Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar , son yazışmaları okuduğum kadarıyla Erbil bey ile ilgili bazı olumsuz yorumlar var . Ben de 5. Deneme için Erbil bey e gitim , ondan önce bahçeci Umut a gitmiştim . Evet tarzı biraz değişik , kaba konuşmaları var ama onun yanında kendine güvenmesi ve olumlu konuşması güzel bence , bunun. neresi kötü . Ben ilk görüşmemde acaba donasyon mu yaptırsam dediğimde bana baya kızdı kendisi ki daha önce görüştüğüm birçok merkezdeki doktor 3-4 ay sonra donasyona dönülebileceğini söylemişti. Erbil bey tam tersi donasyonu şuan düşünmenin çok mantıksız olduğunu , illaki beni çocuk sahibi yapacağını söyledi . Olur ya da olmaz ama böyle düşünmesi bile bana çok iyi geldi . Yaşımdan dolayı (40 yaşındayım ) ve düşük amh değerimden dolayı ( bir sene önce 0.15 idi) bana zor vaka olarak bakmadı . Hatta amh ile ilgilenmediğini söyledi .. böyle bakan doktorlara da kızıyoruz dimi , başlarından atıyorlar diye .. bence kendine güvenmesi ve çok zor durumumuzun olduğunu hissettirmemesi çok önemli .
Kürtaj da sorun yaşayan arkadaşa gelince maalesef kürtaj sonrası böyle durumlar başa geliyor . Ben de Ataşehir memorial da kasım ayında kürtaj olmustım , kürtaj sonrası 2 ay regl olamayınca HGS çektirmiştim , yapışıklık, sol tüpde tıkanıklık ve polipler görülmüştü , laparoskobi ve histeresjobi ameliyatı geçirdim Şubat ayında . Yine çok yakın bir arkadaşım Cem fıcıcı da kürtaj oldu aynı sorunlar onda da oldu hatta o üst üste iki ameliyat geçirdi , ilkinde tam düzeltilemediği için. Yani kürtaj sonrası bu tarz sorunlar maalesef basa gelebiliyor , kısmet. Erbil bey de tedavi görecek ya da görmekte olan arkadaşlar moralini bozmasın lütfen bu yorumları okuyup . Bence ne yaptığını bilen , değişik bir doktor kendisi , kaba konuşmaları benim de hoşuma gitmiyor ama yapacak birsey yok , duymamak lazım .

Kızlar Izmirde olanlara cok geçmiş olsun..Allah bi daha gostermesin insallah..
Dondurulmus embriyolar o kadar sallantida zarar görmüş müdür sizce kafama takıldı?
mantikli bir soru..
Allah kimseye yaşatmasin depremi ve acı sonuclarını.

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-31-16-14-46-15.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 95
Bende erbil beyin hastasıyım ileri yaşta ikiz hamile kaldım. Daha önce Farklı merkezde başarısız denemem oldu diğer merkezler amh düşük diye prp önerdi ilk denemede Erbil hocada bingoMizaç olarakta çok samimi geliyor tavrı...bir ağbi gibi( ağbicim lafı meşhurdur) aileden biri gibi yaklaşıyor diğer kasıntı doktorlar gibi değil.hastasıyla duygusal bağ kuruyor.tüm tedavilere bizzat kendisi giriyor.her hastasının reçetesi kişiye göre haxırlanıyor kıyaslamaya çalışsakta hiçbirimizin birbirini tutmuyor.aytıca başlamadan önce Adan z ye tüm hastalıklarımızı araştırıp tedbir alarak tedaviye devam ediyor.hadi gel hemen başlayalım kimseye demiyor.geçen arkadaş gitti ondan onlarca test istemiş.bir tüp kapalı onu bağlayacam o engel olabilir öyle transfer edecem demiş .arkadaşın yaşı 43 ve 5 başarısız denemesi olmuş farklı merkezde.bu arada meme momografisi istemiş.ne alaka demeyin erbil hoca önce hastasının sağlığını düşünüyor.kadın şaşırmıştı ben hiç böyle bişey görmedim kimse beni incelemedi direk hep tedaviye başladım diyordu.yani zaten kimse gidip kimsenin söylemiyle tedaviye başlamıyor önce hocayı araştırıyor ölçüp tartıyot.bende öyle oldu.bülent traştan birçok doktora gidip muayane oldum aklıma yatan erbil hoca oldu başladım.burda doktoru övmemde bişey değiştirmeyecek yermemde herkeste akıl var çokşükür. Görüşün deneyimleyin benim görüşüm bu yönde

Erbil Yagmur savunucuları gelmiş galiba, kümse o tavirlara maruz kalmak zorunda değil.. hamile kalanlarda olu olmayanlarda, herkesin durumu farklı ve bu da o doktora denk gelıyor...onun gibi teklama onem veren bir doktorn ekibi hemsıreleri buraları okuyordur ve mudahele ederler.. cunku kadınlar kulubunde populer olsn bir doktora giden hasta sayısı cogalır..

Erbil yağmurun çalıştığı acıbadem hastanesi bilgi vermiyor denilmişti embiryolarımızın durumu hakkında bilgi sahibi olamıyoruz yazımıştı zaten böyke bir durum sözkonusu olamaz. En tecrübesiz merkez bile bilgi veriyor. Ayrıca Acıbadem uygulamasını indirip raporlara bakabailirsiniz orda herşey detaylı yazıyor. Tüm işlem ve bilgiler kayıtlı. Bununlada uğraşmak istemiyorsanız merkeze gidip elden sonuç alabilirsiniz ancak ben mail yoluyla talep ettim. Aşağıdakide benim uygulamada indirdiklerim

Eklentiler

• E44F5D90-7123-4AFF-8F61-A3F27A01F806.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 83
Kimseyi savunmak gibi bir amacımız yok arkadasım , babamın oğlu değil sonuçta . Düşündüklerimizi paylaştık sadece burada herkesin yaptığı gibi zira suan Erbil bey de tedavisi devam eden ya da başlayacak olan Arkadaşlar vardır onlara da fikir olsun diye, içine sinmeyen, tavrını beğenmeyen başlamak zorunda değil zaten , herkesin kendi fikri

Canimmmmmm...cok sevindimm..sukurler olsun...olumsuz dusunme hic olurmu..hersey guzel olcak insallah..allah nasip ederse..

Yarın herşey yolunda gitsin İnşallah. Allahım İnşallah o ebriyoların ikisi de sağlıklı bebekler olsun.. Mucizeler olsun İnşallah. Güzel haberlerini bekliyorum mucizem33.. bebişlerinle bize umut ol İnşallah

Tiroid lupus romatizma,
Genetikten de pihtilasma

Maşallah diyelim Allah tamamina erdirsin inşallah yaşınızı öğrenebilir miyim mahsuru yoksa

Canim tesekkur ediyorum..ben transfer oldum..malesef embriyonun birini kaybettim.gelmemis..5. Gune..digeride orta kalitede 4ba idi..cok umudum..yok ama allahtan umut kesilmez..cok tesekkur ederim canimmm

Canim tesekkur ediyorum..ben transfer oldum..malesef embriyonun birini kaybettim.gelmemis..5. Gune..digeride orta kalitede 4ba idi..cok umudum..yok ama allahtan umut kesilmez..cok tesekkur ederim canimmm

Sevgili Mucizem33, bu tedaviden önce 5. güne gelen embriyon oluşmamıştı, çok umutsuzdun ama o minik mücadele etti ve 5. güne geldi. Forumda çok okudum, 4bc, 4bb olan embriyom tutttu, hiç umudum yoktu diye yazanları. Dua et, umutla bekle lütfen.. Allahım İnşallah sağlıklı bir bebiş olsun o minik.

Acibadem lab. Ta yumurtalar ile ilgili bilgi verilmiyor. Mobil uygulamasına girip lab. I tıklarsanız sadece transfer oncesi veya yumurtlama oncesi yapılan rutin testlerin sonuçlarını görürsünüz.

Allah ona saglikli ömürler versin

Canim 5. Gune gelen olusmadi degil aslinda ..dr um beklemedi..3. Gun transferi yapti..hep..belki onlarda gideceklerdi..ama kalitesiz olacaklardi..canimm...var sanirim..diger arkadaslarda yazdi var diye..hic 5. Gun embriyolari hakkinda bilgimm yok..ben hep 3. Gun embriyolarini arastirmistim daha once.yaa insallah canimm ya..kismett..nasip..rabbim nasip etsinnnn

Derya hanım, nasıl bir tedavi uyguladı, yumurtalarınızı nasıl uyardı, 1 yumurtanız olurken, 4 yumurta olması çok çok iyi birşey. Benim de 1 yada 2 yumurta toplanma aşamasına geliyor. Tedavinizde neler kullanıldı, yumurtalığınız nasıl uyarıldı çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…