiliyor. Ama NGS konusu da son derece tartışmalı. Daha güvenli olması ve zaman kaybetme riskimizi azaltması avantajlı yönleri ancak embriyoya zarar veriyor mu konusu da tartışmalı gerçekten. Çok değer verdiğim en önde gelen 2 hocam var tüp bebekte be şu anda en önemli hastanelerde görev yapıyorlar. Biri tedavimde NGS yaptırırken diğeri tam tersine NGS yaptırmayacağını söyledi. Umarım hepimizin duaları kabul olur.

Sel Merhaba şu bahsettiğiniz genetik testi hangi aşamada yapılması gerekiyor.ben p.tesi kürtaj
Olucam bebegimin kalp atışları duyulmadığı için.onu kürtaj sonrası genetiğe gönderecekler ondan mı bahsediyorsunuz yoksa benim dondurulmus emriolarım var onlar transfer edilmeden öncemi genetik yapılıyor anlamadım yardımcı olursan sevinirim (yaşım 41)

benim 2 embriyo 5.güne geldi ve ngs ye gönderildi sonucu bekliyorum inşallah hüsrana uğramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…