- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.861
Kendimi toparlicam mecburum, Fazlada vakit kaybetmek istemiyorum, dondurulmus embriyo farklı bır tedaviden, bu tedavide ıkı tane vardı biri gelısımı transferden sonra kendını tamamlayabilir demısti embriyolog acaba omu tuttu bilmiyorum, mecburen denıcem donmusları ama korkumda var, devlet dahi ıkı kere düşük olmadan genetığe bakmıyor bu ne saçma anlayıs bilemedim. Artık özellere de bakıyorum ben İstanbulda iyi hoca bakıyorum aklımda da var ama mesafe uzak. Ankaraya da bakayım diyorum. Eğer donmus olmasaydı vakit kaybetmez pgt lı denerdim. 300dolar da büyük paraSen önce bı dinlen kendini topla parayla olacak şeyler kolay iş paraya kalsın sağlık olsun yeter ki
Genetik inceleme yapmak sana kalmış sağlıklı yumurtalarını denk gelirse hamileliğin sağlıklı bir şekilde devam da edebilir yaratan ol desin yeter ki. Benim tercihim olmaz çünkü her hamileliğimde 6/7 ay zamanım gitti benim için kumar , korkuyorum dasonuç ne zaman çıkar dersen tedavo olacağın yere göre değişiyor sanırım benim 5 günde çıkmıştı sonucu , ama en fazla 3 hafta okuduğum yorumlarda.
Ben bir kaç yerle konuştum aşağı yukarı aynı fiyatlar konusunda. istanbul tup bebek ngs olayına girince inanilmaz pahalı geldi. Zaten uzak dur hiç iyi şeyler duymadım orası içinŞişli Memorial iyi bir hastaneymis tedavi 10500 dondurma 3200 ngs için embriyo başına 295$ dedi , daha önce Acıbadem atakent Hastanesi'nde denemistim orada cider derneğinin anlaşması var ilk tedavide indirim yapmislardi tedavi 8000 biopsi 1750 dondurma 2750 ngs için embriyo başına 300$ vermiştim fikir olsun sanada. Ayrica İstanbul dışındaki acibademlerin coguyla cider derneğinin anlaşması var. Dernek baskani Sibel hanım öyle tatlı bir hanım ki , çok derdimi çekti coookk benimle ağladı resmen
Çok sağol ,insallah diyelimMerhaba Tunser, epey zaman oldu , unutulmuş olabilirim.Burada isimler kafa karıştırıcı oluyor bazen.Doğumuna çok az kalmış canım, ne güzel maşallah ,sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.
Kendi ve eşinizin Genetiginden mi bahsediyorsunuz ?? Eğer eş ve kendi Genetiginden bahsediyorsunuz korkmayin 3 kez düşük yaptım deyin günahı bana olsun kimse secerenizi tutmuyor hastanede. İleri yaşta zaten aciliyetini bildiriyorlar normalden daha çabuk cikiyor sonuçlar. Tıbbi genetik bölümüne randevu alın gerçekten korkmayın yalan söylüyorum günah diye, maalesef bizi mecbur bırakıyorlar böyle oyunlara özel labaratuarda yaptırmaya gücü olan var olmayan var.Kendimi toparlicam mecburum, Fazlada vakit kaybetmek istemiyorum, dondurulmus embriyo farklı bır tedaviden, bu tedavide ıkı tane vardı biri gelısımı transferden sonra kendını tamamlayabilir demısti embriyolog acaba omu tuttu bilmiyorum, mecburen denıcem donmusları ama korkumda var, devlet dahi ıkı kere düşük olmadan genetığe bakmıyor bu ne saçma anlayıs bilemedim. Artık özellere de bakıyorum ben İstanbulda iyi hoca bakıyorum aklımda da var ama mesafe uzak. Ankaraya da bakayım diyorum. Eğer donmus olmasaydı vakit kaybetmez pgt lı denerdim. 300dolar da büyük parasebepsiz ınfertılıte de olsa sebep farketmiyor amh düşüklüğü yada döllenme olmaması. Sonuca ulaşamamak çok zor. Zamanda gecıyor.
Hadi inşallah güzel güzel büyümüştür yumoslarinSevgili hanımlar günaydın 4. opum için damar yolum açıldı bekliyorum.Güzel dileklerinize talibim..
Ben genetık yaptrdm esımle bana.. Normal cıktı onda sorun yok bende Hıc aklıma gelmezdı kalp durması İleri yasa baglı anomali de olabılır dedı tup bebek doktoru ama oda pek ilgilenmedi, sebep ne oda bilinmiyor patoloji ye gidicek bır aya sonuc cıkarmış ordan da bısey cıkarmı bilemiyorum, burda da paylastım genetık testi gecmis sayfalarda anne babada olmasa dahi embriyoda olabılirmiş sorun. Yalan söyleyemedim ne bileyimKendi ve eşinizin Genetiginden mi bahsediyorsunuz ?? Eğer eş ve kendi Genetiginden bahsediyorsunuz korkmayin 3 kez düşük yaptım deyin günahı bana olsun kimse secerenizi tutmuyor hastanede. İleri yaşta zaten aciliyetini bildiriyorlar normalden daha çabuk cikiyor sonuçlar. Tıbbi genetik bölümüne randevu alın gerçekten korkmayın yalan söylüyorum günah diye, maalesef bizi mecbur bırakıyorlar böyle oyunlara özel labaratuarda yaptırmaya gücü olan var olmayan var.
Genetik için kendinize ve eşinize nerde yaptırdınız? Ne kadar bir maliyet tuttu? Biz de düşünüyoruz Bi yere sorduk çok uçuk paralar istediler vazgeçtik öyle oluncca.. Benim doktorum da dediği aynı.. Anne babada sorun çıkmasa bile embriyo da olabiliyormuş malesefBen genetık yaptrdm esımle bana.. Normal cıktı onda sorun yok bende Hıc aklıma gelmezdı kalp durması İleri yasa baglı anomali de olabılır dedı tup bebek doktoru ama oda pek ilgilenmedi, sebep ne oda bilinmiyor patoloji ye gidicek bır aya sonuc cıkarmış ordan da bısey cıkarmı bilemiyorum, burda da paylastım genetık testi gecmis sayfalarda anne babada olmasa dahi embriyoda olabılirmiş sorun. Yalan söyleyemedim ne bileyimDoktor arayısındayım bakalım bir taraftan.
Evde asırı bunaldım işe başlıcam ne yerde ne gökteyiz durumundayım.
Günaydın canım insallah cok güzel sonuclar alıp cok mutlu haberlerini alacağız ❤Sevgili hanımlar günaydın 4. opum için damar yolum açıldı bekliyorum.Güzel dileklerinize talibim..
Üniversite hastanesınde ucretsız yapıldı, bır tup kan verildi, genetık bırımınde hem kanda koromozom analizi ve Trombofili paneli pihtilasma testi beraber yapıldı.Genetik için kendinize ve eşinize nerde yaptırdınız? Ne kadar bir maliyet tuttu? Biz de düşünüyoruz Bi yere sorduk çok uçuk paralar istediler vazgeçtik öyle oluncca.. Benim doktorum da dediği aynı.. Anne babada sorun çıkmasa bile embriyo da olabiliyormuş malesef
Dualarım seninle canım iyi haberlerini bekliyorumSevgili hanımlar günaydın 4. opum için damar yolum açıldı bekliyorum.Güzel dileklerinize talibim..
Ne kadar güzel Allah yavrularımızı size bağışlasin nerde yaptırdınız tüp bebek@melikedeniz78 Ben 80 dogumluyum 39 yasimda tedaviye basladim pgt ngs yaptirmadim cok sukur 40 yasimda ikizlerime kavustum daha dun 40 gunluk oldular. Ilk denemem negatif oldu, dondurulmus transferde pozitif gordum. Hic bir embriyo pgt, ngs yapilmamisti. Hamilelik surecte fetal dna'nin sonuc cikana kadar tedirgen gecirdim. Insallah topikteki herkes en yakin zamanda bebislerine kavusur bu grupten cok destek almistim hep duamdasiniz
Merhaba güzel dileklerimiz sizinle sağlıklı embriyolar olsun inşSevgili hanımlar günaydın 4. opum için damar yolum açıldı bekliyorum.Güzel dileklerinize talibim..
Çok teşekkür ederim. Her üniversite hastanesi yapıyor mu acaba? Siz hangisinde yaptırdınız?Üniversite hastanesınde ucretsız yapıldı, bır tup kan verildi, genetık bırımınde hem kanda koromozom analizi ve Trombofili paneli pihtilasma testi beraber yapıldı.
Ben tıp fakültesinde yaptrdm, bulunduğunuz işin fakultesi yapar bır aya sonuc ancak CıkıyorÇok teşekkür ederim. Her üniversite hastanesi yapıyor mu acaba? Siz hangisinde yaptırdınız?
İzmir de hangi merkeze gitmiştiniz?Burada tüm geçmiş tedavilerim var aslında bu topikte yazdıklarımı okuyabilirsiniz. Bu grupta yeni değilim ama son aylarda pasif olarak takip ediyorum benimle beraber tedaviye başlayan arkadaşları merak ediyorum. Kısa bahsedecek olursam 5.tedavimde bahçecide pozitif sonucu aldım. Ondan önceki 4 tedavim izmirde olmuştu.Yas harici başka bir sorun yoktu.genelde 7 8 folikül toplanıyordu 5 ı dolleniyordu.Eski yazdıklarımı bulazsaniz veya sormak istediğiniz başka birşey olursa seve seve cevap veririm.
Genetik polikliniği varsa yapabilirler.Çok teşekkür ederim. Her üniversite hastanesi yapıyor mu acaba? Siz hangisinde yaptırdınız?
Çok teşekkür ederimBen tıp fakültesinde yaptrdm, bulunduğunuz işin fakultesi yapar bır aya sonuc ancak Cıkıyor
Kanda koromozom analizi ve Trombofili panelı testleri..
Yarın arastiracagim var mı diye.. İnşallah vardır. Çok teşekkür ederimGenetik polikliniği varsa yapabilirler.
Hadi inşallah güzel güzel büyümüştür yumoslarinmuhtemel çıkmışsındir gerçi.. Bol yumoslu opu olmuştur inşallah
Günaydın canım insallah cok güzel sonuclar alıp cok mutlu haberlerini alacağız ❤
Merhaba güzel dileklerimiz sizinle sağlıklı embriyolar olsun inş
Çook teşekkürler ediyorum arkadaşlar..Destekleriniz için çok çok sağolun Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..Dualarım seninle canım iyi haberlerini bekliyorum
Neden son tedaviniz ? Son tedaviye ne zaman karar vermek lazım bilmiyorum ben de .. o yüzden sordum
İnşallah güzel sonuçlar gelecek arka arkaya gebelik haberlerimizi paylasacagiz
Güzel düşünelim öyle olsun inşallah. Umarım ikisi de güzel gelir embriyolarınızın
Güzel haberler alacaksınız inanıyorumNeden çünkü maddi manevi çok yorulduğumu düşünüyorum, hatta bu tedaviyi olmayacaktım eşimin kardeşi maddi destek olunca başladım. Negatif sonuç almak yoruyor insanı. Ben çabuk pes ediyorum belki de bilmiyorum.
İnşallah canım dileğimiz bu yönde,Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin
İçimde çok güzel umut var ama umutsuzluğa da alıştırıyorum kendimi. Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah hepimizin hikayesi mutlu sonla biter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?