- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.601
Dun bi film izledik. Ben sikildim izleyemedim. On the rocks filmin adi.O kocadan bende istiyorum benim ki bu saat olmuş hal yatıyor
Canım benim Allah razı olsun inşallah insallaaahh sağlıklı bir şekilde evlatlarımizi kucağınıza allalimPeRRyyy bence seninde bir sorunun yok sende kalacaksın.
İnşallah güzel haberlerini alacaz gelip buraya herşey düzelmiş diyeceksinAdet oldum ben. Adet olduktan sonra ki durum bu.
Evet kirtaj basarisiz olmus. Ama ilk denilen gibi bu rahim bir daha toparlayamaz ihtimali yok. 3 ayri histeroskopi olup. Duruma bakacaklar. Durum geri dönülmez mi degil mi bilmiyorum.
Devlette gittigum doktor erken film çekmişsin demedi. Çektiğin iyi olmuş dedi. Zamanla bu durum değişmez dedi.
Rahim formu bozulmus.
Yapisiklik olmus
Tup tikanmis
Parca kalmis dedi.
Bu sekilde 4 ayri basarisiz durum var.
Umarim sorun çözülemez degildir.
Arı sütü birde promotil woman kullanıyorum fazla gelir mi acaba. Bir de benim b 12 çok yüksek onlardada b12 var zararlı olur mu ki bilemedim.Canım benim Allah razı olsun inşallah insallaaahh sağlıklı bir şekilde evlatlarımizi kucağınıza allalimbenim spontan çok dusugum var o yüzden genetikli tup bebek deniyorum bulucam inşallah sağlıklı olan bebisimi impryl kullan eşinde sende kullanabilirsin yumurta ve sperm kalitesi için oneriliyor. Doktorunun bişey diyeceğini sanmıyorum.
Ben de genetikli deneyeceğim. Saglikli olani bulcaz insallah. Bir sey sorcam kizlar. Memorialda embriyo basina genetik test ne kadar? Bruksel de 370 dolar mi dendi. Oyle bir sey dendiCanım benim Allah razı olsun inşallah insallaaahh sağlıklı bir şekilde evlatlarımizi kucağınıza allalimbenim spontan çok dusugum var o yüzden genetikli tup bebek deniyorum bulucam inşallah sağlıklı olan bebisimi impryl kullan eşinde sende kullanabilirsin yumurta ve sperm kalitesi için oneriliyor. Doktorunun bişey diyeceğini sanmıyorum.
Vücut fazlasını atıyor b vitaminlerinin yağda cozulenleri atmiyormus bu konuyu sorabilirsin doktoruna. Ben kullanmıştım sıkıntı yasamadimArı sütü birde promotil woman kullanıyorum fazla gelir mi acaba. Bir de benim b 12 çok yüksek onlardada b12 var zararlı olur mu ki bilemedim.
Memorial bu konuda insaflı cnm 295$ istediler indirim talep ettim 280e indiler diğer yerler gibi biopsi yok dondurma talep etmiyor. Transferden sonra sağlıklı embriyo kalirsa dondurma ücreti istiyorlarBen de genetikli deneyeceğim. Saglikli olani bulcaz insallah. Bir sey sorcam kizlar. Memorialda embriyo basina genetik test ne kadar? Bruksel de 370 dolar mi dendi. Oyle bir sey dendi
Merhaba, ben Erbil yağmur'da tedavi gördüm acıbadem lab. Inı kullanıyor. Benim ngs örneği 11.08.2020 de alındı sonuç 11.09.2020 de çıktıMeraba bende acıbademde tedavi görüyorum era testi için örnek alındı ve 5 embriyo genetiğe gönderildi sizin sonuçlarınız kaç günde çıkmıştı genetik falan?
A d e k atılmıyor sanirimVücut fazlasını atıyor b vitaminlerinin yağda cozulenleri atmiyormus bu konuyu sorabilirsin doktoruna. Ben kullanmıştım sıkıntı yasamadim
Merhaba hanımlar aktif gördüm sayfayı sorayım dedim. Ben bu adetimle tüp Bebek tedavisi ne başliycagiz Allah'ın izniyleVücut fazlasını atıyor b vitaminlerinin yağda cozulenleri atmiyormus bu konuyu sorabilirsin doktoruna. Ben kullanmıştım sıkıntı yasamadim
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasin insallahMerhaba hanımlar aktif gördüm sayfayı sorayım dedim. Ben bu adetimle tüp Bebek tedavisi ne başliycagiz Allah'ın izniylebir ay önce tarlusal kullandım ve yine adet olmadım.acaba tarlusal kullanırken arisutu bal polen karışımı kullandığım için mi adet olmadim.ve üç gündür birer minik damla kahve akıntı gelmeye başladı.sokulemiyor gibi reglim.simdi ne tavsiye edersiniz sökülmesi için bitkisel olarak.simdiden çok teşekkür ederim
Kaç embiryo yollandı kaçı sağlam geldi?fiyat nekadar ödedinizMerhaba, ben Erbil yağmur'da tedavi gördüm acıbadem lab. Inı kullanıyor. Benim ngs örneği 11.08.2020 de alındı sonuç 11.09.2020 de çıktı
Nezaman başladınız nasıl faydası oldumuBende c life basladim bakalim
Cuma günü başladım aslinda reglin ilk günü başlayacaktım ama 1 hafta erken oldum normal günden internetten aldim hemen ama araya 29 ekim girdi 1.5 gün tatildi ancak cuma gunu geldiNezaman başladınız nasıl faydası oldumu
İNŞALLAH faydasını görürsünüz, takviye olarak ne kullanıyorsunuz yanındaCuma günü başladım aslinda reglin ilk günü başlayacaktım ama 1 hafta erken oldum normal günden internetten aldim hemen ama araya 29 ekim girdi 1.5 gün tatildi ancak cuma gunu geldi
Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsinMerhaba hanımlar aktif gördüm sayfayı sorayım dedim. Ben bu adetimle tüp Bebek tedavisi ne başliycagiz Allah'ın izniylebir ay önce tarlusal kullandım ve yine adet olmadım.acaba tarlusal kullanırken arisutu bal polen karışımı kullandığım için mi adet olmadim.ve üç gündür birer minik damla kahve akıntı gelmeye başladı.sokulemiyor gibi reglim.simdi ne tavsiye edersiniz sökülmesi için bitkisel olarak.simdiden çok teşekkür ederim
2 tane yollandı,ikiside kötü geldi. Ücret ödemedim benimki özel bir durumdu ama embriyo başı 220 usd olması gerek yanlış hatırlamıyorsamKaç embiryo yollandı kaçı sağlam geldi?fiyat nekadar ödediniz
Kendi sayfasinda da yorumlar var iNstegramdaİNŞALLAH faydasını görürsünüz, takviye olarak ne kullanıyorsunuz yanında
Canim pgt mi ngs mi yapildi? Tum kromozomlar mi tarandı? Hayati olanlara mi bakildi?2 tane yollandı,ikiside kötü geldi. Ücret ödemedim benimki özel bir durumdu ama embriyo başı 220 usd olması gerek yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?