Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kendimi toparlicam mecburum, Fazlada vakit kaybetmek istemiyorum, dondurulmus embriyo farklı bır tedaviden, bu tedavide ıkı tane vardı biri gelısımı transferden sonra kendını tamamlayabilir demısti embriyolog acaba omu tuttu bilmiyorum, mecburen denıcem donmusları ama korkumda var, devlet dahi ıkı kere düşük olmadan genetığe bakmıyor bu ne saçma anlayıs bilemedim. Artık özellere de bakıyorum ben İstanbulda iyi hoca bakıyorum aklımda da var ama mesafe uzak. Ankaraya da bakayım diyorum. Eğer donmus olmasaydı vakit kaybetmez pgt lı denerdim. 300dolar da büyük para sebepsiz ınfertılıte de olsa sebep farketmiyor amh düşüklüğü yada döllenme olmaması. Sonuca ulaşamamak çok zor. Zamanda gecıyor.

Merhaba Tunser, epey zaman oldu , unutulmuş olabilirim.Burada isimler kafa karıştırıcı oluyor bazen.Doğumuna çok az kalmış canım, ne güzel maşallah ,sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.
Çok sağol ,insallah diyelim. Evet yazmaya yazmaya unutuluyoruz. Beni de bu topikte fazla hatırlayan yoktur.Sen ne durumdasın tedaviye devam ediyormusun çok emin değilim ama sende rahim inceliği mi vardı

Kendi ve eşinizin Genetiginden mi bahsediyorsunuz ?? Eğer eş ve kendi Genetiginden bahsediyorsunuz korkmayin 3 kez düşük yaptım deyin günahı bana olsun kimse secerenizi tutmuyor hastanede. İleri yaşta zaten aciliyetini bildiriyorlar normalden daha çabuk cikiyor sonuçlar. Tıbbi genetik bölümüne randevu alın gerçekten korkmayın yalan söylüyorum günah diye, maalesef bizi mecbur bırakıyorlar böyle oyunlara özel labaratuarda yaptırmaya gücü olan var olmayan var.

Ben genetık yaptrdm esımle bana.. Normal cıktı onda sorun yok bende Hıc aklıma gelmezdı kalp durması İleri yasa baglı anomali de olabılır dedı tup bebek doktoru ama oda pek ilgilenmedi, sebep ne oda bilinmiyor patoloji ye gidicek bır aya sonuc cıkarmış ordan da bısey cıkarmı bilemiyorum, burda da paylastım genetık testi gecmis sayfalarda anne babada olmasa dahi embriyoda olabılirmiş sorun. Yalan söyleyemedim ne bileyim Doktor arayısındayım bakalım bir taraftan.
Evde asırı bunaldım işe başlıcam ne yerde ne gökteyiz durumundayım.

Genetik için kendinize ve eşinize nerde yaptırdınız? Ne kadar bir maliyet tuttu? Biz de düşünüyoruz Bi yere sorduk çok uçuk paralar istediler vazgeçtik öyle oluncca.. Benim doktorum da dediği aynı.. Anne babada sorun çıkmasa bile embriyo da olabiliyormuş malesef

Üniversite hastanesınde ucretsız yapıldı, bır tup kan verildi, genetık bırımınde hem kanda koromozom analizi ve Trombofili paneli pihtilasma testi beraber yapıldı.

Ne kadar güzel Allah yavrularımızı size bağışlasin nerde yaptırdınız tüp bebek

Çok teşekkür ederim. Her üniversite hastanesi yapıyor mu acaba? Siz hangisinde yaptırdınız?
Ben tıp fakültesinde yaptrdm, bulunduğunuz işin fakultesi yapar bır aya sonuc ancak Cıkıyor
Kanda koromozom analizi ve Trombofili panelı testleri..

İzmir de hangi merkeze gitmiştiniz?

Hadi inşallah güzel güzel büyümüştür yumoslarin muhtemel çıkmışsındir gerçi.. Bol yumoslu opu olmuştur inşallah
Günaydın canım insallah cok güzel sonuclar alıp cok mutlu haberlerini alacağız ❤
Merhaba güzel dileklerimiz sizinle sağlıklı embriyolar olsun inş
Dualarım seninle canım iyi haberlerini bekliyorum
Çook teşekkürler ediyorum arkadaşlar..Destekleriniz için çok çok sağolun Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..

Neden son tedaviniz ? Son tedaviye ne zaman karar vermek lazım bilmiyorum ben de .. o yüzden sordum

Neden çünkü maddi manevi çok yorulduğumu düşünüyorum, hatta bu tedaviyi olmayacaktım eşimin kardeşi maddi destek olunca başladım. Negatif sonuç almak yoruyor insanı. Ben çabuk pes ediyorum belki de bilmiyorum.

İnşallah güzel sonuçlar gelecek arka arkaya gebelik haberlerimizi paylasacagiz

İnşallah canım dileğimiz bu yönde, Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin

Güzel düşünelim öyle olsun inşallah. Umarım ikisi de güzel gelir embriyolarınızın

İçimde çok güzel umut var ama umutsuzluğa da alıştırıyorum kendimi. Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah hepimizin hikayesi mutlu sonla biter :)

Güzel haberler alacaksınız inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…