- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.581
Aminn..tesekkur ediyorum canim...Allah ona saglikli ömürler versin
İns Allah tez zamanda nasip ederCanim benim amh gecen yil 0.38 idi..fshimida 9 ay once baktirmistim en aon 29 du..bendede baya sorun var..
Faydasını gördünüz mü ?''Biosteron DHEA; hormonların dengelenmesini sağlayan bir takviyedir. DHEA; dehidroepiandrosteronun kısaltılmasıdır ve adrenalin bezleri tarafından üretilir.'' şeklinde yazıyor internette. Bende alıp içmiştim 1 kere. Ama yüzümde sivilceler arttı. Dokundu sanırım bana. Hormonlarımla alakalı bir sıkıntım yok çok şükür. Bir umut kullanmıştım. Eğer doktor kullan dediyse kullan. Ona asla karışmam.
Ben yumurta kalitesini artırıcı şeyler kullanmanı tavsiye ederim. Düzenli beslenemiyorum demişsin. Öncelikle bir endokrin doktoruna gidip B12/D vitamini/Folik asit/ tiroit/ Demir/ şeker/magnezyum gibi değerlerine bir baktır derim. Eksiklerin varsa doktorun onlara takviye verecektir. Ki günümüzde D vitamini eksikliği şu Koronalı günlerde birle çok konuşuyor. D vitamini eksikliği yumurtlamayı bile etkiliyor diye geçmişte okumuştum.
Koenzim QH, Omega 3 bu ikisini muhakkak hergün iç derim impryl kullandığın süre boyunca. İmkanın varsa Arı sütü de alıp içebilirsin. Çok da kafanı karıştırmaya gerek yok. Ama yok benim maddi durumum fena değildir dersen alıp içilebilecek L-arginin,astaksantin gibi sayabileceğim takviyelerde var. Ben alıp içmiştim.
Durumum cok iyi dehil malesef elimde olanı da harcadım acıkcası ımrly alıcam faydasını görende cokmus''Biosteron DHEA; hormonların dengelenmesini sağlayan bir takviyedir. DHEA; dehidroepiandrosteronun kısaltılmasıdır ve adrenalin bezleri tarafından üretilir.'' şeklinde yazıyor internette. Bende alıp içmiştim 1 kere. Ama yüzümde sivilceler arttı. Dokundu sanırım bana. Hormonlarımla alakalı bir sıkıntım yok çok şükür. Bir umut kullanmıştım. Eğer doktor kullan dediyse kullan. Ona asla karışmam.
Ben yumurta kalitesini artırıcı şeyler kullanmanı tavsiye ederim. Düzenli beslenemiyorum demişsin. Öncelikle bir endokrin doktoruna gidip B12/D vitamini/Folik asit/ tiroit/ Demir/ şeker/magnezyum gibi değerlerine bir baktır derim. Eksiklerin varsa doktorun onlara takviye verecektir. Ki günümüzde D vitamini eksikliği şu Koronalı günlerde birle çok konuşuyor. D vitamini eksikliği yumurtlamayı bile etkiliyor diye geçmişte okumuştum.
Koenzim QH, Omega 3 bu ikisini muhakkak hergün iç derim impryl kullandığın süre boyunca. İmkanın varsa Arı sütü de alıp içebilirsin. Çok da kafanı karıştırmaya gerek yok. Ama yok benim maddi durumum fena değildir dersen alıp içilebilecek L-arginin,astaksantin gibi sayabileceğim takviyelerde var. Ben alıp içmiştim.
Gonalf ve menapur iğneleri kullandım iğneleri yüksek dozda verdiler hergün avakado ananas arı sütü arı poleni yedim düzenli olarakDerya hanım, nasıl bir tedavi uyguladı, yumurtalarınızı nasıl uyardı, 1 yumurtanız olurken, 4 yumurta olması çok çok iyi birşey. Benim de 1 yada 2 yumurta toplanma aşamasına geliyor. Tedavinizde neler kullanıldı, yumurtalığınız nasıl uyarıldı çok merak ettim
Ben tıklayınca gayette güzel bilgi çıkıyor ki bu bilgi acıbademin bize ait sayfasında olan merkezi arar bilgi edinirsen orda daha detaylısına ulaşabiliyorsun.seninle daha öncese konuştuk. Erbil hoca sendede başarılı oldu ilk tüp bebek denemnde ikiz hamile kaldın. Ben sonuca bakarım. Benim dış merkezde ilk denemem başarısız oldu ama erbil hocada ikiz hamile kaldım ileri yaş yumurta sayım az herşeyi iyi biliyorsun. kürtajı için bişey diyemem hamile kaldıktan sonraki tedavi şekli içinde bişey diyemem bunlara yorum yok asla ama adam transfer konusunda başarılı buda bir gerçek.Acibadem lab. Ta yumurtalar ile ilgili bilgi verilmiyor. Mobil uygulamasına girip lab. I tıklarsanız sadece transfer oncesi veya yumurtlama oncesi yapılan rutin testlerin sonuçlarını görürsünüz.
Yasadiklarimi burda paylaştım. Operasyon sonrası durumumu ve film resmini isteyenlere paylaştım. Hala savunulacak bir yan görmüyorum.Ben tıklayınca gayette güzel bilgi çıkıyor ki bu bilgi acıbademin bize ait sayfasında olan merkezi arar bilgi edinirsen orda daha detaylısına ulaşabiliyorsun.seninle daha öncese konuştuk. Erbil hoca sendede başarılı oldu ilk tüp bebek denemnde ikiz hamile kaldın. Ben sonuca bakarım. Benim dış merkezde ilk denemem başarısız oldu ama erbil hocada ikiz hamile kaldım ileri yaş yumurta sayım az herşeyi iyi biliyorsun. kürtajı için bişey diyemem hamile kaldıktan sonraki tedavi şekli içinde bişey diyemem bunlara yorum yok asla ama adam transfer konusunda başarılı buda bir gerçek.
Imrly cok cok faydali bir ilac. Genelde yumurta ya da sperm kalitesi düşük olanlar için oneriliyor.Durumum cok iyi dehil malesef elimde olanı da harcadım acıkcası ımrly alıcam faydasını görende cokmus
Gunaydiinnn sen artık biraz sakin mi olsan acabaIki mesaj karışmış.
Onceki genel yazdığım bir şeydi. Konu zaten içimi sıkıyor. Su durumda bile kendi yasadiklarimi savunmak durumunda kalmak oldukça yorucu.
Esim bana hazirliyor perryGunaydiinnn sen artık biraz sakin mi olsan acababence ne senin nede eşinin sorunu var hatta siz aşılama bile yapabilirmissiniz. Yasin bize göre büyük avantaj hangi doktora gidersen git gene ilk denemede hamile haberini alicaz saaabaaaan g.tunde kalkın eslerinize kahvaltı hazırlayın ne işiniz var burada
Canım doktor mu veriyor imrly. Yani ben mesela şimdi kullansam zararı olur mu?Ben yasadiklarimi birebir anlattim. Umarim yasadiklarimi kimse yasamaz. Umarim da kalici hasar almamisimdir.
Bu yasadiklarimi yasamayi
Imrly cok cok faydali bir ilac. Genelde yumurta ya da sperm kalitesi düşük olanlar için oneriliyor.
Umarim faydasını görürsünüz siz de. Guzel haberlerinizi duyarız sizin.
PeRRyyy bence seninde bir sorunun yok sende kalacaksın.Gunaydiinnn sen artık biraz sakin mi olsan acababence ne senin nede eşinin sorunu var hatta siz aşılama bile yapabilirmissiniz. Yasin bize göre büyük avantaj hangi doktora gidersen git gene ilk denemede hamile haberini alicaz saaabaaaan g.tunde kalkın eslerinize kahvaltı hazırlayın ne işiniz var burada
Vitamin gibi bir sey o canim. Istersen sor tabi doktoruna. Benim esime vermisti urolog. Sonra kadınların da kullandığını duymuştum benCanım doktor mu veriyor imrly. Yani ben mesela şimdi kullansam zararı olur mu?
Kuzum iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Gunaydiinnn sen artık biraz sakin mi olsan acababence ne senin nede eşinin sorunu var hatta siz aşılama bile yapabilirmissiniz. Yasin bize göre büyük avantaj hangi doktora gidersen git gene ilk denemede hamile haberini alicaz saaabaaaan g.tunde kalkın eslerinize kahvaltı hazırlayın ne işiniz var burada
Bence sen bir kere aşılama dene sonra tekrar başlarsın. Ben öyle yapıcam şansı düşük ama olsun. Seninle benim sıkıntılarımız aynı gibi.Kuzum iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Kac tane histeroskopi yapılacaksa yapılsın. Cok yoruldum ben canim. Bir sure ara vereceğim zaten. Kend8mi psikolojik olarak toparladigimda tekrar başlayacağım.
Yasadiklarim oldukça ağır geliyor bana.
Sen kürtaj olduktan hemn sonra flim çekmişsin kürtajdan sonra rahimin toparlanması zaman alıyor tüm kürtaj yapan doktorlar rahim flimimi üç ay sonra ister acele etmişsin.ben farklı merkezde kürtaj olan arkadaşlara sordum doktorları üç ay sonra çekecen demiş. Ayrıca körü körüne kimseyi savunmuyorum.sende biliyorsun bir yıldır tüp bebekle uğraşıyorum tecrübelerim çok fazla istanbulda birçok merkezle görüşmüş biriyim. Cahil değilim akademisyenim. Benim çoğu ciddi boyutta olan hastalıklarımı erbil hocanın bulduğunuda sen biliyorsun. Yalansa bunlarıda burda yaz.sonuç olarak ikiz hamileliği erbil hocada elde ettiğimide biliyorsun ve yumurtalarımız kalitesizdi ikimizinde. Eşlerimizdede dıkıntı vardı.yani bunlara dayanarak kul hakkına nasıl gireyim.neyse İnşallah sen acele etmişsin ve inşallah üç ay sonunda rahimin tertemiz çıkar.keza geçen yazını okumuştum hasar ilk baktığın gibi çıkmamış kendi elinle yazın var aslında görülen yapışıklıklar parçaymış ki adet oldukça rahmin temizlenecek. Az sabret daha bir buçuk ay oldu kürtaj olalı benim transfer olduğum gün sen kürtaj oldun. Kiminle konuşursan konuş kürtaj sonrası rahim hemen toparlanmaz içini ferah tut. Ben kürtaj içinde doktoru savunmuyorum çünkü öyle bir tecrübem henüz yok.kötüde yapmış olabilir. ama senin için güzel temennide bulunmak anlamında zamanla tamamen sağlığına kavuşup tekrardan bebek sahibi olmanı istiyorum. Her kadın anne olmayı hakediyor. Acıbadem Sayfanda bilgiye ulaşamıyorsanda ara sayfanı yeniletsinler. Bir tel bakar çünkü bu bilgiler sana daha sonraki tedavilerinde ışık olacaktır.ben sana kürtaj olacağın zamanda dedim erbil hocada tekrar deneyebilirsin çünkü sonuçta sende ilk denemede tuttu hatta senden yola çıkarak bende denedim bendede tuttu sonrası için kendine perinatolog bulur yoluna öyle devam edersin.piyasanın içine girdiğinde belkide erbile şükredecen .ben bu süreçte neler gördüm neler.bana hamile kalamzsın dediler, seninle çok uğraşacaz dediler, prp yapmadan olmaz dediler hepsini biliyorsun anlatmama gerek yok.tabiki sonuç aldığım yerden doğal olarak memnun kaldım diyecem.Yasadiklarimi burda paylaştım. Operasyon sonrası durumumu ve film resmini isteyenlere paylaştım. Hala savunulacak bir yan görmüyorum.
Ben sureci bütün olarak değerlendirip gayet basarisiz görüyorum. Umarim kalici hasar almamjsimdjr. Acibademin sayfasında da dedigim gibi yumurtalar ile ilgili ben de bilgi yok.
Sen transfer sonrasi tuttuğu için koru körüne lab
I da savunuyorsun
Daha once birebir de transfer oncesi farkli düşünüyorsun.
Sanirim insan doğası biraz bencil oluyor.
Tutunca süper basarili, tutmayınca basarisiz.
Ben dedigim gibi objektif ve profesyonel değerlendiriyorum.
Benim surecim de basarisizdi.
Adet oldum ben. Adet olduktan sonra ki durum bu.Sen kürtaj olduktan hemn sonra flim çekmişsin kürtajdan sonra rahimin toparlanması zaman alıyor tüm kürtaj yapan doktorlar rahim flimimi üç ay sonra ister acele etmişsin.ben farklı merkezde kürtaj olan arkadaşlara sordum doktorları üç ay sonra çekecen demiş. Ayrıca körü körüne kimseyi savunmuyorum.sende biliyorsun bir yıldır tüp bebekle uğraşıyorum tecrübelerim çok fazla istanbulda birçok merkezle görüşmüş biriyim. Cahil değilim akademisyenim. Benim çoğu ciddi boyutta olan hastalıklarımı erbil hocanın bulduğunuda sen biliyorsun. Yalansa bunlarıda burda yaz.sonuç olarak ikiz hamileliği erbil hocada elde ettiğimide biliyorsun ve yumurtalarımız kalitesizdi ikimizinde. Eşlerimizdede dıkıntı vardı.yani bunlara dayanarak kul hakkına nasıl gireyim.neyse İnşallah sen acele etmişsin ve inşallah üç ay sonunda rahimin tertemiz çıkar.keza geçen yazını okumuştum hasar ilk baktığın gibi çıkmamış kendi elinle yazın var aslında görülen yapışıklıklar parçaymış ki adet oldukça rahmin temizlenecek. Az sabret daha bir buçuk ay oldu kürtaj olalı benim transfer olduğum gün sen kürtaj oldun. Kiminle konuşursan konuş kürtaj sonrası rahim hemen toparlanmaz içini ferah tut. Ben kürtaj içinde doktoru savunmuyorum çünkü öyle bir tecrübem henüz yok.kötüde yapmış olabilir. ama senin için güzel temennide bulunmak anlamında zamanla tamamen sağlığına kavuşup tekrardan bebek sahibi olmanı istiyorum. Her kadın anne olmayı hakediyor. Acıbadem Sayfanda bilgiye ulaşamıyorsanda ara sayfanı yeniletsinler. Bir tel bakar çünkü bu bilgiler sana daha sonraki tedavilerinde ışık olacaktır.ben sana kürtaj olacağın zamanda dedim erbil hocada tekrar deneyebilirsin çünkü sonuçta sende ilk denemede tuttu hatta senden yola çıkarak bende denedim bendede tuttu sonrası için kendine perinatolog bulur yoluna öyle devam edersin.piyasanın içine girdiğinde belkide erbile şükredecen .ben bu süreçte neler gördüm neler.bana hamile kalamzsın dediler, seninle çok uğraşacaz dediler, prp yapmadan olmaz dediler hepsini biliyorsun anlatmama gerek yok.tabiki sonuç aldığım yerden doğal olarak memnun kaldım diyecem.
O kocadan bende istiyorum benim ki bu saat olmuş hal yatıyorEsim bana hazirliyor perry
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?