Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

PeRRyyy bence seninde bir sorunun yok sende kalacaksın.
Canım benim Allah razı olsun inşallah insallaaahh sağlıklı bir şekilde evlatlarımizi kucağınıza allalim benim spontan çok dusugum var o yüzden genetikli tup bebek deniyorum bulucam inşallah sağlıklı olan bebisimi impryl kullan eşinde sende kullanabilirsin yumurta ve sperm kalitesi için oneriliyor. Doktorunun bişey diyeceğini sanmıyorum.

İnşallah güzel haberlerini alacaz gelip buraya herşey düzelmiş diyeceksin

Arı sütü birde promotil woman kullanıyorum fazla gelir mi acaba. Bir de benim b 12 çok yüksek onlardada b12 var zararlı olur mu ki bilemedim.

Ben de genetikli deneyeceğim. Saglikli olani bulcaz insallah. Bir sey sorcam kizlar. Memorialda embriyo basina genetik test ne kadar? Bruksel de 370 dolar mi dendi. Oyle bir sey dendi

Arı sütü birde promotil woman kullanıyorum fazla gelir mi acaba. Bir de benim b 12 çok yüksek onlardada b12 var zararlı olur mu ki bilemedim.
Vücut fazlasını atıyor b vitaminlerinin yağda cozulenleri atmiyormus bu konuyu sorabilirsin doktoruna. Ben kullanmıştım sıkıntı yasamadim

Ben de genetikli deneyeceğim. Saglikli olani bulcaz insallah. Bir sey sorcam kizlar. Memorialda embriyo basina genetik test ne kadar? Bruksel de 370 dolar mi dendi. Oyle bir sey dendi
Memorial bu konuda insaflı cnm 295$ istediler indirim talep ettim 280e indiler diğer yerler gibi biopsi yok dondurma talep etmiyor. Transferden sonra sağlıklı embriyo kalirsa dondurma ücreti istiyorlar

Meraba bende acıbademde tedavi görüyorum era testi için örnek alındı ve 5 embriyo genetiğe gönderildi sizin sonuçlarınız kaç günde çıkmıştı genetik falan?
Merhaba, ben Erbil yağmur'da tedavi gördüm acıbadem lab. Inı kullanıyor. Benim ngs örneği 11.08.2020 de alındı sonuç 11.09.2020 de çıktı

Vücut fazlasını atıyor b vitaminlerinin yağda cozulenleri atmiyormus bu konuyu sorabilirsin doktoruna. Ben kullanmıştım sıkıntı yasamadim
Merhaba hanımlar aktif gördüm sayfayı sorayım dedim. Ben bu adetimle tüp Bebek tedavisi ne başliycagiz Allah'ın izniyle bir ay önce tarlusal kullandım ve yine adet olmadım.acaba tarlusal kullanırken arisutu bal polen karışımı kullandığım için mi adet olmadim.ve üç gündür birer minik damla kahve akıntı gelmeye başladı.sokulemiyor gibi reglim.simdi ne tavsiye edersiniz sökülmesi için bitkisel olarak.simdiden çok teşekkür ederim

Rabbim emeklerini boşa çıkarmasin insallah bal polen arı sütünün bilinen bir geçikme yaptığını hiç duymadım.adetin sokulememis olabilir. Benimde bu ay 7 gün gecikmem oldu stres yaptım ondan diye düşündüm bir kaç arkadasimda daha aynısı olunca hava degisimidir dedim ben sökülmesi için hiç bugüne kadar bitkisel kullanmadım yorum yapmayacağım üzgünüm

Nezaman başladınız nasıl faydası oldumu
Cuma günü başladım aslinda reglin ilk günü başlayacaktım ama 1 hafta erken oldum normal günden internetten aldim hemen ama araya 29 ekim girdi 1.5 gün tatildi ancak cuma gunu geldi

Cuma günü başladım aslinda reglin ilk günü başlayacaktım ama 1 hafta erken oldum normal günden internetten aldim hemen ama araya 29 ekim girdi 1.5 gün tatildi ancak cuma gunu geldi
İNŞALLAH faydasını görürsünüz, takviye olarak ne kullanıyorsunuz yanında

Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…